Premier TEFL

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tutustu TEFL-asiantuntijoihin

Premier TEFL -tiimin tehtävänä on luoda uusimmat, ainutlaatuisimmat live-opettajien kokemukset TEFL-markkinoilla.

25 vuoden TEFL-matkoilla meillä on tietoa ulkomaisen englannin kielen oppimisesta. Koulutamme englantilaisia ​​opettajia luottamaan, vaikuttaviin matkustajiin, jotka ovat valmiita tutkimaan koko maailmaa. Kansainvälisesti tunnustetut, täysin akkreditoitavat verkkokurssimme ovat kattavia ja helppoja noudattaa ja antavat sinulle tarkat tiedot, jotka tarvitset Englannin kielen opettamiseen vieraana kielenä.

Tietoa kurssistamme

Laaja valikoima täysin akkreditoituja online kursseja on kirjoittanut todelliset opetusalan ammattilaiset täyttävät kansainväliset TEFL-standardit.

Laaja, koulutuksellinen ja erittäin mielenkiintoinen, Premier TEFL -kurssit tarjoavat sinulle kaiken koulutuksen, jota tarvitset luottavaiseen opettamiseen englantia ulkomaille. Varmistamme, että elinikäinen sertifiointi tekee sinusta erottuvan maailmanlaajuisilla työmarkkinoilla ja oikeuttaa sinua palkitsevien, hyvin maksettujen TEFL-töiden ansaitsemiseen.

Varmistus

Star Verified Organization --Tämä todentamistaso myönnetään kansainvälisille ohjelmaoperaattoreille todellisen omistautumisen osoittamiseksi maailmanlaajuiseen koulutukseen.

Edut

  • Täysin akkreditoitu harjoittelu
  • Kansainvälisesti tunnustetut kurssit
  • Joustava, 24/7 verkko-opiskeluoikeus
  • Henkilökohtainen tutorikanta
  • Ammattitaitoinen metsästysneuvonta

Meillä on ollut seikkailut - nyt sinun on vuorosi.

Sijainnit

Korkki

Osoite
Saint Mary's, Emmet Pl, Youghal-Lands, Youghal, Co. Cork
Korkki, County Cork, Irlanti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin