Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 10 verkossa Maisterit Ohjelmat sisään Tekniikkajohtaminen 2023

10 verkossa Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikkajohtaminen 2023

Yleiskatsaus

Master-ohjelma on korkeampi, keskitetympi tutkinto tietyllä alalla, jossa on kurssi, tutkimus ja opinnäytetyö. Opiskelijat, jotka ovat ansainneet perustutkinnon voi joko välittömästi tai hankkimalla työpaikkakokemuksen, kirjoita tällainen ohjelma erikoistua ja edistää heidän koulutustaan.

Mikä on Master in Engineering Management? Tässä ohjelmassa tehdyt opinnot valmistavat opiskelijat konepajateollisuuden yritykselle. Olipa sitten liike- tai insinööritutkinnon näkökulmasta, oppilaat voivat oppia johtamaan suunnittelutiimiä kohti menestystä kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Opetussuunnitelma kattaa tyypillisesti alan standardit, organisaatiostrategiat, työvoiman dynamiikan ja kehittyvät liiketoiminta-teknologiat, joiden avulla opiskelijat kykenevät pysymään nykyisellä alalla.

Master-tutkintojen hankkiminen tekniikan johtamisessa sisältää erilaiset siirrettävät käyttötaidot urallaan. Vahva tuomio, suunnittelutaidot ja sopeutumiskyky ovat elintärkeitä ongelmien ratkaisemisessa. Ohjelma voi myös korostaa tehokasta viestintää sekä suullisesti että kirjallisesti sekä yksittäisten tai ryhmäläisten kanssa.

Master of Engineering Management edellyttää tyypillisesti noin kahden vuoden työt loppuun ja opetuksen kustannukset yleensä heijastavat tätä. Muita kustannuksia voi olla myös - valtion ulkopuoliset maksut, vaaditut oppikirjat ja tarvikkeet ja paljon muuta. Ennen hakemuksen ottamista ota yhteyttä kouluun saadaksesi lisätietoja ohjelman kustannuksista.

Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita tutkijoita arvostetaan teollisuudessa, hallituksessa ja muissa palveluissa toimivissa pienten ja suurten organisaatioiden kanssa, jotka yleensä valvovat muita työntekijöitä sen sijaan, että työskentelisivät suoraan tekniikan alalla. Kasvien johtajalla on yhteinen asema valmistuksessa, ja talousanalyytikot, riskienhallintajohtajat ja IT-johtajat toimivat myös monissa organisaatioissa. Automaatio- ja suunnitteluinsinöörit voivat kuitenkin hyötyä tästä taustasta, koska heidän työnsä asettaa suuntaviivat muille työntekijöille. Tekniset ja rahoitusalan konsultit voivat tehdä freelance-työtä ja mahdolliset yrittäjät voivat jatkaa näitä uranäkymiä.

Monet liiketalouden tai tekniikan oppilaitokset tarjoavat ohjelmia Master of Engineering Management -ohjelmassa. Online-ohjelmat tarjoavat joustavan vaihtoehdon monille opiskelijoille - on mahdollista vain tulla kampukseen esittelemään opinnäytetyötä. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • Tekniikan alan opinnot
  • Tekniikan ala
  • Tekniikkajohtaminen
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto