Lue virallinen kuvaus

Meistä

Zigurat on ainutlaatuinen ja erottuva kuin häiritsevä Business School

 • Keitä me olemme?

Zigurat on Global Business School, joka keskittyy innovaatioihin ja teknologiaan. Tarjoamme erilaisia ohjelmia, kuten päälliköitä, yrityskoulutusta ja tapahtumia, jotka on räätälöity ammattilaisten ja yritysten tarpeisiin. Ziguratin ohjelmat ovat dynaamisia ja perustuvat tiedekuntien kokemuksiin ja osaamiseen, jotka ovat digitaalisen alan johtajia. Monikulttuurisen ja lahjakkaan tiimin vetämänä, joka haluaa muuttaa koulutussektoria, edistää yhteiskunnan kehitystä häiritsevän koulutuksen ja digitaalisen muutoksen kautta.

 • Mistä me tulemme?

Zigurat Global Institute of Technology on vakiintunut koulutuslaitos, jolla on 16 vuoden kokemus rakentamisen, arkkitehtuurin ja tekniikan alan ammattilaisista. Business School perustettiin Ziguratin kokemuksesta ja pyrkimyksestä tarjota koulutusta yrityksille ja ammattilaisille, jotka haluavat osallistua digitaaliseen muutokseen, jolloin voimme tarjota laajemman valikoiman päälliköitä ja ohjelmia keskittyen muihin toimialoihin ja organisaation tasoihin.

Näkemys

Ollakseen maailmanlaajuinen viittaus jatkuvaan liiketoiminnalliseen innovaatioon, joka erottuu ainutlaatuisesta ja häiritsevästä Business School of Education Excellenceistä.

arvot

Uskomme laadukkaaseen koulutukseen, joka on mukautettu teknologisten ja innovatiivisten ympäristöjen tarpeisiin. Ohjelmamme on suunniteltu siten, että tulevat johtajat voivat ajaa tarvittavat muutokset parempaan yhteiskuntaan.

 • maailmanlaajuinen

Ziguratilla on globaali lähestymistapa kaikilla osa-alueilta osallistujien erilaisuudesta ohjelman luennoitsijoihin ja sisältöön. Monien eri alojen ja mahdollisuuksien rakentamisen ansiosta ohjelmaan osallistuvat ammattilaiset eri puolilta maailmaa liittyvät ohjelmiin.

 • Innovaatio

Tärkein tavoitteemme on olla innovatiivisten menetelmien ja teollisuuden sovellusten eturintamassa. Tiedekuntamme hallituksen jäsenet ovat ammattilaisia, joilla on kokemusta ja jotka ovat saavuttaneet suurta menestystä. Niiden jakama sisältö ja tieto ovat merkityksellisiä ja ajankohtaisia. Laajan markkinatutkimuksen ja päivittäisen työelämän jatkuvan kehittämisen ansiosta tämä on mahdollista

 • Verkkoyhteisö

Arvostamme sitä, mitä voidaan rakentaa yhteisöksi, ja luomalla ympäristön, jossa kaikki osallistujat, professorit ja alumnit voivat menestyä täydessä potentiaalissa, on se, mitä haluamme. Kaikki osapuolet antavat tukea ja neuvoja verkostona, joka mahdollistaa synergiaedut. Kulttuurimme on erilaisten profiilien yksilöiden ja organisaation tasojen välinen yhteistyö, jolla on yhteinen tavoite johtaa uutta digitaalista tulevaisuutta.

 • sitoutuminen

Zigurat-tiimin muodostavat alan asiantuntijat, vaikuttavat tekijät ja johtajat, joilla on kokemusta ja jotka jakavat tietoa osallistujien kanssa tuloksista saadun upean menetelmän avulla, jotta heistä voi tulla tulevia alan johtajia. Yrityskoulu harjoittaa opiskelijaa tarjoamalla resursseja ammatilliseen kehitykseen, jota kasvatetaan koulutuksellisen huippuosaamisen avulla.

 • Dynaaminen koulutus

Ziguratin mestareilla on korkeatasoinen vuorovaikutus, joka takaa globaalin ja aito kokemuksen ja joka osallistuu selkeästi aktiiviseen ja motivoituneeseen osallistumaan. Näiden päälliköiden eriarvoiset arvot ovat todellisia projektien toteutus, roolipelit, yhteisöt, foorumit, multimedia ja vuorovaikutteiset resurssit sekä yksilöllinen ohjaaminen ja seuranta.

Huolehdi planeetastamme

Olemme sitoutuneet toimien taloudelliseen, sosiaaliseen ja ympäristöön liittyvään kestävyyteen ja pitävät välttämättömänä kehittyä maailmanlaajuisesti. Zigurat kannustaa kestäviin hankkeisiin ja tekee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka osallistuvat palvelun tai tuotteen tarjoaman lopputuloksen muuttamiseen. WATTIA on yritys, jota tuemme ja teemme yhteistyötä. Hankkeet, joihin he osallistuvat, ovat luonteeltaan kestäviä, kuten omavaraisen energian tarjoaminen, ja se on yhdenmukainen ympäristönsuojeluun liittyvien huolenaiheidemme kanssa.

Metodologia

Zigurat on suunnitellut ainutlaatuisen menetelmän, jonka avulla voit päivittää uusimmat työkalut ja innovaatiot.

Sitoumuksemme ei ole vain jakaa laajaa ammatillista kokemusta vaan myös sitä, miten lähestymme ja ylitämme erinomaista pedagogista huippuosaamista, jotta opiskelijoillemme saadaan kattava näkökulma maailmanmarkkinoille ja innovaatiokykyyn.

Kansainvälisen teollisuuden johtajien eri alojen tiedekuntalautakunta, joka päivittää jatkuvasti tarjoamamme sisällön, tekee opetusmenetelmistämme ainutlaatuisen. Lopullinen yksittäinen hanke, jossa ohjataan innovaatioiden ja teknologian avainhenkilöitä, mahdollistaa uusien ratkaisujen täydentämisen ja toteuttamisen olemassa olevaan liiketoimintaan tai uusien hankkeiden kehittämiseen. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua yhteistyöympäristöön vaihtamalla ideoita ja luomalla synergiaa muiden osallistujien ja professorien kanssa.

Canvas LMS

Maailmanlaajuinen nº1-verkkoympäristö, joka helpottaa oppimista.

 • Virtuaalikampus

Nykyaikaiset työkalut ja resurssit, jotka antavat ja helpottavat oppimiskokemusta

 • tekniikka

Avoin, helppokäyttöinen, pilvipohjainen oppimisen hallintajärjestelmä ja Amazon-verkkopalvelu järjestetään

 • Aina päällä

Varmista, ettei mikään muu LMS ja vähäriskinen, koska syntyperäinen pilvi ei sisällä versioita, ei päivityksiä, ei latauksia eikä siirtoja

Campus Canvas LMS -ympäristön asettelu

Sosiaalinen sitoumus

Zigurat on sitoutunut tarjoamaan urakohtaisia apurahoja, jotka perustuvat ammatilliseen kokemukseen, taloudellisiin tarpeisiin ja kansainväliseen koulutukseen. Koska olemme tietoisia vaikeuksista osallistua master-ohjelmiin, tarjoamme apurahoja osallistujille, jotka sopivat seuraaviin profiileihin:

 • Yrittäjyysapuraha

Ammattilaisille ja yrityksille, jotka voivat osoittaa myönteistä liiketoimintaa yrittäjyyteen, uusiin liiketoimintaprojekteihin tai erikoistumiseen, myönnetään taloudellista tukea avustuksena. Ehdotusten arvioinnin tekee kansainvälinen komitea, joka määrittää hyväksynnän tulokset.

 • Avustus kehitysmaille

Ziguratilla on sosiaalinen vastuu tarjota tasa-arvoinen pääsy maailmanluokan koulutukseen samalla kun taataan kansainvälinen monipuolistuminen. Tarjoamme apurahoja kehitysmaiden ammattilaisille, joilla on taloudellisia rajoituksia ja jotka eivät voi jatkaa koulutusta. Apurahojen jakaminen maiden mukaan, ohjelmien painokset ja oikea profiili mahdollistavat sen, kuka valitaan.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Globaali MBA

Zigurat Global Institute of Technology

Digital Business Global MBA on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat edistää niiden teknologista ja päätöksentekokykyä ja lisätä erilaista arvoa niiden kilpailukyvy ... [+]

Häiritse teollisuus

Digital Business Global MBA on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat edistää niiden teknologista ja päätöksentekokykyä ja lisätä erilaista arvoa niiden kilpailukyvyn lisäämiseksi globaaleilla markkinoilla.

Digital Business Global MBA: n päätavoitteena on ohjata sinua siitä, miten määritellä uudelleen organisaation suorituskykyä digitalisoinnin avulla. Keskitymme siihen, miten digitaalinen muunnos vaikuttaa myönteisesti organisaation kaikkiin tasoihin ja osastoihin, kuten markkinointiin, myyntiin, ostoon, logistiikkaan, henkilöstöresursseihin ja muihin osastoihin. Ohjelman toteuttamisen jälkeen osallistujat ymmärtävät paremmin innovatiivisen menetelmän ja miten digitaaliset työkalut voivat parantaa yrityksen strategioita ja prosesseja. Lopullinen projekti keskittyy olemassa olevan yrityksen digitaaliseen muuntamiseen... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi

Maisteri

Zigurat Global Institute of Technology

Master on suunniteltu hankkimaan laajan erikoistumisen ilmastointialalla (LVI), joka on erittäin tärkeä asia rakennushankkeiden ja teollisuushankkeiden suunnittelussa ott ... [+]

Master on suunniteltu hankkimaan laajan erikoistumisen ilmastointialalla (LVI), joka on erittäin tärkeä asia rakennushankkeiden ja teollisuushankkeiden suunnittelussa ottaen huomioon kestävyys ja energiatehokkuus soveltamalla kaikkia meille tarjoamia uutuuksia. markkinoita ja nykyisiä säännöksiä.

Erikoistunut kukoistavaan profiiliin, LVI-insinööriin

Alan suurissa yrityksissä asiantuntijoiden kasvava kysyntä, joka kykenee toteuttamaan kestäviä LVI-ratkaisuja asuin-, kauppa- ja teollisuusrakennushankkeisiin, jotka voivat vastata lämmönkäsittelyyn ja näiden resurssien tehokkaaseen hallintaan.

Ammattimainen projektio

Mestari varustaa ammattilaiselle vankan ja innovatiivisen tiedon, joka valmistaa hänet optimoimaan energisesti sekä asuin- että liikerakennuksia sekä teollisuusrakennuksia joko uusissa tai kunnostetuissa rakennuksissa.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Zigurat Global Institute of Technology

Rakennustietojen pääviittaus perustuu tiedonhallinnan ja dokumentaation markkinoiden johtavien BIM-työkalujen toimialueeseen koko projektin elinkaaren ajan. Lisäksi hanki ... [+]

Tietoja Wikistä

Rakennustietojen pääviittaus perustuu tiedonhallinnan ja dokumentaation markkinoiden johtavien BIM-työkalujen toimialueeseen koko projektin elinkaaren ajan. Lisäksi hankitaan BIM-metodologian mallinnus-, koordinointi-, yhteentoimivuus-, toteutus- ja hallintaosaaminen suurissa, keskisuurissa ja pienissä rakennushankkeissa.

Hankkeiden turvallisuus, nopeus, kriteerit ja kannattavuus.

BIM: n erikoistuminen on verkossa ja keskittyy portugalinkielisiin puhujiin, jotka sijaitsevat kaikkialla maailmassa, mikä tarjoaa kokemusten vaihtoa ja verkostoitumista opettajien ja ammattilaisten välillä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi e-learning-metodologia antaa opiskelijoille mahdollisuuden ottaa kurssi joustavammaksi ja mukauttaa koulutusta henkilökohtaiseen rutiiniinsa ja työelämäänsä.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Portugalin kieli
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Zigurat Global Institute of Technology

Mestari on suunniteltu Smart City -konseptin puitteissa, jotta osallistujalle voidaan tarjota monitieteinen lähestymistapa, jossa otetaan huomioon erilaiset kaupunkitekni ... [+]

Mestari on suunniteltu Smart City -konseptin puitteissa, jotta osallistujalle voidaan tarjota monitieteinen lähestymistapa, jossa otetaan huomioon erilaiset kaupunkitekniikan välineet.

Koulutamme oppilaita tulemaan Smart City Manageriksi, joka johtaa älykkäiden kaupunkien osastoja tavoitteena tarjota johdonmukaisuutta kaikkiin kaupungin aloitteisiin ja hankkeisiin, älykkäästä ja kestävästä lähestymistavasta.

Nykyään 55 prosenttia maailman väestöstä asuu kaupunkialueilla ja ennustetaan, että vuoteen 2050 mennessä tämä luku kasvaa jopa 68 prosenttia

Tässä yhteydessä kaupunkien kestävä kehitys on tärkeämpää kuin koskaan. Uudet kaupunkimallit on suunniteltava kunnioittavammasta ja herkemmästä näkökulmasta kansalaisten ja planeetan kanssa.... [-]

Espanja Barcelona
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Zigurat Global Institute of Technology

Maisteri Global BIM Managementissa on todellinen kokemus ja auttaa opiskelijoita saamaan maailmanlaajuisen näkemyksen. Ohjelma kannustaa yhteistyöhön eri maantieteelliste ... [+]

Yleiskatsaus

Maisteri Global BIM Managementissa on todellinen kokemus ja auttaa opiskelijoita saamaan maailmanlaajuisen näkemyksen. Ohjelma kannustaa yhteistyöhön eri maantieteellisten alueiden kollegojen kanssa - jokainen 5–6 -hanke-ryhmä toimii yhteistyössä BIM-palvelimen ja projektinhallinta-alustan kautta, mikä rikastuttaa näin yleistä kokemusta ja kannustaa ammatillista kehitystä yhä kilpailukykyisemmillä globaaleilla markkinoilla.

Nº 1 suositteli BIM Manager -ohjelmaa maailmassa.

Tämä maisteriohjelmalla on alan BIM Managementin kehittynein ja innovatiivisin akateeminen ohjelma, jossa yli 600 ammattilaista koulutetaan vuosittain ympäri maailmaa. Ohjelma on suunniteltu vastaamaan yli 20 AEC-alan ammattilaisten tarpeita. Sen akateeminen rakenne tarjoaa opiskelijoille metodologian, työkalut ja osaamisen, joka tarvitaan seuraavien johtajien kouluttamiseksi BIM-toteutuksessa ja valmistelemaan erilaisia profiileja, jotka auttavat muuttamaan paradigmaa: BIM-johtajat, toteuttajat ja konsultit. ... [-]

Espanja Barcelona
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Zigurat Global Institute of Technology

Tämä maisteri on suunniteltu ja kehitetty havainnollistamaan rakennus- ja infrastruktuurihankkeiden suunnittelun, toteuttamisen ja ylläpidon tärkeimpiä näkökohtia. Esitel ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä maisteri on suunniteltu ja kehitetty havainnollistamaan rakennus- ja infrastruktuurihankkeiden suunnittelun, toteuttamisen ja ylläpidon tärkeimpiä näkökohtia. Esitellään alan ammattilaisten ja yritysten todellisia tapauksia, joissa keskitytään kestävyyteen, uusiin teknologioihin ja johtamiseen.

Rakenneprojektien globaalit maisterit antavat vankan kansainvälisen koulutuksen, joka auttaa sinua kasvamaan kekseliäs rakenneprojektipäällikkönä.

Tämä uusi ammatillinen profiili, jonka määrittävät taidot tuottaa ratkaisuja rakennus- ja infrastruktuurihankkeiden kaikissa vaiheissa käyttäen teknologisia välineitä ja nykyaikaisia hallintamenettelyjä, on AEC-alan suuryritysten kasvava kysyntä.... [-]

Espanja Barcelona
Toukokuu 2020
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi