Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita verkossa Kurssit Ohjelmat sisään Ympäristötaloustiede 2023/2024

1 verkossa Kurssi Ohjelmat sisään Ympäristötaloustiede 2023/2024

Yleiskatsaus

Kursseja ovat mahdollisuuksia opiskelijoille laajentaa osaamistaan ​​tietyllä koulutusaloittain joko henkilökohtaisen elämän tai kohti harjoittamisesta korkeampi. Ohjelmat voivat vaihdella viikkoja tai kuukausia tai vuosia, riippuen kentän ja opintojen tasosta.

Voit kysyä, mikä on online kurssi ympäristötaloustieteen? Ympäristötalous on selvitetty, miten ympäristöpolitiikka leikkaa maailmantaloudessa. Aiheita ovat ilmaston määräyksiä, julkisen politiikan muotoiluun, talousteoria ja enemmän. Jotkut kurssit keskustella miten luoda taloudellisesti ja ympäristön kannalta kestäviä planeetta, jossa yhdistyvät ilmastopolitiikka maailmankaupan. Tässä rikas, monitieteinen, opiskelijat voivat oppia uusia tapoja määrällisesti ympäristön.

Kurssi ympäristötaloustieteen voivat tarjota opiskelijoille globaalin näkökulmia ympäristöpolitiikkaan.Tämä kehittää viestintätaitoja ja kriittisen ajattelun kykyjä, parempi varustaminen opiskelijoille Hirable ominaisuuksia. Lisäksi kurssin loppuun voi paremmin opiskelijoiden jatkaa korkeampi.

Kustannukset ympäristön taloustieteen kurssi voi vaihdella yliopistosta toiseen. Yleensä opiskelijat voivat odottaa maksaa per luottoa. Kuitenkin, opetus voi vaihdella suuresti riippuen syvyydestä tietenkin tietenkin tarvittavat materiaalit, ja lisäkustannuksia.

Vaikka loppuun kurssin ympäristötaloustieteen eivät ehkä yksin riitä löytää uran päätöksentekoon, se voi asettaa sinut oikealla tiellä. Kanssa lisäkoulutusta, opiskelijat voivat löytää korkeampi maksavat työpaikkoja valtion ja yritysten politiikan kantoja, neuvonnan ja toteuttaa uusia säännöksiä ympäristöaloilla. Lisäksi monet ympäristötaloustiede mennä löytää työtä International Industries, joka tarjoaa ympäristöosaaminen globaalista näkökulmasta.

Yritetään löytää online kurssi ympäristötaloustieteen joka sopii sinulle? Etsittävä piques kiinnostuksesi, ja sitten soveltaa. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Kurssi
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Ympäristötaloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat