Lue virallinen kuvaus

Tehtävä

Tarjoa opiskelijoille kattava koulutus, kouluttaa johtajia ja ammattilaisia, jotka ovat valmiita vastaamaan globaalin maailman tarpeisiin, antamaan arvoa ammatissaan ja sosiaaliseen kehitykseen yrittäjähenkeä ja sosiaalista sitoutumista kautta. Tuoda ja siirtää tietoa soveltamalla tutkimusta, mikä edesauttaa edistymistä ja sijoittaa itsemme teknisen ja henkisen kehityksen kärjessä.

Näkemys

Universidad European mielestä akateeminen huippuosaaminen on yksi strategisista pilaristamme. Koulutusmalli on siis omaksunut Euroopan korkeakoulualueen periaatteet, jotka perustuvat yksilön kokonaisvaltaiseen oppimiseen. Tässä mallissa professori on mentori sekä neuvonantaja, joka tukee opiskelijaa yliopistollisen elämänsä aikana. Opiskelija puolestaan ​​kartoittaa omaa oppimistapahtumaaan ja kehittää tällä hetkellä yhteiskunnan vaatimia tietoja, osaamista, taitoja ja arvoja.

arvot

  • Yhteistyökumppanit: Meillä on hyväksyntänsä, joka erottaa toisistaan ​​yrittäjähenkeä: olemme päättäväisiä ja rohkeita, asettamalla opiskelija eturintamassa. Teemme yhteistyötä ja teemme yhteistyötä parhaiden käytäntöjämme toteuttaessamme.
  • Kansainvälinen: Laureate-verkoston jäseninä meillä on maailmanlaajuinen kutsumus ja laajuus säilyttäen samalla vahvat paikalliset juuret. Tarjoamme kansainvälisiä resursseja paikallisen koulutuksen tukemiseen ja vahvistamiseen. Laureate-verkoston laajuus ja vaikutus antavat meille mahdollisuuden tarjota ammattilaisillemme ja opiskelijoillemme erinomaiset mahdollisuudet. Olemme osallistava, monikulttuurinen organisaatio, joka arvostaa monimuotoisuutta ja kunnioittaa kaikkia kulttuurinäkymiä ja ominaisuuksia.
  • Analyyttinen: Toteutamme tiukan itsearviointiprosessin jatkuvasti lisäämään tietoa ja tietämystämme suorituskyvyn parantamiseksi. Tämä refleksiivinen lähestymistapa, joka perustuu tietojen analysointiin, erottaa meidät muista toimielimistä.
  • Luotettava: jos haluamme olla "täällä hyvää", meidän on saatava luottamus opiskelijoihimme ja heidän perheisiinsä, työnantajiin ja yhteisöihin, joissa toimimme. Organisaation kaikilla tasoilla vaaditaan korkeimmat vaatimukset; työskentelemme rehellisesti ja otan täyden vastuun toiminnastamme.
  • Uskollinen: Olemme yrittäjiä; Pyrimme olemaan uskollisia ja halukkaita ottamaan laskennallisia riskejä samalla kun teemme päätökset järkevään, refleksiiviseen suunnitteluun. Me voimme nopeasti hyödyntää mahdollisuuksia ja tehdä positiivisia muutoksia, jotta voimme rikastuttaa opiskelijoiden kokemusta. Haemme uusia tapoja parantaa oppimista ilman rajoja ja muuttaa perinteistä opetusmallia. Meillä on innovatiivinen mentaliteetti ja tarjoamme yliopistoyhteisön jäsenille mahdollisuuden haastaa status quo. Soveltavat luovaa lähestymistapaa koulutukseen ja liiketoimintaan. Emme koskaan lakkaa tutkimasta uusia lähestymistapoja, uusia teknologioita, uusia liiketoimintamalleja ja uusia teorioita. Olemme johtajia, ei seuraajia.
  • Vastuuhenkilö: Vastuu opiskelijoiden tuloksista on koulutuksemme vallankumouksen kulmakivi. Keskitymme opiskelijoihin ja työnantajiin sopeuttamaan ohjelmamme tarpeisiinsa. Pyrimme ylläpitämään korkeita säilyttämisasteita, valmistumisastetta ja työllistettävyyttä niin, että opiskelijat pääsevät työmarkkinoille luomaan myönteisen sosiaalisen vaikutuksen.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


Universidad Europea - Programas Online

Muodosta itsesi alalla, jolla on erikoistuneiden ammattilaisten suuri kysyntä ja sertifioi itsesi kolmella erikoisalalla: teollisuushygienia, työturvallisuus, ergonomia j ... [+]

Muodosta itsesi alalla, jolla on erikoistuneiden ammattilaisten suuri kysyntä ja sertifioi itsesi kolmella erikoisalalla: teollisuushygienia, työturvallisuus, ergonomia ja psykoskoologia.

Ammattikuvien ennaltaehkäisyllä suoritettu master-tutkinto opettaa sinulle teknisiä, organisatorisia ja johtamistaitoja ja mahdollistaa tehokkaan toiminnan ylläpidon tehtävänä riskien ehkäisemisessä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Saat työterveyshuollon, työturvallisuuden ja ergonomian ja psykosohikologian erikoisalojen sertifikaatit, jotka on tarkoitettu riskien ehkäisemiseen ja työterveyshuollon (vain lääkäreiden) käyttöön.Tällä päälliköllä on salliva merkki ja voit työskennellä ehkäiseväksi teknikona.Eurooppalaisen korkeakoulualueen (EHEA) hyväksymä ja kansainvälisesti tunnustettu ammattipätevyys.Tiedekunta koostuu tunnettujen yritysten ja asiantuntijoiden aktiivisista ammattilaisista opettamissaan aiheissa.Ainutlaatuinen ja ajankohtainen sisältö, joka on mukautettu alan vaatimuksiin.Sinulla on laaja valikoima sisältöjä, resursseja ja työkaluja oppimiseen dynaamisella, visuaalisella ja helposti saatavilla olevassa muodossa.Eurooppalaisen yliopiston oppimismenetelmää noudattavan teoreettisen ja käytännön koulutuksen soveltaminen on yksinkertaista ja joustavaa teknistä ympäristöä, joka mahdollistaa opintojen täydellisen yhteensopivuuden ammatillisen ja henkilökohtaisen elämän kanssa.Sinulla on oma mentori, joka seuraa sinut koko master-tutkintoon.Meillä on sopimus ja yhteistyö tärkeimmistä alan yrityksistä kuten Sacyr, Ferrovial ja Acciona.Uuden opiskelijan profiili... [-]
Espanja Villaviciosa de Odón
Request Info
Espanjalainen
10 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Europea - Programas Online

Kanariansaaret vastaavat kansojen ja yritysten taipumukseen ottaa yhä enemmän huomioon pilaantumisen torjunta, kasvihuonekaasujen päästöt ja fossiilisten polttoaineiden k ... [+]

Kanariansaarten eurooppalaisen yliopiston uusiutuvien energialähteiden korkeakoulututkinto vastaa kansojen ja yritysten taipumukseen olla yhä tietoisempia pilaantumisen torjunnan tavoitteesta, kasvihuonekaasupäästöjen vähentämisestä ja käytön vähentämisestä fossiilisista alkuperältään polttoaineista. Kasvava ala, joka edellyttää valmistautuneita, joustavia ja monipuolisia ammattilaisia.

Euroopan yliopisto on eriytetty tässä Master:

Järjestämme pieniä ryhmiä suorien suorien yhteyksien kanssa ammattialalle ja verkostoitumisverkostollemme.Teillä on teknisiä vierailuja uusiutuviin energialähteisiin, jotta voit tarkistaa, miten he käyttävät käytännössä mitä opit luokkahuoneessa.Käytät ajan tasalla olevia atk-työkaluja sellaisten hankkeiden, kuten tuulivoiman WASP, kehittämiseen.Miksi EUInnovatiivinen oppimismalliTeknologia luokkahuoneessa. Olemme valmiinaKansainvälisyys.Aktiiviset opettajat, joilla on vankka ammatillinen liikerata.pääsy... [-]
Espanja Villaviciosa de Odón
Request Info
Espanjalainen
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Europea - Programas Online

Paras MBA kaupunkimaailmassa "Ranking 250 parhaita mestareita. Ainoa virallinen maisterin tutkinto, jolla hankit erityisosaamisen MBA-ohjelmista, joita sovelletaan r ... [+]

Paras MBA kaupunkimaailmassa "Ranking 250 parhaita mestareita. Ainoa virallinen maisterin tutkinto, jolla hankit erityisosaamisen MBA-ohjelmista, joita sovelletaan rakennusalan erityispiirteisiin.

kuvausMBA Construction Management Online -ohjelma tarjoaa sinulle ammattilaisen, jota yritykset vaativat nykyään, jotka pystyvät hallitsemaan projekteja ja ottamaan vastuun rakennustyöntekijöiden hallinnasta .Voit ottaa vastaan ​​kaikki rakennusvaiheen vaiheet , joihin kuuluvat suunnittelu, tekniset ja toteutushankkeet, rakentaminen, onnettomuuksien hallinta, kuntoutus ja rakentaminen.Hankkeiden valmisteluun ja työhön liittyvän erityisosaamisen koulutus kansallisella ja kansainvälisellä tasolla .Ymmärrät syvällisesti yritysten rakentamis- ja siviiliverkkojen hallintaa, strategioita ja työkaluja .Luostari koostuu arvostetuimmista ammattilaisista ja alansa suurimpien yritysten, kuten Sacyrin, Ferrovialin, Accionan, johtavista kansallisista ja kansainvälisistä johtajista .Sisältää ammattipätevyyden hankkimisen ACP: n teknisen rakennuksen konsulttina .Eurooppalaisen yliopiston oppimismenetelmää noudattavan teoreettisen ja käytännön koulutuksen soveltaminen on yksinkertaista ja joustavaa teknistä ympäristöä, joka mahdollistaa opintojen täydellisen yhteensopivuuden ammatillisen ja henkilökohtaisen elämän kanssa .Sinulla on oma mentori, joka seuraa sinut koko master-tutkintoon.titraus... [-]
Espanja Villaviciosa de Odón
Request Info
Espanjalainen
10 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad Europea - Programas Online

Valmistaudu kohtaamaan yliopistokoulutuksen haasteet ja osaa teknologia-alojen didaktista-pedagogista, tutkimusta, innovointia ja käyttöä. ... [+]

Valmistaudu kohtaamaan yliopistokoulutuksen haasteet ja osaa teknologia-alojen didaktista-pedagogista, tutkimusta, innovointia ja käyttöä.

kuvaus

Yliopisto-opintojen maisterin tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella opettajana sekä kansallisesti että kansainvälisesti . Lisäksi tutkintaryhmän ansiosta valmistellaan tutkimusta koulutusalalla .

Euroopan tasolla tunnustettu korkeakoulututkinnon korkea laatu ja erityisosaaminen yliopistosektorilla.

Saat tarvittavat taidot nykyiseen ja maailmanlaajuiseen yliopistoprofessoriin , jota edellytetään didaktisen-pedagogisen yliopiston hallinnan , tutkimuksen, innovaation ja teknologian käytön alueilla.

Tutkijakoulutus, joka avaa oven tohtoriohjelmaan.... [-]

Espanja Villaviciosa de Odón
Syyskuu 2019
Espanjalainen
15 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi