5 Ruokapalveluiden johtaminen degrees found
- Matkailu- ja ravintola-ala
- Hotelli- ja ravintola-ala
- Ruokapalveluiden johtaminen
- Pohjois-Amerikka4
- Eurooppa1
5 Ruokapalveluiden johtaminen degrees found
Esittelyssä
Alison Free Online Learning
Elintarviketeollisuuden tutkinto Roolit ja velvollisuudet
- Online USA
Diplomi
Täysaikainen, Osa-aikainen
6 tuntia
Etäopiskelu
Englanti
Opi tällä maksuttomalla elintarviketeollisuuden verkkokurssilla taitoja ja tekniikoita, joita tarvitset ollaksesi tehokas kokki missä tahansa keittiössä.
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Maisteri ravitsemuksen ja ruokakulttuurin
- Zurich, Sveitsi
MBA
Täysaikainen, Osa-aikainen
16 kuukaudet
Etäopiskelu
Englanti
Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management).
Disney Institute
On-Demand Course Service Essentials: Palveluhetken omistus
- Online USA
Kurssi
Etäopiskelu
Englanti
Disney Institute uskomme, että yhteinen tarkoitus on olennainen perusta laadukkaalle palvelustrategialle.
Lokken College
SERTIFIOITU SAIRAALAISEN HENKILÖSTÖ
- Online Canada
Sertifikaatti
Etäopiskelu
Englanti
Valmistaudu yleissivistävää tutkintotodistusta varten ja täytä ansiosi kansallinen ammattitodistus.
The International Institute Of Modern Butlers
Todistus online-kursseista - yksityinen palvelu
- Online USA
Sertifikaatti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Etäopiskelu
Englanti
Jos sinulla ei ole varaa irtautua työstä muutamaksi kuukaudeksi tai sinulla on varaa muodollisen hovimestarikoulun koulutuksen maksuihin, verkko- tai etäopetuskurssista tulee kannattava vaihtoehto.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
verkossa Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala Ruokapalveluiden johtaminen
Mikä on Food Service Management?
Food Service Management on ravintoloiden ja muiden ruokaan liittyvien yritysten liiketoimintaa. Se sisältää kaiken suunnittelusta ja budjetoinnista tarvikkeiden tilaamiseen ja henkilöstön hallintaan. Food Service Management on haastava ja palkitseva uravalinta niille, joilla on intohimo ruokaan ja asiakaspalveluun.
Mitä voin tehdä Food Service Management -tutkinnolla?
Food Service Management -tutkinto voi johtaa uraan ruokapalvelualalla, työskentelemällä ravintoloissa, catering-yrityksissä tai muissa elintarvikkeisiin liittyvissä yrityksissä. Food Service Management -tutkinnon avulla sinulla on tietoa hallita ruokapalveluliiketoimintaa alusta loppuun. Opit taidot olla vastuussa kaikesta budjetoinnista ja valikkosuunnittelusta. tarvikkeiden tilaamiseen ja henkilöstön hallintaan.
Millaisia Food Service Management -tutkintoja on olemassa?
Saatavilla on monia erityyppisiä Food Service Management -tutkintoja, osakkuustutkinnoista kandidaatin tutkintoihin ja sen ulkopuolelle. Jokainen tutkintotyyppi antaa sinulle erilaisia tietoja ja taitoja, jotka auttavat sinua menestymään ruokapalvelualalla. Food Service Management -tutkinnon suorittaminen kestää yleensä kaksi vuotta, ja ne tarjoavat sinulle ruokapalveluliiketoiminnan perusteet. Food Service Managementin kandidaatin tutkinnot kestävät yleensä neljä vuotta, ja ne tarjoavat sinulle syvällisemmän tietämyksen ruokapalvelualasta. Saatavilla on myös ruokapalvelujen johtamisen maisterin tutkintoja, joiden suorittaminen voi kestää kaksi tai kolme vuotta. Nämä ohjelmat tarjoavat sinulle edistyneimmät tiedot ja taidot, jotka auttavat sinua menestymään ruokapalvelualalla.
Mitä opiskelen Food Service Management -tutkinnon aikana?
Food Service Management -tutkinnon aikana opiskelet erilaisia ruokapalvelualaan liittyviä aiheita. Opit liikkeenjohdosta, elintarviketurvallisuudesta, ravitsemuksesta ja valikkosuunnittelusta. Saat myös käytännön kokemusta harjoittelupaikkojen tai muiden käytännön mahdollisuuksien kautta. Koulutusohjelmasi loppuun mennessä sinulla on tiedot ja taidot, joita tarvitaan ruokapalveluliiketoiminnan menestyksekkääseen hallintaan.