Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 6 verkossa Maisterit Ohjelmat sisään Konsernijohtaminen 2023

6 verkossa Maisteri Ohjelmat sisään Konsernijohtaminen 2023

Yleiskatsaus

Ylempi korkeakoulututkinto on toisen asteen tutkinto, joka keskittyy yleensä yhteen aiheeseen useimpien muiden ryhmien ulkopuolelle. Erikoisammattitutkinto antaa opiskelijalle mahdollisuuden osoittaa oppitunteja kurssin lopussa.

Mikä on Master in Corporate Governance? Yrityssaneerauksen maisterin tutkinto keskittyy usein riskienhallintaan, yhtiöoikeuden noudattamiseen ja sisäiseen valvontaan. Kurssit keskittyvät yleensä yritysten konsepteihin ja kysymyksiin, rahoitusmarkkinoiden valvontaan sekä epäjohdonmukaisuuteen ja järjestelmän parantamiseen. Opiskelijat, jotka haluavat työskennellä suurissa yrityksissä, voivat myös löytää luokkia rauhanomaisesta konfliktinratkaisusta ja sovittelusta, osuuskunnan hallinnosta ja organisaatiosta sekä yritysten turvallisuudesta.

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneilla on usein poikkeuksellisia ihmisten taitoja. Heillä on taipumus olla helposti edessä suurien ihmisryhmien edessä, kommunikoimaan hyvin ja heillä on erinomaiset organisaatiotaidot. Nämä kyvyt voivat parantaa opiskelijan henkilökohtaisia ​​suhteita, työn laatua ja urakehitysmahdollisuuksia.

Yliopistojen oppilaitokset eroavat kustannuksista riippuen valitusta ohjelmasta ja luokkien pituudesta. Tämän vaihtelun vuoksi ehdotetaan, että tulevat opiskelijat ottavat yhteyttä valitsemaansa kouluun ja pyytävät luettelon ohjelmakustannuksista.

Valmistuneet, joilla on maisterin tutkinto hallintotavasta, ovat usein johto- tai muita korkean tason työpaikkoja yrityksen sisällä ja etsivät tutkintotodistusta parantaakseen paremmin liiketoimintaympäristöään. Niille, jotka eivät ole vielä johtajia, liike-elämä on täynnä arvostettuja uramahdollisuuksia eri liiketoimintaympäristöissä, kuten teknologiassa, lääkkeissä ja sairaaloissa. Monet valmistuneet löytävät itsensä etsimään uraa kansainvälisiksi yritysvalvojiksi tai yritysjohtajiksi. Ne, jotka haluavat erikoistua johtamistukeen, voivat löytää työn johtotehtäviin ylimmän johdon tai hallituksen jäsenille.

Kurssit, jotka ansaitsevat maisterin tutkintojen hallinnointipätevyyden, löytyvät yliopistoista eri puolilta maailmaa, minkä ansiosta kiireisille opiskelijoille on helppo saada jatko-opiskelu. Aloita prosessi, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • Johtamisopinnot
 • Konsernijohtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto