Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 verkossa Maisterit Ohjelmat sisään Ekokritiikki 2023

2 verkossa Maisteri Ohjelmat sisään Ekokritiikki 2023

Yleiskatsaus

Joka vuosi tuhannet opiskelijat maissa ympäri maailmaa harjoittavat maisterin tutkintoja. Tämän tyyppinen ohjelma voi kestää yhden tai kahden vuoden kuluttua ja osoittaa, että opiskelija on saavuttanut hallintaa tietyllä alalla. Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan maisterin tutkintoa, siellä on useita vaihtoehtoja.

Mikä on maisteri vihreässä tutkimuksessa? Tämä ohjelma voi keskittyä kaiken julkisen politiikan aurinkopaneelien suunnitteluun. Saatat ehkä oppia monista eri aiheista, jotka liittyvät säilyttämiseen, kuten uusiutuvaan energiaan, kierrätykseen, aurinkoenergiaan, biopolttoaineisiin ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Jotkin vihreät opinto-ohjelmat sisältävät myös johdon, hallinnan tai hallinnon koulutuksen, joka auttaa sinua valmistautumaan tuleviin ura-alueisiin tällä alalla. Joskus päällikön ohjelma vaatii jokaisen opiskelijan suorittavan opinnäytetyön ennen valmistumista.

Vihreän tutkimuksen päällikön ohjelma voi usein auttaa sinua terävöittämään taitojaan tutkimuksessa, kriittisessä ajattelussa, analysoinnissa ja viestinnässä. Nämä taidot voivat ohjata sinua johtajuustilanteissa ja hyödyttää sinua henkilökohtaisessa elämässäsi. Voit myös syventää tietämystä vihreästä teknologiasta.

Opiskelijat, kuten sinä, ovat usein huolissaan maisterin tutkintojen mahdollisista kustannuksista. Sinun tulee olla varma, että teet tutkimustesi perusteellisesti oppia esimerkiksi kouluista, maksuista ja kirjoista, jotka vaihtelevat koulun mukaan.

Monet ura-alueet saattavat olla käytettävissä sinä suoritettuasi maisterin tutkinnon vihreissä opinnoissa. Voit esimerkiksi työskennellä uusiutuvien energialähteiden yritysten, valtion virastojen tai järjestöjen kanssa. Mahdollisia työpaikkoja ovat ympäristökonsultti, johtaja ja energia-alan asiantuntija. Halutessasi voit käynnistää oman liiketoiminnan, joka toimii uusiutuvan energian alalla.

Jos olet valmis suorittamaan maisterin tutkintoa vihreissä tutkimuksissa, erilaisia ​​ohjelmia on saatavilla paikallisesti, verkossa ja ympäri maailmaa. Pääset alkuun vain etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijylomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • Energia-alan opinnot
 • Ekokritiikki
Opintoalat
 • Energia-alan opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto