Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Business School, IEBS

IEBS, School of Business Innovation ja yrittäjyyden, syntyneet maailmaan kriisin, jonka tavoitteena on tarjota todellinen vaihtoehto perinteisille opetuksen malli vaihtoehto. Tuen ansiosta erilaisten laitosten ehdottaa uutta koulutusmallin perustuu vankkaan arvoja, jotka muodostavat enemmän vastuussa ihmisiä suuntaamaan hankkeita yrittäjähenki- Innovation, etiikka ja kestävyys.

Innovatiivinen Business School Me kouluttaa ammatillisen johtajia pystyy innovaation ja yrittäjyyden, ihmiset lisäarvoa heidän yritysten, työntekijöiden ja koko yhteiskunnan, uudella tapa harjoittaa liiketoimintaa.

meistä

Vuonna IEBS valita muodostelma, jossa:

Uusien teknologioiden ja innovaatioiden oppiminen ovat koulutuksen perusteella. Käyttö tapaustutkimuksia ja simulaatiot ovat selkäranka koulutus, valmistautuu opiskelijat kohtaamaan todellisen maailman. Luokkahuonetyöskentelyä oppiminen yhdistää epävirallisen oppimisen Internet opetus miten oppia ja kannustaa yhteisöllistä oppimista. uusimpia suuntauksia ja innovaatioita kaikilla aloilla tiedon sisällytetään. Opettajamme tulla mentoreina, ohjata ja auttaa opiskelija koko ajan ja tulossa aktiivinen osa koulutusta prosessin opiskelija. Opiskelija osallistua, ilmaista mielipiteensä ja osaa analysoida ja tehdä omat päätöksensä.

Missio ja visio

Haluamme olla erilainen koulu liiketoiminnan joka keskittyy koulutukseen perustuvan innovaation ja yrittäjyyden Tavoitteenamme on kouluttaa tulevaisuuden yrittäjiä, yrittäjät ja yritysjohtajat johtaa muutokseen ja muutoksen niiden organisaatioiden kautta innovaatiot, yrittäjyys , etiikka ja kestävä kehitys.

Meidän visio haluamme olla erilainen koulu liiketoiminnan joka keskittyy koulutukseen perustuvan innovaation ja yrittäjyyden. Tavoitteenamme on välittää opiskelijoille mahdollisuuden innovoida ja sitoutuvat tukemaan hankkeitaan alusta loppuun.

arvomme

Innovaatio, yrittäjyys, Etiikka ja kestävä kehitys

IEBS istuu neljän pilarin mielestämme pitäisi tukea yritysjohtoa tulevina vuosikymmeninä:

Innovation: olemme sitoutuneita ammattilaisia ​​ja innovatiivisia yrityksiä, jotka tuovat enemmän etuja yhteiskunnalle. Yrittäjyys: tuki yrittäjiä ja innovaatio ovat osa meidän perustettiin tehtävän. Siksi kaikki opiskelijat Master ja Yrittäjät ohjelmat voivat osallistua kampuksen jossa tukea ja rahoitusta parhaita projekteja tarjotaan. Etiikka: olemme sitoutuneet maailmaan, jossa perinteiset arvot luottamus, rehellisyys ja molemminpuolinen hyöty takaisin. Kestävyys: Uskomme pitkällä aikavälillä yritysten, jotka tarjoavat etua yritykselle, työntekijät ja yhteiskunta samoin kuin on kestävän ympäristön kanssa.

Sosiaalinen vastuu

IEBS noudattaisi meidän periaatteet ja arvot ja hallinnointiin sovelletaan Business School.

IEBS seuraa filosofia kestävän kehityksen korvaamalla paperin käyttö, jonka sähköiseen muotoon sisällyttämällä "e-Reader" tai eBook. Opiskelija voi ladata sisältöä suoraan laitteeseen. IEBS tarjoaa täysien yhteistyötä sen Master-ohjelmat, jotta edistetään yrittäjyyttä ja innovaatioita, pääasiassa kehitysmaissa Latinalaisessa Amerikassa. IEBS varaa osan voitostaan ​​yhteistyön ja koulutuksen kehittämistä kehitysmaissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Executive MBA in Digital Transformation on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ohjelma, joka on suunniteltu valmistelemaan johtajia ja johtajia kokemuksella hallitsemaan org ... [+]

esittely

Executive MBA in Digital Transformation on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ohjelma, joka on suunniteltu valmistelemaan johtajia ja johtajia kokemuksella hallitsemaan organisaatioiden digitalisaation ja muunnoksen muutoksia ja suoria prosesseja.

Executive MBA Online pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, joilla on erityinen koulutus, joka pystyy ohjaamaan digitoituja yrityksiä ja johtavia muutos- ja muutosprosesseja. Tämä koulutusohjelma kattaa kaikki teknologiayritysten hallintaan liittyvät tietämyksen alueet, jotka mukautuvat digitaalisen maailman ominaisuuksiin, joissa innovaatio ja muutos ovat ratkaisevia tulevaisuuden kannalta.

Digitaalisen muunnoksen Executive MBA: n lopussa tiedät, miten voit hallita digitoitua yritystä, ja pystyt toteuttamaan eksponentiaalisia teknologioita, kuten Big Data, 3D, IA, IoT, Mobile... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
750 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi

Jatkotutkintodiplomi

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Agilis-projektinhallinnan jatkotutkinto Scrumin, Kanbanin, Leanin ja XP: n kanssa oppii ketteriä menetelmiä, joita tarvitaan innovatiivisten tuotteiden / palveluiden kehi ... [+]

Hankkeiden ketterä hallinta on välttämätöntä nykyisille markkinoille vastaten, sillä sen päätavoitteena on taata alan neljä tärkeintä vaatimusta ( arvo, ajan vähentäminen, ketteryys ja luotettavuus ), mikä lisää tuotteen mahdollisen arvon. palvelu, mukauttamalla kehitysprosessi vaatimusten ja ympäristöolosuhteiden kehittymiseen.

Agilis-projektinhallinnan jatkotutkinto Scrumin, Kanbanin, Leanin ja XP: n kanssa oppii ketteriä menetelmiä, joita tarvitaan innovatiivisten tuotteiden / palveluiden kehittämiseen, monimutkaisissa ympäristöissä, kilpailukyvyn ja tuottavuuden parantamiseen ja tehokkaampaan projektihallintaan ja suunnitteluun .

Mitä opit?

Kun olet suorittanut ketterän projektinhallinnan jatko-tutkinnon Scrumin, Kanbanin, Leanin ja XP: n kanssa, pystytte täydellisesti:... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
375 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Big Data Marketingin jatko-opintojaksolla opimme tuntemaan asiakkaitamme paremmin määrittelemään markkinointistrategiamme ja parantamaan viestintämme tehokkuutta. Tätä va ... [+]

Tällä hetkellä enemmän tietoja luodaan kahdessa päivässä kuin koko nykyajan historiassa. Massiivisten tietojen hallinta tunnetaan nimellä Big Data, ja se on yksi yrityksen avainasemista . Gartnerin mukaan markkinat tarvitsevat 4,4 miljoonaa ammattilaista, jotka on koulutettu suurten tietojen alalla tänä vuonna.

Asiakastietojen ja myynnin hallinta voi täysin muuttaa markkinoinnin maailmaa . Se on lähtenyt suurten joukkoviestintäkampanjoiden tekemisestä yhdestä viestistä massan räätälöintiin ja jokaiselle meistä erityisen viestin kanssa, jossa on paljon tärkeämpi ja tehokkaampi viestintä.

Big Data Marketingin jatko-opiskelijan kanssa opimme tuntemaan asiakkaitamme paremmin määrittelemään markkinointistrategiamme ja parantamaan viestintämme tehokkuutta. Tätä varten työskentelemme Big Data -hankkeessa markkinointialueella, jotta voimme hyödyntää mahdollisimman paljon tietoa ja muuntaa sen tietämykseksi kehittämällä matemaattista ja tilastollista analyysia tehokkaimmilla teknologisilla työkaluilla.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
200 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi

MBA

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Yrittäjien MBA-ohjelmassa, joka on luotu yhteistyössä Seedrocketin kanssa, autamme sinua saamaan kokemusta ja tietämystä, jotta voimme lisätä ja nopeuttaa Startupiasi, ty ... [+]

esittely

He sanovat, että kun olet jo epäonnistunut ensimmäisessä yrityksessä, olet valmis paremmin seuraavaan. Ja se on totta, koska olet koonnut kokemuksia ja oppinut virheistäsi. Ja yksi yleisimmistä yrittäjien tekemistä virheistä ei ole hyvin valmistautunut ratkaisemaan ongelmia, joita aiotte kohdata.

Yrittäjien MBA-ohjelmassa, joka on luotu yhteistyössä Seedrocketin kanssa, autamme sinua saamaan kokemusta ja tietämystä, jotta voimme lisätä ja nopeuttaa Startupiasi, työskennellä yrittäjäekosysteemissä ja oppia tunnettujen mentorien kokemuksista, jotka auttavat sinua kehittämään ja nopeuttamaan yrityksesi kasvua.

Kun MBA-ohjelma on päättynyt digitaalisen yrittäjyyden, voit kehittää ja validoida ideasi ja liiketoimintamallin, ehdottaa liiketoiminnan kasvustrategiaa ja oppia taitoja ja kykyjä, jotka ovat välttämättömiä menestyä teknologiapohjaisessa ja Internet-pohjaisessa yrityksessä. Tätä varten käytämme 100-prosenttista käytännön menetelmää, jolla voit soveltaa yritystäsi oppimaanne.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
1125 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Meillä on MBA-markkinointi, joka on tehokas ohjelma, joka kattaa kaikki tarvittavat alueet digitaalisten yritysten tai perinteisten yritysten, jotka haluavat päästä digit ... [+]

Yrittäjät tietävät enemmän kuin koskaan, kuinka vaikeaa on, että yrityksesi jätetään huomiotta tai digitaalisesti tai digitaalisesti käyttämällä digitaalisia markkinointistrategioita pitkän aikavälin liiketoimintaan. É muito provável, että kaivat itsesi, em pouco tempo, korvaa täysin perinteiset markkinointimuodot. Isso , conhecer tai digitaalinen maailma ja osaaminen käyttää digitaalista markkinointia ovat tällä hetkellä välttämättömiä .

Meillä on MBA-markkinointi, joka on tehokas ohjelma, joka kattaa kaikki tarvittavat alueet digitaalisten yritysten tai perinteisten yritysten, jotka haluavat päästä digitaaliseen ympäristöön, hallintaan . Tämä ohjelma pystyy hallitsemaan digitaalista yritystä tai ohjaamaan yritystäsi digitaaliseen maailmaan ja ymmärtämään kaikki digitaalisten yritysten toimintaan liittyvät näkökohdat aina tuotteiden / palveluiden luomiseen ja käyttöönottoon, kasvustrategioihin, liiketoimintamalleihin, Liittin sidossuunnitelmat ja neuvottelut asiakkaiden kanssa. Tudo isso käyttää markkinointistrategioita ja ketteriä menetelmiä, jotka tarjoavat nopean ja helpon tavan liikkua ja / tai parantaa.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
750 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Digitaalisen liiketoiminnan MBA-verkoston tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on erityiskoulutus, joka pystyy hallitsemaan digitaalisia yrityksiä ja johtamaan ... [+]

esittely

Digitaaliset yritykset tarvitsevat ammattilaisia, joilla on erityinen ja monialainen koulutus, jotka ovat ketteriä ja joustavia ja kykenevät sopeutumaan nestemäisten ja erittäin nopeiden ympäristöjen, kuten teknologiapohjaisten yritysten ja Internetin, muutoksiin.

Digitaalisen liiketoiminnan MBA-verkoston tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on erityiskoulutus, joka pystyy hallitsemaan digitaalisia yrityksiä ja johtamaan muutoksia perinteisessä liiketoiminnassa. Tämä koulutusohjelma kattaa kaikki teknologiayritysten hallintaan liittyvät tietämyksen alueet, jotka mukautuvat digitaalisen maailman ominaisuuksiin, joissa innovaatio ja muutos ovat ratkaisevia tulevaisuuden kannalta.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
1125 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi

Maisteri

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Toimitusketjun päällikkö ... [+]

esittely

Toiminnan suunta ja arvoketjun hallinta ja globaali tarjonta digitalisoidussa ympäristössä on yksi tarpeellisimmista profiileista nestemäisessä ja epävakaassa maailmassa, kun elämme.

Siksi liiketoimintaprosesseista vastaavan henkilön rooli, joka auttaa valvontaa, vuorovaikutusta toimittajien kanssa sekä tuotannon ja jakelun kierrosta sekä koko laadun ja innovaation hallinta uusiin toimintatapoihin, prosesseihin ja hallintaan avain kaikkiin perinteisiin yrityksiin, jotka haluavat innovoida tai digitaalisesti.

Toimitusketjun päällikkö

Mitä opit?Valmistuttuaan logistiikan ja toimitusketjun maisteriksiMäärittele strategia Global Logisticsissa ja tee strategisia päätöksiä sekä operatiivisesti että kaupallisesti, vähentämällä epävarmuutta ja minimoimalla riskejä.Hallitse toimintaa, hallitse laatua ja innovoi prosesseja jatkuvasti.Suunnittele omia taktiikoita ja tiedä, mitkä ovat tärkeimmät toiminnot, joita on saatavilla varastojen ja Lean-tuotannon hallintaan.Tunne ja määritä sähköiseen kaupankäyntiin perustuvat liiketoimintamallit, jotta voidaan soveltaa parhaita digitaalisen markkinoinnin strategioita niiden tarpeiden mukaan.Tutustu ja ymmärrä kansainvälisen logistiikan käyttötarkoitukset ja kieli.Kehitetään yrittäjyyteen perustuvaa vaistoa, joka on pohjimmiltaan kaupallista ja jossa on selkeä suuntaus kansainvälisille markkinoille.Laajenna liiketoiminta-ajatustasi monipuolisilla osaamisilla yrityksen toiminta-alueista (back office) ja sen integroinnista myyntirakenteeseen (toimisto) kansainvälisessä kehyksessä.Kenelle se on?Logistiikan ja toimitusketjun maisteriInsinöörit, jotka haluavat omistaa toiminta-alueensa ja arvoketjun hallinnan globaalissa ympäristössä.Ammattilaiset, jotka haluavat laajentaa kilpailukykyään ja pystyvät siten kohtaamaan kansainväliset markkinat.Pk-yritysten johtajat.Asiantuntijat ja teknikot, jotka ovat omistautuneet vientiin ja toimintaan.Ammattilaiset ja esimiehet, jotka edeltävät yhtiön muita alueita ja etsivät erityiskoulutusta liiketoiminnan vision kehittämiseksi, edistävät itseään ammatillisesti ja laajentavat ammatillista osaamistaan.Nuoret ammattilaiset ja opiskelijat, jotka haluavat erikoistua tietyille alueille ohjaamaan ja kehittämään uraansa toiminnan ja arvoketjun hallinnan alalla.opetussuunnitelmaToimitusketjun päällikön rakenne ja aiheetModuuli 1. Strategia globaalissa logistiikassa ja toimitusketjun hallinnassaLogistinen strategia Toimitusketju ja sen hallintaperiaatteetBullwhipin vaikutus ja kysynnän näkyvyys logistiikkajärjestelmissäKysyntäennustejärjestelmätMasterclass: toimitusketjun ja ulkoistamisen pirstoutuminenMasterclass: Tuotteiden ja palveluiden ulkoistaminen: ulkoistamisen... [-]
Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
750 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Markkinoinnin maisteri ... [+]

esittely

Markkinoinnin johtajan rooli 21. vuosisadan yrityksessä on muuttunut ja tapoja analysoida markkinoita, luoda ideoita, kehittää projekteja ja tuotteita nopeasti ja validoida tuotteita, käsitteitä ja ideoita ovat muuttuneet merkittävästi digitaalisesta maailmasta tulevilla tekniikoilla.

Markkinoinnin maisteri

Markkinoinnin maisterin tutkinnon suorittamisen jälkeen

Mitä opit?Markkinoinnin maisterin tutkinnon suorittamisen jälkeenMääritä, hallitse ja strategisesti suunnittele online-markkinointikampanjoita.Hanki liikennettä verkkosivustollesi tai APP: lle sosiaalisen median, SEO: n, SEM: n ja näytön kampanjoilla.Voit hyödyntää web-analytiikkaa hyödyntämällä liiketoimintatavoitteita ja optimoimalla niitä.Hallitse ja hallinnoi digitaalista yritystä perinteisen yrityksen digitalisoimiseksi.Toteuta innovaatiota, teknologiaa ja automaatiota arvoketjussa.Houkutella, tallentaa ja säilyttää lahjakkuutta toteuttamalla organisaatiokulttuuri 4.0.Käytä ketteriä menetelmiä ja uusia organisaatiomalleja.Käytä viestintä- ja PR-tekniikoita ja sosiaalisen median optimointia.Kenelle se on?Markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan päällikkö tarjoaa koulutusta, joka on suunnattu erityisesti seuraaviin profiileihin:Ammattilaiset ja freelancerit, jotka ovat sitoutuneet digitaaliseen markkinointiin ja haluavat maksimoida yritysten ja yritysten läsnäolon ja näkyvyyden verkossa.Johtajat ja ammattilaiset, jotka eivät halua ainoastaan digitaalisesti muuttaa organisaatioita, vaan haluavat ottaa ne.Yrittäjät, joilla on kunnostushankkeita ja vaativat koulutusta, jotta he voivat parantaa tietämystään Internetistä ja digitaalisista ympäristöistä hankkeensa edistyneessä vaiheessa.Ammattilaiset ja johtajat, jotka osallistuvat yritystensa digitalisointiprosessiin.Johtajat tai yritykset, jotka tarvitsevat päivittää koulutuksensa tai työntekijänsä koulutuksen ja haluavat saada kilpailuetua innovaation ja muutoksen kautta.Markkinoinnin nuoret tutkijat, jotka pyrkivät kehittämään ammatillista uraansa Internetin ja uusien teknologioiden maailmassa.opetussuunnitelmaMarkkinoinnin maisterin rakenne... [-]
Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Espanjalainen
1150 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Finanssiteknologia on epäilemättä tullut monille yrityksille ammatillisen toiminnan johtamisen ja toiminnan selkäranka. Innovatiivisen tukikapasiteetin ja uusien palvelum ... [+]

esittely

Finanssiteknologia on epäilemättä tullut monille yrityksille ammatillisen toiminnan johtamisen ja toiminnan selkäranka. Innovatiivisen tukikapasiteetin ja uusien palvelumallien ja tuotteiden luomiseksi. Perinteisten työvoimamallien ja taloudellisten mallien täydellinen uudistaminen.

Yhä useammat yrittäjät uskaltavat uusia liiketoimintamalleja, korostavat tietohallintoyrityksiä, ja he hallitsevat maailmanlaajuista hyperliitettävyyttä, asettavat yhä enemmän perustan älykäs yhteiskuntaan, joka on herkempi tietojen tuottamiselle ja huolehtimiselle digitaalisen identiteetin puolesta.

Uusilla yrityksillä ei ole pelkoa yhdistää Blockchainin, teknologian ja Fintech-sektorin kaltaisia rahoitusteknologioita päivittäin nykyisen talouden ja yhteiskunnan muutoksen keskeisiksi tekijöiksi.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
750 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Master in Digital Marketing on suunniteltu kouluttamaan ammattilaisia, joilla on vankka tietämys digitaalisesta markkinoinnista ja jotka kykenevät suorittamaan alan erity ... [+]

esittely

Yritykset vaativat yhä enemmän erikoistuneita digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia, jotka kykenevät tehokkaasti hallitsemaan SEO, SEM, Web Analytics, sosiaalinen media tai saapuva markkinointi tai jopa hallitsemaan sektoria, kuten matkailua.

Master in Digital Marketing on suunniteltu kouluttamaan ammattilaisia, joilla on vankka tietämys digitaalisesta markkinoinnista ja jotka kykenevät suorittamaan alan erityispaikkoja kunkin alan parhaiden ammattilaisten käsissä.

Digitaalisen markkinoinnin päällikön lopussa sinulla on syvä tietopohja, joka pystyy valitsemaan erikoisuutesi Web Analyticsissa; SEO; Sosiaalinen media; E-Commerce; Saapuva markkinointi ja digitaalinen matkailu.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
750 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Kun sähköisen kaupankäynnin päällikkö on tehostunut digitaalisen markkinoinnin (tai digitaalisen matkailun) avulla, voit tietää kaikki tietämyksen alueet, jotka ovat vält ... [+]

esittely

Sähköisen kaupankäynnin ala kasvaa pysäyttämättömästi luomalla työpaikkoja arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Itse asiassa Amazonin kaltaiset yritykset, joilla on lisäarvopalvelujen puute, päättävät luoda omia alustojaan palvelun varmistamiseksi.

Yhä useammat yritykset sisällyttävät sähköisen kaupankäynnin myyntiin ja kansainvälistymisstrategiaan ottamalla harppauksen hyväksymällä monikanavastrategian ja ymmärtämällä, että hyvien asioiden tekemiseksi tarvitaan profiilia, jotka pystyvät hallitsemaan koko sähköisen kaupankäynnin arvoketjua.

Kun sähköisen kaupankäynnin harjoittaja on integroitu digitaalisen markkinoinnin tehostamiseen (oTurismo Digital), voit tietää kaikki tietämyksen alueet, jotka ovat välttämättömiä poikkisuuntaisen näkemyksen saamiseksi sähköisestä kaupankäynnistä, jakamalla parhaiden ammattilaisten kanssa kaikki prosessit, joita tarvitaan käyttäjiä verkkokauppaan, ROI: n ostamista ja parantamista, kunnes tilauksen tekeminen ja siirto asiakkaan taloon.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
750 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Matkailun maisteri, joka on erikoistunut sähköiseen kaupankäyntiin tai digitaaliseen markkinointiin, opit digitaalisen markkinoinnin ja paikannuksen kehittyneimmät teknii ... [+]

esittely

Vuoteen 2020 mennessä yli 70% matkailijoista hallitsee lomiaan älypuhelimella. Ja nykyisten online-kanavien läsnäolo on olennaisen tärkeää kaikille matkailualan yrityksille, koska "ei läsnäoloa" ei ole enää vaihtoehto.

Tästä syystä jokainen matkailualan yritys, joka keskittyy asiakkaiden tarpeisiin, vaatii asiantuntijaa myyntikanavien, digitaalisen markkinoinnin ja sähköisen kaupankäynnin hallintaan, mikä merkitsee kysyntää matkailualaa tunteville ammattilaisille ja hallitsevat näitä aloja.

Matkailun maisteri, joka on erikoistunut sähköiseen kaupankäyntiin tai digitaaliseen markkinointiin, opit digitaalisen markkinoinnin ja paikannuksen kehittyneimmät tekniikat online-kanavassa vastaamaan pätevien ammattilaisten vaatimuksiin, joita alan vaatimukset edellyttävät.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
750 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Master in Human Resources Management 4.0 pyrkii valmistelemaan sinut hallitsemaan tärkeintä omaisuutta yrityksen: sen inhimillinen pääoma. ... [+]

esittely

Master in Human Resources Management 4.0 pyrkii valmistelemaan sinut hallitsemaan tärkeintä omaisuutta yrityksen: sen inhimillinen pääoma.

Ohjelma näyttää operatiiviset mallit ja innovatiivisimmat strategiat suunnitella ja hallita inhimillisten voimavarojen hallinnan kaikkia näkökohtia uudessa ympäristössä, jossa internet, Web 4.0 ja muutokset yhteiskunnassa ja organisaatioissa ovat merkinneet mallin muuttumista. valintamenetelmät, motivaatio, koulutus, lahjakkuutta ja yrityksen henkistä pääomaa.

Master in HR Management 4.0: n tavoitteena on näyttää sinulle uusimpien rekrytointi-, valinta-, organisaatio- ja motivaatiotekniikoiden soveltaminen sekä uudenlaiset käytännöt ihmisten hallinnassa digitaaliaikana.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti
750 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Master SEO ja hakukoneen paikannus vastaa yritysten strategista ja taktista tarvetta ottaa SEO käyttöön digitaalisen markkinointisuunnitelmansa tavoitteena lisätä niiden ... [+]

Master SEO ja hakukoneen paikannus vastaa yritysten strategista ja taktista tarvetta ottaa SEO käyttöön digitaalisen markkinointisuunnitelmansa tavoitteena lisätä niiden näkyvyyttä ja valvoa niiden orgaanista asemointia hakukoneissa.

Tämä suuntaus on johtanut pätevien ammattilaisten kysynnän kasvuun SEO-strategioiden määrittelyssä , joilla on korkea strateginen ja toimeenpaneva kapasiteetti ja jotka ovat päivittäneet tietoa hakukoneen algoritmien toiminnasta sekä tarvittavat resurssit ja työkalut kehittää ammatillisen SEO: n työtä.

Master SEO opit tarvittavat tiedot suunnitella ja toteuttaa vaiheet kehittämisen SEO strategian käsissä tunnustetuimpien aktiivisten ammattilaisten kanssa käytännön oppimisen menetelmiä, jossa ensimmäisestä päivästä tulet SEO ammattilainen.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
750 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi

¿Qué quieres aprender?

Espíritu IEBS

Nuevas Profesiones Digitales

Bienvenida a IEBS

Sesion informativa General de IEBS. Curso 2014-2015

Entrevista a IEBS en TVE

Sesión Informativa General IEBS 2014

Sesion informativa de la 9ª convocatoria de Masters y Postgrado en IEBS Business School

A todos ellos la formación les cambió la vida - IEBS