Al-Mustafa Open University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Al-Mustafa Avoin yliopisto on kansainvälinen kulttuuri- ja akateeminen instituutti, jonka tavoitteena on levittää islamilaista tietoa, humanistisia ja sosiaalisia ". Al-Mustafa Avoin yliopisto tarjoaa tasavertaisten mahdollisuuksien hyödyntämisen uusimmista virtuaalitiloihin liittyvistä tekniikoista kaikille henkilöille, joilla on kiinnostusta saada islamilaista tietoa ja humanistisia henkilöitä riippumatta henkilön uskosta, uskosta, sukupuolesta ja kansalaisuudesta. Se tarjoaa perustan kouluttaa uskovaisia ​​asiantuntijoita akateemisten ja asiantuntijoiden tuottamaan, selittämään ja levittämään puhtaita opetuksia islamin, pyhän kotitalouden profeetta Muhammad (rauha hänelle) ja pyhä Koraani.

Tila ja uskottavuus

Tämä avoin yliopisto on sidoksissa Al-Mustafa PBUH: n yliopistoon ja sillä on virallinen lupa Iranin islamilaisen tasavallan opetus-, tutkimus- ja teknologiaministeriöltä. Yliopiston tarjoamilla todistuksilla ja tutkinnoilla on myös kansainvälinen uskottavuus.

Laitoksen tavoitteet ja tehtävät

Edistää sitoutuneita tutkijoita ja tutkijoita islamilaisten opintojen ja humanististen alojen alalla; Edistää islamin ja Ahlul-Baytin rauhan opetuksia niiden kautta koko maailmaan virtuaalisen sisällöntuotannon avulla ja levittämällä kiehtovia uskonnollisia materiaaleja eri kielillä.

Helpottamaan ja tukemaan Al-Mustafa PBUH: n opiskelijoita opiskelemaan virtuaaliympäristöissä.

Tämän yliopiston osoite

Muslimeja ympäri maailmaa riippumatta heidän uskonsa ja kansalaisuutensa; Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita kulttuurista ja islamilaisista opetuksista eri etnisistä ryhmistä ja kansallisuuksista; Erilaiset yhteiskunnan osat, mukaan lukien eri koulutustasoiset naiset ja miehet. (Yliopisto / yleinen)

Akateemiset kurssit

Tämä akateeminen laitos on pyrkinyt suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia ​​monipuolisia akateemisia ja käytännön ohjelmia eri akateemisten tasojen perus-, kandidaatin ja maisterin. Se tarjoaa myös lyhyitä kursseja sekä modulaarisia kursseja, jotta voidaan vastata opiskelijoiden tarpeisiin ja odotuksiin maailmanlaajuisesti.

Al-Mustafan avoimen yliopiston suuret edut

  • Se on yli kymmenen vuoden kokemus ja erinomaiset tietueet islamilaisten tieteenalojen ja humanististen alojen eri aloilla kyberavaruudessa;
  • Yrittäjyys ja monimuotoisuus erilaisissa akateemisissa tasoissa, nimittäin sidosryhmät, kandidaatin ja maisterin tutkinnot laissa ja juridiikassa, Koraani ja hadith, moraali ja koulutus, filosofia, teologia ja mystiikka, islamilaiset opinnot, historia ja sivilisaatiot, uskonnot, kielten kirjallisuus, humanistiset tieteet Ja yhteiskuntatieteet jne.
  • Tarjoaa erilaisia ​​lyhyitä ja modulaarisia kursseja, jotka räätälöidään sen yleisön tarpeisiin;
  • Hyötyvät viimeisimmistä tekniikan saavutuksista koulutuksen ja viestinnän alalla;
  • Online pääsy akateemisiin resursseihin;
  • Kurssin saatavuus eri maailman kielillä;
  • Hyötyä tieteellisten neuvojen saamisesta;
  • Viralliset ja kansainvälisesti tunnustetut tutkintotodistukset

Oppimiskäyrä

Oppiminen tällä yliopistolla hyödyttää uusimpia etäopetuksen menetelmiä, mukaan lukien internet- ja matkaviestintäjärjestelmien käyttö. Näin kaikki rekisteröinnin vaiheet, kurssin valinta, akateeminen arviointi, koulutus, tutkimus ja kulttuuripalvelut koneistetaan. Opiskelijat hyötyvät runsaasta, monipuolisesta ja kiehtovasta sisällöstä. Kokeneiden opettajien ja professoreiden tautologian alla he nousevat kohti korkeampia hyveitä ja huippuosaamista. Tämä antaa heille mahdollisuuden kokea elämä arvokkaasti ja itsetuntoaan islamin opetusten alla.

Maantieteellinen sijainti

Yliopiston pääkonttori sijaitsee Iranin islamilaisessa tasavallassa Qomin pyhässä kaupungissa. Siellä on monia konttoreita ja edustustoja eri puolilla maailmaa.

Virtuaalisen oppimisen tarve

Fyysisen oppimisen rajoitukset toisaalta ja opiskelijoiden intressit, jotka haluavat oppia eri tieteenaloja ja tieteitä sekä tietotekniikan nopea kehitys, toivat aikaan uudenlaisen innovaation ja vision tehokkaasta koulutuksesta, joka tarjoaa kaikille tasavertaiset mahdollisuudet. Yksi näistä uusista ideoista on Internetin etäopetus (e-learning).

Tässä menetelmässä suoritetaan sähköisesti kaikki hakijan arviointi- ja hyväksymisprosessi, kurssivalinta, kurssin esittely, kysymykset ja vastaukset opettajien ja opiskelijoiden välillä, tentit ja akateeminen arviointi sekä koulutus-tutkimuspalvelut. Opiskelijat voivat käyttää tiliään milloin tahansa mistä tahansa maailmasta. Hyödyntämällä teknisiä ominaisuuksia opettajat ja hallintovirkailijat valvovat ja arvioivat opiskelijan etenemistä ja tarjoavat heille yksilöllisiä oppimis- ja oppitunnit.

Sijainnit

Qom

Osoite
Al-Mustafa Open University,
Mosalla St,
Qom, Islamic Republic of Iran

Qom, Qomin maakunta, Iran