Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 verkossa Maisterit Ohjelmat sisään Kansainvälinen oikeus 2023

3 verkossa Maisteri Ohjelmat sisään Kansainvälinen oikeus 2023

Yleiskatsaus

Online maisterin tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ilmoittautua jatko-tason ohjelma ilman korkeaa residenssi, joka on usein tarpeen tällaisten ohjelmien. Jos haluat jatkaa koulutusta ja ottamaan työselostus syvemmällä tasolla, online maisteriohjelman voi voit tehdä niin joustavuuteen web-pohjainen oppimisympäristö.

Mikä on online Master in International Law? Opiskelijat kiinnostunut oikeudellisissa asioissa, kun ne tapahtuvat ympäri maailmaa voivat hioa taitojaan ja kehittää tietämyksen toteuttamalla tällainen ohjelma. Sen opetussuunnitelma todennäköisesti sisältää kursseja kuten Vertaileva ja ulko Law, International Law, International Arbitration ja riita ja pakolais-, turvapaikka- ja Immigration Law. Nämä luokat on tarkoitettu kehittämään opiskelijoiden tietämystä kysymyksistä ja käytännöt olennaisin maailmanlaajuisen oikeudellisen yhteyden.

Jos haluavat tulla alan kansainvälisen oikeuden, tämä ohjelma on luonnollisesti hyödyllistä, mutta se voi lisätä enemmän kuin vain oman uran. Sen tutkiminen ainutlaatuisen ongelmiin globaali yhteyksissä voi myös välittää tietoa, joka on arvokasta monia muita olosuhteita jokapäiväisessä elämässä, too.

Kustannukset online-aste kansainvälisen oikeuden riippua ohjelman voit valita, kuinka paljon opetusta on, ja onko mitään erityisiä stipendejä tai taloudellista tukea. Lisätietoja kaikista näistä tekijöistä voidaan saada hakutoimistopalvelut jossa aiot osallistua.

Koska aste painotetaan kansainväliseen käytäntöön, opiskelijat voivat olla päteviä hakeutumaan ulkomailta oikeudellisissa tieteenaloilla. Joitakin yleisimpiä töitä valmistuneiden voi etsiä myös politiikan konsultti, oikeudellisena neuvonantajana, oikeudellisten tutkija ja asiakkaan yhteyshenkilön.Jos lupa käytännössä laki, niin voit pitää oman asianajajana ja ottaa tapaukset, jotka liittyvät oman alueen asiantuntemusta.

Se on helpompaa kuin koskaan ansaita maisteriksi työskennellessään. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kansainvälisen oikeuden opinnot
  • Kansainvälinen oikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto