ESCP Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1819 perustettu ESCP Business School on tuottanut johtajien ja yrittäjien sukupolvia. Kuuden kaupunkikampuksensa Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa takaavat, että ESCP: n aidosti eurooppalainen identiteetti antaa sille mahdollisuuden tarjota ainutlaatuisen monikulttuurisen koulutuksen tyylin liike-elämässä ja globaalin näkymän kansainvälisissä johtamisasioissa. Joka vuosi ESCP toivottaa tervetulleeksi yli 6000 opiskelijaa ja 5000 johtajaa yli 120 eri maasta, tarjoten heille kattavan tarjouksen johtokursseista ja erikoistuneista ohjelmista (kandidaatti, maisteri, Executive MBA, tohtori ja johtajakoulutus). www.escpeurope.eu - Seuraa meitä Twitterissä @ESCPeurope

Tärkeimmät tiedot

 • 6 kampusta: Berliini, Lontoo, Madrid,
  Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa
 • 130 akateemista liittoa Euroopassa ja maailmassa
 • Kolminkertainen akkreditointi: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Säännöllisesti sijoittui maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon
 • Eurooppa-hallinto, joka edustaa koulun syvää eurooppalaista identiteettiä

Historia

Vaikka ESCP Business School -brändi kehittyi lähes 200 vuoden historiansa aikana, se pysyi aina uskollisena kolmelle ensimmäiselle kirjeelleen. Vuodesta 1819 nimellä École Spéciale de Commerce et d'Industrie ja pian sen jälkeen, kun se nimettiin uudelleen École Supérieure de Commerceiksi , se kehittyi ESCP: ksi viisikymmentä vuotta myöhemmin vuonna 1869. Vuonna 1999 koulua kutsuttiin ESCP-EAP: ksi noin vuosikymmenen ajan. Lopuksi vuonna 2009 koulun nimestä tuli ESCP Europe, jossa viitattiin selvästi sen eurooppalaiseen perintöön ja sijaintiin.

ESCP Business School kansainvälinen ulottuvuus on ollut näkyvissä jo varhaisesta iästä lähtien. Jo vuoden 1824 luokkaan kuului 30% kansainvälisistä opiskelijoista, joilla oli 15 eri kansalaisuutta, muun muassa seitsemän espanjaa, viisi brasilialaista, viisi hollantilaista, neljä saksalaista ja kaksi amerikkalaista.

Kielikoulutus oli olennainen osa sen ensimmäistä opetussuunnitelmaa, joka sisälsi ranskan kieliopin lisäksi myös englannin, saksan ja espanjan kursseja. Vuodesta 1825 lähtien ESCP: ssä opetettiin yhteensä kymmenen kieltä, ja opiskelijoiden oli opiskeltava niistä vähintään kolme.
Noin puolitoista vuosisataa myöhemmin ESCP oli jälleen edelläkävijä perustamalla monikampusisen kauppakorkeakoulun. Vastatakseen koulun eurooppalaiseen kutsumukseen Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa avattiin kampukset vuonna 1973, joita seurasivat Espanja vuonna 1988, Italia vuonna 2004 ja Varsova vuonna 2015. Yhä globalisoituneemmassa maailmassa tavoitteet ESCP Business School on kouluttaa todella eurooppalaisia johtajia edistämällä humanististen arvojen ja johtamiskoulutuksen välistä yhteyttä. ESCP: stä tulee todellinen maailmalle avoin Eurooppa-koulu.

21. vuosisadan kohokohdat

 • 2001: Lontoon City University on validoinut ESCP: n maisteriohjelman, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia eurooppalainen johtamisen maisteri.
 • 2002: Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) on akkreditoinut ESCP Business School , joka tekee siitä yhden ensimmäisistä kauppakorkeakouluista, joilla on Triple Crown-akkreditointi: AACSB, EQUIS ja AMBA.
 • 2004: Turussa, Italiassa viides kampus. Master in Management-opiskelijat voivat saada Italian tutkinto Laurea Magistrale, validoitu University of Torino.
 • 2005: Koulu vihkii Lontoon kampuksensa muutettuaan Oxfordista. ESCP: llä on nyt kaupunkikampuksia viidessä suuressa kaupungissa: Pariisissa, Lontoossa, Berliinissä, Madridissa ja Torinossa.
 • 2007: Madridin Carlos III -yliopisto on tunnustanut maisteriohjelman ja opiskelijat voivat saada espanjankielisen tutkinnon Mastero Europeo en Administración y Dirección de Empresasista. ESCP pystyy myöntämään kansallisen tutkinnon kussakin viidessä implantointimaassaan.
 • 2015: Koulu perustaa kuudennen eurooppalaisen kampuksensa strategisen liittouman kautta Varsovan perustuvan Kozminski-yliopiston kanssa, joka on ainoa Keski- ja Itä-Euroopan kaupparyhmä, jossa on kolmas akkreditointi (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Pariisin kampus ulottuu Montparnassen alueelle (Pariisin vasemmalle), kehittää Executive Education -toimintaa ja tukea koulun kehitystä ja kasvua.
 • 2018: ESCP Business School tulee itsenäinen Pariisin Île-de-Francen alueellinen kauppakamari, joka on nyt koulun enemmistöosakas.

Tehtävä

" ESCP Business School tehtävänä on innostaa ja kouluttaa huomisen yritysjohtajia."

Uskomme, että huomisen yritysjohtajien on oltava kansainvälisiä, digitaalisia ja kulttuurienvälisiä. Koulutuksemme ja organisaatiorakenteemme näkemyksemme heijastavat sitä voimakkailla kansainvälisillä ohjelmilla, joita integroitu (yleiseurooppalainen) tiedekunta tarjoaa kaikissa kampuksilla kaikilla Euroopan päämarkkinoilla.

Edistämme tätä tehtävää ainutlaatuisella lähestymistavalla kansainväliseen johtamiskoulutukseen ja tutkimukseen, joka edistää kansainvälistä kokemusta, yhteistyötä ja oppimista yleiseurooppalaisessa kehyksessä.

Vuonna 2015 koulu virallisti ainutlaatuisen lähestymistavan ja näkökulman C4B-lyhenne: Cultures for (4) Business . Tämä edelleen ohjaa työtämme ja on nyt sisällytetty uuteen strategiseen suunnitelmaan kaudelle 2018-2022.

Näkemyksemme

(Mitä ja mihin haluamme olla vuoteen 2022 mennessä)

”Vuonna 2022 ESCP tunnustetaan maailmanlaajuisesti johtavaksi eurooppalaiseksi kauppakorkeakouluksi kansainvälisesti suuntautuneelle johtamisen koulutukselle.
Visiomme merkitsee sitä
 • tuottaa ja levittää maailmanluokan tutkimusta kansainvälisessä / vertailevassa johtamisessa, joka muokkaa tapaa, jolla organisaatiot ja johtajat ajattelevat ja käyttäytyvät;
 • tuottamaan kulttuurisesti ja digitaalisesti älykkäitä tutkinnon suorittaneita, jotka ovat valmiita muotoilemaan ja yhdistämään huomisen yritysmaailman;
 • harjoittaa mielekkäästi yrityksiä, alumneja ja hallitusta edistääkseen kansainvälisen johtamiskäytännön ja kulttuurienvälisten suhteiden edistämistä;
 • hyödyntäen monimuotoisuutta kaikissa muodoissaan innovoinnin, vahvuuden ja johtajuuden lähteenä

Sijainnit

Espanja Online

Osoite
Espanja Online, Espanja

Madrid

Osoite
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited