Lue virallinen kuvaus

Tehtävänä International University of La Rioja on kiinteä muodostumista opiskelijoiden edellyttämät taidot nykypäivän yhteiskunnassa.

UNITE Sitoudutteko tarpeisiin ja odotuksiin kaikkien sidosryhmien prosessissa (opiskelijat, opetus- ja tutkimushenkilöstön, hallinnon ja palvelujen, julkishallinnon ja yhteiskunnassa yleensä) kautta laadukasta koulutusta, joka pyrkii parannus jatkuvaa ja huippuosaamista.

Meillä on erityinen herkkyys palvelemaan niille, jotka eri syistä eivät voi käyttää sivustoa keskuksissa, tai jotka voivat, mieluummin valita avoimempi ja innovatiivisia ratkaisuja uusien teknologioiden auki verkossa.

Sosiaalinen vastuu politiikkaa UNITE kysymyksiin niin perus-kuin:

 • Mahdollistaa pääsyn yliopistokoulutukseen kenellekään sopivien aikaisempaa koulutusta, haluaa tehdä sen ja poistaa esteet etäisyyden, ajoitus, paikka, kulttuuriset ja sosiaaliset sen estämiseksi.
 • Toteuttaa opetus- ja tutkimus kehittämällä uusia teknologioita, siten mahdollista tarjota korkean tason koulutus, erityistä huomiota tarvitsevien kulttuuri-, teknisiä ja sosiaalisia muutoksia.

Arvot

Arvot International University La Rioja ovat:

 • Sitoutuminen opiskelija menestys.
 • Mukauttaminen opetustehtävissä kanssa mukana opiskelijoiden koko opiskeluajan ja työharjoittelua tukea.
 • Jatkuvaa innovaatiota opetuksessa ja oppimisessa menetelmät hoitoa.
 • Kehittäminen ja yrittäjyyden edistäminen.
 • Reagointikykyä odotukset opiskelijaryhmille, opetus- ja tutkimushenkilöstön, hallinnon ja palvelujen, julkishallinnon ja yhteiskunnassa yleensä.
 • Tarjoa astetta ja ohjelmia, jotka täyttävät yhteiskunnan tarpeisiin.
 • Huolellinen huomiota opetuksen laatua ja resursseja.
 • Ottaa kansainvälisiä ulottuvuuksia yliopistokoulutuksen lähestymistavan.

Ajatus University

Saavuttaa korkeampi tieto halutaan, että ihmiset ovat aina ollut, ja Aristoteles ilmaisee selvästi todetaan, että "luonnostaan, kaikki ihmiset haluavat tietää." Tämä selittää, miksi yliopisto -headquarters tuntemus esimiesten on nykyään vanhin siviili instituutio läntisen sivilisaation. Yliopiston edelleen olemassa, vaikka vakavia sosiaalisia muutoksia, on ollut mahdollista myös siksi se on säilyttänyt perusominaisuudet, kehityksessä kullakin kautena jouduttu käyttöön.

Vuonna UNITE uskomme tärkeimmät peruspiirteet, jotka tulee säilyttää yliopistolla ovat seuraavat:

 • Yliopisto, kun Alfonso X Viisas sanoi, on yhdessä opettajien ja oppilaiden välillä, liikuttaa halu luoda ja levittää tietoa sekä oppia. Tämä yhdistelmä selittää, että opettajat voivat paitsi tutkijoita, vaan on oltava tietoisia koulutusvastuun eikä pelkästään valaisevia.
 • Yliopistossa on tavoitteena saavuttaa todellinen tietoon perustuva syvä pohdintaa etsivät todisteita kriittisessä siirrettyä syystä riippumatta ideoita, jotka ovat tai eivät ole enää muodissa ja mitä ne aikovat on määrätä ryhmille vaikutusvaltaisin lausunto kaikkina aikoina.
 • Yliopistolla on tehtävä sekä etäisyyden ja läheisyyttä. Niinpä hän on tutkia perus teoreettista ja yleisiä ongelmia teoksen näennäisesti irti sosiaaliset olosuhteet. Mutta sitä kutsutaan myös tehdä yhteistyötä ympäristöongelmien ratkaisemisessa, jossa se liikkuu, pääasiassa muodostuminen Osaavien ammattilaisten, kykenevät toimimaan asenne palvelun muut ihmiset, jotka asuvat jatkuva pyrkimys yhteisen hyvin.
 • Yliopiston tulee aina säilyttää ilmapiirin kunnioittaminen ja kohteliaisuus akateemista yläpuolella ristiriita ideoita. Seneca sanat, että ihminen on pyhä asia ihmiselle, jo ilmaista ajatus ihmisarvon, jota on aina tunnustettava ja edistettävä, ja joiden osalta on pysyttävä taustana kaiken työn yliopistoyhteisön.

Yhdessä nämä ominaisuudet, Yhdistyä Virtuaaliammattikorkeakoulun, jonka erityinen projekti järjestää uuden teknologian yliopisto-opintoihin. Erityisesti, on olemassa kolme menetelmiin ominaisuuksia, jotka sisältävät. Ensinnäkin UNITE pyritään saavuttamaan Tehokasta opetus- jokaiselle opiskelijalle erikseen keskityttySopeutuminen vauhti heidän koulutuksensa omiin olosuhteisiinsa. Tämä pyrkimys, toisaalta sitä, että UNITE tarjoaa jokaiselle tutorVälttäen mahdolliset ongelmat nimettömyys ja massoittuminen, niin usein korkeakoulutukseen. Lopuksi UNITE takaa täyttä sitoutumista opettajien ja johtajien kanssa menestyksen jokaisen opiskelijanKuka lähtee, joskus huomattavan uhrauksia seikkailuun saavuttaa korkeakoulututkinto.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

UNIR

UNIR kansainvälisessä kauppatieteiden maisterin tutkinnoissa (IMBA) sinua koulutetaan yritysjohtajana, joka kykenee työskentelemään nykyisissä globaaleissa ympäristöissä. ... [+]

UNIR kansainvälisessä kauppatieteiden maisterin tutkinnoissa (IMBA) sinua koulutetaan yritysjohtajana, joka kykenee työskentelemään nykyisissä globaaleissa ympäristöissä. Suorittamassa Master, voit kehittää johtotehtäviä analysoida liiketoiminnan ongelmia, ehdottaa ratkaisuja ja toteuttamalla kolme ratkaisua menestyksekkäästi. Yrityksesi johtaminen tulevaisuuteen ja muutoksen hallinta kansainvälisessä kontekstissa auttavat sinua tulemaan nykypäivän yrittäjiksi. IMBA on maisteriohjelma, joka suunnittelee tutkinnon suorittaneita ja ammattilaisia, jotka haluavat kehittää uraansa johtotehtäviin globaaleilla markkinoilla ja taloudessa toimivien yritysten kanssa. Opiskelijat hankkivat tietoa ja kehittävät taitojaan kokonaisvaltaisen yritysvastuun saamiseksi, strategisten päätösten tekemiseen ja ymmärrykseen siitä, miten yritykset toimivat eri kansainvälisillä markkinoilla.... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi

Maisteri

UNIR

UNIR online-työmarkkinariskin ehkäiseminen UNIR sinut PRL: n UNIR teknikona kolmessa mahdollisessa erikoistumisohjelmassa ja valmistaa sinut edistymään ammattimaisesti yl ... [+]

Hanki viralliset tutkintotodistukset ammatillisen riskin ennaltaehkäisyyn (PRL) verkossa osoitteessa UNIR

UNIR online- työmarkkinariskin ehkäiseminen UNIR sinut PRL : n UNIR teknikona kolmessa mahdollisessa erikoistumisohjelmassa ja valmistaa sinut edistymään ammattimaisesti yli 3 000 opiskelijaa. Lisäksi saat TÜV Rheinlandin sisäisen tarkastajan sertifikaatin ISO 45001: 2018 .

Virallinen PRL-tutkinto valmistelee sinut menestymään ammattinsa haasteisiin:

Monitieteellinen lähestymistapa, tekninen vocation ja käytännön suuntautuminen, jolla voit lähestyä analyysiä ja tehdä todellisia päätöksiä tapaustutkimuksen avulla.Yli 300 harjoittelusopimusta .PRO-lisenssi akateemiselle ERGONAUTAS-portaalille, portaalin numero 1 ammatillisessa ergonomiassa ja työpaikkojen ergonomisessa arvioinnissa.Sisäinen tarkastaja työturvallisuus- ja terveysjohtamisjärjestelmissä TÜV Rheinland ISO 45001: 2018 -standardin mukaisesti ja joka korvaa OHSAS 18001: n.... [-]
Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Virallinen erikoistumisopetuksen maisteriohjelma tarjoaa sinulle koulutusta, taitoja ja osaamista, joita tarvitaan vastaamaan tehokkaasti erityisopetusta tarvitsevien opi ... [+]

Tutki erityisopetuksen virallista päällikköäsi verkossa UNIR

Virallinen erikoistumisopetuksen maisteriohjelma tarjoaa sinulle koulutusta, taitoja ja osaamista, joita tarvitaan vastaamaan tehokkaasti erityisopetusta tarvitsevien opiskelijoiden erityistarpeisiin .

Erikoistumisopetuksen Master-ohjelmassa et tiedä vain kaikentyyppisiä erityistarpeita, mutta opit diagnosoimaan, havaitsemaan ja puuttumaan oppilaiden mahdollisiin vammaisuuksiin kaikissa koulutusvaiheissa.

Opettajina hankit tarvittavat pätevyydet arvioidaksesi opiskelijaa, arvioimaan heidän tilanteensa luokassa, kunnioittamaan heidän rytmejä ja oppimistyyliä sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan heille erityisiä ja tehokkaita opetussuunnitelmaa . Koulutuksella pyritään edistämään monimuotoisuuden huomioimista julkisissa, yksityisissä ja yksityisissä kouluissa.... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Master in Integrated Management Systems UNIR verkossa on ainoa, joka antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä laadunhallintajärjestelmien, ympäristön, työturvallisuuden ... [+]

Tutki virallista päällikköä laatuun, ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja online-PRL: UNIR

Master in Integrated Management Systems UNIR verkossa on ainoa, joka antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä laadunhallintajärjestelmien, ympäristön, työturvallisuuden ja työterveyden sekä yritysten yhteiskuntavastuun yhteensovittamisessa, toteutuksessa ja arvioinnissa sekä ylivoimaisen teknisen PRL: n , valitsemallasi erikoisalalla.

Tämä UNIR laatu-, ympäristö- ja integroitujen johtamisjärjestelmien UNIR on lisäksi ainoa, joka tarjoaa sinulle neljä TÜV Rheinlandin sisäisen tarkastajan sertifikaattia :

Yliopistotutkinnon nimi integroiduissa hallintajärjestelmissä työperäisten riskien ehkäisemiseksi, laatu, ympäristö ja yhteiskuntavastuu.Sisäisen tarkastajan todistus ISO 45001 ja joka korvaa OHSAS 18001: n.Sisäisen tarkastajan laatujärjestelmien sertifikaatti ISO 9001 *.Sisäinen tarkastaja Ympäristöjärjestelmien sertifikaatti ISO 14001 *.SGE21 * -standardin mukainen sisäisen tarkastajan yritysvastuuseen liittyvien johtamisjärjestelmien sertifikaatti.... [-]
Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Koulutustekniikan ja digitaalisen osaamisen maisterin tutkinto on ensimmäinen virallinen neuroteknologian maisterin tutkinto, joka tuntee tieto- ja viestintätekniikan vai ... [+]

Hanki maisterin tutkinto verkko-ICT: ssä, jota käytetään koulutuksessa UNIR

Koulutustekniikan ja digitaalisen osaamisen maisterin tutkinto on ensimmäinen virallinen neuroteknologian maisterin tutkinto, joka tuntee tieto- ja viestintätekniikan vaikutukset oppimisprosessiin. Koulutukseen liittyvän verkko-opetuksen maisteri hankkii 2000-luvun digitaaliset taidot.

Löydät innovatiivisen visio koulutuksesta uuden teknologian näkökulmasta koulutukseen ja avantgardeihin digitaalisiin resursseihin, jotta opiskelijat oppivat tehokkaasti. Sinun tulee myös saada käytännön robotiikka kit "Sphero mini" seuraamaan kohdetta "ohjelmointi ja robotiikka Opettajien, jotka auttavat sinua saamaan kaiken pois ohjelmasta.... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

UNIR oikeudellinen neuvonantaja valmistelee sinut käytännön harjoittelun avulla yritysten oikeudelliselta neuvonantajalta. Oikeiden käytännön tapausten ratkaiseminen joht ... [+]

Tutki online-kauppatieteiden maisterin tutkintoa käytännön harjoittelujaksojen avulla

Master Legal online-yhtiöt UNIR valmistaa sinulle mitä suurimmassa määrin käytännön koulutusta, olla lakimiehen vaatimat yritykset. Oikeiden käytännön tapausten ratkaiseminen johtavien juristien asianajajien opettamana opastaa oikeudellisista liiketoiminta-uutisista ja tarjoaa kokonaisvaltaisen liiketoiminnan vision.

UNIR on toteuttanut yliopistollisen korkeakoulututkinnon maailmanlaajuisen muotoilun UNIR oikeudellisessa neuvonnassa saavuttaakseen kokonaisvaltaisen koulutuksen , joka kääntää sinut UNIR , jota markkinoiden johtavat yritykset tarvitsevat:

Innovatiivinen, monitieteinen ja erittäin käytännöllinen opetussuunnitelmaLuostari, jonka muodostavat arvokkaat tutkijat ja ammattilaiset"Oikeudellinen työpaja": todellisten käytännön tapausten ehdottaminen ja ratkaiseminen arvostettujen asianajajien kanssaAmmattitaitoja yrityksissä ja toimistoissa, jotka sopivat parhaiten profiiliisiPääsy Thomson Reuters Aranzadi -tietokantaan käytännön tapausten tutkimiseen ja ratkaisemiseenTyöskentelen markkinoiden kehittyneimmillä ohjelmistoilla vaatimustenmukaisuussuunnitelmien toteuttamiseksi: Global Suite-Criminal Compliance.... [-]
Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

UNIR neuropsykologian ja UNIR virallinen mestari on ainoa mestari, jonka avulla opit optimoimaan koulun suorituskykyä ja kehittämään kaikkien oppilaiden kykyä luokkahuone ... [+]

Erikoistuminen UNIR Online Master UNIR neuropsykologiaan ja koulutukseen

UNIR neuropsykologian ja UNIR virallinen mestari on ainoa mestari , jonka avulla opit optimoimaan koulun suorituskykyä ja kehittämään kaikkien oppilaiden kykyä luokkahuoneessa.

* GAD3-konsultin (kesäkuu 2017)Tämän Master-ohjelman avulla havaitset neuropsykologian soveltamisen oppimisprosessissa ja sen osuudessa perustaitojen, kuten lukemisen ja kirjoittamisen, visuaalisten ja auditiivisten taitojen kehittämiseen sekä muihin keskeisiin näkökohtiin, kuten sivuttaisuuteen, luokkahuoneen luovuuteen jne.Käytännöllisesti katsoen tämä maisteriohjelma neurologisessa oppimisessa käsittelee mm. Seuraavia asioita:Voiko opiskelijan lukemisen ymmärtäminen parantaa, jos opiskelijan silmänliikkeet paranevat?Onko koulutus neuropsykologialla vastaus huomiotta alijäämän hyperaktiivisuusongelmiin?Voinko kehittää luovuutta luokkahuoneessa kehittämällä hermoston kehitystä? Millä tavalla?Voiko kykyjä ja suuria kykyjä havaita? Mitä ohjelmia voidaan käyttää luokassa, jotta he voivat palvella näitä oppilaita asianmukaisesti?Mitkä sivutekijät vaikuttavat matematiikkaan?Ovatko neuropsykologisten peruspsykologisten taitojen kehittäminen sellaisten sairauksien, kuten dysleksin ja dyscalculian, parantamisessa?Ohjaava ja tukema viitekehys , koulutuksen, neuropsykologian ja lapsipsykologian asiantuntijat, Master tarjoaa sinulle vankan, edistyksellisen ja käytännöllisen tietämyksen oppimiseen, hoitoon, ehkäisyyn, kehitykseen ja erityistarpeisiin soveltuvan opetuksen neuropsykologian alalla opiskelijoista.Tämä virallisen neuropsykologian ja etäopetuksen päällikkö valmistelee sinua mukauttamaan luokkasi tehokkaasti koulujen suorituskyvyn parantamiseksi ja koulunkäynnin ratkaisemiseksi sekä antamaan päivitetyn koulutuksen vastaukset sosiaalisiin tarpeisiin. Tiedät miten suunnitella opiskelijoiden mahdolliseen aivokehitykseen suunnattuja toimenpiteitä.Mestari, jolla on käytännöllinen lähestymistapa, joten voit käyttää mitä olet oppinut luokassasi ensimmäisestä päivästä lähtien.Yleistä tietoaLaajuus: 60 opKesto: 1 lukuvuosiAloitus: 6. syyskuuta 2018Menetelmä: Kauko, 100% verkossaKokeet: Osallistuminen jokaisen lukukauden lopussaKäytännöt: Pakolliset ja henkilökohtaiset käytännöt vain ammattimaisella reitilläTohtorintutkinto: Tämä virallinen tutkintotodistus mahdollistaa virallisen tohtoriohjelman sisällyttämisenopetussuunnitelma... [-]
Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Ryhdy mestari sosiaalisen osallisuuden osaamisyhteiskuntien verkossa ammattilaiseen, joka on erikoistunut yhteiskunnallisten skenaarioiden analysointiin ja siihen puuttum ... [+]

16. UNIR verkossa toimivan virallisen maisterin edistäminen sosiaalisissa UNIR

Ryhdy mestari sosiaalisen osallisuuden osaamisyhteiskuntien verkossa ammattilaiseen, joka on erikoistunut yhteiskunnallisten skenaarioiden analysointiin ja siihen puuttumiseen, jossa eriarvoisuutta, syrjintää tai sosiaalista syrjäytymistä voi syntyä.

Olemme suunnitelleet tiettyä ja monitieteistä ohjelmaa , jonka avulla voit hankkia profiilin, joka erottuu tietämyksesi laajuudesta :

antropologiatalouspsykologiasosiologiaSosiaalityöpedagogiikka

Sinulla on mahdollisuus tämän verkko-osaamiskeskeisen yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen maisterin tutkinto- ohjelmaan päästä virallisiin jatko- ohjelmiin ja saada pisteitä julkishallinnon kilpailuista tai kilpailuista jatko-opiskelijana.... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Online-Master in Digital Marketing ja sähköinen kaupankäynti kouluttaa sinut asiantuntijana viimeisimmistä trendeistä verkkomarkkinoinnissa sovellettu liiketoiminnan maai ... [+]

Tutki online-päällikkösi digitaalisessa markkinoinnissa ja sähköisessä kaupankäynnissä UNIR

Online-Master in Digital Marketing ja sähköinen kaupankäynti kouluttaa sinut asiantuntijana viimeisimmistä trendeistä verkkomarkkinoinnissa sovellettu liiketoiminnan maailmassa ja yritysten digitalisointi: voit oppia SEO, SEM, suorituskykyä, sosiaalinen media, sähköposti, suuret tietostrategiat , matkaviestinnän ja saapuvan markkinoinnin .

Innovatiivisesta ohjelmasta , joka perustuu käytännön, vuorovaikutteisiin sisältöihin ja todellisiin tapauksiin, saat kattavan koulutuksen, jota yritykset vaativat.

UNIR digitaalisen markkinoinnin virallisella UNIR opit päätösten tekemiseen, havaitsemaan mahdollisuuksia ja määrittelemällä markkinointistrategioita ja online-mainontaa, jolla pyritään saavuttamaan yrityksen tavoitteet.... [-]

Espanja Logroño
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Virallinen maisteriohjelma oppilaitosten johtamisessa ja johtamisessa 100% verkossa opettaa sinulle tarvittavat taidot, jotka ovat vastuussa kouluista, kouluista, laitoks ... [+]

Hanki virallisen maisterin tutkinto Online Education Centers Management -ohjelmassa UNIR

Virallinen maisteriohjelma oppilaitosten johtamisessa ja johtamisessa 100% verkossa opettaa sinulle tarvittavat taidot, jotka ovat vastuussa kouluista, kouluista, laitoksista ja muista koulutuskeskuksista. Opit suunnitella, edistää ja arvioida onnistuneita toimenpiteitä, jotka parantavat kouluyhteisöä.

Tämä verkkokurssi opetuskeskusten hallinnassa laajentaa opetushenkilöstön koulutusta, joka haluaa valmistautua julkisten, yksityisten tai yhteisten oppilaitosten johtajiin.

Yliopisto-ohjelman UNIR koulutuskeskusten johtamisessa ja johtamisessa on vahva käytännöllinen suuntautuminen . Luokkahuoneesta käsitellään tapauksia ja ongelmia, joita koulutuskeskusten johtajat kohtaavat päivittäin. Luokat opettavat aktiiviset ammattilaiset, joilla on pitkä kokemus opetusyhteisöjen hallinnosta ja johtamisesta.... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Yli 11 000 opiskelijaa on jo saanut UNIR tutkinnon suorittaneen toisen asteen opettajankoulutuksen maisterin UNIR . Tämä virallinen online-maisterin tutkinto on tehtävänä ... [+]

Opiskele master-oppilaitoksesi (entinen CAP) verkossa UNIR

Yli 11 000 opiskelijaa on jo saanut UNIR tutkinnon suorittaneen toisen asteen opettajankoulutuksen maisterin UNIR . Tämä virallinen online-maisterin tutkinto on tehtävänä kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät kehittämään työnsä orientoitumisen ja opetuksen aloilla.

Valitse yksi 12 erikoisalaa, jotka UNIR tarjoaa sinulle ja tulla opettajaksi tämän online-CAP-masterin kanssa toisen asteen opettajille. Hanki ammattiin erikoistuneen harjoittamisen edellyttämät taidot, jotka sitoutuvat henkilökohtaiseen opetukseen tutorial-toiminnon avulla ja jatkuvaa etsimistä metodologisista innovaatioista.Yleistä tietoaLaajuus: 60Kesto: 1 lukuvuosiAloitus: 6. syyskuuta 2018Menetelmä: Kauko, 100% verkossaKäytännöt: ORDER ECI / 3858/2007, 27. joulukuuta, master-opettajankoulutuksen aste sisältää Practicum erikoisuus, jossa mestari on tutkittu. Tämä Practicum on kohtaamassa luonteen koulutuskeskuksessa, jossa näitä käytäntöjä kehitetään Master-raportin mukaisten hyvitysten mukaisesti.Tohtorintutkinto: Tämä virallinen tutkintotodistus mahdollistaa virallisen tohtoriohjelman sisällyttämisenopetussuunnitelma... [-]
Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

UNIR : n Human Resource (Human Resource) UNIR on eturintamassa tietämyksessä, että Digital Era ja globaali ja monimuotoinen ympäristö edellyttävät inhimillisen pääoman ja ... [+]

Suorita Master Human Resources (HR) UNIR verkossa UNIR

UNIR : n Human Resource ( Human Resource ) UNIR on eturintamassa tietämyksessä, että Digital Era ja globaali ja monimuotoinen ympäristö edellyttävät inhimillisen pääoman ja lahjakkuuden hallintaa organisaatioissa.

Aiheiden sisältöä tarkastellaan huolellisesti ja päivitetään säännöllisesti uusimpien markkinoiden vaatimusten mukaisesti. Työntekijän uudet roolit, Linkedinin ja muiden sosiaalisten verkkojen tehokas käyttö, sovittelun haasteet tai muutoksen ja monimuotoisuuden hallinta ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä opit tällä master-ohjelmalla.

Strategisella ja käytännöllisellä visio- UNIR : n hallinto- ja henkilöstöhallinto opettaa kuinka käyttää huipputeknologiaa , esimerkiksi sellaisia, jotka mahdollistavat tietojen valinnan ja älykkään käytön houkuttelemaan ja säilyttämään parhaat lahjakkuudet ja sovittamaan ne yhteen tavoitteiden kanssa. yritys... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Master in Big Data verkossa kouluttaa sinut ammattilaisena BIG DATA, yksi vaatimiin ammatteihin vuonna 2018 mukaan haluavat Adecco Group, joka pystyy suunnittelemaan ja t ... [+]

Ota UNIR suuret tiedot verkossa osoitteessa UNIR

Master in Big Data verkossa kouluttaa sinut ammattilaisena BIG DATA, yksi vaatimiin ammatteihin vuonna 2018 mukaan haluavat Adecco Group , joka pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan järjestelmiä, jotka valvovat prosessia, poimia asiaan liittyviä tietoja siitä ja välittää sen kauniisti ja tehokkaasti.

Tämä maisterin tutkinto Visual Analyticsissa ja Big Data -tiedotteissa hyödyntää Big Data ja Machine Learningin huipputeknologiaa:

Tiedonkeruu ja tallennus: hallinta ja tietojen käsittely MongoDB: llä.Artificial Intelligence Techniques: klusterointitekniikat ja asiantuntijärjestelmien suunnittelu, jotka kykenevät päättelemään uutta tietoa.Massiivisen tietojenkäsittelyn suunnittelu (koneoppiminen): Hadoop-työkalut ja data-analyysi ja tekstinlouhinta R.Visualisointityökalut: Google-kaaviot, JQuery-laajennukset, visualisoinnit ja D3.js... [-]
Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Musiikkitutkimuksen ja online-musiikillisen musiikin maisteri hankkii syvän ja ajankohtaisen näkemyksen erilaisista taipumuksista kaikilla musiikkialueilla: musiikkioppi, ... [+]

Tutki musiikkitutkimuksen ja musiikkitieteen maisteriasi verkossa UNIR

Musiikkitutkimuksen ja online- musiikillisen musiikin maisteri hankkii syvän ja ajankohtaisen näkemyksen erilaisista taipumuksista kaikilla musiikkialueilla: musiikkioppi, sävellys, sonologia, johtaminen ja musiikkipedagogiikka .

Verkkokaupassa tällä virallisella tutkintoon sisältyy uusimpia työkaluja väitöstutkimustehtäviin ja opetukseen kaikentyyppisissä koulutuskeskuksissa.

Huolellisen ammattitaidon omaavien muusikoiden avulla voit hallita tietokoneohjelmia äänitaidetta koskevien pisteiden ja tiedostojen analysoimiseksi sekä musiikillisten käsitteiden opetukseen.

Tällä matkan Master in Musical Research saat:... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

UNIR Online-ohjelmistotekniikan UNIR pyrkii täydentämään tietotekniikan ammattilaisten koulutusta ja tarjoamaan heille tietoa verkkoympäristöistä, tietoturvasta ja ohjelm ... [+]

Suorita Master in Software Engineering verkossa ja saat virallisen tutkinnon UNIR

UNIR Online- ohjelmistotekniikan UNIR pyrkii täydentämään tietotekniikan ammattilaisten koulutusta ja tarjoamaan heille tietoa verkkoympäristöistä, tietoturvasta ja ohjelmistotekniikasta.

Tämä virallinen jatkokoulutuskurssi syntyi vastauksena yhä monimutkaisempaan tietotekniikkateollisuuteen, joka vaatii erikoistuneita ja monitaitoisia profiileja, jotka pystyvät ohjaamaan hankkeita aina sovelluksesta ohjelmistostrategian suunnitteluun ja hallintaan. yritys.

Ohjelmistotekniikan ja tietotekniikan Master-tutkintoilla hankit tarvittavat taidot:

Designing toimivuutta ohjelmistojen laatu, joustava ja helppo ylläpitää käyttämällä UML mallinnuksen kieltä.Suunnittele ja ohjaa projektien kehittämistä MsProjectin tai Sinnapsin työkalujen avulla.Lisätietoja erilaisista ohjelmistokehitysympäristöistä (Eclipse, JDeveloper, Visual Studio Pro jne.) Ja integroidut kehitysympäristöt (IDE) erilaisten sovellusten, pöytätietokoneiden, mobiilien ja pilvien kehittämiseen.Asenna ja konfiguroi IIS- ja Apache-Web-palvelin tietokoneessa, joka on suunniteltu tarjoamaan ja palvelemaan Web-sisältöä paikallisverkossa tai Internetissä.Analysoi tietojärjestelmien tarkastuksen prosessia ja vaiheita (Paros Tool, HP Fortiffy SCA jne.).Yleistä tietoaLaajuus: 60 opKesto: yksi lukuvuosiAloitus: 8. marraskuuta 2018Metodologia: 100% verkko-opetusta kasvotusten kauttaKokeet: kasvotusten tentit jokaisen lukukauden lopussaPääsy tohtorin tutkintoon: Tämä virallinen maisterin tutkinto mahdollistaa virallisen jatko-ohjelmaan liittämisen ja parantaa pistemäärääsi niin kauan kuin se vastaa samaa osaamisaluetta tenttien, välilistojen, siirtokilpailujen ja työllistämisvaihtoehtojen laajuudessa. Tarkista julkisen tarjouksen perusteet.opetussuunnitelma... [-]
Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

UNIR Master in Online Psychopedagogy kääntää sinut asiantuntijana neuvonantaja inhimilliseen oppimiseen. Voit rikastuttaa urasi virallisella koulutuksella, joka lisää työ ... [+]

Hanki virallinen tutkinto Master of Online Psychopedagogy UNIR UNIR: UNIR

UNIR Master in Online Psychopedagogy kääntää sinut asiantuntijana neuvonantaja inhimilliseen oppimiseen . Voit rikastuttaa urasi virallisella koulutuksella, joka lisää työvoiman kysyntää , keskittyen ongelmiin, jotka estävät lasten ja nuorten kasvatuksen etenemisen tai ammatillisen kehityksen kautta.

Laajenna tietosi käytännön maisterin suoralla sovelluksella luokkahuoneessa. Yli 20 000 opiskelijaa on jo koulutettu kanssamme

Vahva käytännöllinen suuntautuminen tämän virallisen psykopedagogiikan päällikön ohjelmassa on suunniteltu siten, että voit heti soveltaa kaikkea oppimäärää luokkahuoneessa yhdessä uusimpien psykopedagogisten työkalujen kanssa.... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

UNIR Online-rahoituksen UNIR valmistelee sinua vastaamaan ammatilliseen profiiliin, jota yritykset ja pankit vaativat rahaston hallinnoinnista vastaavilta johtajilta, sij ... [+]

Opiskele Master in Online Finance -ohjelmaa UNIR

UNIR Online- rahoituksen UNIR valmistelee sinua vastaamaan ammatilliseen profiiliin, jota yritykset ja pankit vaativat rahaston hallinnoinnista vastaavilta johtajilta, sijoitusten analysoimisesta, verotuksellisten etujen havaitsemisesta tai riskien ehkäisemisestä.

Tämä kauko Master Financial Management ja neuvonta on ohjelma, joka on huolellisesti rikastettu ja pysyvästi päivitetty tietää viimeisimmät trendit taloushallinnon. Kaikki sen professorit ovat asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus alalta ja nykyiset vastuut tärkeissä yrityksissä.

Opit ensimmäisestä luokasta soveltamaan työtehtäväsi menestyksekkäimpiä johtamis-, prosessi-, analysointi- ja sääntelyjärjestelmiä, jotka menestyvät ympäri maailmaa suurissa ja keskisuurissa yrityksissä toimivissa talousosastoissa.... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

Yliopiston UNIR teknologiaprojektien verkko-hallinnoinnin UNIR sinut 100-prosenttisella ammatillisella suuntautumisella ensimmäisen tason johtajaksi teknologiapohjaisten ... [+]

Ota verkkopohjainen maisterin tutkinto teknisessä projektinhallinnassa UNIR

Yliopiston UNIR teknologiaprojektien verkko-hallinnoinnin UNIR sinut 100-prosenttisella ammatillisella suuntautumisella ensimmäisen tason johtajaksi teknologiapohjaisten projektien hallinnassa.

Ennakkota ammattiuraasi ja tule teknologiaprojektien johtajaksi. Tällä virallisella mestaruustutkinnolla teknisten projektien suunnittelussa ja johtamisessa kehität tarvittavat taidot IDI: n (tutkimus, kehittäminen ja innovaatio) ohjelmien, kansallisten ja kansainvälisten sekä teknologiaratkaisujen suunnittelemiseksi, ohjaamiseksi ja toteuttamiseksi julkisella tai yksityisellä rahoituksella.

Osaat hankkia johtamistaitoja sekä menetelmiä ja konsepteja suunnittelusta ja projektinhallinnasta . Lisäksi tässä johtavassa johdossa ja verkko-projektinhallinnassa sinulla on harjoittelupaikkoja ja päällikön loppuraportti.... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
UNIR

UNIR on ensimmäinen virallinen jatko-opiskelija, jolla on 100%: n online-opetus, jonka tavoitteena on kouluttaa sinut tärkeimpinä tekniikoina suojautumisilta käyttöjärjes ... [+]

Erikoistuminen tietoturvaan UNIR

UNIR on ensimmäinen virallinen jatko-opiskelija, jolla on 100%: n online-opetus, jonka tavoitteena on kouluttaa sinut tärkeimpinä tekniikoina suojautumisilta käyttöjärjestelmien, verkkojen, sovellusohjelmistojen, web-järjestelmien ja tietokantojen hyökkäyksiltä ja uhilta.

Tämä tietojenkäsittelyn verkko-opiskelija on 12 versiota , joissa yli 1 200 opiskelijaa on jo koulutettu Cybersecurityn asiantuntijoiksi.

Asiantuntijaopiston avulla, joka ohjaa sinua IT-turvallisuusalan avantgarde-työkalujen käytössä , hankit tarvittavan tietämyksen, jotta voitte kehittyä ammattilaiseksi, joka pystyy käsittelemään yhä enemmän tietoverkkohyökkäyksiä, jotka vaikuttavat organisaatioille.... [-]

Espanja Logroño
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)
Osoite
Avenida de la Paz, 137 Logroño
26004 Logroño, La Rioja, Espanja
Verkkosivusto
Puhelin
+34 941 209 743