Lue virallinen kuvaus

Sinun mielestäsi suunnitellut online-pätevyydet

La Trobe -yliopisto ja Didasko ovat solmineet yhteistyökumppaneita tuomaan sinulle online-pätevyyden, jota työnantajat arvostavat ja tunnustetaan kansainvälisesti. La Trobe on yksi Australian arvostetuimmista yliopistoista, joissa on yli 36 000 opiskelijaa ja historia vuodelta 1967. Didasko on tehnyt kumppanuuden La Troben kanssa online-pätevyyden hankkimiseksi eräillä kiehtovimmalla oppimateriaalilla. Didasko ovat verkko-opetuksen asiantuntijoita ja erikoistuneet niihin, jotka haluavat muuttaa tai parantaa uransa.

Auta, kun tarvitset sitä eniten

Ymmärrämme, että verkko-opiskelu voi olla hieman pelottava, varsinkin jos se on ollut jonkin aikaa siitä, kun olit viimeksi virallisessa koulutuksessa. Didasko on sitoutunut akateemisiin ja tukitiimiin, jotka ovat halukkaita ratkaisemaan minkä tahansa opiskelijakyselyn. Tavoitteenamme on vastata kaikkiin opiskelija-kyselyihin 10 minuutin kuluessa (normaalin käyttötunnit) ja ratkaista 24 tunnin kuluessa.

Toiminta-ajat

  • Maanantai - torstai 7.30 - 22.00 AEST
  • Perjantai 07:30 - 18:00 AEST

Edut opiskelijan kanssa kanssamme

  • 100% online-kursseja opiskellaan omassa kodissasi tai toimistossasi
  • Maksa kuin menet. Aihe aiheittain.
  • Tutustuminen johonkin Australian arvostetuimmista yliopistoista
  • Ei odotusta - ilmoittaudu tänään kuukausittaisten aloituspäivämäärien kanssa
  • Osa-aikaiset ja kokopäiväiset joustavat opintovaihtoehdot
  • Säästä yli 40 000 dollaria vuodessa opiskelemalla verkossa omassa maassasi. (Ei kirjan kustannuksia. Ei matkakustannuksia. Ei elinkustannuksia. Ei kampuskustannuksia)
Uusi tapa oppia
Vaikka et ehkä ole kuullut Didaskoa, olemme olleet koulutuksen eturintamassa muodossa tai toisessa lähes 20 vuoden ajan! Nykyään tuhannet opiskelijat käyttävät maailmanlaajuisesti online-resursseja parantamaan itseämme. Olemme kehittäneet joitakin kiehtovimmista multimediaoppimateriaaleista, jotka todella tekevät oppimisesta hauskaa!

Mikä Didasko eroaa?

Olemme intohimoisia tekemään eroa elämässänne. Jokaisella askareella Didasko tekee yhteistyötä sinun kanssa, jotta voit saavuttaa urasi tavoitteet.
Keskitymme uramaajureihin ja niihin, jotka haluavat edetä urasi nykyisellä alalla. Auttaa sinua, olemme suunnitelleet opiskeluohjelman omien olosuhteidesi ympärille. 100%: n verkkoratkaisumme avulla voit jatkaa ansaitsemisen samalla, kun suunnittelet urasi seuraavia vaiheita.

Täysi- tai osa-aikaiset opintovaihtoehdot

Voit opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikatyötä ilman kampuksen osallistumista. Kokopäiväisen aikataulun (noin 30 tuntia viikossa) opiskelu täyttäisi vuosittain kelpoisuutesi tavanomaisessa vuosittaisessa aikataulussa (kolme vuotta kandidaatin tutkinnossa). Joillekin tämä on hieman liikaa kokopäiväistä työtä. Tämä voi johtaa heidän opintojensa kärsimiseen.
Meillä on osa-aikainen vaihtoehto, jonka avulla voit puolittaa viikoittaisen tutkimuksen sitoutumisen. Kyllä, kurssisi kestää kauemmin, mutta sinun tahtosi ja halusi suorittaa kurssi ovat aina työnantajien mielestä suotuisat riippumatta siitä, mikä vaihtoehto valitset. Voit vaihtaa opiskelutilaa, jos sitoumuksesi muuttuvat kurssin aikana.

Valitse, kun opiskelet

Työskentelemme kanssasi, jotta saisit viikoittaiset opintotunnit omalla henkilökohtaisella opintosuunnitelmallasi. Autamme sinua kunnioittamaan suunnitelmasi ja saavuttamaan opintotavoitteesi. Jälleen, jos olosuhteet muuttuvat, niin voi myös suunnitella!

Kolme tutkintoa

La Trobe -yliopiston online-tutkinto tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saavuttaa korkeintaan kolme pätevyyttä opintojen keston ajan. Jos olet suorittanut kurssin jokaisen osan tyydyttävällä suorituksella, suoritat tutkintotodistuksen (loppuvuosi 1), sovellettu tohtorin tutkinto (loppuvuosi 2) ja suoritettu kandidaatin tutkinto, kun olet suorittanut kaikki kolme vuotta. Sinun potentiaalinen ansaintikapasiteetti kasvaa, kun edistyt kurssiasi.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

La Trobe –Didasko

La Trobe -yliopiston ammattikorkeakoulu, joka on soveltanut pilvipalveluja, on kehitetty pilvipalvelualalle ainutlaatuisessa yhteistyössä globaalin jättiläisen Amazonin k ... [+]

Kurssikuvaus

La Trobe Universityin Applied Cloud Technologyn kandidaatti on suunniteltu tarkoituksenmukaisesti pilvipalvelualalle, jolla on tällä hetkellä nopea kasvu, ja siinä on 6 arvostettua alan sertifikaattia (joista 4 on Amazon Web Services -spesifisiä) tutkintotodistuksen yhteydessä.

Kurssi sisältää informaatiota ja taitoja eri tietojärjestelmien, web- ja ohjelmistokehityksen, konekielisen oppimisen, tietokantojen ja suurien tietojen, yritysten pilvivirtojen, pilvipalvelujen sovellusten kehittämisen ja tietokoneverkkojen välillä. Kurssia sovelletaan sen painopisteeseen ja valmistelee opiskelijoita keskeisiin toimittajien sertifiointeihin, jotka liittyvät IT-alan työllisyyteen.... [-]

Australia Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
La Trobe –Didasko

La Trobe -yliopiston kauppatieteiden kandidaatti antaa yrityksellesi perusedun ja markkinoinnin taitot. Tähän pätevyyteen käytettävissä olevat taidot ja tietämys ovat eri ... [+]

Kurssikuvaus

La Trobe -yliopiston kauppatieteiden kandidaatti antaa yrityksellesi perusedun ja markkinoinnin taitot. Tähän pätevyyteen käytettävissä olevat taidot ja tietämys ovat erittäin toivottavia monilla eri rooleilla liike-elämässä.

Ne, jotka haluavat vaihtaa uraa, siirtyä uuteen markkinointiin tai myyntiin liittyvään rooliin tai aloittaa oman yrityksen, löytävät kurssin sisällön arvokkaita. Markkinointipäällikkö on suunniteltu sellaisille tehtäville, jotka edellyttävät hyvää työtä tuntevaa osaamista, markkinoiden ja kuluttajien analyysejä, media-suunnittelua ja markkinointistrategioita. Tämä on myös korvaamatonta, kun työskentelet ulkoisten tiedotusvälineiden ja markkinointiin liittyvien virastojen kanssa.... [-]

Australia Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
La Trobe –Didasko

La Trobe -yliopiston kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa sinulle laaja-alaisen osaamisen edellyttämät taidot eri liiketoiminta-alueille. ... [+]

Kurssikuvaus

La Trobe -yliopiston kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa sinulle laaja-alaisen osaamisen edellyttämät taidot eri liiketoiminta-alueille.

Ne, jotka haluavat vaihtaa uraa, siirtyä uuteen rooliin tai aloittaa oman yrityksen, löytävät kurssin sisällön arvokkaita. Sovelletun ammattipätevyyden opiskelu vie sinut organisaatioiden toimintaan ja niiden rakenteeseen, kasvattaa kaupallista tietoisuutta ja antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa käytännön tietoa, joka on välttämätöntä tulevaisuuden urasi tavoitteiden kannalta.

Kolme tutkintoa

La Trobe -yliopiston online-tutkinto tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saavuttaa korkeintaan kolme pätevyyttä opintojen keston ajan. Jos olet suorittanut kurssin jokaisen osan tyydyttävällä suorituksella, suoritat tutkintotodistuksen (loppuvuosi 1), sovellettu tohtorin tutkinto (loppuvuosi 2) ja suoritettu kandidaatin tutkinto, kun olet suorittanut kaikki kolme vuotta. Sinun potentiaalinen ansaintikapasiteetti kasvaa, kun edistyt kurssiasi.... [-]

Australia Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
La Trobe –Didasko

Sovelletun tietotekniikan kandidaatti La Trobe -yliopisto tarjoaa erinomaisen informaatioteknologian (IT) yleiskoulutuksen ja mahdollisuuden tutkia painopistealueita tiet ... [+]

Kurssikuvaus

Sovelletun tietotekniikan kandidaatti La Trobe -yliopisto tarjoaa erinomaisen informaatioteknologian (IT) yleiskoulutuksen ja mahdollisuuden tutkia painopistealueita tietojärjestelmiin, ohjelmistokehitykseen, tietoverkkoihin ja web-kehitykseen.

Oppimisrakenteen avulla voit suorittaa kurssin kokopäiväisenä verkko-opiskelijana tai yhdistää verkko-osa-aikatutkimukset työehtoihin.

Tämä kurssi on sovellettu painopiste ja sisältää IT-alan toimittajan sertifikaatit, jotka ovat merkityksellisiä ja toivottavia potentiaalisille työnantajille. Tutkinnon suorittaneilla ei ole pelkästään korkeakoulututkinnon osaamista vaan myös käytännönläheistä ajattelua teollisuudessa.... [-]

Australia Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
La Trobe –Didasko

La Trobe -yliopiston kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa sinulle laaja-alaisen liiketoimintaosaamisen perusta erilaisille johtotehtäville teollisuudessa. ... [+]

Kurssikuvaus

La Trobe -yliopiston kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa sinulle laaja-alaisen liiketoimintaosaamisen perusta erilaisille johtotehtäville teollisuudessa.

Ne, jotka haluavat vaihtaa uraa, siirtyä uuteen johtamisrooliin tai aloittaa oman yrityksen, löytävät kurssin sisällön arvokkaita. Hallinnointipäällikkö keskittyy luomaan tehokkaan tiimin organisaatiossa. Organisaation innovaatioiden ja kehityksen ymmärtäminen sekä ihmissuhdehallinnon menestyksekäs hallinta ovat vain osa onnistuneiden johtajien osaamista.

Sovelletun ammattipätevyyden opinnäytetyön avulla voit ottaa aiheen teorian ja soveltaa sitä todellisiin tilanteisiin. Tämä lisää kaupallista tietoisuutta ja antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa käytännön tietoa, joka on välttämätöntä tulevaisuuden urakehityseille.... [-]

Australia Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan