Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 6 verkossa Filosofian maisterit  (MA) Ohjelmat sisään Luova kirjoittaminen 2024

6 verkossa MA Ohjelmat sisään Luova kirjoittaminen 2024

Yleiskatsaus

Master of Arts myönnetään opiskelijoille, jotka suorittavat opintojaan jatkotutkinnossa. Tämä akateemisen koulutuksen taso tarjoaa yksilöille asiantuntemusta valitulla alalla.

Mikä on MA Creative Writing? Tämä tutkinto auttaa opiskelijoita parantamaan kirjoitustaitojaan ja täydentämään fiktioita, kuten romaaneja, tarinoita, runoja ja käsikirjoituksia. Luokkahuoneen opetukseen kuuluu yleensä julkaistujen fiktion kirjoittajien teosten opiskelu. Ohjelman osanottajat voivat oppia julkaisemisen liiketoiminnan puolella, johon voi kuulua tutkimus- markkinoita, lähestyviä julkaisijoita ja agentteja sekä käsikirjoitusten muotoilua. Opintojaksot voidaan toimittaa työpajojen, diojen, luentojen ja ryhmäkeskustelujen muodossa. Kurssitiedot, joita yleensä käsitellään, ovat kirjallisuuden teoria, nykykirjoittajat ja julkaisut, fiktio ja elokuva sekä tarina ja käsite.

Opiskelijat, jotka työskentelevät MA-kirjoissa Creative Writing -työssä, voivat hioa taitoja, kuten muokkausta ja muodostamista kolmen toimivan rakenteen. Tämä taitojoukko voi lisätä menestymismahdollisuuksiaan tällä alalla. Kärsivällisyyden merkitystä kasvatetaan usein, mikä voi hyödyttää heitä useilla elämänalueilla.

Luovan kirjoittamisen MA-arvon hankintahinta on laaja, koska yliopistot veloittavat erilaisia ​​maksuja. Koulujen tutkiminen ja vertaileminen voi auttaa opiskelijoita valitsemaan heille sopivan ohjelman.

Yleensä on suuri kysyntä tekijöille ja kirjailijoille monilla työllisyysaloilla, kuten markkinoinnissa, journalismissa, julkaisemisessa, opetuksessa ja liiketoiminnassa. Hallituksen, voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ja yritysten sektoreilla on uramahdollisuuksia. Monissa tapauksissa tutkinnon suorittajat valitsevat itsenäisen ammatinharjoittamisen ja varmistavat sopimusperustaiset kirjoitustehtävät lehden, lehtien ja sanomalehtien kustantajilta. Lisäksi monet kirjalliset ammattilaiset alkavat uran itsensä julkaisemiksi romaaneiksi. Tämän alan suosio on lisännyt kilpailua työpaikoista, erityisesti kustannustoiminnassa.

MA Creative Writing -ohjelmissa tarjotaan online-luokkien kautta, mikä sopii mainiosti rentoa oppimisympäristöä suosiville henkilöille. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjoittajakoulu
  • Luova kirjoittaminen
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto