ExcelR Raising Excellene

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa ExcelR: ään

ExcelR Solutions tarjoaa parasta luokkakoulutusta Agile, Project Management, IT-Service Management & Quality -Assurance-tilat. Meidän - viejät ovat työskennelleet - maailmankuulujen MNC: n kanssa ja ovat sitoutuneet nostamaan huippuosaamistasi, mikä nopeuttaa urasi!

Tarjoamme koulutuksia (PMP) ®, (PMI-ACP) ®, (CAPM) ®, (PMI-RMP) ®, ITIL ®, ITIL-säätiö, ITIL-Intermedediate, ITIL Expert, Six Sigma Green Vyö, Six Sigma Black Vyö, Microsoft Project, Ohjelmistot, Minitab, Agile, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

Erät alkavat pian virtuaali - verkko - ja luokkahuoneen koulutukselle. Ilmoittaudu , paikat täyttyvät nopeasti. Valitse paras mahdollinen koulutustila tilanteesi mukaan. Et tiedä mitä valita, selvitä, mikä kurssi sopii sinulle ja suosittelemme verkkokoulutusta. Meillä on parhaat kouluttajat, joilla on yli 20 vuoden kokemus ja sertifioitu. Antaa palautetta.

Sinun tarvitsemasi konsultointiratkaisut

USA: n maailman pääkonttorissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, MiddleEastissa, Australiassa, Hollannissa ja Intiassa ExcelR-tiedekunta koulutti yli 20 000 ammattilaista eri puolilla maailmaa. ExcelR Solutions perustettiin periaatteeseen, jonka avulla työskentelevät ammattilaiset voivat tarjota monenlaisia ​​koulutusmahdollisuuksia. Autamme kaikentyyppisiä organisaatioita valtuuttamaan työntekijöitään tarjoamalla kursseja, jotka perustuvat käytännön tietoihin ja teoreettisiin käsitteisiin.

Meidän "Convenience & One-Stop" -ratkaisu varmistaa, että he saavat parhaan mahdollisen oppimisen yhden parhaista ammattilaisista parhaassa mahdollisessa paikassa ja parhaassa paikassa, jonka valitset. Tavoitteenamme on saada aikaan Classroom- ja Online-ohjaajan johtamiskoulutuksen, E-oppimisen, simulaatiotestien ja paljon muuta. Tunnistamalla tarpeitamme palvelemme monenlaisia ​​toiveitasi näiden eri kanavien kautta.

Visiomme

Visiomme on oltava maailmanlaajuisesti johtava organisaatio, joka työskentelee työssäkäyvien ammattilaisten ja opiskelijoiden koulutustarpeiden tyydyttämiseksi.

Koulutusohjelmien uusi standardi:
Suurin osa keski- ja ylimmän johdon edustajista valitsee ExcelR Solutions -ratkaisun kuin mikä tahansa muu hallintayritys, koska koulutus- ja konsultointiratkaisut ovat taatusti tehokkaita ja luotettavia.

Olemme ainoa yhtiömme yritys, joka toimii sivullisesti asiakkaidemme kanssa jokaisella askeleella, jotta he saisivat koulutuksen, jota he tarvitsevat auttaakseen heitä edistämään uransa ja luomaan kestävää kasvua yrityksissään. Kun yrityksesi tarvitsee kehittyneitä harjoittelutapoja, jotka ovat testattuja tehokkaasti todellisissa tilanteissa, anna ExcelR-ratkaisut näyttää, mitä voimme tehdä sinulle tänään.

Googlen filosofia

Kokeneiden ammattilaisten joukko pyrkii tarjoamaan korkeamman palvelun ja tuen, jota asiakkaamme eivät pääse missään muualla. Teollisuuden maine puhuu puolestaan; tarjoamme parhaan vastineen koulutuspalveluissa yhdistettynä luovien mielemme tueksi luomaan ratkaisu, joka sopii tarpeisiisi ja yrityksesi tarpeisiin.

ExcelR on yksi johtavista koulutuksen tarjoajista maailmassa. Pyrimme tarjoamaan parhaat koulutusmenetelmät, joita alan ammattilaiset opettavat eri puolilla maailmaa. Kumppanisi kanssamme tänään ja näe, miksi olemme ainoa valinta liikeyritysten ammattilaisille ympäri maailmaa.

Yhdistä kanssamme

Saat lisätietoja ExcelR-ratkaisuista ja maailmanluokan koulutus- ja konsultointiratkaisuistamme ja ota meihin yhteyttä tänään ja anna meille kokeneille ammattilaisillemme apua kysymyksissäsi ja kerro meille mistä tahansa tarjottavasta kurssista.

Sijainnit

Bangalore

Osoite
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Bangalore, Karnatakan, Intia