Zigurat Global Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Zigurat on ainutlaatuinen ja erottuva kuin häiritsevä Business School

 • Keitä me olemme?

Zigurat on Global Business School, joka keskittyy innovaatioihin ja teknologiaan. Tarjoamme erilaisia ohjelmia, kuten päälliköitä, yrityskoulutusta ja tapahtumia, jotka on räätälöity ammattilaisten ja yritysten tarpeisiin. Ziguratin ohjelmat ovat dynaamisia ja perustuvat tiedekuntien kokemuksiin ja osaamiseen, jotka ovat digitaalisen alan johtajia. Monikulttuurisen ja lahjakkaan tiimin vetämänä, joka haluaa muuttaa koulutussektoria, edistää yhteiskunnan kehitystä häiritsevän koulutuksen ja digitaalisen muutoksen kautta.

 • Mistä me tulemme?

Zigurat Global Institute of Technology on vakiintunut koulutuslaitos, jolla on 16 vuoden kokemus rakentamisen, arkkitehtuurin ja tekniikan alan ammattilaisista. Business School perustettiin Ziguratin kokemuksesta ja pyrkimyksestä tarjota koulutusta yrityksille ja ammattilaisille, jotka haluavat osallistua digitaaliseen muutokseen, jolloin voimme tarjota laajemman valikoiman päälliköitä ja ohjelmia keskittyen muihin toimialoihin ja organisaation tasoihin.

Näkemys

Ollakseen maailmanlaajuinen viittaus jatkuvaan liiketoiminnalliseen innovaatioon, joka erottuu ainutlaatuisesta ja häiritsevästä Business School of Education Excellenceistä.

arvot

Uskomme laadukkaaseen koulutukseen, joka on mukautettu teknologisten ja innovatiivisten ympäristöjen tarpeisiin. Ohjelmamme on suunniteltu siten, että tulevat johtajat voivat ajaa tarvittavat muutokset parempaan yhteiskuntaan.

 • maailmanlaajuinen

Ziguratilla on globaali lähestymistapa kaikilla osa-alueilta osallistujien erilaisuudesta ohjelman luennoitsijoihin ja sisältöön. Monien eri alojen ja mahdollisuuksien rakentamisen ansiosta ohjelmaan osallistuvat ammattilaiset eri puolilta maailmaa liittyvät ohjelmiin.

 • Innovaatio

Tärkein tavoitteemme on olla innovatiivisten menetelmien ja teollisuuden sovellusten eturintamassa. Tiedekuntamme hallituksen jäsenet ovat ammattilaisia, joilla on kokemusta ja jotka ovat saavuttaneet suurta menestystä. Niiden jakama sisältö ja tieto ovat merkityksellisiä ja ajankohtaisia. Laajan markkinatutkimuksen ja päivittäisen työelämän jatkuvan kehittämisen ansiosta tämä on mahdollista

 • Verkkoyhteisö

Arvostamme sitä, mitä voidaan rakentaa yhteisöksi, ja luomalla ympäristön, jossa kaikki osallistujat, professorit ja alumnit voivat menestyä täydessä potentiaalissa, on se, mitä haluamme. Kaikki osapuolet antavat tukea ja neuvoja verkostona, joka mahdollistaa synergiaedut. Kulttuurimme on erilaisten profiilien yksilöiden ja organisaation tasojen välinen yhteistyö, jolla on yhteinen tavoite johtaa uutta digitaalista tulevaisuutta.

 • sitoutuminen

Zigurat-tiimin muodostavat alan asiantuntijat, vaikuttavat tekijät ja johtajat, joilla on kokemusta ja jotka jakavat tietoa osallistujien kanssa tuloksista saadun upean menetelmän avulla, jotta heistä voi tulla tulevia alan johtajia. Yrityskoulu harjoittaa opiskelijaa tarjoamalla resursseja ammatilliseen kehitykseen, jota kasvatetaan koulutuksellisen huippuosaamisen avulla.

 • Dynaaminen koulutus

Ziguratin mestareilla on korkeatasoinen vuorovaikutus, joka takaa globaalin ja aito kokemuksen ja joka osallistuu selkeästi aktiiviseen ja motivoituneeseen osallistumaan. Näiden päälliköiden eriarvoiset arvot ovat todellisia projektien toteutus, roolipelit, yhteisöt, foorumit, multimedia ja vuorovaikutteiset resurssit sekä yksilöllinen ohjaaminen ja seuranta.

Huolehdi planeetastamme

Olemme sitoutuneet toimien taloudelliseen, sosiaaliseen ja ympäristöön liittyvään kestävyyteen ja pitävät välttämättömänä kehittyä maailmanlaajuisesti. Zigurat kannustaa kestäviin hankkeisiin ja tekee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka osallistuvat palvelun tai tuotteen tarjoaman lopputuloksen muuttamiseen. WATTIA on yritys, jota tuemme ja teemme yhteistyötä. Hankkeet, joihin he osallistuvat, ovat luonteeltaan kestäviä, kuten omavaraisen energian tarjoaminen, ja se on yhdenmukainen ympäristönsuojeluun liittyvien huolenaiheidemme kanssa.

Metodologia

Zigurat on suunnitellut ainutlaatuisen menetelmän, jonka avulla voit päivittää uusimmat työkalut ja innovaatiot.

Sitoumuksemme ei ole vain jakaa laajaa ammatillista kokemusta vaan myös sitä, miten lähestymme ja ylitämme erinomaista pedagogista huippuosaamista, jotta opiskelijoillemme saadaan kattava näkökulma maailmanmarkkinoille ja innovaatiokykyyn.

Kansainvälisen teollisuuden johtajien eri alojen tiedekuntalautakunta, joka päivittää jatkuvasti tarjoamamme sisällön, tekee opetusmenetelmistämme ainutlaatuisen. Lopullinen yksittäinen hanke, jossa ohjataan innovaatioiden ja teknologian avainhenkilöitä, mahdollistaa uusien ratkaisujen täydentämisen ja toteuttamisen olemassa olevaan liiketoimintaan tai uusien hankkeiden kehittämiseen. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua yhteistyöympäristöön vaihtamalla ideoita ja luomalla synergiaa muiden osallistujien ja professorien kanssa.

Canvas LMS

Maailmanlaajuinen nº1-verkkoympäristö, joka helpottaa oppimista.

 • Virtuaalikampus

Nykyaikaiset työkalut ja resurssit, jotka antavat ja helpottavat oppimiskokemusta

 • tekniikka

Avoin, helppokäyttöinen, pilvipohjainen oppimisen hallintajärjestelmä ja Amazon-verkkopalvelu järjestetään

 • Aina päällä

Varmista, ettei mikään muu LMS ja vähäriskinen, koska syntyperäinen pilvi ei sisällä versioita, ei päivityksiä, ei latauksia eikä siirtoja

Campus Canvas LMS -ympäristön asettelu

Sosiaalinen sitoumus

Zigurat on sitoutunut tarjoamaan urakohtaisia apurahoja, jotka perustuvat ammatilliseen kokemukseen, taloudellisiin tarpeisiin ja kansainväliseen koulutukseen. Koska olemme tietoisia vaikeuksista osallistua master-ohjelmiin, tarjoamme apurahoja osallistujille, jotka sopivat seuraaviin profiileihin:

 • Yrittäjyysapuraha

Ammattilaisille ja yrityksille, jotka voivat osoittaa myönteistä liiketoimintaa yrittäjyyteen, uusiin liiketoimintaprojekteihin tai erikoistumiseen, myönnetään taloudellista tukea avustuksena. Ehdotusten arvioinnin tekee kansainvälinen komitea, joka määrittää hyväksynnän tulokset.

 • Avustus kehitysmaille

Ziguratilla on sosiaalinen vastuu tarjota tasa-arvoinen pääsy maailmanluokan koulutukseen samalla kun taataan kansainvälinen monipuolistuminen. Tarjoamme apurahoja kehitysmaiden ammattilaisille, joilla on taloudellisia rajoituksia ja jotka eivät voi jatkaa koulutusta. Apurahojen jakaminen maiden mukaan, ohjelmien painokset ja oikea profiili mahdollistavat sen, kuka valitaan.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Almogàvers, 66
08018 Barcelona

Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin