Lue virallinen kuvaus

MIBM on ollut kiistaton erinomainen johtajana Online Management -kursseissa ympäri Intiaa useiden vuosien ajan tarjoten laadukasta koulutusta ja täyttävät kansainväliset standardit.

Meillä on MIBM: llä luettelo laadukkaista ohjelmista, jotka tarjoavat MBA- ja Fast Track -ohjelmia, jotka sopivat parhaiten opiskelijoille ja ammattilaisille muuttamaan uransa nykyisten maailmanlaajuisten suuntausten mukaan. Uskomme koulutuksen huippuosaamiseen, jotta oppilaamme ovat ennen kilpailua. Tavoitteenamme on parantaa yksilön nykyistä tasoa, jotta hän voi saavuttaa tavoitteensa täydellisesti.

MIBM tarjoaa erilaisia ​​online-MBA-ohjelmia, jotka ovat tottuneet jatkuvasti muuttuviin markkinaympäristöihin. Ohjelmat sopivat parhaiten opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka ymmärtävät aikarajoituksensa. Kurssit on suunniteltu ja kehitetty johtavista koulutusalan asiantuntijoista eri puolilta maailmaa. Koulutusopiskelijoillamme on suunniteltu koulutuksen parhaita menetelmiä ja koulutusmuotoja alan johtavien ammattilaisten luomiseksi. Koulutusopiskelumme on luokiteltu parhaaksi toimialaksi verkko-opetuksen tarjoamisessa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

MIBM GLOBAL

Meidän BBA-ohjelma on suunniteltu parantamaan opiskelijan kirjoa, joka kattaa hänen keskeiset liiketoiminnan näkökohdat. ... [+]

BBA 3 vuoden ohjelma

Meidän BBA-ohjelma on suunniteltu parantamaan opiskelijan kirjoa, joka kattaa hänen keskeiset liiketoiminnan näkökohdat. BBA on täydellinen alusta ihmisille, jotka suunnittelevat MBA: ta. Se kattaa useimmat aiheet, joita yksi kohtaisi MBA-ohjelmassa riippumatta siitä, mitä erikoistumista he valitsemaan. BBA on korkeakoulututkintoon johtavan kurssi. Intermediates tutkivat ylioppilastutkinnon liiketalouden hallintaa varten perusperiaatteella liiketoimintaperiaatteista ja -strategioista. Kurssi auttaa yksilöä hankkimaan olennaisia ​​tietoja yritystoiminnasta ja hallinnon perusteista.

Tällä ohjelmalla on 37 aihealuetta, jotka on jaettu 6 moduuliin.

... [-]
Intia Noida India Online
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

DBA

MIBM GLOBAL

Meidän DBA-ohjelmaamme pidetään Intian parhaimpana online-DBA: nä, koska se on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan johtavia vastuita ja ajaa organisaation menestystä ... [+]

DBA-ohjelma

Meidän DBA-ohjelmaamme pidetään Intian parhaimpana online-DBA: nä, koska se on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan johtavia vastuita ja ajaa organisaation menestystä. Kuuden kuukauden loppuun mennessä sinun on parannettava ymmärrystä liiketoiminnan johtamiseen liittyvistä asioista haastavassa maisemassa ja täyttäessäsi nykyiset työehdot.

6 kuukauden kurssi esitellä sinut Human Resource Management, Marketing Management

kurssi

DBA

Kesto

6 kuukautta

kelpoisuus

10 2 tai vastaava

Maksu

10000

Huom. - Palvelumaksu 15% koko kurssimaksuista ja tenttipalkkioista.

Opetussuunnitelma

Johdon periaatteet ja käytännöt... [-]

Intia Noida India Online
Request Info
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

MBA

MIBM GLOBAL

Liity MBA 1 vuoden ohjelmaan parantaaksemme kykyäsi soveltaa tietoa maailmanlaajuisen liiketoimintastrategian, riskin ja maineen, yritysdiplamatiikan aloilla. Valmistumis ... [+]

MBA 1 vuosi Ohjelma

Liity MBA 1 vuoden ohjelmaan parantaaksemme kykyäsi soveltaa tietoa maailmanlaajuisen liiketoimintastrategian, riskin ja maineen, yritysdiplamatiikan aloilla. Valmistumisasteen jälkeen kehittyvien talouksien liiketoiminta nykyisiin ja tuleviin rooleihisi tulee todellisuudeksi ja voit tulla kansainvälisesti kilpailemaan ylimmän johdon virkoihin.

1 vuoden MBA-ohjelma on suunniteltu tutkintotodistuksen haltijoille ja valmistuneille. Ohjelma on ainutlaatuisten oppimiskokemusten yhdistäminen. Käsikirjoitetut kurssimme ja taitojen rakentamistyömme ylläpitävät vankkaa tietämystä kaikista kriittisistä liiketoiminnoista kuten yrittäjyydestä, taloushallinnosta ja organisaation käyttäytymisestä.... [-]

Intia Noida India Online
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi