ESEUNE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bilbaossa (Baskimaa, Espanja) vuonna 1992 perustettu ESEUNE on eurooppalainen kauppakorkeakoulu, jolla on merkittävä globaali henki ja dynaaminen ja innovatiivinen asenne .

Olemme globaaleja

Nykyään esimiesten on oltava koulutettu ratkaisemaan ongelmia nimeltään maailma . Globalisaatio on kiistaton todellisuus, ja ESEUNE-konsernissa uskomme, että paras tapa ymmärtää globalisaatio on kokea se omakohtaisesti.

Kampuksemme on maailma: meillä on kaksi sijaintia (Espanjassa ja Kiinassa), ja ohjelmamme sisältävät opetusjaksoja maissa, jotka määrittelevät maailmantalouden, ja joissakin maailman kiehtovimmista kaupungeista: Tianjin, Peking, Hong Kong, Shanghai , Bangalore, Bombay, Pune, Moskova, Washington DC, Piilaakso, San Francisco, New York, Bryssel, Bilbao jne. Ryhmämme ovat monikulttuurisia: monikulttuurisuus ja monimuotoisuus ovat organisaatioille olennaisia arvoja ja auttavat ohjelmiemme osallistujia kasvamaan avaamalla mielensä. Opiskelijamme tulevat 15 maasta ympäri maailmaa ja kaikilta mantereilta. Opettajat ovat ammattilaisia, jotka työskentelevät Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa ja välittävät hyvin erilaisia kokemuksia ja näkökulmia, jotka edistävät oppimista. Perustamisestaan lähtien ESEUNE on tehnyt yhteistyötä maailman parhaiden yliopistojen kanssa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Australiassa, Kiinassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Instituutit, kuten Georgetown University, Kalifornian yliopisto Berkeleyssä, Kalifornian yliopisto Los Angelesissa (UCLA), Kalifornian yliopisto Irvine, New Yorkin yliopisto, Chicagon yliopisto, Utica College of Syracuse University, McMaster University, Swinburne University, Tianjin Polytechnic University , Lincolnin yliopisto, jne.

Olemme dynaamisia

Olemme sitoutuneet oppimaan tekemällä, jakamalla kokemuksia, elävää todellisuutta. Siksi olemme suunnitelleet ainutlaatuisen metodologian, joka muuttaa mestarimme toimintaan: MBAction! Käytännön kokemuksesta sisällön ja työkalujen omaksumiseen tosielämän ongelmista niiden ratkaisuun. Menetelmä, joka lisää motivaatiota ja ymmärrystä tehokkaamman oppimisen saavien osallistujien keskuudessa, jonka peruspilarit ovat:

MAP: n (Multidisciplinary Action Project) valmistelu tiimeissä, jonka avulla opiskelijat voivat luoda todellisen projektin yritykselle, joka kattaa kaikki organisaation alueet. Etusijalla aina johtamistaitojen kehittäminen (viestintä, neuvottelut, muutoksiin sopeutuminen, luovuus, johtajuus, empatia jne.) Työharjoittelu yrityksissä kokopäiväisissä ohjelmissa kiitos intensiivisen verkostoitumisen, joka on näiden 25 vuoden kokemuksen perusteella luonut täydellisen symbioosin ekosysteemin organisaatioiden, päälliköihimme osallistuvien ihmisten ja ESEUNEn välillä. Ohjelmat, joita opettaa aina käytännön ja todellisesta näkökulmasta ensimmäisen tason oppimisen avustajien ryhmä : he eivät ole teoreettisia opettajia, vaan yrityksen ihmisiä, jotka tuovat päivittäiset kokemuksensa luokkahuoneeseen. Ammattilaiset, joilla on taitoja parantaa oppimista, loivat dynaamiset ja osallistavat ympäristöt; ESEUNEn tunnusmerkki ja erottava elementti suhteessa instituutioihin, joilla on olennaisesti akateeminen näkökulma.

Olemme innovaattoreita

Maailma muuttuu nopeasti ja sekä oppimisohjelmat että menetelmät ovat nopeasti vanhentuneita. On välttämätöntä innovoida jatkuvasti, ja harvat kauppakorkeakoulut maailmassa tekevät sen yhtä nopeasti ja hyvin kuin ESEUNE.

ESEUNessa innovaatio ei ole asia. Se on osa DNA: ta . Elämme digitaaliaikana, biotekniikan, nanoteknologian, biotieteiden maailmassa. Ei voi olla, että yritysmaailma ei unohda tätä vallankumousta. Uskomme, että on tullut aika, jolloin liike-elämän organisaatioiden on irrotettava teollisesta vallankumouksesta perityt yrityksen vaatteet ja rakennettava mekko ajan mukaan. Missiomme on työskennellä ihmisten kanssa, jotka keksivät 2000-luvun liiketoimintamallit Olemme olleet edelläkävijöitä uusimpien tekniikoiden käytössä oppimisen edistämisessä ja ainutlaatuisten menetelmien luomisessa, jotka tuottavat elämää, joka suosii osallistujien henkilökohtaista ja ammatillista kasvua: yrityksille kehitetyt todelliset käytännön hankkeet oppimisen perustana, harjoittelu yrityksissä (mm. Espanja, USA ja Kiina), liiketoimintasimulaattorit jne. Vuonna 1992 ESEUNE otti yhden kuukauden kauden New Yorkin yliopistossa MBA-ohjelmiinsa. Siitä lähtien olemme olleet edelläkävijöitä kehittäessämme monikampusohjelmia, joissa vierailemme eri mantereilla.

Ekosysteemimme

Tavoitteenamme on valmistaa johtajia, jotka rikkovat mekaanisen yrityksen muotoja ja kehittävät uusia organisaatiomuotoja käyttämällä älykkäästi ihmisten ja tekniikan tarjoamia mahdollisuuksia sopeutumalla dynaamisten, erittäin kilpailukykyisten ja globaalien markkinoiden vaatimuksiin. Tätä varten luotamme ainutlaatuiseen ekosysteemiin, joka on kehittynyt 25 vuoden ajan ja joka edustaa täydellistä symbioosia ohjelmiin osallistuvien ihmisten , ympäristömme organisaatioiden ja oman laitoksen välillä.

Verkostoituminen ja yhteistyö ovat avain tämän ekosysteemin menestykseen. Sen tukemana saavutamme valtavan dynaamisia ja käytännöllisiä ohjelmia, jotka auttavat ihmisiä vahvistamaan tietämystään sekä parantamaan ja kehittämään henkilökohtaisia ja ammatillisia taitoja, joita he tarvitsevat sopeutuakseen muutokseen ja johtamaan kilpailukykyisiä organisaatioita.

Tässä ekosysteemissä meistä kaikista tulee transformaattoreita samalla kun muutumme.

ihmiset

Ohjelmaamme osallistuvat ihmiset tulevat yli 15 maasta maailmassa (Euroopasta, Aasiasta, Amerikasta, Australiasta ...); monipuolisimmista aloista (teollisuus, kulutus, palvelut, julkishallinto ...); joillakin on pitkä ammatillinen ura (Executive) ja toiset valmistuneet muutama vuosi sitten; Jotkut ovat johtajia, toiset yrittäjiä ja yrittäjiä; monet panostavat liikkeenjohtoon ja toiset haluavat kaivaa digitaaliseen maailmaan, innovaatioihin tai valmennukseen. Mutta heillä kaikilla on jotain yhteistä: he ovat ihmisiä, jotka uskovat toiseen tapaan tehdä asioita ja jotka haluavat parantaa henkilökohtaisia ja ammatillisia taitojaan uusien organisaatiomallien kehittämiseksi , yrityksen johtamista evoluutiona sulkematta prosessia ratkaisulla, mutta yksinkertaisesti organisaation hyväksyminen on päämäärä, ei keino.

Ohjelmamme on suunniteltu kokemukselliseksi kokemukseksi, joka avaa ihmisten mielet ja kehittää heille tarvittavia taitoja: nopea sopeutuminen muutokseen, kyky ratkaista ongelmia, kun ne syntyvät millä tahansa yrityksen alueella, kyky tehdä päätöksiä , kansainvälinen visio liiketoiminnasta, suuntautuminen ihmisiin ja ryhmätyöhön, eettisten perusperiaatteiden kunnioittaminen, luovuus ja innovointi, uuden tekniikan käyttö….

Ekosysteemimme ansiosta kokopäiväiset ohjelmat, jotka keskittyvät ihmisiin, joilla on vähän työkokemusta, tarjoavat mahdollisuuden suorittaa jopa 6 kuukauden harjoittelupaikkoja yrityksissä, jotta oppiminen syntyy todellisella käytännön työllä ja nämä ihmiset saavuttavat tehokkaan omaksumisen ja samalla kehittää johtamistaitoja. Monissa tapauksissa ekosysteemi antaa ihmisille, jotka johtavat ohjelmiamme, palkata organisaatiot , joille he suunnittelivat strategisia hankkeita osana käytännön oppimista.

Organisaatiot

Ekosysteemimme organisaatioilla on keskeinen rooli tarjoamalla tapaustutkimuksia, todellisia kokemuksia, innovatiivisia työkaluja, oman näkemyksensä liike-elämästä, avustajia ja jopa tukemalla osaa opiskelijoiden akateemisista maksuista apuraharahastoon.

Samalla nämä organisaatiot saavat pätevää tukea omassa evoluutiossaan :

  • Yhteistyö niiden ihmisten kanssa, jotka osallistuvat ohjelmiin, jotka tarjoavat harjoittelupaikkojen kautta tuoreutta, tietoa, aikaa, joka on omistettu strategisille hankkeille ja resursseille, koska heillä on oman tietonsa lisäksi koko ESEUNE-rakenne tukemaan heitä projektisi.
  • Portti muille markkinoille (erityisesti Latinalaiselle Amerikalle ja Kiinalle) kiitos opiskelijoilta, jotka tulevat näiltä alueilta. Monet yritykset odottavat opiskelijoiltamme kansainvälistä kulttuuritaitoa kansainvälistymishankkeiden kehittämiseksi.
  • Mahdollisuus palkata ihmisiä, joilla on visio, kokemus, tietämys ja taidot niille, jotka ovat eläneet mestareillemme. Lisäksi ESEUNE-alumnit voivat aina käyttää opiskelemansa maisterin päivitettyä sisältöä, mikä tekee heistä ammattilaisia aina ajan tasalla, mikä on erittäin arvokasta organisaatioille.

Sijainnit

bilbao

Osoite
bilbao, baski maa, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin