TU Delft Open & Online Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA ONLINE-OPPIMISIIN TU DELFT: iin

Haluatko tehdä uraasi tieteen, suunnittelun tai insinöörin alalla? Liity sitten verkko-oppijoiden yhteisöön TU Delftissä!

Verkko-opiskelu TU Delftissa

DNA: n tärkeä osa on kehittää innovatiivisia oppimismuotoja, joiden avulla voit hyötyä siitä, mitä meillä on tarjota. Vuoden 2013 jälkeen TU Delft päätti, että verkko-oppimisohjelmat olivat paras tapa jakaa tietonsa ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Missä tahansa asut, ja mitä tavoitteita ja tavoitteita tahansa voi olla, monipuolinen kurssiemme sopii tarpeisiisi. Kurssisarjamme tarjoaa suurta arvoa ja auttaa sinua pysymään peliesi päällä, haluatteko vaihtaa uraa, laajentaa taitojasi tai hankkia lisää akateemisia pätevyyksiä.

Miksi valita TU Delft Online Learning?

  • Uralla
  • Tutki ajoissa ja paikoissa, jotka sopivat sinulle.
  • 24/7 pääsy kurssimateriaaliin.
  • Opi alan huipputason asiantuntijoilta.

TU Delft sai EDEN: n 2016. Best Practice Initiative -palkinnon paperille TU Delft Online oppimiskokemuksesta - pedagogisesta mallista, joka tukee kurssien kehittämistä ja pyrkii parantamaan laatua. Palkinto ei ole pelkästään paperille vaan koko aloite mallin suunnittelusta ja toteutuksesta kursseillemme.

Johtava tekninen yliopisto

TU Delftin historia on yli 175 vuotta huippuosaamista tutkimuksessa ja koulutuksessa. TU Delft on vakiinnuttanut asemansa Euroopan johtavista teknillisistä korkeakouluista. TU Delft sijoitetaan ei. 19 maailmanlaajuisessa rankingissa (n. 6 Euroopassa)

TU Delftin kanssa tullaan liittymään tuhansille tutkinnon suorittaneille ympäri maailmaa. Nämä tiedemiehet, insinöörit ja johtajat ovat kehittäneet teknologioita monille eri aloille ja tieteenaloille. Näihin kuuluu kuuluisan hollantilaisen merisuojausinfrastruktuurin rakentaminen, tuuliturbiinien uusimman sukupolven kehittäminen sekä innovatiivisten uusien tuotteiden ja palveluiden suunnittelu, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan.

Valmistamme sinut urasi ja tulevaisuuden pyrkimyksiin yhdistämällä maailmanluokan akateemisen henkilökunnan osaamisen kehittyneisiin oppimisympäristöihimme. Yhteistyömme kanssa liikeyhteisön avulla varmistetaan, että saavuttamasi tietosi voidaan soveltaa reaalimaailmassa. Siksi opiskelijamme valitsevat TU Delftin: he löytävät työtä vaivattomasti tai menestyvät yrittäjinä.

Sijainnit

Delft

Osoite
Postbus 5
2600 AA Delft, Etelä-Hollanti, Alankomaat

Alankomaat Online

Osoite
Alankomaat Online, Alankomaat