GBSB Global Business School - Online programs

Esittely

Lue virallinen kuvaus

GBSB Global Business School on ensimmäinen kauppakorkeakoulu Espanjassa keskittyen maailmaan. Liiketoimintakoulu on luokiteltu ykkönen Euroopassa kestävän kehityksen koulujen oppaassa, ja Newsweek Magazine on tunnustanut sen globaalin koulutuksen johtajaksi joulukuussa 2012. GBSB Global Business School (GBSB Global) on koulutusorganisaatio, joka on perustettu haastamaan uusia taloudellisia haasteita. olosuhteet ja muuttuvat ajat. GBSB Global on ollut ainoa tutkijakoulu Espanjassa, joka on kutsuttu osallistumaan kansainväliseen yritysetiikkatapahtumaan Kaliforniassa, kuten Oxford, INSEAD, Kalifornian yliopisto - Irvine jne., Joissa opiskelijoista tuli finalisteja ja voitti ensimmäisen sijan. kilpailussa, saavuttaen siten kansainvälisen tunnustuksen GBSB Global Business School -opetuksen tarjoamalle koulutuksen laadulle.

GBSB Global Business School tarjoaa yritysohjelmia, jotka kannustavat, tukevat ja kehittävät opiskelijoiden hallussaan olevaa innovatiivista potentiaalia. GBSB Global Business School on oppilaitos, joka juhlii monimuotoisuutta oppimisprosessin kaikilla tasoilla osallisuuden, empatian ja kansainvälistymisen kautta. GBSB Global Business School on paikka, jossa opiskelijat voivat kasvaa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti, hankkia uusia tietoja ja taitoja, kehittää verkostoaan ja edistää kulttuurista ja tunneälyttään. Opiskelu GBSB Globalissa on elämää muuttava kokemus. www.masterstudies.com

GBSB: n maailmanlaajuiset ydinarvot

 • Maailmanlaajuinen monimuotoisuus | Opiskelijat 85 maasta ja tiedekunta 20 maasta
 • Keskity innovaatioon Opetustavoista, kurssiohjelmasta ja työpajoista täysin digitalisoituun koulutusympäristöön olemme kaikki innovaatioita ja haastavaa nykytilaa
 • Työllistyvyys ja urakehitysmahdollisuudet Käytännön tiedot ja taidot, uraneuvonta ja yksilölliset valmennusistunnot

Tunnustettu Global MBA Tier One Rankingiksi ja # 11 Online MBA MBA-lehdessä

Miksi GBSB Global?

 • Ainoa kauppakorkeakoulu Espanjassa, jolla on kansainvälinen akkreditointi ASIC: lta
 • Akkreditoinut kauppakorkeakoulujen ja ohjelmien akkreditointineuvosto (ACBSP), USA
 • Virallinen Microsoft Showcase School
 • Yrittäjyyden Eurooppa-neuvoston (ECBE) virallinen jäsen
 • Ensimmäinen ja ainoa Microsoftin virallinen koulu Espanjassa, jonka Microsoft on akkreditoitu digitaalisen koulutuksen johtajana, joka tarjoaa opiskelijoille eniten huipputason oppimiskokemusta ensimmäisestä päivästä
 • Ainoa kauppakorkeakoulu Barcelonassa ja Madridissa, jolla on ACCA Computer Based Examination Center -asema ja jolla on hopeinen oppimispartneri
 • MYBS (Mind Your Own Business School) kirjaa yhdeksi parhaimmista kauppakorkeakouluista Euroopassa
 • Kansainvälisen liiketoiminnan etiikkakilpailun, USA, toistuva voittaja
 • Newsweek Magazine tunnusti johtajaksi maailmanlaajuisessa koulutuksessa
 • Sijoittui Euroopan johtava Eurooppa-opas oppaan kestävän kehityksen kouluihin

GBSB Global Business School on tunnustettu yhdeksi innovatiivisimmista kauppakorkeakouluista Euroopassa, jossa opetussuunnitelma heijastaa nykyistä markkinoiden kysyntää. Se on myös Espanjan ainoa kauppakorkeakoulu, joka opettaa alueellisia opintoja, kuten ”Doing Business in Africa”, “Doing Business in Latin America” jne. Opiskelijakunta on erittäin kansainvälinen, edustaen yli 85 eri kansallisuutta. Koululla on strategisia kumppaneita Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Sveitsissä, jotka takaavat joustavan opiskelijoiden ja tiedekuntien liikkuvuuden.

GBSB Global Business School on akkreditoitu kansainvälisten koulujen, korkeakoulujen ja yliopistojen akkreditointipalvelun (ASIC) toimesta - tunnustanut Ison-Britannian sisätoimisto ja hyväksynyt Ofstedin, korkeakoulujen akkreditointineuvoston. GBSB Global on jäsenenä kauppakorkeakoulujen ja ohjelmien akkreditointineuvostossa (ACBSP), USA. Microsoft on tunnustanut GBSB Globalin vuonna 2017 ensimmäiseksi ja ainoaksi viralliseksi Microsoft Showcase -kouluksi Espanjassa. GBSB Global on edistynyt merkittävästi digitaalisen luokkahuonekokemuksen kehittämisessä, muuntamalla opiskelijoiden oppimisympäristöä ja antamalla heille työkaluja mennä kauas. Lisäksi marraskuussa 2013 GBSB Global Business Schoolille tarjottiin tulla Euroopan komission viralliseksi akateemiseksi kumppaniksi European Development Days -tapahtumien aikana, joka on johtava foorumi maailmanpolitiikasta ja kehityksestä. Se oli jälleen ainoa espanjalainen kauppakorkeakoulu, joka on saavuttanut tämän ansion yhdessä 20 parhaan yliopiston kanssa ympäri maailmaa.

Opiskelu GBSB Global tarjoaa:

 • Ainutlaatuiset teollisuusvierailut oman alansa monikansallisiin yrityksiin
 • Microsoft 365 Education tarjoaa vertaansa vailla olevan digitaalisen opetus- ja oppimisympäristön
 • Muiden vieraiden kielten opiskelu
 • Urakehitysapu, neuvonta- ja harjoittelupaikkoja kaikkialla maailmassa
 • Pääsy yliopistokonsultointiyritykseen yrityksen perustamiseksi
 • Bolognan korkeakoulutuksen prosessissa tunnustettu eurooppalainen maisterintutkinto, 60 opintopistettä
 • Tapaamiset eri yritysten johtajien kanssa, jotka tulevat kouluun vierailevina puhujina
 • Tunnit professoreilla, joilla on laaja työkokemus
 • Globaalit opintomatkat Yhdistyneille Kansakunnille, Maailman kauppajärjestölle ja muille tärkeille organisaatioille, joilla on mahdollisuus turvata harjoittelupaikat
 • Innovatiivinen ja käytännöllistä tietoa korostava lähestymistapa

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School myönsi ACBSP: ltä globaalin liiketoiminnan akkreditoinnin

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa teille, että 28. toukokuuta 2020 kauppakorkeakoulujen ja ohjelmien akkreditointineuvosto (ACBSP) myönsi GBSB Globalille liiketoimintaohjelmiensa maailmanlaajuisen akkreditoinnin. GBSB Global Business School on kunnia ja ylpeä siitä, että voi olla osa instituutioiden yhteisöä, joka tarjoaa johtavaa liiketalouden koulutusta ympäri maailmaa.

ACBSP on johtava liiketalouden koulutuksen akkreditointiyhdistys ja yksi tunnetuimmista nimistä yrityskorkeakoulutuksessa maailmanlaajuisesti. Se akkreditoi parhaillaan yritysohjelmia lähes 1200 kampuksella 63 maassa ja tunnetaan parhaimmista akkreditoinnin huippuosaamisen standardeista .

ACBSP-akkreditoinnilla arvioidaan johtamisen näkökohdat, strateginen suunnittelu, suhteet sidosryhmiin, akateemisten ohjelmien laatu, tiedekunnan valtakirjat ja koulutustuki. ACBSP-akkreditointi todistaa, että GBSB Global Business School -yrityksen tarjoamien liiketoimintaohjelmien opetus- ja oppimisprosessit täyttävät ACBSP: n asettamat koulutusstandardit.

ACBSP-akkreditoinnin edut mahdollisille opiskelijoille

ACBSP: n akkreditointi toimii testamenttina kaikille mahdollisille opiskelijoille, jotka haluavat hakea opintojaan GBSB Global Business Schooliin. Sen avulla kaikki mahdolliset GBSB Global -opiskelijat voivat olla varmoja siitä, että itse koulu ja kaikki sen koulutusohjelmat on harkittu huolellisesti ja arvioitu eri luokkiin.

GBSB Global on tunnustettu tarjoavan opiskelijoilleen korkeasti koulutetun tiedekunnan , vahvan akateemisen opetussuunnitelman ja erilaisia koulutuskumppanuuksia muiden instituutioiden kanssa. GBSB Globalilla on myös arvioitu olevan vahva koulutuksen tukijärjestelmä koko kauppatieteiden ajan ja valmistumisen jälkeen.

ACBSP-akkreditoinnin edut GBSB: n globaaleille opiskelijoille ja alumneille

 • Helpoin tilisiirto: ACBSP-akkreditointi helpottaa ansaittujen tutkinto-opintopisteiden siirtämistä. Koska muut oppilaitokset hyväksyvät nämä opinnot useammin, GBSB Global -opiskelijoille ja alumneille, jotka suorittavat jatkotutkintoja tai muita kursseja, on yksinkertaisempaa siirtää ne myöhemmin.
 • Työllistymismahdollisuudet: ACBSP-akkreditointistandardit ovat erittäin arvokkaita työnantajien, lisensointielinten ja sääntelyvirastojen välillä. Opiskelu GBSB Globalissa avaa uutinen ovet ja ammatilliset mahdollisuudet ympäri maailmaa. ACBSP: n hyväksymän korkeakoulututkinnon suorittaminen ja yritystutkinnon suorittaminen helpottavat työpaikkojen löytämistä opintojen päätyttyä.
 • Jäsenyys ja yhteys: ACBSP: n hyväksymät liiketalouskoulut ovat osa maailmanlaajuista koulutusverkostoa. Tämä verkko tarjoaa GBSB Global -opiskelijoille ja alumneille pääsyn erilaisiin tutkimus- ja vaihto-ohjelmiin sekä kulttuurin rikastamismahdollisuuksia.

Sijainnit

Espanja Online

Osoite
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179
Barcelona

08011 Espanja Online, Espanja

Barcelona

Osoite
Carrer d'Aragó,179
08011 Barcelona, Katalonia, Espanja

Madrid

Osoite
28039 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat