Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 verkossa Maisterit Ohjelmat sisään Ammatillinen kirjanpito 2023

3 verkossa Maisteri Ohjelmat sisään Ammatillinen kirjanpito 2023

Yleiskatsaus

Ylempi korkeakoulututkinto on jatko-opintojen ensimmäinen taso ja se voidaan ansaita osittain tai kokopäiväisesti. Vaikka se vaatii vähemmän koulutusta kuin tohtori, maisterin tutkinto voi auttaa valmistuneita ansaita korkeampia tiloja ja etenemään urallaan.

Mikä on Master in Professional Accounting? Yleisessä mielessä on kysymys numeroiden riehumisesta, mutta kursseja voi vaihdella eri ohjelmien välillä. Tämä ohjelma ylittää peruskursseista tarjota kehittyneen opetussuunnitelman. Tämän seurauksena työselostukseen voi kuulua säätiöluokat, kuten taloudellinen kirjanpito, tilintarkastus ja vakuutus, liittovaltion verotus ja yritysverotus sekä nykyiset kirjanpidon, sovellettujen tilastotietojen, talouspäätösten ja yritysten tilinpäätösraportoinnin tilastot. Jotta oppilaat voisivat suorittaa edellä mainitut tehtävät, jotkut koulut tarjoavat myös kursseja tietokonepohjaisiin tietojärjestelmiin.

Opiskelijat suorittavat tämän ohjelman avulla kyvyn arvioida tarkasti ja kommunikoida organisaation taloudelliset kannat selkeästi. He voivat myös erottaa tehokkaat ja huonommat kirjanpitomenetelmät, jotka voivat auttaa parantamaan heidän työnsä suorituskykyä. Tutkinnon suorittaneet hankkivat tietämyksen CPA-kokeen läpäisemiseksi myös, mikä on välttämätöntä uralla etenemiselle tällä alalla.

Kuten suurimmalla osalla tutkinnoista, kustannukset saada Master in Professional kirjanpito ei ole sama kaikille opiskelijoille. Vaikutusvaikutuksiin kuuluvat kouluopetus ja maa, jossa kukin yliopisto sijaitsee.

Ammattitaitoisten kirjanpitäjien kysyntä on säilynyt vahvana jo vuosia. Kirjanpidon ura-alueet ohjaavat kattavuutta aloitustehtävistä ylimmän johdon kaltaisiin tehtäviin, kuten talousjohtaja. Tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa tehtävänsä mm. Palkkasummalaitoksissa, maksullisissa tilitoimistoissa ja verotilintarkastajissa ja työskennellä jopa korkeammille tasoille, kuten CPA: ille, talousarvio analyytikoille ja sertifioiduille sisäisille tarkastajille. Oikeuslääkäreille ja valtion virastoille on jopa rooleja kirjanpitäjille.

Taivas on raja niille, jotka ansaitsevat Master in Professional Accounting. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • Taloustieteen opinnot
  • Kirjanpito
  • Ammatillinen kirjanpito
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto