Read the Official Description

Etäopetuksen koulutusohjelmamme tarjoavat mahdollisuuden opiskella kattavaa opetussuunnitelmaa yrityksissä ja saada korkeakoulututkinnon yritystoiminnassa, jolla on erityisosaaja. Kaikki opiskelijat pääsevät ohjelmaan ottamalla keskeiset kurssit liikkeenjohdon ja johtamisen opinnoissa. IIBMS kehittyy hyvin hoidettujen ammattilaisten tarpeisiin.

Kuka hyötyy tällaisilla kursseilla?

Kurssilla on eduksi palkattuja ammattilaisia, maan palveluksessa olevia henkilöitä, itsenäisiä ammatinharjoittajia, itsenäisiä yrittäjiä ja naisia, opiskelijoita. kuka tahansa ja kaikki, joilla on miehitys ihmisiin, ja joihin liittyy sellaisten henkilöiden vuorovaikutusta, joilla on samankaltaisia ​​tai erilaisia ​​intressejä tai joilla ei ole mitään tarkoitusta. Johtamistutkimuksella on luonteeltaan mahdollisuus lisätä jotain mielekästä elämäämme. Johtoalan opiskelijoilla on käytössään erilaisia ​​työkaluja ja tekniikoita, jotka voivat olla hyödyllisiä jokaisessa käsitteellisessä ympäristössä, ja tässä viitataan työelämään ja työelämän olosuhteisiin.

IIBMS tarjoaa johtamiskursseja, jotka ovat synkronoituja johtamisalan ammattilaisten tarpeiden kanssa vuodesta 1999. IIBMS: n johtoelinneuvonta varmistaa, että tätä yksinkertaista periaatetta noudatetaan ylläpitämällä kurssien tasoa. IIBMS on ISO 9001: 2008 -sertifikaatti.

Tehtävä

Tunnista, että tarvitset johtamiskoulutusta kaikille. IIBMS - instituutti, jossa voidaan oppia joustavasti hallintaa mistä tahansa - on suunniteltu täyttämään tämän vaatimuksen. Tarjoamme pääsyn oppimateriaaliin ja akateemisiin huippuosaamiseen ja yksi ominaisuuksista on, että sama kurssi toimitetaan kotialueella. IIBMS Etäopetus on tarjottu kaikilla taitojen ja tietämyksen tasoilla, olivatpa ne sitten koulutusta tai koulutusta. Kurssit ovat luultavasti paras käytännön taitoihin, kun vaaditaan yksityiskohtaista palautetta suorituskyvystä ja suorituskyvyn parantamisesta. Tarjoamme ajankohtaisia ​​uusia opintoaloja, jotka kannustavat sinua käsittelemään erilaisia ​​kysymyksiä.

Näkemys

Anna hallintokoulutuksen edistämään arvo-pohjaista yleismaailmallista koulutusta vakuuttavalla vakaumuksella, että tiedon etsiminen on korkeimman arvon tavoittelua. Johtamiskoulutuksen on tarjottava koulutusta johtajille, varallisuuden tekijöille.

IIBMS-laatupolitiikka

Me IIBMS: ssä olemme sitoutuneet huippuosaamiseen johdon oppimisessa. Aiomme tehdä tutkimusta, konsultointia ja koulutusta opiskelijoiden, vanhempien ja yritysten sekä koko yhteiskunnan tarpeiden ja odotusten täyttämiseksi. Pyrimme tekemään niin korkealla sosiaalisella herkkyydellä innovaatioiden kautta.

  • Kehittävät lahjakkuutta ja rakentavat oppimisympäristön, luovat luovuutta ja johtajuutta.
  • Opetussuunnitelman kehittäminen koulutustutkimuksen ja vuoropuhelun avulla liiketoimintayrityksillä, joilla on merkitystä, merkitystä, huippuosaamista ja tarkkuutta.
  • Sitoutuminen yksilölliseen ja ammatilliseen kehittymiseen yksilön (henkilöstö, opiskelijat ja tiedekunnat) koko uransa aikana.
  • Toteutetaan huipputeknologiaa ja parannetaan infrastruktuuria, joka edesauttaa oppimisen huippuosaamista.
  • Institutionaalisten prosessien tarkastelu tiedekunnan, opiskelijoiden ja henkilökunnan mukana.
  • Opiskelijalle annetaan tilaisuus keskustella ja ymmärtää liiketoiminnan haasteita ja vastata niihin puolueettomien asiantuntijoiden kautta.
  • Koulutuksen antaminen hyödyntämällä ja levittämällä tietoa keskittymällä johtamiskäsitteiden soveltamiseen monipuolisella tavalla.
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

IIBMS Business School

Jos olet työn haltija ja haluaa edelleen harjoittaa MBA-koulutusta, ei tarvitse huolehtia. Voit yksinkertaisesti ilmoittautua online-MBA-kursseihin ja aloittaa johtamisen ... [+]

Jos olet työn haltija ja haluaa edelleen harjoittaa e-MBA-koulutusta , ei tarvitse huolehtia. Voit yksinkertaisesti ilmoittautua online-MBA-kursseihin ja aloittaa johtamisen taidot jo tänään. Nykyään lähes jokainen joka tekee työtä haluaa valita verkko- / etäopetuksen. Koska verkko-opetuksen vaatimukset lisääntyivät, maineikkaat laitokset alkoivat myös tarjota online kursseja ja moduuleja.

Online-MBA-ohjelmassa voit hallita kurssia helposti kotonasi. Sinun ei tarvitse osallistua kollegion luokkiin. Internet-teknologian kehittämisen ansiosta on mah- dollista hyödyntää maisterin tutkintoa etäyhteydellä. Kun olet suorittanut verkko-ilmoittautumismenettelyn, saat paketin rekisteröidyssä osoitteessa. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat oppimateriaalit, joita tarvitset tehtäviisi varten.... [-]

Intia Mumbai
July 2019
10 - 24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

Why IIBMS Distance Learning?