Lue virallinen kuvaus

Vlerick Business School Online

Haastetaan menestymään

Vlerick Business School tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden opiskella verkossa, Belgian ykköskoulussa Business School for Executive Education (Financial Times, 2016). Opiskele kolmessa akkreditoitua kauppakorkeakoulua mistä tahansa maailmasta.

Se, mikä todella asettaa Vlerickin erilleen, ei ole vain sitä mitä teemme, vaan hengessä, jossa teemme sen. Vlerickin henki on määritelty avoimuuden, elinvoiman ja intohimon innovaatioille ja yrityksille. Se on henki, joka löytyy jokaisesta koulumme ja sen toiminnasta: innostuneesta ja motivoituneesta henkilökunnasta innovatiivisiin ja käytännöllisiin opetusmenetelmiin; maailmanlaajuisesta opiskelijoiden, alumnien ja yritysten kumppaneiden verkostosta innostavaan online-oppimisympäristöömme. Kaikki nämä tekijät yhdessä ovat tehneet Vlerick Business Schoolin johtavaksi laitokseksi nykyään: paikka, jossa ihmiset ja organisaatiot kokoontuvat muodostamaan globaalin liiketoiminnan tulevaisuutta.

Vlerickin kanssa haastetaan ajattelemaan ennakoivasti ja strategisesti huippuluokan hallinnointikysymyksistä, auttaen sinua rikastamaan ja laajentamaan johtamisvalmiuksia. Käyttämällä viimeisimpiä vuorovaikutteisia online-oppimistekniikoita ja käytännöllisiä opetusmenetelmiä sinä olet täysin sitoutunut ohjelmasisällöksi ja valtuudet muuttaa uran ura-alueeksi.

Immersiva ja vuorovaikutteinen

Pyrimme tekemään verkko-oppimiskokemuksen kaikki osa-alueet vuorovaikutteisesti, jotta saisit opiskelusi elämään. Uskomme, että vuorovaikutteisuus on avain parempaan ymmärtämiseen ja palauttamiseen.

Verkkokokemuksemme tarjoaa sinulle:

 • Immersiva video oppiminen
 • Sitoutuminen professoreiden ja puhujien kanssa
 • Peer-to-peer -verkkoyhteydet
 • Intuitiivinen online-käyttöliittymä
 • Hands-on-liiketoiminnan skenaarioharjoitukset

Vlerick maailmassa

 • Vahva online-oppimisen seuranta
 • Allianssit, joissa on yli 40 kansainvälistä kauppakorkeakoulua
 • Perustettiin kumppanuuksia 250 yrityksen ja monikansallisten yritysten kanssa
 • Verkosto on 23 000 alumnia yli 100 maassa
 • Arvostettu Euroopan parhaiden joukossa
 • Yli 50 tiedekuntaa, joissa on 12 eri kansallisuutta
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Vlerick Business School Online

Uudista urasi, oppia uusia tekniikoita organisatoristen muutosten ohjaamiseksi ja yrittäjyyspuolen tutkimiseksi. Tutki online-MBA: ta jossakin Euroopan johtavista kolmest ... [+]

Haastetaan menestymään

Uudista urasi, oppia uusia tekniikoita organisatoristen muutosten ohjaamiseksi ja yrittäjyyspuolen tutkimiseksi. Tutki online-MBA: ta jossakin Euroopan johtavista kolmesta akkreditoituneesta kauppakorkeakoulusta eri puolilta maailmaa.

Opiskelua mistä tahansa maailmasta, sinut haastetaan ajattelemaan strategisesti ajankohtaisista hallinnointikysymyksistä. Kehität tarvittavat taidot ja luottamus, jotta voit siirtyä ketteremmäksi ja vaikuttavaksi johtajaksi tämän päivän nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Sinulla on kokemusta kokeneen, intohimoisen tiedekunnan kolmesta akkreditoitua kauppakorkeakoulusta, joka on voimakkaasti keskittynyt tarjoamaan dynaamisen ja täyttävän oppimiskokemuksen, joka auttaa sinua tekemään suuren uran poikkeukselliseksi uraksi.... [-]

Belgia Belgium Online
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
12 - 26 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Belgium Online, BE
Sosiaalinen media