EDIX

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme EDIX , UNIR: n digitaalisten asiantuntijoiden instituutti. Olemme syntyneet kouluttamaan digitaalisia työntekijöitä, joita yritykset tarvitsevat tänään.

Ammatillinen vallankumous on täällä

Olemme Proeduca-konserniin kuuluva yritys, joka on maailman johtava espanjankielisen verkkokoulutuksen edustaja ja UNIR-yliopiston Internetin välittäjä.

Digitoinnin myötä elämme muutoksen aikoja, jotka eivät odota ketään. Mahdollisuudet ovat teknologiasektorilla, ja resepti kulkee vain koulutuksen ja osaamisen kautta. Siksi haluamme kouluttaa ihmisiä tulevaisuuden työpaikoille ja yhdistää heidät yrityksiin.

Aiomme tehdä sen näin:

1. Käytännön menetelmä
Aiheet suunniteltiin ja kehitettiin niin, että tulet esiin "tietäen kuinka tehdä" samalla kun "osaat ajatella".
2. Esillä olevat opettajat
Autenttiset alan johtajat, jotka ovat myös aktiivisia työntekijöitä merkittävimmissä yrityksissä.
3. Haastomenetelmä
Voit osallistua todellisen yrityksen projektiin. Teet sen tiiminä ja ohjaajan avulla
4. Joustava ja nomadinen koulutus
Räätälöity oppiminen: valitset miten ja milloin. Tarvitset vain halun ja Internet-yhteyden.


5. Ohjaajat
Aina mukana kaikkien tavoitteidesi saavuttamiseksi.
6. Työllisyys tulevaisuuden kanssa
Kilpailuillamme on todelliset aloitukset. Siksi he ovat keskittyneet siihen, että opiskelijat hankkivat tarvittavat taidot nykyisiä ja tulevia haasteita varten.

Woman working upright on standing desk - office fit

Näin opiskelet EDIX

Opiskelijoillamme on pääsy edistyneelle verkkokoulutusalustalle, jossa heillä on erittäin houkuttelevia multimediaelementtejä. Harjoittelu ei voi olla tylsää. Siksi he opiskelevat videoilla, podcasteilla ja erittäin suunnitelluilla e-kirjoilla, joita päivitetään jatkuvasti. Didaktisten yksiköiden pylväät ovat pikakirjoja (niin kutsumme keräilykirjamme), live-webinaareja ja videoita todellisista tapauksista, jotka heidän päähenkilöt kertovat.

Mutta nämä eivät ole ainoat uramme resurssit. Viimeiset ongelmanratkaisuharjoitukset yhdistävät opiskelijan ammatilliseen maailmaan ja professoreiden foorumit edistävät enemmän kuin mielenkiintoista verkostoitumista. Lisäksi kaikkia oppilaitamme ohjaa aina ja erikseen ohjaajan hahmo, joka ohjaa heitä saavuttamaan uran tavoitteet.

# Kaikki muuttuu

Uramahdollisuudet ovat digitalisaatioon liittyvissä uusissa työpaikoissa. EDIX syntyi vahvalla sosiaalisella osa-alueella: haluamme antaa sinulle tarvittavat välineet tullaksesi työmarkkinoiden nykyään tarvitsemaan digitaaliseen asiantuntijaan. Sillä ei ole väliä ikäsi, liikeradasi tai taloudellinen tilanne.

81% yrityksistä ei löydä etsimäänsä kykyä .

Lähde: Infoempleo-Adecco 2019 -raportti

Kansainvälinen tuki

EDIX meillä on muun muassa PROEDUCA-ryhmän, promoottorin, tuki La Riojan kansainväliseltä yliopistolta (UNIR), Meksikon Internet-yliopistolta (UNIR Mexico), Perussa sijaitsevalta Neumann Business School Postgraduate -koululta, Marconi Kansainvälinen yliopisto, USA.

Online-mallinsa ansiosta PROEDUCAlla on opiskelijoita yli 90 maassa, pääasiassa Espanjassa, Ecuadorissa, Kolumbiassa, Meksikossa, Perussa, Argentiinassa, Boliviassa ja Yhdysvalloissa.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin