ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kauppakorkeakoulu

ENyD-liiketalous- ja johtamiskoulu on jatkokoulutukseen erikoistunut oppilaitos, jonka päätavoitteena on helpottaa ammattiprofiilien edellyttämien avaintaidojen hankkimista 100%: n käytännön menetelmällä, jota sovelletaan työympäristöön ensimmäisestä päivästä alkaen

Lähes 20 vuoden kokemuksella yli 40 000 opiskelijaa 50 eri kansallisuudesta on päättänyt luottaa ENyD-pedagogiseen malliin, jonka Miguel de Cervantesin yliopisto on tukenut. Hänen opiskelualueisiinsa kuuluvat: liikkeenjohto, digitaalinen markkinointi, kirjanpito ja talous, liikekonsultointi, liikkeenjohto, big datan tai kykyjen hallinta, mahdollisuus valita eri koulutustasojen välillä, kuten erikoistumisyliopistot, maisterin tutkinto tai virallinen MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

ENyD Business and Management Schoolilla on verkkokoulutus, joka antaa opiskelijalle paremman yhteensopivuuden akateemisen ja työelämän välillä; meneminen virtuaaliluokkiin, pääsy 100% päivitettyihin oppaisiin, interaktiivisten harjoitusten ratkaiseminen jne. Luottaa tähän erikoistuneiden tutorien ja ammattikoordinaattoreiden avulla, jotka ovat aina valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

Lisäksi ENyD tarjoaa taloudellista tukea ja apurahoja laadukkaan koulutuksen saatavuuden helpottamiseksi. Työmarkkinoille pääsyn suhteen liiketalous- ja johtamiskoulu tarjoaa opiskelijoilleen täydellisen työllisyys- ja harjoittelupalvelun yli 2000 yrityksen kanssa.

Sijainnit

Madrid

Osoite
ENyD Madrid
Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID

Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin