Keystone logo

21 verkossa Ohjelmat sisään Ruoka Tiede sisään Eurooppa varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Terveydenhuolto
  • Ravitsemustieteet
  • Ruoka Tiede
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (21)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa Ohjelmat sisään Ruoka Tiede

Mikä on elintarviketiede?
Elintarviketiede tutkii ruokaa ja sen suhdetta ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen. Se sisältää elintarvikkeiden tuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen tutkimuksen. Elintarviketiede kattaa myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen.

Mitä voin tehdä elintarviketieteiden tutkinnolla?
Elintarviketieteen tutkinto voi johtaa uraan elintarviketeollisuudessa, joka työskentelee esimerkiksi elintarviketuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen aloilla. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen alalla. Elintarviketieteen taustan omaavilla on mahdollisuuksia työskennellä valtion virastoissa tai yksityisissä yrityksissä, jotka osallistuvat elintarviketeollisuuden sääntelyyn. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa uraa akateemisessa maailmassa, opettaa ja tehdä tutkimusta yliopistoissa ja korkeakouluissa.

Miksi opiskella elintarviketieteitä?
Elintarviketiede on tärkeää useista syistä. Se auttaa meitä ymmärtämään, miten ruoka vaikuttaa terveyteemme ja ympäristöön, mikä voi auttaa parantamaan elintarvikkeiden tuotanto- ja jalostusmenetelmiä ja varmistamaan, että syömämme ruoka on turvallista ja ravitsevaa. Opiskelemalla elintarviketiedettä voimme myös oppia lisää siitä, miten ehkäistä ja hallita elintarvikeperäisiä sairauksia. Lopuksi elintarviketiede auttaa meitä ymmärtämään monimutkaisia taloudellisia ja sosiaalisia tekijöitä, jotka vaikuttavat elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen.

Elintarviketieteiden tutkinnot
Elintarviketieteiden tutkintoja tarjotaan perustutkinto- ja jatko-opinnoissa. Perustutkinto-ohjelmat kestävät tyypillisesti neljä vuotta ja kattavat aiheita, kuten elintarvikekemia, mikrobiologia ja ravitsemus. Jatko-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta ja sisältävät kursseja kehittyneistä elintarviketieteen aiheista, jotka kattavat elintarvikefysiikan ja tekniikan.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.