ESCP Europe

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1819 perustettu ESCP Europe on tuottanut johtajien ja yrittäjien sukupolvia. ESCP Europe : n aidolla eurooppalaisella identiteetillä on kuusi kaupunkikampussaan Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa, ja se tarjoaa sille ainutlaatuisen monikulttuurisen koulutustyylin liiketoiminnan alalla ja globaalin näkemyksen kansainvälisen hallinnan kysymyksistä. Joka vuosi ESCP Europe toivottaa tervetulleiksi yli 6000 opiskelijaa ja 5000 johtajaa yli 120 eri maasta tarjoamalla heille kattavan tarjouksen johtamiskursseista ja erikoisohjelmista (kandidaatin, maisterin, Executive MBA, PhD ja Executive Education). ESCP Europe kuuluu vain prosenttiin maailman kauppakorkeakouluista, joilla on kolminkertaisen kruunun akkreditointi (AACSB, AMBA ja EQUIS). www.escpeurope.eu - Seuraa meitä Twitterissä @ESCPeurope

Tärkeimmät tiedot

 • 6 kampusta: Berliini, Lontoo, Madrid,
  Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa
 • 130 akateemista liittoa Euroopassa ja maailmassa
 • Kolminkertainen akkreditointi: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Säännöllisesti sijoittui maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon
 • Eurooppa-hallinto, joka edustaa koulun syvää eurooppalaista identiteettiä

Historia

Vaikka ESCP Europe -brändi kehittyi yli 200 vuoden historiansa aikana, se pysyi aina uskollisena ensimmäisille kolmelle kirjeelleen. Alkaen 1819 nimeltään École Spéciale de Commerce et d'Industrie ja pian sen jälkeen, kun se nimettiin uudelleen École Supérieure de Commerceksi , se kehitettiin ESCP: lle viisikymmentä vuotta myöhemmin vuonna 1869. Yhdistämällä sisaryskoulunsa, European School of Management (EAP) Vuonna 1999 koulua kutsuttiin ESCP-EAP: ksi noin kymmenen vuoden ajan. Lopuksi vuonna 2009 koulun nimi muuttui ESCP Europe ja viittasi selkeästi sen eurooppalaiseen perintöön ja paikannukseen.

ESCP Europe kansainvälinen ulottuvuus on ollut nähtävissä jo varhain. Jo 1824-luokkaan kuului 30% kansainvälisistä opiskelijoista 15 eri kansallisuutta, joista seitsemän espanjalaista, viisi brasilialaista, viisi hollantilaista, neljä saksalaista ja kaksi amerikkalaista.

Kieltenopetus oli olennainen osa ensimmäistä opetussuunnitelmaa, johon sisältyi ranskankielisen kieliopin lisäksi myös kursseja englanniksi, saksaksi ja espanjaksi. Vuodesta 1825 lähtien ESCP Europe opetettiin yhteensä kymmentä kieltä, ja opiskelijoiden piti opiskella vähintään kolme.
Noin puolitoista vuosisataa myöhemmin ESCP Europe oli jälleen edelläkävijä luomalla monikampus-kauppakorkeakoulu. Vastaamaan koulun eurooppalaiseen kutsumiseen Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevat kampukset avattiin vuonna 1973, sen jälkeen Espanjassa vuonna 1988, Italiassa vuonna 2004 ja Varsovassa vuonna 2015. Kun yhä maailmanlaajuistuneemmassa maailmassa ESCP Europe tänään kouluttaa todella eurooppalaisia ​​johtajia edistämällä humanististen arvojen ja johtamiskoulutuksen välistä yhteyttä. ESCP Europe tulee todellinen Eurooppa-koulu, joka on avoin maailmalle.

21. vuosisadan kohokohdat

 • 2001: Kaupunkiyliopisto Lontoossa valvoo ESCP Europe johtamisohjelmaa, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia johdon eurooppalainen MSc.
 • 2002: ESCP Europe on akkreditoitu yhdistykseksi AACSB: lle, mikä tekee siitä ensimmäisenä kolmessa Crown-akkreditoinnissa olevista kauppakorkeakouluista: AACSB, EQUIS ja AMBA.
 • 2004: Turussa, Italiassa viides kampus. Master in Management-opiskelijat voivat saada Italian tutkinto Laurea Magistrale, validoitu University of Torino.
 • 2005: Koulu avaa Lontoon kampuksensa Oxfordista lähtien. ESCP Europe nyt kaupunkien kampuksilla viidessä suuressa eurooppalaisessa kaupungissa: Pariisissa, Lontoossa, Berliinissä, Madridissa ja Torinossa.
 • 2007: Master in Management-ohjelma on tunnustettu Carlos III yliopiston Madridissa ja opiskelijat voivat saada Espanjan astetta Master Europeo en Administración y Dirección de Empresas. ESCP Europe pystyy antamaan kansallisen tutkinnon jokaiselle viidestä implantaatiomaasta.
 • 2015: Koulu perustaa kuudennen eurooppalaisen kampuksensa strategisen liittouman kautta Varsovan perustuvan Kozminski-yliopiston kanssa, joka on ainoa Keski- ja Itä-Euroopan kaupparyhmä, jossa on kolmas akkreditointi (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Pariisin kampus ulottuu Montparnassen alueelle (Pariisin vasemmalle), kehittää Executive Education -toimintaa ja tukea koulun kehitystä ja kasvua.
 • 2018: ESCP Europe Business School tulee itsenäiseksi alueellisen kauppa- ja teollisuuskamarin Pariisin Île-de-Francen alueelta, joka on nyt koulujen enemmistöosakas.

Tehtävä

" ESCP Europe tehtävänä on innostaa ja kouluttaa huomisen yritysjohtajia."

Uskomme, että huomisen yritysjohtajien on oltava kansainvälisiä, digitaalisia ja kulttuurienvälisiä. Koulutuksemme ja organisaatiorakenteemme näkemyksemme heijastavat sitä voimakkailla kansainvälisillä ohjelmilla, joita integroitu (yleiseurooppalainen) tiedekunta tarjoaa kaikissa kampuksilla kaikilla Euroopan päämarkkinoilla.

Edistämme tätä tehtävää ainutlaatuisella lähestymistavalla kansainväliseen johtamiskoulutukseen ja tutkimukseen, joka edistää kansainvälistä kokemusta, yhteistyötä ja oppimista yleiseurooppalaisessa kehyksessä.

Vuonna 2015 koulu virallisti ainutlaatuisen lähestymistavan ja näkökulman C4B-lyhenne: Cultures for (4) Business . Tämä edelleen ohjaa työtämme ja on nyt sisällytetty uuteen strategiseen suunnitelmaan kaudelle 2018-2022.

Näkemyksemme

(Mitä ja mihin haluamme olla vuoteen 2022 mennessä)

"Vuonna 2022 ESCP Europe tunnustetaan maailmanlaajuisesti johtavaksi eurooppalaiseksi kauppakouluksi kansainvälisesti keskitetylle johtamiskoulutukselle.
Visiomme merkitsee sitä
 • tuottaa ja levittää maailmanluokan tutkimusta kansainvälisessä / vertailevassa johtamisessa, joka muokkaa tapaa, jolla organisaatiot ja johtajat ajattelevat ja käyttäytyvät;
 • tuottamaan kulttuurisesti ja digitaalisesti älykkäitä tutkinnon suorittaneita, jotka ovat valmiita muotoilemaan ja yhdistämään huomisen yritysmaailman;
 • harjoittaa mielekkäästi yrityksiä, alumneja ja hallitusta edistääkseen kansainvälisen johtamiskäytännön ja kulttuurienvälisten suhteiden edistämistä;
 • hyödyntäen monimuotoisuutta kaikissa muodoissaan innovoinnin, vahvuuden ja johtajuuden lähteenä

Sijainnit

Espanja Online

Osoite
Espanja Online, Espanja

Madrid

Osoite
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Akkreditoinnit