Lue virallinen kuvaus

Miksi valita EU-koulu?

Jos etsit koulutusta, joustavaa, verkkokäyttöistä, mutta virtuaalista virtuaaliluokkaa, jossa on mahdollisuus järjestää kansainvälinen kasvokkain viikko, jossa on henkilökohtainen seuranta, joka on osa kansainvälistä alkuperää edustavaa ammattilaisten ryhmää, jossa on käytännöllinen ja välitön sovelluskoulutus Ammatillinen suorituskyky, tunnustettujen asiantuntijoiden opettama ja hyvä laatu sekä hinta, EU-koulu on valinta.118766_ImagenEUschool.jpg

Kuka olemme

Olemme ammattitaitoinen tiimi, jolla on pitkä ura, intohimoinen koulutus ja selkeä tehtävä välittää kokemuksemme ja käytännön tietämyksemme muille ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan kykyä johtaa ja johtaa vastuunsa yrityksissään, jotta he voivat edistää ammattiaan. tai kehittää oman liikeidean. Mottomme on: "Koulutus ammattimaisesti ammattilaisille" .

Euroopan johtajakoulu

EUSchool on Madridissa sijaitseva Business School, jonka tavoitteena on tarjota laadukasta kansainvälistä koulutusta kohtuulliseen hintaan. Opiskelijamme valitsevat meidät, koska heillä on:

  • Erinomainen laatu suhteessa hintaan .
  • Pienet ryhmät, joilla on hyvin yksilöllinen seuranta.
  • Erittäin arvostettujen professorien tiimi heidän ammatillisessa suorituksessaan.
  • Täysin käytännön koulutus, välitön soveltaminen heidän ammatteihinsa.
  • Yhdistetty oppimistila yhdistettynä etäisyysluokkiin, joissa on lyhyt kasvokkain aika Madridissa (1 tai 2 viikkoa).
  • Kansainväliset ammattilaisryhmät, jotka ovat rikastuneet koulutusprosessissaan.

118589_fondo-2.png

sijainti

Kaksi Euschool-toimistoa sijaitsevat Salamancan alueella, joka pidetään kaupungin ylellisimpänä alueena, ja muutaman metrin päässä Castellanasta, Madridin päärahoitusalueesta, lähellä Santiago Bernabéun stadionia.

laitteisto

EUSchoolilla on mukavat ja käytännölliset tilat, joissa korostetaan sellaisten luokkahuoneiden hoitoa, joissa opetetaan kasvokkain.

Opettajat

EUSchoolin arvokkain voimavara on sen kouluttajien tiimi, jolla on pitkä ammatillinen ura. Hyvin tarkasti valittujen koulujen oleskelu edellyttää erinomaisia tuloksia tyytyväisyystutkimuksessa, johon opiskelijat vastaavat.

arvot

EUSchoolissa muodostamme ensinnäkin perheen, jossa kasvamme ammattimaisesti, mutta myös henkilökohtaisesti. Me luomme hyvin läheiset siteet kaikkien jäsenten välille ja kommunikoimme ja autamme jatkuvasti toisiaan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

EUSchool European School of Leadership

EU: n korkeakoulun liiketoimintajohtamisen huippuohjelma on korkeatasoinen ammatillinen koulutus, joka tarjoaa tietoa ja keskeisiä välineitä liiketoiminnan ohjaamiseen ja ... [+]

Jatko-opinto Business Management: esitys

EU : n korkeakoulun liiketoimintajohtamisen huippuohjelma on korkeatasoinen ammatillinen koulutus, joka tarjoaa tietoa ja keskeisiä välineitä liiketoiminnan ohjaamiseen ja johtamiseen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, jolle on tunnusomaista digitaalinen muunnos ja innovaatio .

Business Management Online -koulutuksen jatko-opiskelija tarjoaa maailmanlaajuisen näkemyksen liiketoiminnan johtamisesta, joka perustuu yksityiskohtaisiin tietoihin koko organisaation yhteisistä aloista, kuten strategisesta johtamisesta, henkilöstöresursseista, rahoituksesta, markkinoinnista ja myynnistä. .

Tämä Business Managementin verkko-ohjelma on olennainen lisä niille ammattilaisille, jotka haluavat suorittaa johtotehtävissä, joissa johtaminen, strategia, rahoituksen hallitseminen ja syvällinen tietämys digitaalisen markkinoinnin välineistä ovat olennaisia vaatimuksia. menestystä.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Part-time
6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
EUSchool European School of Leadership

Kyberturvallisuuden ja EU: n koulun eettisen hakkeroinnin kurssi on kehitetty yhdessä Entelgy Innotec Securityn kanssa, joka on kansainvälinen tietoturva-alan yritys, jok ... [+]

Cybersecurity-kurssi - eettinen hakkerointi

Kyberturvallisuuden ja EU: n koulun eettisen hakkeroinnin kurssi on kehitetty yhdessä Entelgy Innotec Securityn kanssa, joka on kansainvälinen tietoturva-alan yritys, joka toimii Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Ohjelma on suunnattu ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita ohjaamaan uraansa kyberturvallisuuteen ja aloittamaan eettisen hakkeroinnin .

Cybersecurity-kurssi tarjoaa käytännön tietoa välittömästä soveltamisesta sekä kokemuksia Innotecin laboratorioista yhtiön tiimin hyökkääjillä.

Entelgy Innotec Securityn opettajat ovat tunnustettuja aktiivisia ammattilaisia, jotka takaavat Contendidon opetuksen, joka on päivitetty tietojärjestelmien tietoturvan suuntausten ja edistymisen mukaan. Niiden avulla saat maailmanlaajuisen ja strategisen vision eettisen hakkeroinnin tärkeimmistä välineistä, tekniikoista ja menettelyistä.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
2 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

MBA

EUSchool European School of Leadership

MBA-erikoisala EU: n koulun digitaalinen markkinointi ja myynti on korkeatasoinen ammattikoulutus, joka tarjoaa tietoa ja perusedellytyksiä liiketoiminnan ohjaamiseen ja ... [+]

MBA - Digitaalinen markkinointi ja myynti: yleistä tietoa

MBA-erikoisala EU: n koulun digitaalinen markkinointi ja myynti on korkeatasoinen ammattikoulutus, joka tarjoaa tietoa ja perusedellytyksiä liiketoiminnan ohjaamiseen ja johtamiseen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, jolle on tunnusomaista digitaalinen muunnos ja internet.

MBA Online - Master in Business Administration ja Management tarjoaa globaalin näkemyksen liiketoiminnan johtamisesta, joka perustuu yksityiskohtaisiin tietoihin koko organisaation yhteisistä alueista, kuten strategisesta johtamisesta, henkilöstöresursseista, rahoituksesta, markkinointi ja myynti . Digitaalisen markkinoinnin ja verkkomyynnin erikoisuus on olennainen lisä niille johtajille, jotka haluavat olla sopusoinnussa uusien digitaalisten liiketoimintamallien kanssa , joissa innovaatio, eriyttäminen ja lisäarvo ovat välttämättömiä asiakkaan houkuttelemiseksi ja säilyttämiseksi.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi