We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

2 verkossa Ohjelmat sisään Biotieteet Maataloustiede Maatalousekonomia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Biotieteet
  • Maataloustiede
  • Maatalousekonomia
Opintoalat
  • Biotieteet (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular locations

verkossa Ohjelmat sisään Biotieteet Maataloustiede Maatalousekonomia

Pidätkö ruoan ja kuidun tuotannon taloudelliset näkökohdat mielenkiintoisina? Jos kyllä, maatalouden taloustiede voi olla oikea valinta sinulle! Tämä ala yhdistää taloustieteen, sosiologian ja liiketalouden ideoita maatalousalan tutkimiseen.

Maataloustieteen opiskelu tutustuttaa sinut erilaisiin aiheisiin, kuten maatalouspolitiikkaan, maatalousliiketoiminnan johtamiseen, elintarviketuotantoon, toimitusketjuihin, ympäristön kestävyyteen ja maataloustuotteiden maailmanlaajuiseen kauppaan.

Opit myös tärkeistä talouden käsitteistä, kuten mikrotaloudesta ja makrotaloudesta. Opinnoissasi voit erikoistua esimerkiksi maatilan johtamiseen tai maaseudun kehittämiseen kiinnostuksen kohteidesi ja uratavoitteidesi perusteella.

Maataloustalouden tutkinto avaa monia mahdollisuuksia. Voit käyttää tietojasi ja taitojasi rakentaaksesi uraa maatalousliiketoiminnan johtamisessa, rahoituksessa, politiikan analysoinnissa, luonnonvarataloudessa tai talouskehityksessä. Voit jopa liittyä konsulttiyrityksiin tai valtion virastoihin.

Joten jos olet innostunut maataloudesta ja haluat edistää tätä tärkeää alaa, harkitse maataloustalouden opiskelua. Saatavillasi on laaja valikoima tietoja ja urapolkuja, joten olet valmis kohtaamaan tämän dynaamisen alan haasteet ja tarttumaan mahdollisuuksiin.