La Trobe –Didasko

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sinun mielestäsi suunnitellut online-pätevyydet

La Trobe -yliopisto ja Didasko ovat solmineet yhteistyökumppaneita tuomaan sinulle online-pätevyyden, jota työnantajat arvostavat ja tunnustetaan kansainvälisesti. La Trobe on yksi Australian arvostetuimmista yliopistoista, joissa on yli 36 000 opiskelijaa ja historia vuodelta 1967. Didasko on tehnyt kumppanuuden La Troben kanssa online-pätevyyden hankkimiseksi eräillä kiehtovimmalla oppimateriaalilla. Didasko ovat verkko-opetuksen asiantuntijoita ja erikoistuneet niihin, jotka haluavat muuttaa tai parantaa uransa.

Auta, kun tarvitset sitä eniten

Ymmärrämme, että verkko-opiskelu voi olla hieman pelottava, varsinkin jos se on ollut jonkin aikaa siitä, kun olit viimeksi virallisessa koulutuksessa. Didasko on sitoutunut akateemisiin ja tukitiimiin, jotka ovat halukkaita ratkaisemaan minkä tahansa opiskelijakyselyn. Tavoitteenamme on vastata kaikkiin opiskelija-kyselyihin 10 minuutin kuluessa (normaalin käyttötunnit) ja ratkaista 24 tunnin kuluessa.

Toiminta-ajat

  • Maanantai - torstai 7.30 - 22.00 AEST
  • Perjantai 07:30 - 18:00 AEST

Edut opiskelijan kanssa kanssamme

  • 100% online-kursseja opiskellaan omassa kodissasi tai toimistossasi
  • Maksa kuin menet. Aihe aiheittain.
  • Tutustuminen johonkin Australian arvostetuimmista yliopistoista
  • Ei odotusta - ilmoittaudu tänään kuukausittaisten aloituspäivämäärien kanssa
  • Osa-aikaiset ja kokopäiväiset joustavat opintovaihtoehdot
  • Säästä yli 40 000 dollaria vuodessa opiskelemalla verkossa omassa maassasi. (Ei kirjan kustannuksia. Ei matkakustannuksia. Ei elinkustannuksia. Ei kampuskustannuksia)
Uusi tapa oppia
Vaikka et ehkä ole kuullut Didaskoa, olemme olleet koulutuksen eturintamassa muodossa tai toisessa lähes 20 vuoden ajan! Nykyään tuhannet opiskelijat käyttävät maailmanlaajuisesti online-resursseja parantamaan itseämme. Olemme kehittäneet joitakin kiehtovimmista multimediaoppimateriaaleista, jotka todella tekevät oppimisesta hauskaa!

Mikä Didasko eroaa?

Olemme intohimoisia tekemään eroa elämässänne. Jokaisella askareella Didasko tekee yhteistyötä sinun kanssa, jotta voit saavuttaa urasi tavoitteet.
Keskitymme uramaajureihin ja niihin, jotka haluavat edetä urasi nykyisellä alalla. Auttaa sinua, olemme suunnitelleet opiskeluohjelman omien olosuhteidesi ympärille. 100%: n verkkoratkaisumme avulla voit jatkaa ansaitsemisen samalla, kun suunnittelet urasi seuraavia vaiheita.

Täysi- tai osa-aikaiset opintovaihtoehdot

Voit opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikatyötä ilman kampuksen osallistumista. Kokopäiväisen aikataulun (noin 30 tuntia viikossa) opiskelu täyttäisi vuosittain kelpoisuutesi tavanomaisessa vuosittaisessa aikataulussa (kolme vuotta kandidaatin tutkinnossa). Joillekin tämä on hieman liikaa kokopäiväistä työtä. Tämä voi johtaa heidän opintojensa kärsimiseen.
Meillä on osa-aikainen vaihtoehto, jonka avulla voit puolittaa viikoittaisen tutkimuksen sitoutumisen. Kyllä, kurssisi kestää kauemmin, mutta sinun tahtosi ja halusi suorittaa kurssi ovat aina työnantajien mielestä suotuisat riippumatta siitä, mikä vaihtoehto valitset. Voit vaihtaa opiskelutilaa, jos sitoumuksesi muuttuvat kurssin aikana.

Valitse, kun opiskelet

Työskentelemme kanssasi, jotta saisit viikoittaiset opintotunnit omalla henkilökohtaisella opintosuunnitelmallasi. Autamme sinua kunnioittamaan suunnitelmasi ja saavuttamaan opintotavoitteesi. Jälleen, jos olosuhteet muuttuvat, niin voi myös suunnitella!

Kolme tutkintoa

La Trobe -yliopiston online-tutkinto tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saavuttaa korkeintaan kolme pätevyyttä opintojen keston ajan. Jos olet suorittanut kurssin jokaisen osan tyydyttävällä suorituksella, suoritat tutkintotodistuksen (loppuvuosi 1), sovellettu tohtorin tutkinto (loppuvuosi 2) ja suoritettu kandidaatin tutkinto, kun olet suorittanut kaikki kolme vuotta. Sinun potentiaalinen ansaintikapasiteetti kasvaa, kun edistyt kurssiasi.

Sijainnit

Melbourne

Osoite
Didasko – Head Office
(Administration only)
Level 7, 607 St Kilda Road
Melbourne, Victoria 3004
Australia

Melbourne, Victoria, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin