Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 verkossa Maisterit Ohjelmat sisään Sisäinen ohjaus 2023

3 verkossa Maisteri Ohjelmat sisään Sisäinen ohjaus 2023

Yleiskatsaus

Master-tutkinto annetaan yleensä opiskelijalle, joka on suorittanut pitkälle kehitetyt kurssit, jotka keskittyvät yksittäiseen opintoalaan. Opinnäytetyön päätyttyä opiskelijan on katsottu hallitsevan aiheen.

Mikä on Master of Management Control? Hallinnollisen ohjauksen maisterin tutkinto on ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa johtajille ja johtajille mahdollisuus parantaa johtamistaitojaan. Kurssit löytyvät taloushallinnosta, sovittelusta ja konfliktien hallinnasta. Niille, jotka haluavat erilaisiin opintoihin, luokat sisältävät rahoituksen ja valvonnan, hankintahallinnan logistiikan, erikoistuneen tarkastuksen valvonnan sekä hätä- ja katastrofihallinnan. Muita mahdollisia kursseja ovat elintarvikejohdon hallinta, muoti- ja ylellisyysyritysten valvonta sekä liikenteenohjaus.

Yksilöt, jotka ansaitsevat maisterin tutkinto johtoryhmässä, ovat tyypillisesti poikkeuksellisia organisaatiotaitoja ja erinomaisia ​​viestintätaitoja. He ovat myös itseohjautuvia, analyyttisiä ja kykeneviä käsitteellistämään ominaisuuksia, jotka voivat parantaa henkilökohtaisia ​​suhteita ja luoda perusta ammattitaidolle.

Päällikön tutkinto hallintovalvonnassa voi kestää yhdestä kolmeen vuotta, koska eri yliopistot tarjoavat vaihtelevia kurssijärjestelyjä. Kun olet löytänyt tietyn koulun, ota yhteyttä yliopistoon ja pyydä luettelo kurssi- ja ohjelmakustannuksista.

Kun hän on suorittanut johtamistutkintotodistuksen, valmistuneet voivat löytää tuottoisaa uraa yhdestä monista johtotehtävistä. Koska lähes kaikki yritykset edellyttävät johtamisen asiantuntijoita, uraan voi kuulua logistiikan johtaja, tietohallintojohtaja, ylläpitäjä tai ohjaaja. Yksilöt voivat myös haluta harjoittaa uraa tilintarkastajina, konsultteina tai professoreina. Koska hallintokenttä on dynaaminen ympäristö, hallitukset etsivät myös tutkinnon suorittaneita, joilla on sekoitus johtotehtävistä ja vaikeista taitoista hallita virkoja virastoissa ja eri virastoissa, jotka valvovat kustannusmenoja ja yleisiä toimintoja.

Ohjelmat, jotka ansaitsevat maisterin tutkinto johtoryhmässä, voidaan toteuttaa monissa yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Jos haluat selvittää, mitkä kursseja ovat oikein, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • Johtamisopinnot
 • Sisäinen ohjaus
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto