Keystone logo

1 verkossa Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energiatekniikka Uusiutuvan energian tekniikat 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Energia-alan opinnot
  • Energiatekniikka
  • Uusiutuvan energian tekniikat
Opintoalat
  • Energia-alan opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

verkossa Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energiatekniikka Uusiutuvan energian tekniikat

Renewable Energy Engineeringin ydintavoitteena on kehittää huippuluokan ja tehokkaita tapoja hyödyntää uusiutuvia energialähteitä, mikä vähentää viime kädessä riippuvuutta fossiilisista polttoaineista.

Uusiutuva energia Insinööritutkinnot perehtyvät uusiutuviin energiajärjestelmiin liittyviin tekniikan, tieteen ja teknologian aiheisiin. Voit odottaa opiskelevasi erilaisia uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinkoenergiateknologiaa ja tuulienergiajärjestelmiä, sekä energian varastointia ja jakelua, nestemekaniikkaa ja kestävää kehitystä. Osana kurssityötäsi saat myös tietoa energiapolitiikasta, määräyksistä ja taloudesta.

Valmistuneet voivat löytää runsaasti työmahdollisuuksia eri toimialoilta ja organisaatioilta. Uusiutuvan energian yrityksistä tutkimuslaitoksiin ja energiapalvelujen tarjoajiin vaihtoehdot ovat laajat ja monipuoliset.

Jos olet intohimoinen ympäristön positiiviseen vaikuttamiseen ja kestävän tulevaisuuden rakentamiseen, uusiutuvan energian tekniikan tutkinto voi olla sinulle täydellinen valinta.