Lue virallinen kuvaus

Meistä

Vuonna 2008 perustettu Douglas Business School (DBS) on osa Douglas Institute of Higher Education Groupia, joka tarjoaa korkealaatuisia korkeakouluopintoja ja ammatillisia koulutusohjelmia kiireisille työskenteleville ammattilaisille Hongkongissa. Vuosina 2014-18 yrityksemme sai Hongkongin sosiaalialan neuvonantajaksi Caring Company / Caring Organization -logon. Douglas Business Services Sdn Bhd on DBS: n virallinen edustaja opiskelijoiden ilmoittautumisesta Isossa-Britanniassa kandidaatin ja maisterin tutkintoihin Malesiassa. Vuonna 2015 perustettiin keskus, joka tarjosi laadukkaita korkeakoulu- ja ammattikoulutusohjelmia kiireisille työskenteleville ammattilaisille Singaporessa.

Nopeasti muuttuvassa taloudessa tunnemme tarpeen, että ihmisten on parannettava nykyisiä taitojaan uralla etenemiselle joustavasti ja oikea-aikaisesti. Halusitko opiskella online-MBA: ta tai online-kandidaatin tutkintoa, tarjoamme kehittyneitä teknologiaympäristöjä ja laadukasta opetustukea. On joustavia ja liikkuvia opinto vaihtoehtoja niille, jotka haluavat siirtyä nopeasti.

Tarjoamme erilaisia ​​verkko- ja yhdistelmäoppimispäteviä markkinoinnissa, liiketoiminnassa, rahoituksessa ja henkilöstöhallinnossa.

Työskentelemme myös OTHM: n, EduQualin, IBA: n ja Hongkongin julkishallinnon instituutin kanssa, joka myöntää Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivia organisaatioita tarjoamaan työhön liittyviä Pathway tutkintotodistuksia. Nämä tutkintotodistukset toimivat Pathway kursseja kohti eri kansainvälisesti tunnustettuja kandidaatin, maisterin ja MBA täydentää ohjelmia, jotka myöntävät meidän hyvin sijoittautuneet merentakaiset kumppanit.

Tulemme jatkossakin tarjoamaan korkealaatuisia korkeakouluopintoja ja ammatillisia koulutusohjelmia, jotka ovat markkinoituja vastaamaan nopeasti muuttuviin yhteiskunnan tarpeisiin.

Selvitä, mikä kurssi sopii sinulle alla:

Perusohjelmat

Julkishallinnon instituutti - Irlannin kansallinen yliopisto

  • Business Studies (Hons) - erikoistuminen kirjanpitoon
  • Kauppatieteiden kandidaatti (Hons) - erikoistuminen markkinointiin
  • Business Studies (Hons) - erikoistuminen henkilöstöhallintoon

Jatkokoulutusohjelmat

University of Chichester, Yhdistynyt kuningaskunta

  • MBA - kauppatieteiden maisteri

Paikanvaraus

Tarjoamme kaupunkiliiketoiminnalle ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille tilaisuudenvarauspalvelun isännöimään toimintoja nykyaikaisessa luokkahuoneessamme. Verkon pinta-ala on 730 neliömetriä ja luokkahuoneessa voi olla noin 30 henkilöä. Se on varustettu yrityksille ja harjoitteluun tarvittavat mukavuudet.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Douglas Business School

MBA (top-up) -ohjelma on saatavissa niille opiskelijoille, jotka ovat jo läpäisseet OTHM Level 7 -edutuksen strategisen johtamisen ja johtamisen pätevyydestä ja vähintään ... [+]

Tämä online MBA-tutkinto voidaan suorittaa vähintään 12 kuukautta. Se on suunniteltu päivittämään hallintatyökaluasi ja antamaan sinulle vahvemman perustan rakentaa uraasi.

Tärkeimmät tiedotPalkinto: Chichesterin yliopisto, Iso-BritanniaToimittaja: OTHM QualificationsOpintotila: Online - etäopiskeluPathway : 2 vaihettaKesto: 1 vuosiModuulien määrä: 9Arviointimenetelmä: Kaikki tehtävätKieli: englantiAloituspäivä: Ympäri vuodenKurssin yleiskuvaus

MBA (top-up) -ohjelma on saatavissa niille opiskelijoille, jotka ovat jo läpäisseet OTHM Level 7 -edutuksen strategisen johtamisen ja johtamisen pätevyydestä ja vähintään kahden vuoden työkokemuksen. Master of Business Administration (MBA) (top-up) on 60 luotto jatko-ohjelma hyväksytty University of Chichester.... [-]

Hongkong Hong Kong
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
1 - 12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi