Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita verkossa Filosofian maisterit  (MA) Ohjelmat sisään Arvopapereiden hallinta sisään Eurooppa 2023

1 verkossa MA Ohjelmat sisään Arvopapereiden hallinta sisään Eurooppa 2023

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka haluavat puolustaa yleisöä kyberhyökkäyksiltä, saattavat haluta osallistua arvopaperinhallinnan luokkiin. Kokeneista ohjaajista nojaaminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitojaan identiteettivarkauksien käsittelemiseksi.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Maisterin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa täysipäiväisinä opintoina noin kahdessa vuodessa, kunhan opiskelija vain on jo valmiiksi suorittanut kandidaatin tutkinnon. Maisterin tutkinnon suorittaminen auttaa opiskelijoita omien koulutustavoitteiden saavuttamisessa ja on myös askel kohti itselle asetettuja ammatillisia tavoitteita.

Lue lisää

Suodattimet

  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Sijoittaminen
  • Arvopapereiden hallinta
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat