Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 15 verkossa Maisterit Ohjelmat sisään Tekoäly 2023

15 verkossa Maisteri Ohjelmat sisään Tekoäly 2023

Yleiskatsaus

Ylempi korkeakoulututkinto on jatkotutkinto, joka yleensä suoritetaan kandidaatin tutkinnon jälkeen. Päällikön ohjelmaan päästään yleensä itsenäinen tutkimus ja opinnäytetyö tai projekti, joka osoittaa, että hänellä on edistyksellinen käsitys aiheesta.

Mikä on mestari keinotekoisessa älykkyydessä? Tämä on tutkinto konekielisen oppimisen alalla. Tutkijat voivat odottaa oppivan kehittyneitä ohjelmointitekniikoita, joita voidaan soveltaa erilaisiin tekoälyhankkeisiin. Kurssit keskittyvät yleensä robotiikkaan, tietojenkäsittelyyn ja algoritmeihin sekä tekniikkaan. Tutkijoilla voi olla myös mahdollisuus oppia suunnittelusta.

Keinotekoinen älykkyys on suhteellisen uusi kenttä, mutta se on valmis laajentamaan lähivuosina. He voivat odottaa oppivan loogisen päättelyn, organisatoristen taitojen ja perehtyä erilaisiin teknologioihin, taitoihin, jotka voivat osoittautua hyödyllisiksi ammattimaisesti ja jokapäiväisessä elämässä.

Arkkitehtuurin Masterin kustannukset vaihtelevat korkeakoulujen ja korkeakoulujen välillä. Keskimääräisen opiskelijan on budjetoitava vähintään kaksi vuotta kokopäiväiseen opiskeluun, vaikka jotkut saattavat suorittaa ohjelmansa hieman lyhyemmässä ajassa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä kouluihin kustannuserittelyn pyytämiseksi

Useimmat tutkinnon suorittaneet Master of Artificial Intelligence -sovelluksessa tulevat tietokoneisiin tai tekniikkaan liittyviin kenttiin. Sekä julkiset että yksityiset laitokset hyödyntävät keinotekoista älykkyyttä, jolloin tutkinnon suorittaneet voivat valita monenlaisia ​​työpaikkoja. Jotkut opiskelijat voivat myös päättää tehdä itsenäistä työskentelyä konsulttina, työskentelemään freelancereina tai aloittaessaan oman yrityksen, joka hyödyntää oppimistaan.

Keinotekoinen älykkyys on suhteellisen uusi kenttä, jossa on vähemmän tutkinto vaihtoehtoja kuin vakiintuneet tieteenalat. Tämä tarkoittaa, että voi olla tarpeen saada Master tietojenkäsittelytieteessä verkossa tietyltä koululta. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • Teknologian opinnot
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Tekoäly
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto