Ducere Global Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailman käytännöllisimmät, teollisuuden kannalta merkitykselliset tutkinnot

Ducere on toiminut yhteistyössä Walesin Trinity Saint Davidin yliopiston, Australian Torrens-yliopiston ja Uuden Englannin yliopiston kanssa tutkintotodistuksissa, jotka sisältävät ainutlaatuiset yritysmaailman resurssit.

Tämä kumppanuus on johtanut siihen, että Ducere tarjoaa ylpeästi innovatiivisimpia online-tutkintoja - ainutlaatuisia perus- ja jatko-ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat työskennellä todellisissa projekteissa johtavien yritysorganisaatioiden kanssa Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Opiskelijat saavat käytännön taitoja ratkaisemalla reaalimaailman projekteja yhteistyökumppaneidemme kanssa, kuten KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish ja monet muut.

Dūcere on moderni ed-tech-sosiaalinen yritys, joka tuo maailman inspiroivimmat mielet ja edistyksellisimmät tekniikat korkeakoulutukseen. Verkko-korkeakouluohjelmamme rahoittavat uraauurtavan julkaisemisen ja lukutaitojen kehittämisen 24 Afrikan maassa.

"Yli 44% Duceren opiskelijoista saa palkankorotusta tai ylennystä ennen valmistumistaan."

Yliopistotutkintoja 21. vuosisadan innovaatiotaloudelle

Ducere tarjoaa yhteistyössä yliopistojen ja suurten yritysten kanssa tutkintoja, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen oppijan tarpeita joustavalla verkko-opiskelulla, reaalimaailmallisilla yritysprojekteilla ja vertaansa vailla olevien opiskelijoiden tuella.

139414_DC_LI_1536x768px_PeterN.png

Ratkaise todellisia projekteja. Toimita todellisia tuloksia.

Ducere-kurssit toimitetaan yhteistyössä johtavien organisaatioiden kanssa yliopistokoulutuksen järjestämiseksi, joka todella valmistaa tutkinnon suorittaakseen ura-askeleensa. Duceren teollisuuskumppanuudet tukevat käytännön ja asiaankuuluvien kurssisisällön luomista. todellisia teollisuusprojekteja, jotka yhdistävät opiskelijat todellisen liike-elämän kanssa.

Tutkinnon suorittaminen Dūceren ja yhden yliopistopartnerin kanssa: Australian Torrensin yliopisto , Walesin Trinity Saint Davidin yliopisto ja Uuden Englannin yliopisto ovat ainutlaatuinen, arvokas kokemus, jota et pääse muualle. Haluat sitten perustaa oman yrityksen, luoda sosiaalisen yrityksen tai työskennellä organisaatiossa, opit soveltamalla taitoja todellisiin liiketoiminnan haasteisiin. Sovellettu tutkinto työnantajien etsimien taitojen avulla varmistaa, että onnistut millä tahansa valitsemallasi tiellä.

139472_DC_LI_1536x768px_Barbara.png

Real Insights Global Leaders ja Business Innovators

Ducere Global Leaders -tieteelliseen tiedekuntaan kuuluu yli 250 alan johtajaa korkeimmista julkisen elämänaloista, mukaan lukien entiset presidentit, pääministerit, toimitusjohtajat, yrittäjät ja filantroopit.

Näiden johtajien videonäkymät ovat kudotut Ducere-kurssin sisältöön ja opetussuunnitelmaan, joka liittää akateemisten opintojen ja käytännön, alan kannalta olennaisen oppimisen välisen kuilun.

"Tutkinto, joka ratkaisee ongelman, joka on tehokas ja sovellettavissa työpaikalla"

Sky News Live (Switzer Daily)

”Globaalit johtajat tarjoavat todellisen johtamisen kursseja”

Business Review Weekly Magazine

139417_logos.png

Sijainnit

Melbourne

Osoite
Melbourne, Victoria, Australia

Swansea

Osoite
Swansea, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta

Curepipe

Osoite
Curepipe, Plaines Wilhems District, Mauritius

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin