Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita verkossa Ohjelmat sisään Maailmankirjallisuus 2024

1 verkossa Ohjelmat sisään Maailmankirjallisuus 2024

Yleiskatsaus

Mitä maailmankirjallisuus on?
Maailman kirjallisuus on kirjallisuuden haara, joka kattaa teoksia kaikkialta maailmasta. Se sisältää teoksia eri tyylilajeista, mukaan lukien runous, romaanit, esseet ja näytelmät. Maailmankirjallisuus tutkii usein yleismaailmallisia teemoja, kuten rakkautta, menetystä ja petosta. Sellaisenaan se voi olla loistava tapa oppia eri kulttuureista ja näkökulmista.

Mitä voin tehdä maailmankirjallisuuden tutkinnolla?
On olemassa useita erilaisia urapolkuja, joita voit harjoittaa maailmankirjallisuuden tutkinnolla. Monet valmistuneet tulevat opettajiksi, professoreiksi tai kirjastonhoitajiksi. Toiset löytävät työtä toimittajina, kustantajina tai kirjoittajina. Jotkut jopa päättävät työskennellä matkailualalla ja käyttävät tietämystään eri kulttuureista auttamaan retkien suunnittelussa ja johtamisessa.

Kirjoita siitä, miksi maailmankirjallisuuden opiskelu on tärkeää täällä
Joitakin maailmankirjallisuuden opiskelun etuja ovat muiden kulttuurien ymmärtäminen ja arvostaminen, vahvojen kirjoitustaitojen kehittäminen ja erilaisten kirjallisten tyylien tunteminen. Maailman kirjallisuus voi myös olla loistava tapa valmistautua uraan kustantamisessa, opettamisessa tai jopa kääntäjän työssä.

Kirjoita maailmankirjallisuuden tutkinnoista täällä
Tarjolla on useita erityyppisiä maailmankirjallisuuden tutkintoja kiinnostuksen kohteidesi ja tavoitteidesi mukaan. Voit jatkaa maailmankirjallisuuden tutkimuksen tutkintoa, joka antaa sinulle laajan yleiskuvan alasta. Tai voit keskittyä tiettyyn alueeseen tai tyylilajiin suorittamalla tutkinnon afrikkalaisesta, aasialaisesta tai eurooppalaisesta maailmankirjallisuudesta.

Mitä opiskelen maailmankirjallisuuden tutkintoni aikana?
Maailman kirjallisuuden tutkinnon aikana opiskelet todennäköisesti monenlaisia teoksia eri kulttuureista ja aikakausista. Sinulla voi myös olla mahdollisuus oppia erilaisista kirjallisuuden teorioista ja lähestymistavoista tulkintaan. Opiskelemalla maailmankirjallisuutta saat paremman käsityksen maailmasta ja sen ihmisistä.

Lue lisää

Suodattimet

  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Maailmankirjallisuus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat