Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 241 verkossa Luonnontieteiden maisterit  (MSc) Ohjelmat sisään Teknologian opinnot 2024

241 verkossa MSc Ohjelmat sisään Teknologian opinnot 2024

Yleiskatsaus

Opiskelijaa lähestyy valmistumista on tehtävä päätös siitä, ovatko he tulevat tutkijakoulu. Muutoin ansiosta ne saavat etua ja anna edistyneempiä kantoja vauhtiin uransa. Ansaita maisteriksi kautta verkossa tutkimalla voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle ja koulutuksen tavoitteet.

Mikä on Online MSc Technology? Tämä on yksi avoimen opintoalojen, antaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua alalla, joka vetoaa niitä eniten. On mahdollista syöttää lähes mitä tahansa alalla kuria tutkimalla teknologian tällä alalla, mukaan lukien lääketieteellinen tekniikka, rakennustekniikka, valmistustekniikka, tietotekniikka, tutkimus teknologia, ja enemmän. Erityiset kurssit otat riippuu siitä, miten haluat erikoistua, mutta se on yleistä tietotekniikan ja ohjelmistojen suunnittelu luokat sisällytetään.

Maisterintutkinto usein avaa oven erittäin palkitsevia ja kehittynyttä uran alalla, joka kiinnostaa sinua. Se on yleensä paljon helpompi aloittaa työskentelyn, kun pitää tutkinto. Alalla tekniikka on erittäin kilpailukykyinen, joten antaa itsellesi tämä etu on hyvä idea.

Ansaita Master of Science in Technology vaihtelee kustannuksia melkoisesti. Opiskellessaan verkossa yleensä vähentää opetusta ja palkkiot hieman, koulun ja maan tutkimus todennäköisesti vaikuttavat kustannuksia enemmän. Tämän vuoksi on tärkeää, että teet perusteellinen taloudellinen tutkimus ennen ilmoittautumalla.

Koska tekniikka on niin avoin, on lähes rajaton määrä uraa voi jatkaa. Jos haluat tulla alan lääketieteellisen teknologian, voit työskennellä tutkijoina, laboratorio johtaja tai lääkärin teknikko. Jos jatkaa tietotekniikkaa, saatat tulla tietokannan insinööri, järjestelmien kehittäjä, tai multimedia ohjelmoija.On jopa enemmän uran liittyvät muihin tekniikan.

Etsi tekniikan maisteriksi ohjelma, joka vastaa tarpeitasi. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • MSc
  • Teknologian opinnot
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (241)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat