Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1819 perustettu ESCP Europe , joka on maailman ensimmäinen kauppakorkeakoulu, perustettiin joukko talouden tutkijoita ja liikemiehiä, mukaan lukien tunnettu taloustieteilijä Jean-Baptiste Say ja vietetty elinkeinonharjoittaja Vital Roux. Jean-Baptiste Say oli taloudellisen liberalismin puolestapuhuja, ja hänet luottaen usein siihen, että hän on keksinyt yrittäjyyden käsitteen jo 1800-luvulla. Vital Roux on erityisen tunnettu siitä, että hän osallistui pitkälti kauppasääntöjen laatimiseen vuonna 1807 sekä hänen - ennakoiva ajattelu innovatiivisessa pedagogiassa. Voidaan siis sanoa, että ESCP Europe luominen edustaa "liike-koulun" käsitteen keksintöä.

Tärkeimmät tiedot

 • 6 kampusta: Berliini, Lontoo, Madrid,
  Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa
 • 130 akateemista liittoa Euroopassa ja maailmassa
 • Kolminkertainen akkreditointi: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Säännöllisesti sijoittui maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon
 • Eurooppa-hallinto, joka edustaa koulun syvää eurooppalaista identiteettiä

Historia

Vaikka ESCP Europe -brändi kehittyi yli 200 vuoden historiansa aikana, se pysyi aina uskollisena ensimmäisille kolmelle kirjeelleen. Alkaen 1819 nimeltään École Spéciale de Commerce et d'Industrie ja pian sen jälkeen, kun se nimettiin uudelleen École Supérieure de Commerceksi , se kehitettiin ESCP: lle viisikymmentä vuotta myöhemmin vuonna 1869. Yhdistämällä sisaryskoulunsa, European School of Management (EAP) Vuonna 1999 koulua kutsuttiin ESCP-EAP: ksi noin kymmenen vuoden ajan. Lopuksi vuonna 2009 koulun nimi muuttui ESCP Europe ja viittasi selkeästi sen eurooppalaiseen perintöön ja paikannukseen.

ESCP Europe kansainvälinen ulottuvuus on ollut nähtävissä jo varhain. Jo 1824-luokkaan kuului 30% kansainvälisistä opiskelijoista 15 eri kansallisuutta, joista seitsemän espanjalaista, viisi brasilialaista, viisi hollantilaista, neljä saksalaista ja kaksi amerikkalaista.

Kieltenopetus oli olennainen osa ensimmäistä opetussuunnitelmaa, johon sisältyi ranskankielisen kieliopin lisäksi myös kursseja englanniksi, saksaksi ja espanjaksi. Vuodesta 1825 lähtien ESCP Europe opetettiin yhteensä kymmentä kieltä, ja opiskelijoiden piti opiskella vähintään kolme.
Noin puolitoista vuosisataa myöhemmin ESCP Europe oli jälleen edelläkävijä luomalla monikampus-kauppakorkeakoulu. Vastaamaan koulun eurooppalaiseen kutsumiseen Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevat kampukset avattiin vuonna 1973, sen jälkeen Espanjassa vuonna 1988, Italiassa vuonna 2004 ja Varsovassa vuonna 2015. Kun yhä maailmanlaajuistuneemmassa maailmassa ESCP Europe tänään kouluttaa todella eurooppalaisia ​​johtajia edistämällä humanististen arvojen ja johtamiskoulutuksen välistä yhteyttä. ESCP Europe tulee todellinen Eurooppa-koulu, joka on avoin maailmalle.

21. vuosisadan kohokohdat

 • 2001: Kaupunkiyliopisto Lontoossa valvoo ESCP Europe johtamisohjelmaa, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia johdon eurooppalainen MSc.
 • 2002: ESCP Europe on akkreditoitu yhdistykseksi AACSB: lle, mikä tekee siitä ensimmäisenä kolmessa Crown-akkreditoinnissa olevista kauppakorkeakouluista: AACSB, EQUIS ja AMBA.
 • 2004: Turussa, Italiassa viides kampus. Master in Management-opiskelijat voivat saada Italian tutkinto Laurea Magistrale, validoitu University of Torino.
 • 2005: Koulu avaa Lontoon kampuksensa Oxfordista lähtien. ESCP Europe nyt kaupunkien kampuksilla viidessä suuressa eurooppalaisessa kaupungissa: Pariisissa, Lontoossa, Berliinissä, Madridissa ja Torinossa.
 • 2007: Master in Management-ohjelma on tunnustettu Carlos III yliopiston Madridissa ja opiskelijat voivat saada Espanjan astetta Master Europeo en Administración y Dirección de Empresas. ESCP Europe pystyy antamaan kansallisen tutkinnon jokaiselle viidestä implantaatiomaasta.
 • 2015: Koulu perustaa kuudennen eurooppalaisen kampuksensa strategisen liittouman kautta Varsovan perustuvan Kozminski-yliopiston kanssa, joka on ainoa Keski- ja Itä-Euroopan kaupparyhmä, jossa on kolmas akkreditointi (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Pariisin kampus ulottuu Montparnassen alueelle (Pariisin vasemmalle), kehittää Executive Education -toimintaa ja tukea koulun kehitystä ja kasvua.
 • 2018: ESCP Europe Business School tulee itsenäiseksi alueellisen kauppa- ja teollisuuskamarin Pariisin Île-de-Francen alueelta, joka on nyt koulujen enemmistöosakas.

Tehtävä

" ESCP Europe tehtävänä on innostaa ja kouluttaa huomisen yritysjohtajia."

Uskomme, että huomisen yritysjohtajien on oltava kansainvälisiä, digitaalisia ja kulttuurienvälisiä. Koulutuksemme ja organisaatiorakenteemme näkemyksemme heijastavat sitä voimakkailla kansainvälisillä ohjelmilla, joita integroitu (yleiseurooppalainen) tiedekunta tarjoaa kaikissa kampuksilla kaikilla Euroopan päämarkkinoilla.

Edistämme tätä tehtävää ainutlaatuisella lähestymistavalla kansainväliseen johtamiskoulutukseen ja tutkimukseen, joka edistää kansainvälistä kokemusta, yhteistyötä ja oppimista yleiseurooppalaisessa kehyksessä.

Vuonna 2015 koulu virallisti ainutlaatuisen lähestymistavan ja näkökulman C4B-lyhenne: Cultures for (4) Business . Tämä edelleen ohjaa työtämme ja on nyt sisällytetty uuteen strategiseen suunnitelmaan kaudelle 2018-2022.

Näkemyksemme

(Mitä ja mihin haluamme olla vuoteen 2022 mennessä)

"Vuonna 2022 ESCP Europe tunnustetaan maailmanlaajuisesti johtavaksi eurooppalaiseksi kauppakouluksi kansainvälisesti keskitetylle johtamiskoulutukselle.
Visiomme merkitsee sitä
 • tuottaa ja levittää maailmanluokan tutkimusta kansainvälisessä / vertailevassa johtamisessa, joka muokkaa tapaa, jolla organisaatiot ja johtajat ajattelevat ja käyttäytyvät;
 • tuottamaan kulttuurisesti ja digitaalisesti älykkäitä tutkinnon suorittaneita, jotka ovat valmiita muotoilemaan ja yhdistämään huomisen yritysmaailman;
 • harjoittaa mielekkäästi yrityksiä, alumneja ja hallitusta edistääkseen kansainvälisen johtamiskäytännön ja kulttuurienvälisten suhteiden edistämistä;
 • hyödyntäen monimuotoisuutta kaikissa muodoissaan innovoinnin, vahvuuden ja johtajuuden lähteenä
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

ESCP Europe

Kansainvälisen kauppatieteiden maisteri (EMIB) on online-ohjelma, joka koostuu 14 johtamis- ja johtamiskursseista. Ne tarjoavat sinulle tarvittavat taidot kansainvälisill ... [+]

Ryhdy kansainvälisen liiketoiminnan eliteiksi100% online-metodologia.ESCP Europe tutkintotodistusParhaiten luokitellut opetusohjelmat kuudella ESCP Europe kampuksella.Täysin keskittynyt oppimiseen työpaikalla korkealaatuisimman e-learning multimedian kanssa.HTML5-sisältö, joka on saatavana useiden laitteiden kautta tietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten kautta.

Kansainvälisen kauppatieteiden maisteri (EMIB) on online-ohjelma, joka koostuu 14 johtamis- ja johtamiskursseista. Ne tarjoavat sinulle tarvittavat taidot kansainvälisten markkinoiden monilla strategisilla aloilla.

Koulutamme sinut ammattilaisena ja tarjoamme sinulle parhaat työkalut liiketoiminnan analysointiin. Käytännössä oppii kaikki kansainvälisesti suuntautuneen yrityksen johtamiseen ja hallintoon tarvittavat taidot. Hanki johtamisen taidot ja tekniikat, jotka ovat välttämättömiä viestinnän, hallinnan ja neuvottelun kannalta globaalissa ympäristössä.... [-]

Espanja Spain Online
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
ESCP Europe

Kansainvälisen kauppatieteiden maisteri (EMIB) on verkko-ohjelma, joka koostuu 14 kurssista päällikön johtamis- ja johtajuusprojektista. Nämä kurssit tarjoavat sinulle ta ... [+]

Kansainvälisen kauppatieteiden maisteri (EMIB) on verkko-ohjelma, joka koostuu 14 kurssista päällikön johtamis- ja johtajuusprojektista. Nämä kurssit tarjoavat sinulle tarvittavat taidot kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten monilla strategisilla alueilla.

LIITY KANSAINVÄLISEN KAUPAN ELITÄ

Metodologia 100% verkossa Valitse kunkin kurssin kieli (englanti / ranska)ESCP Europe Education and Network: Yhteensä 60 opintopistettäParas luokkahuoneen opetusohjelma 6 ESCP Europe kampuksellaTäysin keskittynyt oppimiseen työpaikalla laadukkaalla multimedia-e-oppimisellaHTML5-sisältö, joka on saatavana monen laitteen kanssa tietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten kautta... [-]
Espanja Spain Online
Request Info
Ranskalainen
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Executive Master in International Business #testimonials

Osoite
c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain
Madrid, Community of Madrid, Espanja