Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Arden University

Täällä Arden University uskomme, että kaikilla kaikkialla pitäisi olla pääsy korkeakoulutukseen, jota he ansaitsevat. Olipa sinulla jo toisen asteen tutkinto tai olet juuri aloittamassa matkaa korkeakoulutukseen, Ardenilla on työkalut ja intohimo auttaa sinua tarjoamaan sinulle todella kiinnostavaa ja hyödyllistä oppimiskokemusta.

Ardenissa uskomme, että maantieteelliset rajoitteet ja henkilökohtaiset ja ammatilliset sitoumukset ovat esteitä, jotka eivät saisi estää kunnianhimoisia henkilöitä harjoittamasta laadukasta koulutusta uransa parantamiseksi. Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmia online-etäopiskelun kautta ja sekoitetun oppimisen avulla, jotta voit tarjota sinulle koulutusta, joka sopii elämäntapasi ympärille. Käytettävissä oleva verkko-oppimisympäristö ja asiantuntijaohjaajat tarjoavat tukea ja opastusta opintojen aikana ja varmistavat, että voit hyödyntää opintojasi mahdollisimman hyvin.

116439_employment-1280-740.jpg

Mikä erottaa meidät toisistaan

Tutki Yhdistyneen kuningaskunnan tutkintoa missä tahansa

Etäisyys ja monipuolinen oppimiskoulutus Pathways ovat yleistymässä, koska saavutettavuus verkossa tarjoaa opiskelijoille. Ardenissa meillä on 25 vuoden kokemus ammattitaidon kehittämisestä houkuttelevien ja laadukkaiden ohjelmien kehittämisessä innovatiivisen online-oppimisympäristön rinnalla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme tukeneet 50 000 opiskelijaa kaikenikäisiltä ja ammatillisilta taustoilta online-ohjelmistojemme kautta ja olemme edelleen sitoutuneet maksimoimaan opiskelijoiden menestyksen valmistelemalla heidät palkitsemalla uransa valitsemallaan ammatilla.

Arden University tarjoaa yli 50 perus-, jatko- ja tutkintotodistusohjelmaa verkossa. Monet ohjelmistomme ovat akkreditoineet ammattijärjestöt, kuten Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) ja Projektijohtajien liitto (APM). Olemme myös yksi vain viidestä Ison-Britannian oppilaitoksesta, jotka tarjoavat LLB (Hons) -asteita, joilla on pätevyysaste etäopiskelun kautta.

119062_logos3.png

Keskity työllistettävyyteen

Online-ohjelmamme on suunniteltu uraasi ajatellen. Opettajamme sijoittuvat menestykseen sekä kursseillamme että sen ulkopuolella, ja ohjelmamme sisältävät mahdollisuuksia soveltaa käytännön taitoja yksittäisissä moduuleissa ja suorittaa itsenäinen tutkimushanke. Kun yksi ohjelmistostamme on valmis, voit osoittaa selkeän ymmärryksen opiskelualueestasi ja hallita urasi etenemisessä tarvittavia taitoja.

Monet online-opiskelijoistamme ovat jo aloittaneet uransa, haluavat siirtyä vanhempiin rooleihin, ja jotkut ovat valmiita tutkimaan täysin uutta alaa. Jos olet kiinnostunut opiskelemaan jotakin ohjelmistoa, mutta et täytä vakiintuneita akateemisia vaatimuksia, saatat olla oikeutettu soveltamaan epätyypillistä maahantuloreittiä, joka ottaa kokonaisvaltaisemman kuvan pätevyydestäsi ja ammattikokemuksestasi hakemuksen tarkistamisen aikana käsitellä asiaa.

Rahoitusmahdollisuudet

Ardenissa uskomme, että kustannukset eivät saisi estää sinua saamasta arvokasta koulutusta. Tutkinto-ohjelmamme maksavat Yhdistyneen kuningaskunnan keskimääräistä pätevyyttä vähemmän, mutta ylläpidämme kilpailukykyistä korkeakoulutuksen tasoa.

Tarjoamme ohjelmille joustavia rahoitusvaihtoehtoja varmistaaksemme, että opiskelijat voivat keskittyä opintoihinsa eikä stressiin talouden suhteen. Kurssimaksut määritetään asuinpaikkasi ja opiskeltavan ohjelman tyypin perusteella.

Sinulla on mahdollisuus joko maksaa kurssin kokonaiskustannukset etukäteen, mikä sisältää yleensä 10 prosentin alennuksen kokonaishinnasta tai maksaa hallittavissa erissä. Maksujärjestelmämme avulla voit maksaa, kun saavutat kurssin seuraavan vaiheen, eikä maksa kuukausimaksuja.

Mitä opiskelijat sanovat

116278_UaNCSiuo.png

"Aloin hyötyä MBA-ohjelmistosta jo ennen kuin olin suorittanut tutkinnon. Tunnen lisääntyneen kunnioituksen ja arvon työssäni ikäisiltä ja esimiehiltäni, kun taas palkkojen nousu seurasi hyvin pian, kun olin toivonut."

Rupinder Singh,

Kauppatieteiden maisteri (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Etäopiskelu on antanut minulle paljon joustavuutta, joka on ollut olennaista. Tämä oli erittäin kova ja vaati täydellistä omistautumista ja hyvää ajanhallintaa, mutta se oli jotain, jonka olen saavuttanut ja olen hyvin ylpeä."

Laura Benson,

BA (Hons) Liiketoiminta (markkinointi)

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Arden University

Arden University online BA - laki ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Arden University online BA - laki

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää oikeudellisia ja psykologisia taitojasi olemassa olevien sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle ymmärryksen näiden kahden jännittävän kentän välisestä suhteesta ja auttaa sinua pääsemään lähemmäksi uratavoitteitasi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Ohjelma on kehitetty auttamaan sinua ymmärtämään lakia ja oikeusjärjestelmää psykologisesta näkökulmasta ja auttamaan sinua antamaan taidot uraan oikeusjärjestelmässä.

KurssimoduulitTaso 4... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Hakeudu monenlaisiin liiketoimintakäytäntöihin, jotka tekevät sinusta pätevän "monipuolisen", hyvin varustellun kohtaamaan modernin liike-elämän. Arden University online- ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Hakeudu monenlaisiin liiketoimintakäytäntöihin, jotka tekevät sinusta pätevän "monipuolisen", hyvin varustellun kohtaamaan modernin liike-elämän. Arden University online-BA (Hons) -liiketoiminta (CMI) tarjoaa sinulle monenlaisia taitoja, joilla voit valmistautua jatkuvasti muuttuvaan liike-elämään. Tämän ohjelman CMI-akkreditointi tarkoittaa myös sitä, että tutkinnon suorittaneille myönnetään taso 5, johtajuuden ja johtamisen tutkinto, joka auttaa sinua erottumaan joukosta.

Ardenin joustava opintotila antaa sinulle mahdollisuuden kehittää yleisiä liiketoiminnan taitojasi nykyisten sitoumusten ympärillä. Tämä ohjelma antaa sinulle tarvittavat tiedot seuraavien vaiheiden toteuttamiseksi liike-elämässä ja hyödyksi useille organisaatioille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tämä ohjelma kattaa varainhoidon tärkeimmät työkalut ja teoriat sekä niiden soveltamisen todellisiin tilanteisiin. Arden University online-liiketoiminnan (Finance) (Finan ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä ohjelma kattaa taloushallinnon tärkeimmät työkalut ja teoriat sekä kuinka niitä voidaan soveltaa todellisiin tilanteisiin. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) kehittää varainhoidon taitojasi, jotka ovat keskeisiä liiketoiminnan menestyksen saavuttamiselle, valmistaen sinut seuraaviin ammatillisiin vaiheisiisi. Tämän ohjelman Chartered Management Institute (CMI) -akkreditointi tarkoittaa myös, että tutkinnon suorittaneet saavat tason 5 tutkintotodistuksen johtajuudesta ja johtamisesta auttamaan sinua erottumaan joukosta.

Ardenin joustava opintotila mahdollistaa taloudellisten taitojesi kehittämisen nykyisten sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma tarjoaa sinulle taloudelliset tiedot, joita tarvitaan seuraavien vaiheiden toteuttamiseen liike-elämässä, ja auttaa sinua saamaan hyödyn useille organisaatioille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tämä ohjelma kattaa henkilöstöhallinnon tärkeimmät työkalut ja teoriat ja miten niitä voidaan soveltaa todellisiin tilanteisiin. Arden University online BA (Hons) Busines ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä ohjelma kattaa henkilöstöhallinnon tärkeimmät työkalut ja teoriat ja miten niitä voidaan soveltaa todellisiin tilanteisiin. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (CMI) auttaa kehittämään henkilöstöjohtamisen taitojasi ja valmistelemaan sinua seuraaviin ammatillisiin vaiheisiin. Tämän ohjelman CMI-akkreditointi tarkoittaa myös, että tutkinnon suorittaneet saavat tason 5 tutkintotodistuksen johtamisesta ja johtamisesta auttamaan sinua erottumaan joukosta.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää HR-taitojasi nykyisten sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle rekrytointitiedon, jota tarvitaan seuraavien vaiheidesi toteuttamiseen yritysmaailmassa, ja auttaa sinua tulemaan hyödyksi monille organisaatioille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University verkossa toimiva BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) kehittää laajan ymmärryksen työkaluista ja teorioista, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle henkilö ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä täydennys antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa täyden korkeakoulututkinnon suorittaneiden tutkinnot liiketoiminnassa (HRM), jos olet suorittanut aiemmin HND: n liiketoiminnassa tai vastaavan. Arden University verkossa toimiva BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) kehittää laajan ymmärryksen työkaluista ja teorioista, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle henkilöstöhallinnolle.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää HR-taitojasi ja tietämystä nykyisten sitoumustenne ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle taloudellisen tietämyksen, jota tarvitaan seuraavien vaiheidesi toteuttamiseen yritysmaailmassa, ja tarjoaa sinulle erinomaisen pohjan tulevalle urallesi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tämä ohjelma kattaa markkinoinnin tärkeimmät työkalut ja teoriat ja kuinka niitä voidaan soveltaa todellisiin tilanteisiin. Arden University online BA (Hons) -liiketoimin ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä ohjelma kattaa markkinoinnin tärkeimmät työkalut ja teoriat ja kuinka niitä voidaan soveltaa todellisiin tilanteisiin. Arden University online BA (Hons) -liiketoiminta (markkinointi) (CMI) kehittää viestintätaitojasi ja valmistelee sinua seuraaviin ammatillisiin vaiheisiin. Tämän ohjelman CMI-akkreditointi tarkoittaa myös, että tutkinnon suorittaneet saavat tason 5 tutkintotodistuksen johtamisesta ja johtamisesta auttamaan sinua erottumaan joukosta.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää liiketoimintataitojasi olemassa olevien sitoumusten ympärillä. Tämä ohjelma antaa sinulle myös mahdollisuuden hankkia markkinointitietoa, joka auttaa sinua ottamaan seuraavan askeleen yritysmaailmassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University verkossa toimiva BA (Hons) Business (Top-Up) kehittää laajan ymmärryksen liiketoiminnan menestymisen kannalta välttämättömistä työkaluista ja teorioista. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä lisäosa antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa täyden tutkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaminen liiketoiminnassa, jos olet aiemmin suorittanut HND in Business tai vastaavan. Arden University verkossa toimiva BA (Hons) Business (Top-Up) kehittää laajan ymmärryksen liiketoiminnan menestymisen kannalta välttämättömistä työkaluista ja teorioista.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää taitojasi olemassa olevien sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle "monipuolisen" tietämyksen, jota tarvitaan seuraavien vaiheidesi toteuttamiseen yritysmaailmassa, ja tarjoaa sinulle erinomaisen pohjan tulevalle urallesi.

Arden laaja valikoima ohjelmia keskittyy voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty erityisesti keskittymällä taitoja ja tietämystä, joka auttaa sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia organisaatiosi sisällä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University graafinen suunnittelu (BA) (Hons) tarjoaa sinulle keinot kehittää luovia kykyjäsi ja suunnittelutaitojasi. Kehität ymmärrystä tämän kilpailukykyisen teol ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Arden University graafinen suunnittelu (BA) (Hons) tarjoaa sinulle keinot kehittää luovia kykyjäsi ja suunnittelutaitojasi. Kehität ymmärrystä tämän kilpailukykyisen teollisuuden odotetuista suunnittelun keskeisistä periaatteista ja visuaalisen viestinnän standardeista.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää tuntemustasi digitaalisista väliaineista kuvan luontitaitojen rinnalla - nykyisten sitoumusten ympärillä. Tämä ohjelma antaa sinulle ymmärryksen visuaalisesta esityksestä, joka vie sinut lähemmäksi uratavoitteitasi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Ohjelma on kehitetty auttamaan sinua ymmärtämään graafisen suunnittelun merkitys ja antamaan taitoja tavata asiakaskuvauksia ja menestyä visuaalisen viestinnän uralla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University verkossa toimiva BA (Hons) - henkilöstöhallinto ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Arden University verkossa toimiva BA (Hons) - henkilöstöhallinto

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää näitä taitoja nykyisten sitoumustenne ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle ymmärryksen näiden kahden jännittävän kentän välisestä suhteesta ja auttaa sinua pääsemään lähemmäksi uratavoitteitasi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Tämä ohjelma on kehitetty auttamaan sinua ymmärtämään henkilöstöjohtamista psykologisesta näkökulmasta ja auttamaan sinua antamaan taitoja uralle monilla aloilla.

KurssimoduulitTaso 4... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University online - BA (Hons) - kriminologia ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Arden University online - BA (Hons) - kriminologia

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää sosiologia- ja kriminologiatietosi nykyisten sitoumustenne ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle ymmärryksen näiden kahden jännittävän kentän välisestä suhteesta ja auttaa sinua lähemmäs uratavoitteitasi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Tämä ohjelma on kehitetty auttamaan sinua ymmärtämään rikollisuutta sosiologisesta näkökulmasta, uralle monilla aloilla.

KurssimoduulitTaso 4

Taitot poikkitieteellisestä tutkimuksesta Kehitä taitojasi oppijana ja tarkastele ongelmia eri näkökulmista. Esittelyn jälkeen online-akateemiselle yhteisöllesi ja ohjelmaan tarvittaville avaintaidoille parannat työnantajien hakemia henkilökohtaisia taitoja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University online - BA (Hons) - kriminologia ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Arden University online - BA (Hons) - kriminologia

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää oikeustaidosi ja käyttäytymistietosi olemassa olevien sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle ymmärryksen rikosoikeudesta, joka vie sinut lähemmäksi uratavoitteitasi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Ohjelma on kehitetty auttamaan sinua ymmärtämään rikollisuutta monesta näkökulmasta ja auttamaan sinua antamaan taidot uraan oikeusjärjestelmässä.

KurssimoduulitTaso 4

Taitot poikkitieteellisestä tutkimuksesta Kehitä taitojasi oppijana ja tarkastele ongelmia eri näkökulmista. Esittelyn jälkeen online-akateemiselle yhteisöllesi ja ohjelmaan tarvittaville avaintaidoille parannat työnantajien hakemia henkilökohtaisia taitoja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Kurssi auttaa sinua kehittämään ymmärrystäsi rikollisuuteen vaikuttavista sosiaalisista ja psykologisista tekijöistä sekä käsittelemään niitä. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Arden University online - BA (Hons) - kriminologia

Ardenin joustava opintotila antaa sinun kehittää psykologia- ja kriminologiatietosi nykyisten sitoumustenne ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle ymmärryksen näiden kahden jännittävän kentän välisestä suhteesta ja auttaa sinua pääsemään lähemmäksi uratavoitteitasi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Ohjelma on kehitetty auttamaan sinua ymmärtämään rikollisuutta psykologisesta näkökulmasta, uralle monilla aloilla.

KurssimoduulitTaso 4

Taitot poikkitieteellisestä tutkimuksesta Kehitä taitojasi oppijana ja tarkastele ongelmia eri näkökulmista. Tutkimuksen jälkeen online-akateemiselle yhteisöllesi ja ohjelmaan tarvittaville avaintaidoille parannat henkilökohtaisia taitoja, joita työnantajat etsivät.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University verkko - BA (Hons) - liiketoiminta ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Arden University verkko - BA (Hons) - liiketoiminta

Ardenin joustava opintotila mahdollistaa yrityksesi ja oikeudellisen tietämyksen kehittämisen nykyisten sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle järkevän ymmärryksen, joka on välttämätön, jotta voisit hyötyä yrityksen johtajuudesta ja auttaa sinua lähentämään urasi tavoitteita.

Arden laaja valikoima ohjelmia keskittyy voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöön ja oikeusjärjestelmään.

... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University online BA (Hons) -liiketoiminta (markkinointi) (Top-Up) kehittää laajan ymmärryksen strategisen markkinoinnin välineistä ja teorioista, jotka ovat välttä ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä täydennys antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa täyden korkeakoulututkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaminen liiketoiminnassa (markkinointi), jos olet aiemmin suorittanut HND: n liiketoiminnassa tai vastaavan. Arden University online BA (Hons) -liiketoiminta (markkinointi) (Top-Up) kehittää laajan ymmärryksen strategisen markkinoinnin välineistä ja teorioista, jotka ovat välttämättömiä liiketoiminnan menestymiselle.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää taitojasi olemassa olevien sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma auttaa rakentamaan olemassa olevaasi tietämystäsi ottamaan seuraavat askeleet yritysmaailmassa ja tarjoamaan sinulle erinomaisen pohjan tulevalle urallesi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Ohjelma kattaa matkailualan tärkeimmät työkalut ja teoriat sekä niiden soveltamisen todellisiin tilanteisiin. Arden University online BA (Hons) -yritys (matkailu) (CMI) a ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Ohjelma kattaa matkailualan tärkeimmät työkalut ja teoriat sekä niiden soveltamisen todellisiin tilanteisiin. Arden University online BA (Hons) -yritys (matkailu) (CMI) auttaa kehittämään viestintätaitojasi ja valmistelemaan sinua seuraaviin ammatillisiin vaiheisiin. Tämän ohjelman CMI-akkreditointi tarkoittaa myös, että tutkinnon suorittaneet saavat tason 5 tutkintotodistuksen johtamisesta ja johtamisesta auttamaan sinua erottumaan joukosta.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää yritysturismin taitojasi olemassa olevien sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle strategisen ja kulttuurisen tietämyksen, jota tarvitaan seuraavien vaiheidesi toteuttamiseen matkailualalla, ja auttaa sinua tulemaan hyödyksi monille organisaatioille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University online BA (Hons) -liiketoiminta (matkailu) (Top-Up) auttaa sinua kehittämään laajan ymmärryksen johtamisen työkaluista ja teorioista, jotka ovat välttämä ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Jos olet jo suorittanut HND: n liiketoiminnassa (tai vastaavan), tämän täydentämisen avulla voit saavuttaa täyden perustutkinnon suorittaneen tutkinnon liiketoiminnassa (matkailu). Arden University online BA (Hons) -liiketoiminta (matkailu) (Top-Up) auttaa sinua kehittämään laajan ymmärryksen johtamisen työkaluista ja teorioista, jotka ovat välttämättömiä matkailualan liiketoiminnan menestymiselle.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää yritysturismin taitojasi olemassa olevien sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle strategisen ja kulttuurisen tietämyksen, jota tarvitaan auttamaan sinua ottamaan seuraava askel ja tarjoamaan sinulle erinomaisen pohjan tulevalle urallesi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tämä Top-Up avulla voit saavuttaa täyden perustutkintoa kunnianosoitus tutkinto liiketoiminnan (rahoituksen), jos olet aiemmin suorittanut HND in Business tai vastaava. A ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä Top-Up avulla voit saavuttaa täyden perustutkintoa kunnianosoitus tutkinto liiketoiminnan (rahoituksen), jos olet aiemmin suorittanut HND in Business tai vastaava. Arden University verkko BA (Hons) -liiketoiminta (Finance) (Top-Up) kehittää laajan käsityksen liiketoiminnan onnistumisen kannalta olennaisista taloushallinnon välineistä ja teorioista.

Ardenin joustava opintotila mahdollistaa taloudellisten taitojesi kehittämisen nykyisten sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma varustaa sinut taloudelliseen tietoon, joka tarvitaan seuraavien vaiheiden toteuttamiseen liike-elämässä, ja antaa sinulle erinomaisen maadoituksen tulevaa uraa varten.

Arden laaja valikoima ohjelmia keskittyy voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty erityisesti keskittymällä taloudellisiin taitoihin ja tietoihin, joiden avulla voit innostaa ja hallita muutoksia organisaatiosi sisällä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University online-liiketoiminnan ja tietotekniikan BA (Hons) -ohjelma tarjoaa sinulle tarvittavat taidot ja tiedot, joiden avulla voit siirtyä urasi seuraavaan vaih ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Arden University online-liiketoiminnan ja tietotekniikan BA (Hons) -ohjelma tarjoaa sinulle tarvittavat taidot ja tiedot, joiden avulla voit siirtyä urasi seuraavaan vaiheeseen. Tämä BA (Hons) -yritys- ja tietotekniikka-tutkinto auttaa sinua kehittämään ymmärrystä tärkeistä liiketoimintakäytännöistä keskittyen liiketoiminnan vaikutukseen ja laskentakonsepteihin liiketoiminnan strategisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää yritystoimintaasi ja IT-tietosi nykyisten sitoumustenne ympärille. Ohjelma tarjoaa sinulle tarvittavat taidot tullaksesi hyödyksi kaikelle yritykselle ja auttaa sinua lähemmäs uratavoitteitasi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Opiskele kahta yhteiskuntatieteen ydinosaamista yhteisen arvosanan saamiseksi. Sekä psykologia että sosiologia tutkivat ihmisen käyttäytymistä - mutta eri tasoilla. Vaikk ... [+]

Opiskele kahta yhteiskuntatieteen ydinosaamista yhteisen arvosanan saamiseksi.

Sekä psykologia että sosiologia tutkivat ihmisen käyttäytymistä - mutta eri tasoilla. Vaikka psykologia keskittyy yksilöihin, sosiologiassa tarkastellaan laajempia sosiaalisia kysymyksiä, jotka vaikuttavat kyseisiin yksilöihin; kuten köyhyys, epätasa-arvo ja sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus. Niitä tarkastellaan yhteiskunnallisten tekijöiden, kuten hallituksen politiikan ja globalisaation, rinnalla. Saat mahdollisuuden ottaa yksilö ja yhteiskunta yhteen, antaa sinulle tasapainoisen käsityksen yhteiskunnan toiminnasta.

Kurssivaatimukset

Korkeakoulututkinto tai vastaava tutkintotodistus kahdessa oppiaineessa GCE A-tason plus -ohjelmassa ylittää arvosanalla C tai sen yläpuolella kolmessa oppiaineessa GCSE-tasolla. Jos et ole englantia äidinkieliopettaja, sinun on annettava meille todistus englanninkielisestä tasosta, joka vastaa IELTS 6.0: a tai uudempaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Arden University verkossa toimiva BA (Hons) -rikosoikeusohjelma tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen käsityksen rikollisesta käytöksestä ja oikeusjärjestelmästä. Kehitä ymmä ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Arden University verkossa toimiva BA (Hons) -rikosoikeusohjelma tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen käsityksen rikollisesta käytöksestä ja oikeusjärjestelmästä. Kehitä ymmärrystäsi rikoksen syistä ja seurauksista sekä nykyisin käytössä olevista ennaltaehkäisymenetelmistä.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinulle mahdollisuuden kehittää sosiaalista, psykologista ja oikeudellista tietämystäsi olemassa olevien sitoumusten ympärillä. Tämä ohjelma antaa sinulle ymmärryksen rikosoikeudesta, jotta pääset lähemmäksi uratavoitteitasi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Tämä ohjelma on kehitetty auttamaan sinua ymmärtämään rikollisuutta monesta näkökulmasta ja antamaan sinulle taidot uraan oikeusjärjestelmässä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tälle verkkooppimiskurssille ilmoittautuneet opiskelijat tutkivat erilaisia aiheita yhteiskuntatieteissä. Tutkimalla sitä, miten sosiaalista elämäämme rakennetaan, vuorov ... [+]

Tälle verkkooppimiskurssille ilmoittautuneet opiskelijat tutkivat erilaisia aiheita yhteiskuntatieteissä . Tutkimalla sitä, miten sosiaalista elämäämme rakennetaan, vuorovaikutukseen vaikuttaviin tekijöihin - esimerkiksi luokkaa, rotua, sukupuolta, uskontoa, perhettä, kansallisuutta ja rotua - saat uppoutua tekemään tiedettä ympärilläsi olevasta sosiaalisesta maailmasta.

Opit piirtämään yhdessä ideoita erilaisista näkökulmista, joita työnantajat arvostavat - samoin kuin hioa taitosi ajatella kriittisesti ja analyyttisesti sekä arvioida tietoja ja tutkimusta.

Kurssivaatimukset

Korkeakoulututkinto tai vastaava tutkintotodistus kahdessa oppiaineessa GCE A-tason plus -ohjelmassa ylittää arvosanalla C tai sen yläpuolella kolmessa oppiaineessa GCSE-tasolla. Jos et ole englantia äidinkieliopettaja, sinun on annettava meille todistus englanninkielisestä tasosta, joka vastaa IELTS 6.0: a tai uudempaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

BSc

Arden University

Tämä tutkinto, joka toimitetaan 100% verkossa, antaa sinun tutustua tietotekniikan uusimpiin teorioihin, tekniikoihin ja aiheisiin. Opiskelija hallitsee käytännölliset ta ... [+]

Tämä tutkinto, joka toimitetaan 100% verkossa, antaa sinun tutustua tietotekniikan uusimpiin teorioihin, tekniikoihin ja aiheisiin. Opiskelija hallitsee käytännölliset taidot ja ymmärryksen, jonka tarvitset menestymiseen nopeassa tietotekniikan maailmassa.

Kurssivaatimukset

Asiaankuuluva HND tai vastaava edellyttäen, että koko oppimiskokemus antaa sinun saavuttaa ohjelman tavoitteet. Jos et ole englannin äidinkielenään puhuja, sinun on toimitettava meille todistus englannin kielen tasosta, joka vastaa vähintään IELTS 6.0 -standardia.

palkkiot

4500 puntaa (UK

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Jos olet kiinnostunut tutkimaan mobiililaskennan laaja-alaa ja sen merkitystä yrityksille ja teollisuudelle, älä etsi enää. ... [+]

Jos olet kiinnostunut tutkimaan mobiililaskennan laaja-alaa ja sen merkitystä yrityksille ja teollisuudelle, älä etsi enää. Teknologia kehittyy nopeasti, ja tämä kurssi auttaa sinua pysymään ajan tasalla nousevien suuntausten kanssa. Jokainen 17 moduulista tutkii laskennan periaatteita ja miten nämä toimivat mobiiliympäristössä.

Kurssivaatimukset

Korkeakoulututkinto tai vastaava tutkintotodistus kahdessa oppiaineessa GCE A-tason plus -ohjelmassa ylittää arvosanalla C tai sen yläpuolella kolmessa oppiaineessa GCSE-tasolla. Jos et ole englantia äidinkieliopettaja, sinun on annettava meille todistus englanninkielisestä tasosta, joka vastaa IELTS 6.0: a tai uudempaa.

palkkiot... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Haluatko työskennellä kirjanpidossa tai rahoituksessa? Ammattitutkinto-opinnot kirjanpidossa ja rahoituksessa on suunniteltu urasi mielessään. ... [+]

BSc (Hons) Kirjanpito ja rahoitus (ACCA)

Haluatko työskennellä kirjanpidossa tai rahoituksessa? Ammattitutkinto-opinnot kirjanpidossa ja rahoituksessa on suunniteltu urasi mielessään. Menestyksekkäästi suoritettuasi sinut on varustettu keskeisillä talouden ja johtamisen laskentatehtävillä sekä vahvalla, laaja-alaisella ja käytännöllisellä tasolla.

Palkinto on suunniteltu tarjoamaan ACCA: n poikkeuksia ja hakemuksemme tästä akkreditoinnista on vireillä. Tämä kurssi on validoitava.

Kurssivaatimukset

Korkeakoulututkinto tai vastaava tutkintotodistus kahdessa oppiaineessa GCE A-tason plus -ohjelmassa ylittää arvosanalla C tai sen yläpuolella kolmessa oppiaineessa GCSE-tasolla. Jos et ole englantia äidinkieliopettaja, sinun on annettava meille todistus englanninkielisestä tasosta, joka vastaa IELTS 6.0: a tai uudempaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Psykologia on kiehtova tiede. Miksi ihmiset käyttäytyvät samalla tavalla kuin he? Kuinka mielemme toimivat? Kurssi kattaa kaikki psykologian keskeiset tietoalueet: tutkim ... [+]

Psykologia on kiehtova tiede. Miksi ihmiset käyttäytyvät samalla tavalla kuin he? Kuinka mielemme toimivat? Kurssi kattaa kaikki psykologian keskeiset tietoalueet: tutkimusmenetelmät, biologinen psykologia, kognitiivinen psykologia, yksilölliset erot, kehityspsykologia ja sosiaalipsykologia. Saat myös tietoa psykologisen teorian historiasta.

Kurssivaatimukset

Ylioppilastutkinto tai vastaava tutkintotodistus kahdessa oppiaineessa GCE A -tasolla ylittää arvosanan C tai sen yläpuolella kolmessa oppiaineessa GCSE-tasolla. Jos et ole englantia äidinkieliopettaja, sinun on annettava meille todistus englanninkielisestä tasosta, joka vastaa IELTS 6.0: a tai uudempaa.

palkkiot

13 500 puntaa (UK... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tämä tutkinto, joka toimitetaan 100% verkossa, antaa sinun tutustua tietotekniikan uusimpiin teorioihin, tekniikoihin ja aiheisiin. Opiskelija hallitsee käytännölliset ta ... [+]

Tämä tutkinto, joka toimitetaan 100% verkossa, antaa sinun tutustua tietotekniikan uusimpiin teorioihin, tekniikoihin ja aiheisiin. Opiskelija hallitsee käytännölliset taidot ja ymmärryksen, jonka tarvitset menestymiseen nopeassa tietotekniikan maailmassa.

Kurssivaatimukset

Korkeakoulututkinto tai vastaava tutkintotodistus kahdessa oppiaineessa GCE A-tason plus -ohjelmassa ylittää arvosanalla C tai sen yläpuolella kolmessa oppiaineessa GCSE-tasolla. Jos et ole englantia äidinkieliopettaja, sinun on annettava meille todistus englanninkielisestä tasosta, joka vastaa IELTS 6.0: a tai uudempaa.

palkkiot

13 500 puntaa (UK

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tiedot ovat voimaa, ja osaaminen hallita monenlaisten tekniikoiden kautta käytettävää tietojoukkoa organisaation tukemiseksi on arvokas taito. ... [+]

Tiedot ovat voimaa, ja osaaminen hallita monenlaisten tekniikoiden kautta käytettävää tietojoukkoa organisaation tukemiseksi on arvokas taito. Tämä sataprosenttinen verkkokurssi sopii sinulle täydellisesti, jos haluat luoda työnantajille todistussalkun, joka osoittaa, että pystyt tarjoamaan tietokonepohjaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin käyttämällä uusimpia työkaluja ja tekniikkaa.

Kurssivaatimukset

Asiaankuuluva HND tai vastaava edellyttäen, että koko oppimiskokemus antaa sinun saavuttaa ohjelman tavoitteet. Jos et ole englannin äidinkielenään puhuja, sinun on toimitettava meille todistus englannin kielen tasosta, joka vastaa vähintään IELTS 6.0 -standardia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tiedot ovat voimaa, ja osaaminen hallita monenlaisten tekniikoiden kautta käytettävää tietojoukkoa organisaation tukemiseksi on arvokas taito. ... [+]

Tiedot ovat voimaa, ja osaaminen hallita monenlaisten tekniikoiden kautta käytettävää tietojoukkoa organisaation tukemiseksi on arvokas taito. Tämä sataprosenttinen verkkokurssi sopii sinulle täydellisesti, jos haluat luoda työnantajille todistussalkun, joka osoittaa, että pystyt tarjoamaan tietokonepohjaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin käyttämällä uusimpia työkaluja ja tekniikkaa.

Kurssivaatimukset

Korkeakoulututkinto tai vastaava tutkintotodistus kahdessa oppiaineessa GCE A-tason plus -ohjelmassa ylittää arvosanalla C tai sen yläpuolella kolmessa oppiaineessa GCSE-tasolla. Jos et ole englantia äidinkieliopettaja, sinun on annettava meille todistus englanninkielisestä tasosta, joka vastaa IELTS 6.0: a tai uudempaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Jos olet kiinnostunut tutkimaan mobiililaskennan laaja-alaa ja sen merkitystä yrityksille ja teollisuudelle, älä etsi enää. ... [+]

Jos olet kiinnostunut tutkimaan mobiililaskennan laaja-alaa ja sen merkitystä yrityksille ja teollisuudelle, älä etsi enää. Teknologia kehittyy nopeasti, ja tämä kurssi auttaa sinua pysymään ajan tasalla nousevien suuntausten kanssa. Jokainen 17 moduulista tutkii laskennan periaatteita ja miten nämä toimivat mobiiliympäristössä.

Kurssivaatimukset

Asiaankuuluva HND tai vastaava edellyttäen, että koko oppimiskokemus antaa sinun saavuttaa ohjelman tavoitteet. Jos et ole englannin äidinkielenään puhuja, sinun on toimitettava meille todistus englannin kielen tasosta, joka vastaa vähintään IELTS 6.0 -standardia.

palkkiot

4500 puntaa (UK

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

MA

Arden University

Jos aloitat strategisemman roolin markkinointisi uralla, Arden University online-strateginen markkinointi tarjoaa sinulle työkalut menestykseen. Saat laajemman näkökulman ... [+]

MA Strateginen markkinointi (CIM)Kurssin yleiskuvaus

Jos aloitat strategisemman roolin markkinointisi uralla, Arden University online-strateginen markkinointi tarjoaa sinulle työkalut menestykseen. Saat laajemman näkökulman johtamismarkkinointitehtäviin ja opit analysoimaan ammattilaisten saatavilla olevia nykyaikaisia markkinointivälineitä.

Ardenin joustavan opintotavan avulla on helpompaa ansaita maisterinne strategisessa markkinoinnissa olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden rinnalla. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle, kun tuo organisaatiosi lähemmäksi markkinointitavoitteitaan.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ammatillinen ohjelma on akkreditoitu Chartered Institute of Marketingin (CIM) toimesta, joten voit olla varma, että johtotehtävälläsi on paras perusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

MBA

Arden University

Tämä online-MBA (CMI) -ohjelma Arden University tarjoaa kriittisen edun menestyä huipputason liiketoiminnassa, keskittyen johtamisen ominaisuuksiin, liiketoiminnan kestäv ... [+]

MBA (CMI)

Kurssin yleiskuvaus

Tämä online-MBA (CMI) -ohjelma Arden University tarjoaa kriittisen edun menestyä huipputason liiketoiminnassa, keskittyen johtamisen ominaisuuksiin, liiketoiminnan kestävyyteen ja strategisten mallien suunnitteluun. Olitpa sitten luomassa kapealla käynnistyksen tai toimii kansainvälisesti tunnustetussa yhtiössä, Ardenin MBA-ohjelma antaa sinulle taidot, jotka sinun tarvitsee asettaa yrityksesi menestykseen.

Monet opiskelijat suorittavat opintonsa, kun työskentelemme kokopäiväisesti, ja Ardenin joustava opiskelutila helpottaa MBA: n ansaitsemista olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden rinnalla.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ammatillinen ohjelma on akkreditoitu Chartered Management Institute, joten voit olla varma, että johdon urasi on paras perusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tämä online-MBA (Finance) -ohjelma Arden University on suunniteltu harjoittajille, jotka haluavat ottaa askeleen strategiseen rooliin, keskittyen johtajuusominaisuuksiin, ... [+]

Master Of Business Administration (Finance)Kurssin yleiskuvaus

Tämä online-MBA (Finance) -ohjelma Arden University on suunniteltu harjoittajille, jotka haluavat ottaa askeleen strategiseen rooliin, keskittyen johtajuusominaisuuksiin, liiketoiminnan kestävyyteen ja strategisten mallien suunnitteluun. Olitpa sitten luomassa kapealla käynnistyksen tai toiminut kansainvälisesti tunnustetussa yhtiössä, Ardenin MBA-ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden oppia käytäntöön ja antaa välitöntä arvoa itsellesi ja yrityksellesi.

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa liiketoimintasi taitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Monet opiskelijat suorittavat opintonsa kanssamme, kun työskentelet kokopäiväisesti, ja tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle samalla kun vahvistat organisaation strategisia vaikutuksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 50 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tämä online-MBA (Data Analytics) -ohjelma Arden University on suunniteltu harjoitteleville esimiehille, jotka haluavat ryhtyä askelen strategiseen rooliin. keskitytään jo ... [+]

Kauppatieteiden maisteri (Data Analytics)Kurssin yleiskuvaus

Tämä online-MBA (Data Analytics) -ohjelma Arden University on suunniteltu harjoitteleville esimiehille, jotka haluavat ryhtyä askelen strategiseen rooliin. keskitytään johtamisominaisuuksiin, liiketoiminnan kestävyyteen ja strategisten mallien kehittämiseen. Olitpa sitten luomassa kapealla käynnistyksen tai toimii kansainvälisesti tunnustetussa yhtiössä, Ardenin MBA-ohjelma antaa sinulle analyyttiset taidot, joita sinun tarvitsee käyttää tietoihin ja asettaa yrityksesi menestykseen.

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa liiketoimintasi taitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Monet opiskelijat suorittavat opintonsa kanssamme, kun työskentelet kokopäiväisesti, ja tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle samalla kun vahvistat organisaation strategisia vaikutuksia. Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tämän Top-Up -ohjelman avulla voit rakentaa olemassa olevaa jatko-opintoasi ja nopeuttaa opintojasi antaaksesi täyden MBA-ohjelman vain 12 kuukaudessa, murto-osalla koko ... [+]

Kauppatieteiden maisteri (Top Up)

Kurssin yleiskuvaus

Tämän Top-Up -ohjelman avulla voit rakentaa olemassa olevaa jatko-opintoasi ja nopeuttaa opintojasi antaaksesi täyden MBA-ohjelman vain 12 kuukaudessa, murto-osalla koko MBA-kustannuksista. Arden University MBA-ohjelmat kehittävät ajattelua ja valmistelua erottuvilla tavoilla, valmiina avainasemiin maailmanlaajuisesti tärkeillä aloilla ja organisaatioissa.

Arden University joustava opiskelutila helpottaa liiketoimintasi taitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden rinnalla. Monet opiskelijat suorittavat opintonsa kanssamme, kun työskentelet kokopäiväisesti, ja tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle samalla kun vahvistat organisaation strategisia vaikutuksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

MSc

Arden University

Innovaatiot, riskit ja laatu ovat keskeisiä aiheita menestyksekkään urakehityksen harjoittamisessa. Arden University online-maisteriohjelman tietojenkäsittelyohjelman ja ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Innovaatiot, riskit ja laatu ovat keskeisiä aiheita menestyksekkään urakehityksen harjoittamisessa. Arden University online-maisteriohjelman tietojenkäsittelyohjelman ja operaatioiden hallintaohjelma yhdistää nämä kaksi tieteenalaa, jotta saat paremmat tietojenkäsittelyominaisuudet, jotka minimoivat riskin ja maksimoivat laadun.

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa tietojenkäsittelyn ja johtamistaitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle, kun tuo organisaatiosi lähemmäksi innovatiivisia tavoitteitaan.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty yhteistyössä maailmanlaajuisten alumnien kanssa auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti hankkeiden käsittelyyn.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tietäen, kuka markkinoida ja miten tavoittaa tämä yleisö, voi antaa järjestöille suurta etua. Arden University online-MSc Data Analytics- ja markkinointiohjelma (CIM) yhd ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tietäen, kuka markkinoida ja miten tavoittaa tämä yleisö, voi antaa järjestöille suurta etua. Arden University online-MSc Data Analytics- ja markkinointiohjelma (CIM) yhdistää nämä kaksi tieteenalaa, jotta saat paremmat tietojenkäsittelyominaisuudet markkinointimahdollisuuksien maksimoimiseksi.

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa tietojenkäsittely- ja markkinointitaitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Tämä ammatillinen ohjelma on akkreditoitu Chartered Institute of Marketingin kautta, joten voit olla varma, että markkinointiurasi on paras perusta.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty yhteistyössä maailmanlaajuisten alumnien kanssa auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti hankkeiden käsittelyyn.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Nykyaikainen työpaikka perustuu tietoihin, ja niillä, joilla on taitoa käsitellä ja tulkita organisaation tietoja, on suuri kysyntä. Tämä MSc Data Analytics ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Nykyaikainen työpaikka perustuu tietoihin, ja niillä, joilla on taitoa käsitellä ja tulkita organisaation tietoja, on suuri kysyntä. Tämä MSc Data Analytics

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa tietojenkäsittelyn ja henkilöstöhallinnon taitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle ja viemään heti oppimisen käytäntöön työpaikallasi.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty yhteistyössä maailmanlaajuisten alumnien kanssa auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti henkilöstön johtamiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Nykyaikainen työpaikka perustuu tietoihin, ja niillä, joilla on taitoa käsitellä ja tulkita organisaation tietoja, on suuri kysyntä. Tämä MSc Data Analytics ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Nykyaikainen työpaikka perustuu tietoihin, ja niillä, joilla on taitoa käsitellä ja tulkita organisaation tietoja, on suuri kysyntä. Tämä MSc Data Analytics

Arden University joustava opiskelutila helpottaa tietojenkäsittely- ja projektijohtamisen taitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle, kun tuo organisaatiosi lähemmäksi suorituskykyä koskevia tavoitteitaan.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty yhteistyössä maailmanlaajuisten alumnien kanssa auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti hankkeiden käsittelyyn.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Muutoksen eteneminen on välttämätöntä tässä nopeasti kehittyvässä teknologisessa ympäristössä. Arden University online-MSc Data Analytics- ja Enterprise Architecture -ohj ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Muutoksen eteneminen on välttämätöntä tässä nopeasti kehittyvässä teknologiaympäristössä. Online MSc Data Analytics

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa tietojenkäsittelyn ja strategisten taitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden rinnalla. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle, kun tuo organisaatiosi lähemmäksi strategisia tavoitteitaan.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty yhteistyössä maailmanlaajuisten alumnien kanssa auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti hankkeiden käsittelyyn.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Koska tietoverkkorikollisuus pysyy tiiviissä yhteistyössä uusien teknologioiden kanssa, organisaatiot tunnustavat, että ammattilaisille, jotka on koulutettu lukemaan ja k ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tietoverkkorikollisuuden seuraamalla tiiviisti uuden tekniikan kanssa organisaatiot tunnustavat tarpeen ammattilaisten lukemaan ja käyttämään tietoja liiketoiminnan suojelemiseksi. Online MSc Data Analytics

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa tietojenkäsittelyn ja johtamistaitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle samalla kun suojaat ja varmistat organisaationne toiminnot.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty yhteistyössä maailmanlaajuisten alumnien kanssa auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti hankkeiden käsittelyyn.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Ohjelmassa keskitytään laadunhallintaan, tarjontaan ja kestävyyteen, ja siinä ymmärretään laajempia prosesseja, jotka tukevat suunnittelutoimintaa. Tämä MSc Engineering M ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Ohjelmassa keskitytään laadunhallintaan, tarjontaan ja kestävyyteen, ja siinä ymmärretään laajempia prosesseja, jotka tukevat suunnittelutoimintaa. Tämä MSc Engineering Management (CMI) -ohjelma hyödyttää harjoittajia, jotka haluavat ottaa johtotehtävään.

Ardenin joustava opintotila helpottaa suunnittelun ja projektinhallinnan taitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle, kun tuo organisaatiosi lähemmäksi logistisia tavoitteitaan.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti suunnittelutoimintaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Opi keskeiset strategiset taidot liiketoiminnan toimintojen ja työnkulun virtaviivaistamiseksi samalla kun suunnitellaan ja otetaan käyttöön tehokkaita IT-arkkitehtuurira ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Opi keskeiset strategiset taidot liiketoiminnan toimintojen ja työnkulun virtaviivaistamiseksi samalla kun suunnitellaan ja otetaan käyttöön tehokkaita IT-arkkitehtuuriratkaisuja. Tämä MSc Enterprise Architecture Management -ohjelma on Arden University toimittama, ja se hyödyttää ammattilaisia, jotka haluavat ohjata uraansa strategiseen johtamiseen.

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa taitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden rinnalla. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle, kun tuo organisaatiosi lähemmäksi logistisia tavoitteitaan.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Opi tasapainottamaan tietoturva-elementtejä, kuten infrastruktuuria, käytäntöjä, hallintoa ja noudattamista, tämän ohjelman kanssa. Arden University verkkotieteen tietote ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Opi tasapainottamaan tietoturva-elementtejä, kuten infrastruktuuria, käytäntöjä, hallintoa ja noudattamista, tämän ohjelman kanssa. Arden University verkkotieteen tietotekniikan tietoturvanhallinta antaa sinulle johtamistaidot, jotta voit johtaa yrityksen tietoturvarakenteen elementtejä tehokkaasti.

Ardenin joustavan opintotilan avulla voit ansaita isäntänsä IT-tietoturvan hallinnassa olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden rinnalla. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle samalla kun tehostat tietoverkkoturvallisuustoimenpiteitä organisaatiosi sisällä.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti turvallisuuden toteuttamiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tämä maisterin tutkinto auttaa kehittämään ammattitaitoiseen ja korkeatasoisiin globaaleihin hankkeisiin tarvittavia taitoja. Arden University MSc Project Management (APM ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä maisterin tutkinto auttaa kehittämään ammattitaitoiseen ja korkeatasoisiin globaaleihin hankkeisiin tarvittavia taitoja. Arden University MSc Project Management (APM) -ohjelma hyödyttää niitä, jotka jo harjoittavat projektinhallintaa tai haluavat ottaa uransa tähän suuntaan.

Ardenin joustava opintotila helpottaa projektijohtamisen taitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle samalla kun autat organisaatiota täyttämään hankkeen tavoitteet onnistuneesti.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on akkreditoitu Association for Project Management (APM), joten voit olla varma, että johdon urasi on paras perusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Tyypillisesti et pysty opiskelemaan psykologiaa päälliköiden tasolla ilman kandidaatin tason taustaa. Tämän muuntamisohjelman avulla voit kuitenkin tehdä juuri tämän. Jos ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tyypillisesti et pysty opiskelemaan psykologiaa päälliköiden tasolla ilman kandidaatin tason taustaa. Tämän muuntamisohjelman avulla voit kuitenkin tehdä juuri tämän. Jos sinulla on kandidaatin tutkinto (jostain aiheesta), mutta suunnittelet muutosta kohti psykologian aluetta, voit nyt opiskella brittiläisen psykologian yhdistyksen (BPS) akkreditoiman psykologian maisteriksi Arden University .

Ardenin joustavan opintotilan avulla on helpompaa ansaita psykologian päällikön nykyisten sitoumusten ja vastuiden rinnalle. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle samalla kun otatte ymmärtää ihmisen mielen.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ammatillinen ohjelma on akkreditoitu British Psychological Society, joten voit olla varma, että urasi psykologiassa on paras perusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Nykyaikainen liiketoiminta edellyttää suurempaa integrointia IT-toimintojen ja organisaation laajemman strategian välillä. Arden University online-maisterin strateginen t ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Nykyaikainen liiketoiminta edellyttää suurempaa integrointia IT-toimintojen ja organisaation laajemman strategian välillä. Arden University online-maisterin strateginen tietohallinto antaa sinulle taidot työskennellä tehokkaasti yrityksesi IT-johtamisrakenteessa.

Ardenin joustavan opintotavan avulla on helpompi ansaita päälliköitä strategisessa tietohallinnossa olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden rinnalla. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle, kun tuo organisaatiosi lähemmäksi strategisia tavoitteitaan.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ammattitaitoinen ohjelma on suunniteltu ja toimitettu kokeneiden ammattilaisten toimesta, joten voit varmistaa, että urasi on paras perusta suoralla alan kokemuksella.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Nykyaikainen työpaikka perustuu voimakkaasti tietoihin, ja ihmiset, joilla on kykyä käsitellä ja tulkita yritystietoja, ovat suuressa kysynnässä. Arden University verkkok ... [+]

MSc Data AnalyticsKurssin yleiskuvaus

Nykyaikainen työpaikka perustuu voimakkaasti tietoihin, ja ihmiset, joilla on kykyä käsitellä ja tulkita yritystietoja, ovat suuressa kysynnässä. Arden University verkkokurssi

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa tietojenkäsittely- ja rahoitusosaamisen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden rinnalla. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle, kun tuo organisaatiosi lähemmäksi taloudellisia tavoitteitaan.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ammattitaitoinen ohjelma on suunniteltu ja toimitettu kokeneiden ammattilaisten toimesta, joten voit varmistaa, että urasi on paras perusta suoralla alan kokemuksella.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Big Datasta on tullut olennainen osa modernia liiketoimintaa, mikä asettaa ammattilaisille suurta kysyntää, jolla tietojenkäsittelyn taidot hyödyntää tällä alalla. Arden ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Big Data -standardista on tullut olennainen osa nykyaikaista yritystä, joka asettaa suuren kysynnän ammattilaisille, joilla on tiedonkäsittelytaitoja hyödyntää tätä aluetta. Online MSc Data Analytics

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa tietojenkäsittelyn ja johtamistaitojen kehittämistä olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden ohella. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle, kun tuo organisaatiosi lähemmäksi teknisiä tavoitteitaan.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty yhteistyössä maailmanlaajuisten alumnien kanssa auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti hankkeiden käsittelyyn.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Arden University

Kehitä tarvittavia taitoja liiketoiminnan televiestintämahdollisuuksien parantamiseksi ja hallita verkkoratkaisujen suunnittelua ja toteutusta. Ardenin MSc Telecommunicat ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Kehitä tarvittavia taitoja liiketoiminnan televiestintämahdollisuuksien parantamiseksi ja hallita verkkoratkaisujen suunnittelua ja toteutusta. Ardenin MSc Telecommunications Management -ohjelma hyödyttää niitä, jotka haluavat edetä tai siirtyä strategiseen tai toiminnalliseen televiestinnän hallintatehtävään.

Ardenin joustava opiskelutila helpottaa taitojen ja tietämyksen kehittämistä televiestinnän hallinnassa olemassa olevien sitoumusten ja vastuiden rinnalla. Tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan urasi seuraavalle tasolle samalla kun tehostat organisaatiosi tapoja ja keinoja kommunikoida onnistuneesti.

Kaikki Ardenin ohjelmat ovat keskittyneet voimakkaasti työllistettävyyteen ja urakehitykseen. Tämä ohjelma on kehitetty auttamaan sinua innostamaan ja hallitsemaan muutoksia yrityksessäsi, erityisesti tietoliikenneinfrastruktuuriin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University