Keystone logo

1 verkossa Ohjelmat sisään Moottoriajoneuvojen korjaus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Elämäntaidot
 • Moottoriajoneuvojen käyttö
 • Moottoriajoneuvojen korjaus
Opintoalat
 • Elämäntaidot (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  verkossa Ohjelmat sisään Moottoriajoneuvojen korjaus

  Mikä on moottoriajoneuvojen korjaus?
  Moottoriajoneuvojen korjaus (MVR) on moottoriajoneuvojen korjaus- ja huoltoprosessi, johon sisältyy autojen, kuorma-autojen, moottoripyörien ja muiden moottoriajoneuvojen mekaanisten ongelmien tarkastaminen, diagnosointi ja korjaaminen. MVR voi viitata myös autotallin tai autokorjaamon toimintaan.

  Mitä voin tehdä moottoriajoneuvojen korjauksen tutkinnolla?
  Moottoriajoneuvojen korjauksen tutkinto voi johtaa uraan mekaanikkona, autokoriteknikkona tai huoltopäällikkönä autoliikkeessä tai korjaamossa. Voit myös avata oman autotalli- tai autokorjaamoyrityksen.

  Miksi opiskella moottoriajoneuvojen korjausta?
  Moottoriajoneuvojen korjaus antaa ymmärryksen siitä, miten ajoneuvomme toimivat oikein. Ilman säännöllisiä huoltoja ja korjauksia automme hajoaisivat nopeasti ja muuttuisivat vaarallisiksi ajaa. MVR auttaa parantamaan ajoneuvojemme jälleenmyyntiarvoa pitämällä ne hyvässä kunnossa, voimme saada niistä enemmän rahaa, kun myymme tai vaihdamme niitä.

  Mitä ovat moottoriajoneuvojen korjaustutkinnot?
  Moottoriajoneuvojen korjaustutkintoja tarjotaan monissa yhteisön korkeakouluissa ja teknisissä kouluissa. Nämä ohjelmat kestävät tyypillisesti kaksi vuotta ja johtavat osakkuusyrityksen tutkintoon moottoriajoneuvojen korjauksessa. Opintojesi aikana opit moottorin mekaniikasta, jousitusjärjestelmistä, jarruista, sähköjärjestelmistä ja muusta. Saat myös käytännön kokemusta autojen ja kuorma-autojen parissa työskentelemisestä yliopiston autokaupassa.