Keystone logo

2 verkossa Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Ympäristöjohtaminen Luonnonsuojelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Ympäristötieteet
  • Ympäristöjohtaminen
  • Luonnonsuojelu
Opintoalat
  • Ympäristötieteet (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

verkossa Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Ympäristöjohtaminen Luonnonsuojelu

Kiinnostaako sinua villieläinten ja niiden elinympäristöjen hyvinvointi? Jos näin on, Wildlife Management saattaa olla täydellinen opiskeluala sinulle.

Wildlife Management -tutkinto-ohjelmassa sukellat kiehtoviin aiheisiin, kuten ekologiaan, villieläinbiologiaan, elinympäristön hallintaan ja ympäristöpolitiikkaan. Nämä aiheet antavat sinulle vankan perustan eläinten ja niiden ympäristön välisten monimutkaisten suhteiden ymmärtämiseen sekä työkaluja, joita tarvitaan tehokkaiden strategioiden kehittämiseen terveiden villieläinpopulaatioiden ylläpitämiseksi.

Wildlife Managementin valmistuneilla on runsaasti uramahdollisuuksia tutkia. Sinusta voi tulla villieläinbiologi, joka tekee olennaista tutkimusta villieläinpopulaatioista. Tai saatat löytää kutsumuksesi luonnonsuojeluvirkailijana, joka valvoo villieläinlakeja ja -määräyksiä. Jos olet aina haaveillut työskentelystä kansallisessa, osavaltiossa tai paikallisessa puistossa, sinusta voi tulla puistonvartija. Muita jännittäviä urapolkuja ovat Wildlife Educator, Environmental Consultant ja Habitat Restoration Specialist.

Wildlife Managementin tutkinnon suorittaminen on uskomaton tilaisuus niille, jotka ovat päättäneet vaikuttaa villieläinten suojelun maailmaan.