LABASAD - Barcelona School of Arts & Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LABASAD , Barcelonan LABASAD taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu , on viittaus muotoiluun ja taiteeseen erikoistuneeseen kansainväliseen verkkokoulutukseen, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia kehittämään luovuuttaan ja innovaatioitaan.

Opi ylhäältä! 100% verkossa ja elää

Pedagoginen malli perustuu verkkomenetelmiin, henkilökohtaiseen, joustavaan ja online-luokkaan kuuluvien live-luokkien avulla, jotta opiskelija voi opiskella vauhdillaan ja aina parhaiden suunnittelijoiden mukana.

Menetelmät 100% verkossa

Yhdistä missä ja milloin haluat. Virtuaalinen kampus on käytettävissänne 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa. Mukautettu seuranta. Sinulla on aina kunkin aineen opettaja ja henkilökohtainen koordinaattori. 100% käytännöllinen. Käytännön harjoitukset ja hankkeiden toteuttaminen, jotka ovat osa ammatillista portfoliosi. Live-online-luokat. Viikoittain suunnitellut oppitunnit, joissa järjestetään käytännön työpajoja tiedon käsitteellistämiseksi. Masterclass. Mestarikurssit, joita tunnustetut muotoilualan ammattilaiset ovat opettaneet. Interaktiivinen koulutus. Jaa epäilykset ja huolet opettajiesi ja ikätovereidesi kanssa foorumeilla ja keskusteluilla. Didaktiset resurssit. Eri oppimisresurssien saatavuus: täydentävä lukeminen, järjestelmät keskeisillä ideoilla jne. Jatkuva arviointijärjestelmä. Progressiivinen ja jatkuva oppiminen perustuu säännölliseen harjoitteluun koko kurssin ajan.

Tietoja tiedekunnasta

Kaikki tiedekuntamme ovat aktiivisia ja kehittävät uransa virastoissa tai arvostetuissa opinnoissa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Heidän kanssaan opit kuinka graafisen suunnittelun ammattilainen on päivittäinen. Ne tuovat opiskelijan lähemmäksi työmarkkinoiden todellisuutta. Ne ovat hienoja suunnittelunimiä, referenssianimaattoreita tai luovia ja transgressiivisia luojaita. Monille heistä on myönnetty palkintoja ja ammatillinen tunnustus.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Calle de Pau Claris, 115, CP: 08009,
08009 Barcelona, Katalonia, Espanja

Espanja Online

Osoite
Espanja Online, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin