Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 verkossa Liiketalouden maisterit (MBA) Ohjelmat sisään Globaali hallinto 2023

4 verkossa MBA Ohjelmat sisään Globaali hallinto 2023

Yleiskatsaus

Online MBA tarkoittaa etäopetuksena suoritettua liiketoimintajohtamisen maisterin tutkintoa (Master of Business Administration). MBA-ohjelmat tarjoavat yleensä opiskelijoille elintärkeää tietotaitoa sekä kokemusta joltain erikoistuneemmalta liiketalouden alalta. Online MBA-ohjelma on mahdollista suorittaa joko täysipäiväisinä tai osa-aikaisina opintoina, ja tutkinto on haluttu sekä työssäkäyvien ammattilaisten että opiskelijoiden parissa.

Mikä on globaalin johtamisen online MBA-tutkinto? Tässä ohjelmassa opiskelijat pääsevät hankkimaan keskeisiä taitoja, joita tarvitaan siinä vaiheessa, kun kielirajat tulevat viestinnän ja vuorovaikutuksen esteeksi, kun työtehtäviin kuuluu monikulttuurisen henkilökunnan johtaminen tai kun yrityksessä joutuu kohtaamaan erilaisia monimuotoisuudesta kumpuavia tilanteita, joko yrityksen sisällä tai toisen yrityksen kanssa viestiessä. Opiskelijat voivat myös kartuttaa kokonaiskuvaansa siitä, miten kansainvälisiä yrityksiä johdetaan ja miten kansainvälinen taloustiede toimii. Koulutukseen kuuluvilla kursseilla voidaan käsitellä muun muassa seuraavia aiheita: vieraat kielet, valtio-oppi, diplomatian strategiat, kansainvälinen oikeus, markkinajärjestelmät ja laskentatoimi. Tällaisten kurssien avulla opiskelijat saavat kattavan kuvan siitä, miten kauppaa muissa maissa ja maanosissa käydään.

Kun globaalin johtamisen online MBA-tutkinto on suoritettu, etuja alkaa suorastaan ropista. Hankittu osaaminen voi auttaa valmistuneita löytämään johtotason tehtäviä kansainvälisissä yrityksissä. Jatkotutkinto voi myös auttaa siinä vaiheessa, kun potentiaalisten työnantajien huomio pitäisi kiinnittää.

Online MBA-tutkinnot kuuluvat monien oppilaitosten opintovalikoimaan, ja jokaisessa koulussa opetusohjelma on erilainen. Sen vuoksi lukukausimaksut vaihtelevat suuresti, eli oppilaitoksiin ja niiden järjestelmiin kannattaa hyvissä ajoin, jos haluaa saada tarkan käsityksen siitä paljonko tutkinnosta lopulta joutuu maksamaan.

Globaalin johtamisen online MBA-tutkinnon suorittaneet voivat työllistyä esimerkiksi kansainvälisen konsultoinnin, myynnin ja johdon tehtäviin erikoistuneisiin yrityksiin, vaikka vaihtoehtoja on tosiassa aivan loputtomasti. MBA-tutkinnon suorittaneet voivat myös päätyä johtotehtäviin, joissa he muun muassa valvovat liiketoimintaa ja työntekijöitää, räätälöivät yrityksiä paikallisten kulttuurien vaatimusten ja odotusten mukaisesti, valmentavat tiimin uusia jäsenitä sekä pitävät huolta, että yrityksen strategiaa noudatetaan.

Verkossa suoritettavat tutkinto-ohjelmat sopivat monille erityisen hyvin siksi, että niiden ansiossa työssäkäyvien ammattilaisten ei tarvitse luopua työpaikastaan, vaan he voivat joustavasti jatkaa opintojaan työssäkäynnin rinnalla. Alkuun pääset vaikka näin: tutustu alle koottuihin koulutusojelmiin ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen opintotoimistoon verkkolomakkeen avulla.

Lue lisää

Suodattimet

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Globaali hallinto
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto