EUSchool European School of Leadership

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita EU-koulu?

Jos etsit koulutusta, joustavaa, verkkokäyttöistä, mutta virtuaalista virtuaaliluokkaa, jossa on mahdollisuus järjestää kansainvälinen kasvokkain viikko, jossa on henkilökohtainen seuranta, joka on osa kansainvälistä alkuperää edustavaa ammattilaisten ryhmää, jossa on käytännöllinen ja välitön sovelluskoulutus Ammatillinen suorituskyky, tunnustettujen asiantuntijoiden opettama ja hyvä laatu sekä hinta, EU-koulu on valinta.118766_ImagenEUschool.jpg

Kuka olemme

Olemme ammattitaitoinen tiimi, jolla on pitkä ura, intohimoinen koulutus ja selkeä tehtävä välittää kokemuksemme ja käytännön tietämyksemme muille ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan kykyä johtaa ja johtaa vastuunsa yrityksissään, jotta he voivat edistää ammattiaan. tai kehittää oman liikeidean. Mottomme on: "Koulutus ammattimaisesti ammattilaisille" .

Euroopan johtajakoulu

EUSchool on Madridissa sijaitseva Business School, jonka tavoitteena on tarjota laadukasta kansainvälistä koulutusta kohtuulliseen hintaan. Opiskelijamme valitsevat meidät, koska heillä on:

  • Erinomainen laatu suhteessa hintaan .
  • Pienet ryhmät, joilla on hyvin yksilöllinen seuranta.
  • Erittäin arvostettujen professorien tiimi heidän ammatillisessa suorituksessaan.
  • Täysin käytännön koulutus, välitön soveltaminen heidän ammatteihinsa.
  • Yhdistetty oppimistila yhdistettynä etäisyysluokkiin, joissa on lyhyt kasvokkain aika Madridissa (1 tai 2 viikkoa).
  • Kansainväliset ammattilaisryhmät, jotka ovat rikastuneet koulutusprosessissaan.

118589_fondo-2.png

sijainti

Kaksi Euschool-toimistoa sijaitsevat Salamancan alueella, joka pidetään kaupungin ylellisimpänä alueena, ja muutaman metrin päässä Castellanasta, Madridin päärahoitusalueesta, lähellä Santiago Bernabéun stadionia.

laitteisto

EUSchoolilla on mukavat ja käytännölliset tilat, joissa korostetaan sellaisten luokkahuoneiden hoitoa, joissa opetetaan kasvokkain.

Opettajat

EUSchoolin arvokkain voimavara on sen kouluttajien tiimi, jolla on pitkä ammatillinen ura. Hyvin tarkasti valittujen koulujen oleskelu edellyttää erinomaisia tuloksia tyytyväisyystutkimuksessa, johon opiskelijat vastaavat.

arvot

EUSchoolissa muodostamme ensinnäkin perheen, jossa kasvamme ammattimaisesti, mutta myös henkilökohtaisesti. Me luomme hyvin läheiset siteet kaikkien jäsenten välille ja kommunikoimme ja autamme jatkuvasti toisiaan.

Sijainnit

Madrid

Osoite
C/ Diego de León, Nº, 47 / Av. Brasil, Nº, 6
28006 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin