Arden University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Coronavirus (Covid-19) -päivitykset:

Nykyinen saantimme on auki. Jatkamme häiriöttömän oppimiskokemuksen tarjoamista kaikilla kursseillamme. Olemme etäopiskelun asiantuntijoita, joilla on yli 25 vuoden kokemus koulutuksen tarjoamisesta verkossa.

Tietoa henkilöstä Arden University

Täällä Arden University uskomme, että kaikilla kaikkialla pitäisi olla pääsy korkeakoulutukseen, jota he ansaitsevat. Olipa sinulla jo toisen asteen tutkinto tai olet juuri aloittamassa matkaa korkeakoulutukseen, Ardenilla on työkalut ja intohimo auttaa sinua tarjoamaan sinulle todella kiinnostavaa ja hyödyllistä oppimiskokemusta.

Ardenissa uskomme, että maantieteelliset rajoitteet ja henkilökohtaiset ja ammatilliset sitoumukset ovat esteitä, jotka eivät saisi estää kunnianhimoisia henkilöitä harjoittamasta laadukasta koulutusta uransa parantamiseksi. Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmia online-etäopiskelun kautta ja sekoitetun oppimisen avulla, jotta voit tarjota sinulle koulutusta, joka sopii elämäntapasi ympärille. Käytettävissä oleva verkko-oppimisympäristö ja asiantuntijaohjaajat tarjoavat tukea ja opastusta opintojen aikana ja varmistavat, että voit hyödyntää opintojasi mahdollisimman hyvin.

qNvvOL_t24tubtkJ9V85jHUI6PIABNtYww0Z_uaVgNnJ-hmj6GGPBvvvpQL18dqQkh53Vv0YYu1GhtW4SbwryMT4xQFJqpyDVy6B479LG_nxooRT4D75F_kMi9OU72m7F6nv6D2y

Mikä erottaa meidät toisistaan

Tutki Yhdistyneen kuningaskunnan tutkintoa missä tahansa

Etäisyys ja monipuolinen oppimiskoulutus Pathways ovat yleistymässä, koska saavutettavuus verkossa tarjoaa opiskelijoille. Ardenissa meillä on 25 vuoden kokemus ammattitaidon kehittämisestä houkuttelevien ja laadukkaiden ohjelmien kehittämisessä innovatiivisen online-oppimisympäristön rinnalla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme tukeneet 50 000 opiskelijaa kaikenikäisiltä ja ammatillisilta taustoilta online-ohjelmistojemme kautta ja olemme edelleen sitoutuneet maksimoimaan opiskelijoiden menestyksen valmistelemalla heidät palkitsemalla uransa valitsemallaan ammatilla.

Arden University tarjoaa yli 50 perus-, jatko- ja tutkintotodistusohjelmaa verkossa. Monet ohjelmistomme ovat akkreditoineet ammattijärjestöt, kuten Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) ja Projektijohtajien liitto (APM). Olemme myös yksi vain viidestä Ison-Britannian oppilaitoksesta, jotka tarjoavat LLB (Hons) -asteita, joilla on pätevyysaste etäopiskelun kautta.

119062_logos3.png

Keskity työllistettävyyteen

Online-ohjelmamme on suunniteltu uraasi ajatellen. Opettajamme sijoittuvat menestykseen sekä kursseillamme että sen ulkopuolella, ja ohjelmamme sisältävät mahdollisuuksia soveltaa käytännön taitoja yksittäisissä moduuleissa ja suorittaa itsenäinen tutkimushanke. Kun yksi ohjelmistostamme on valmis, voit osoittaa selkeän ymmärryksen opiskelualueestasi ja hallita urasi etenemisessä tarvittavia taitoja.

Monet online-opiskelijoistamme ovat jo aloittaneet uransa, haluavat siirtyä vanhempiin rooleihin, ja jotkut ovat valmiita tutkimaan täysin uutta alaa. Jos olet kiinnostunut opiskelemaan jotakin ohjelmistoa, mutta et täytä vakiintuneita akateemisia vaatimuksia, saatat olla oikeutettu soveltamaan epätyypillistä maahantuloreittiä, joka ottaa kokonaisvaltaisemman kuvan pätevyydestäsi ja ammattikokemuksestasi hakemuksen tarkistamisen aikana käsitellä asiaa.

Rahoitusmahdollisuudet

Ardenissa uskomme, että kustannukset eivät saisi estää sinua saamasta arvokasta koulutusta. Tutkinto-ohjelmamme maksavat Yhdistyneen kuningaskunnan keskimääräistä pätevyyttä vähemmän, mutta ylläpidämme kilpailukykyistä korkeakoulutuksen tasoa.

Tarjoamme ohjelmille joustavia rahoitusvaihtoehtoja varmistaaksemme, että opiskelijat voivat keskittyä opintoihinsa eikä stressiin talouden suhteen. Kurssimaksut määritetään asuinpaikkasi ja opiskeltavan ohjelman tyypin perusteella.

Mitä opiskelijat sanovat

116278_UaNCSiuo.png

"Aloin hyötyä MBA-ohjelmistosta jo ennen kuin olin suorittanut tutkinnon. Tunnen lisääntyneen kunnioituksen ja arvon työssäni ikäisiltä ja esimiehiltäni, kun taas palkkojen nousu seurasi hyvin pian, kun olin toivonut."

Rupinder Singh,

Kauppatieteiden maisteri (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Etäopiskelu on antanut minulle paljon joustavuutta, joka on ollut olennaista. Tämä oli erittäin kova ja vaati täydellistä omistautumista ja hyvää ajanhallintaa, mutta se oli jotain, jonka olen saavuttanut ja olen hyvin ylpeä."

Laura Benson,

BA (Hons) Liiketoiminta (markkinointi)

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

BA
Tämä koulu tarjoaa myös: