Lue virallinen kuvaus

YRITYS

Perustaja ja liittokansleri: Dr. Bilal Philips

Ylioppilaskunta: 284877 Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu (velkakirja) takana on Dr. Bilal Philips, joka visioi laitos, joka tarjoaisi verkossa, intensiivinen, ja jatko-ohjelmia täysin opetusta vapaa.

Tehtävä

"Making aito islamilainen tietoa helposti saatavilla maailmaan Internetin kautta ainoastaan ​​Jumalan ilo on jalo elämän tavoite sekä operaation arvoinen uhraa kaikki oman energioita ja välineet" (Dr. Bilal Philips, perustaja ja liittokansleri, islamilainen Online yliopisto).

Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu (velkakirja) pyritään myöntämään maailmanlaajuista saatavuutta laatua, jatko ja jatko koulutusohjelmia opiskelijoille lähes ilman kustannuksia. Sen tehtävänä on "Vaihda muslimi kansakunnan ja maailman tilanne asianmukaisilla koulutus." Periaatteet, joihin velkakirja perustana ovat:

Tiedot: Koraani ja Sunna

Jumala sanoi: "Todellakin se on vain asiantunteva keskuudessa palvelijoitaan, jotka todella pelätä Allahia." (35:28) Viimeinen Profeetta rauha ja Allahin siunaukset olkoon hänelle sanoi: "Tiedon etsiminen on pakollista jokaiselle muslimille."

Saavutettavuus

Islamilainen Online yliopisto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada laatua, jatko ja jatko kursseja, missä ihmiset voivat olla ja aina halutessaan, ilman matkustaa ulkomaille tai jopa jättää rajojen kotinsa. Sen tavoitteena on mahdollistaa koulutus kenellekään, mistä tahansa, milloin tahansa.

Viimeinen Profeetta sanoi: "Jos joku kulkee tiellä etsimään tietoa, Allah saa hänet matkustamaan yhdellä tiet Paratiisiin."

Edullisuus

IOU osoittaa sen jatkuvaa sitoutumista leviämistä hyödyllisen tiedon mukaan etenevien täysin ilmainen tutkintojen ja todistusten tasolla kursseja lukukausimaksuista vapaa akkreditoitu kandidaatin tutkinnon eri koulutusaloilla ja maisteriksi. Siten jolloin korkeakoulujen helposti edullinen maailmanlaajuisesti hyödyksi henkilöille, heidän yhteisöjensä ja ihmiskuntaa yleensä. Vapaa opetusta kaikille opiskelijoille tarjoaa yhtäläiset koulutusta, joka muutama oli varaa, jos ne osallistumaan perinteiseen korkeakouluissa ympäri maailmaa.

Jumala sanoi: "Sano: Ovatko ne, jotka tietävät yhtä suuri niille, jotka eivät tiedä?" (39: 9)

YHTEISÖN

Ei opiskelija estetään opiskelee islamilaisen Online yliopiston riippumatta hänen uskonnollisen, etnisen tai sosiaalisen taustan. IOU vahvistaa, että sen ovet pysyvät avoinna kaikille riippumatta rajojen olemassa todellisessa maailmassa. Se on jo poikinut maailmanlaajuinen yhteisö yli 180000 opiskelijoille, jotka etsivät islamilaista tietoa yli 224 maassa.

Jumala sanoi: "yhteistyössä keskenään vanhurskaudessa ja jumalisuudessa ... "(5: 2)

islamilainen Ethics

Se on perustavanlaatuinen usko islamilaisen VirtuaaliAMK että muslimi opettaja on olennaisesti erilainen kuin opettaja, joka vain sattuu olemaan muslimi. Samoin muslimien opiskelijan tulee olla selvästi erilainen kuin opiskelija, joka niin sattuu olemaan muslimi. IOU odottaa kaikkien opiskelijoiden, tiedekunnan henkilökunta, ylläpitäjät ja vapaaehtoisille toimia kantansa ja kentät ennen kaikkea muslimeja. Näin voidaan luonnollisesti aiheuttaa ylläpitää korkeimpia henkilökohtainen, rehellisesti ja vastuu.

Viimeinen Profeetta sanoi: "Todellakin, Jumala rakastaa teiltä jokaiselta, että aina kun hän tekee työtä, joka on tehty mukaan paras hänen kykynsä."

Laatu ja Application

Islamilainen Online University on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita online-akateemista kokemusta, soveltuu sen laajuus ja syvyys, välittää aitoja ja käytännön islamilaisen tiedon, kun samalla mahdollistaa sen opiskelijat kohtaamaan nykyajan haasteista 21. vuosisadan tarjoamalla muut opintoalojen kuten psykologian, koulutus tai rahoitusta. IOU arvioi ja arvioida uudelleen kaikessa sen akateemisen mallin jatkuvasti eikä vain kannustaa sen opiskelijoita opiskelemaan ahkerasti, mutta myös korostaa, että niiden on pyrittävä parhaansa laittaa saadun tiedon käytäntöön.

Viimeinen Profeetta sanoi: "Paras teistä on se, joka oppii Koraania ja opettaa sitä muille." Hän sanoi myös, "Paras teistä on yksi eniten hyötyä ihmisille." The Last Profeetan opetuslapsi, Ibn Mas "OOD, sanoi:" Meillä oli tapana oppia tietoa ja sen soveltamista yhdessä. "Imam Sufyaan ATH-Thawree liittyviä että nuorena, kun hän aloitti osallistua opetukseen, hänen äitinsä neuvoi häntä" Jos kirjoittaa 10 sanaa ja usko ei ole parantunut, tarkistaa itse. "

historia

Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu (velkakirja) takana on Dr. Bilal Philips, joka visioi korkeamman oppimisen laitos, joka tarjoaa tehostettua verkossa ja jatko-ohjelmia, jotka ovat täysin opetusta vapaa.

IOU matka alkoi vuonna 2007 kanssa käynnistää opetus-ilmainen online kursseilla avoimessa kampuksella. Vuonna 2010, kun vain 3 vuotta, ensimmäinen opetus-vapaa kandidaatti (BA) ohjelma käynnistettiin myös. Yliopisto on nyt seitsemän oppilaitokset tarjoavat akkreditoitu online koulutusohjelmat: College of Education, College of Islamic Economics, College of Banking & Finance, College of Psychology, College of Islamic Studies, College of Business Administration, College of Information Technology, ja College of arabian kielen ja kielitieteen. Joista jälkimmäinen tarjoaa offline kursseja Gambia, Somalimaan ja Guinea Bissau.In lisäksi IOU The Global Koraani tallennus Center tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskelijoille ympäri maailmaa opiskelemaan Koraania verkossa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Venäjän kieli
  • Arabialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

Islamic Online University

Bachelor of Business Administration-ohjelma on 4-vuoden ohjelma, joka avaa oven kiehtova liiketoiminnan hallinnon. ... [+]

Tradenomi (BBA)

Bachelor of Business Administration-ohjelma on 4-vuoden ohjelma, joka avaa oven kiehtova liiketoiminnan hallinnon. Painopiste on saatettu kehittämiseen opiskelijoiden viestintätaidot ja liike päätöksenteossa valmiuden eettisen ajattelun. Opiskelijat, jotka suorittaa tämän ohjelman oppivat työskentelemään itsenäisesti korkeatasoista osaamista liiketoimintaympäristössä. Tämä tutkinto tarjoaa runsaasti tuottoisa uramahdollisuuksia useilla eri teollisuudenaloilla; valinneet tämän suoritustapa on tullut hyvin suosittu trendi muslimien ja ei-muslimeille.

Profeetta Muhammed, rauha ja Allahin siunaukset olkoon hänelle, sanoi: "Todellakin kauppiaat herätetään Päivänä tuomion yhdessä jumalattoman, paitsi yksi, joka on Taqwa Allahin, joka käyttäytyy rakkauden mukaan ja on todenmukainen." (Hasan , Jami` at-Tirmidhi 12.03.1210) Tyypillisesti liiketalouden ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille perusteelliset tiedot perus toimintayksiköiden liiketoiminta ja niiden yhteenliittämistä, mahdollistettava samalla erikoistumista tietyllä alueella. Kuitenkin tämä aihe opetetaan usein kokonaan maallinen näkökulmasta. Siksi opiskelijat pysyvät tietämätön rikas perintö islamilaisen periaatteita aloilla kirjanpito, hallinto, rahoitus, yrittäjyys ja johtaminen.... [-]

Gambia Banjul
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

BSc

Islamic Online University

Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu esittelee maailman ensimmäinen opetus-vapaa kandidaatin koulutusohjelma islamilaisissa Banking and Economics. ... [+]

B.Sc. islamilaisissa Economics, pankki ja rahoitus (B.Sc. IBE)

Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu esittelee maailman ensimmäinen opetus-vapaa kandidaatin koulutusohjelma islamilaisissa Banking and Economics. Tämä tutkinto avaa oven mahdollisen uran jännittävä, laajeneva ja hyödyllisiä kenttä, ja on ponnahduslauta lisätutkimuksia.

"Allah on sallinut kaupan ja kieltänyt kiinnostusta." (Koraani 2: 275) Nykymaailmassa tulvii kiinnostavissa transaktioiden laiton sopimukset pankkien ja investointien tarve islamilainen pankki kasvaa. Monissa maissa on viime aikoina nousun kysyntä islamilainen pankkipalvelut. Analyytikot odottavat, että nykyisellä kasvuvauhti, seuraavien 8-10 vuotta islamilaisen konttoriverkosto Arabiemiirikuntien ohittaa perinteisen pankkijärjestelmän.... [-]

Gambia Banjul
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 12 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Islamic Online University

Muiden auttaminen on erittäin kannustetaan islamissa ja työhön terapeutin tai ohjaajan on erittäin hyödyllistä koko yhteiskunnalle. ... [+]

"... Ja hän, joka vapautti muslimin välillä vaikeuksia Allah vapauttaisi hänet vaikeudet, joihin hän olisi laittaa Ylösnousemuksen päivänä ..." (Sahih Muslim, 32/6250) Jotta terapeutin tai ohjaajan onnistuisi muslimi asiakkaita, on tärkeää, että hänellä on aito tietoa ja ymmärrystä islamilaisen opetusten, koska tämä on mitä hän edelleen välittää asiakkaalle muuttamiseksi hänen ajattelutapa ja auttaa häntä ulos vaikeasta tilanteesta. IOU n BSc Psychology on hieno yhdistelmä islamilaisen opetusten ja nykyajan hoitoja, jotka tekevät opiskelija yhden päivän erittäin tehokas terapeutti. In sha Allah.

"Joka tekee vanhurskautta, onko mies tai nainen, kun hän on uskovainen - Emme varmasti saa hänet elää hyvää elämää, ja me varmasti antaa heille palkita [tulevassa] mukaan parasta, mitä he tekivät . "(Koraani 16:97)... [-]

Gambia Banjul
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 12 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Islamic Online University

Kandidaatin tutkinto Education Islamilaiselta Virtuaaliammattikorkeakoulu hyödyttää opiskelijoiden tässä elämässä ja tuonpuoleisessa. ... [+]

Bachelor in Education (B.Ed.)

"Paras ihmiset ovat niitä, jotka ovat eniten hyötyä ihmisille." (Al-Mujam Al-Awsat hadithissa, 5787) Opettajana oleminen on hyvin kunniallinen ja erinomainen sijainti. Se on kanta, joka voi olla suuri vaikutus ihmisen tulevaisuudesta. Islam on kiinnittänyt paljon huomiota opettajien, koska ne ovat ensimmäinen tiili rakenteessa sosiaalisen kehityksen. Ne ovat syynä ohjata ja kehittää käyttäytymistä ja mielet yksilöiden ja yhteisöjen. Ne ovat kaikkein hyödyllisiä ihmisiä yhteiskunnassa ja siten parhaita ihmisiä.

Tämän vuoksi on tärkeää, että opettaja seuraa todellinen islamilainen opetuksia ja ymmärtää ne oikein.

Yleensä henkilö, joka haluaa ymmärtää ja toimia hänen uskontonsa samalla kasvattajan tarvitsee kaksi erillistä tutkimusta; koulutuksessa ja islamin tutkimuksen. Islamilainen Online yliopisto tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada tietoa koulutuksen aikana opetetaan totta islamilainen opetuksia.... [-]

Gambia Banjul
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 12 löydä juris doctor ‑tutkinto
Online
Lue lisää suomeksi

MA

Islamic Online University

Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu (velkakirja) on käynnistänyt maailman ensimmäisen opetusta vapaa maisteriksi islamin tutkimuksen ohjelma, jota tarjotaan täysin v ... [+]

MA in Islamic Studies (MAIS)

Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu (velkakirja) on käynnistänyt maailman ensimmäisen opetusta vapaa maisteriksi islamin tutkimuksen ohjelma, jota tarjotaan täysin verkossa ja Englanti kuin keskipitkän opetusta. Tämä on erinomainen tilaisuus BA opiskelijoille jatkaa edelleen, ja parantaa ymmärrystä ja tietoa uskonnosta.

Tämä jatko-ohjelma koostuu 18 kurssia, kolme lukukautta kuutta aihetta jokaisen, ja pro gradu neljännessä lukukauden. Säännöllinen ohjelman kesto on kaksi vuotta. Kuitenkin, opiskelija voi suorittaa sen kuluessa ja puoli vuotta minimi. Yksi voi kestää enintään kuusi vuotta ohjelman loppuun.

Yleensä korkeakoulujen avulla opiskelijat voivat laajentaa tietojaan ja taitojaan, ja on tehokkaampaa ja kaunopuheinen suullinen ja kirjallinen. Niille, jotka haluavat tulla työ alalla, korkeakoulutus on suuri voimavara hankintaan arvokas ja arvostettu kantoja.... [-]

Gambia Banjul
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Dr. Bilal Philips, founder of IOU, shares his story on finding Islam