Lue virallinen kuvaus

Institute of Visual Arts Se on yksityinen laitos, joka vuodesta 1994 on omistettu erikoisaloilla graafisen suunnittelun, multimedian luomiseen, kehittämiseen viestinnän Web ja liikegrafiikan koulutusta.

tehtävä

Muodostettaessa opiskelija pyrkii yhdistämään teknisen ja käsitteellistä tietoa eri alueilla. Teoreettista ja käytännöllistä menetelmää mahdollistaa opiskelijoiden edistää kehittämällä harjoituksia, joiden avulla omaksua teorian opetti aiemmin ja olettaa ammatillisen työn prosesseja.

Tavoitteet

Ensisijainen tavoitteet keskusta ovat:

  1. Kouluttaa opiskelijoita päivitetty oikein tieteenalojen liittyvät graafinen suunnittelu, liikegrafiikan ja web-kehitystä viestinnän sisällön.
On kouluttaa opiskelijoita kehittämään tilassa ammatillisen työn. Valmennus pohjautuu edistymisestä tuntea eri alueiden kautta kautta toteutettaviin tiedottaminen.

Edistää luovuutta ja kehittäminen taiteellista osaamista opiskelijan. Kannustaa oma-aloitteisuutta ja innovatiivinen ammattimainen asenne.

Nämä tavoitteet toteutetaan eri koulutusohjelmien tarjoamia keskus: Ura Kuvataiteen maisteri ja viestinnän Master Graafisen suunnittelun tai Master Multimedia ja Internet sekä erilaisia ​​ammatillisia kursseja graafinen suunnittelu, web Graafinen suunnittelu, valokuvaus ja digitaalisen videon, typografinen muotoilu, graafinen suunnittelu, pääkirjoitus suunnittelu, pakkaus ...

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Instituto Artes Visuales

Master Graafinen suunnittelu on erikoistunut jatko-ohjelma, joka käsittelee lähinnä käytännön aloilla graafisen suunnittelun: perusteet suunnittelu, markkinointi, yritysi ... [+]

Master Digital Graafinen suunnittelu jatkokoulutus on tarkoitettu niille, jotka haluavat ammatillista tietämystä alan graafisen suunnittelun, sekä työkalut ja teoreettisia käsitteitä, että jokainen suunnittelija on hallittava.

Master Graafinen suunnittelu on erikoistunut jatko-ohjelma, joka käsittelee lähinnä käytännön aloilla graafisen suunnittelun: perusteet suunnittelu, markkinointi, yritysilme, pre-press periaatteita tai erityyppisiä töitä sinun täytyy tietää tehdä suunnittelija -aplicaciones- ja perus ohjelmistotyökaluja ammatilliseen kehittymiseen.

Kehittäminen tuotteiden ja palvelujen on kasvanut dramaattisesti, pakottaen heidät kilpailemaan keskenään miehittää paikkansa markkinoilla. On tällä hetkellä, kun mainonta tulee, ja sen kehitystä graafisen suunnittelun strategisena tapa kommunikoida, houkutella ja voittaa taistelun kilpailijoita vastaan. Miten tietyt tiedot lähetetään on ratkaisevaa vakuuttamaan, vakuuttava, ja jopa manipuloida suuri osa yhteiskunnan tärkeä osa.... [-]

Espanja Spain Online
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Artes Visuales

UCAM Maisterin tutkinto taiteen ja viestinnän on oma nimi katolisen yliopiston San Antonio Murcian (UCAM) graafisen ja Web Design suunnattu kaikille niille, jotka haluava ... [+]

UCAM omat maisterin tutkinto Taide ja viestintä on erillinen otsikko katolisessa yliopistossa San Antonio Murcian (UCAM) graafisen suunnittelun ja web suuntautunut kaikille, jotka haluavat ansaita korkeakoulututkinnon alan digitaalisen viestinnän.

Jakautuu kahteen erilliseen tämä ensimmäinen alue on kokonaan omistettu tietoa käsitteellinen ja käytännön alueilla että jokainen suunnittelija pitäisi osata hallita integroida studio-suunnittelutoimisto: mainokset, julisteet, luettelot, esitteet, mainostaulut, digitaalinen kuvankäsittely, kehitys logomarca ja yritysilmeiden.

Toinen alue on omistettu käännös tämän tiedon Internetiin. Perustamalla työ toteutumista verkkoprojekteja perustuu standardeihin opiskelija tuntee web-suunnitteluun kielet kuten HTML ja CSS, UI-UX, reagoivia perusteet tai WordPress.... [-]

Espanja Spain Online
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Artes Visuales

Koulutussuunnitelma on omistettu käännös tämän tiedon Internetiin. Perustamalla työ hankkeiden toteutumiseen perustuva web-standardeja. Opiskelija tuntee web-suunnitteluu ... [+]

Maisterin tutkinto Web Design UCAM itsessään on erillinen otsikko katolisessa yliopistossa San Antonio Murcian (UCAM) tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ansaita korkeakoulututkinnon alan digitaalisen viestinnän.

Koulutussuunnitelma on omistettu käännös tämän tiedon Internetiin. Perustamalla työ hankkeiden toteutumiseen perustuva web-standardeja. Opiskelija tuntee web-suunnitteluun kielet kuten HTML ja CSS, UI-UX, reagoivia perusteet tai WordPress.

Opiskelijalla on pääsy web hosting testit ftp-yhteys, MySQL-tietokanta, WordPress ja teknistä tukea.

Vaihtoehtoisesti opiskelija voi saada akateemisen aineeksi ja niin kauan kuin hänen koulutuksen ajokortin Creative Cloud.... [-]

Espanja Spain Online
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

cav-ucam-sound

Máster Diseño Gráfico