B&20 British School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä olemme

B & 20 British School on luotu vastaamaan opiskelijoiden, ammattilaisten ja yritysten tarpeita, jotka haluavat osallistua kohdennettuun englannin kielen kurssiin tai markkinointikursseihin verkossa.

Tarjoamme kursseja kaikille tasoille (aloittelija, keskitason, edistynyt), liikekielen englantia ja valmistautumista virallisiin Cambridge ESOL -kokeisiin, IELTS-, CV- ja työhaastatteluihin.

Tarjoamme tällä hetkellä myös digitaalisen markkinoinnin hallinnan maisteria tutkinnon suorittaneille ja ammattilaisille englanniksi ja italiaksi tarjoamalla sinulle mahdollisuuden parantaa digitaalisen markkinoinnin taitoja työssä ja yliopistossa.

Meillä on ammattitaitoinen englantilaisten äidinkielen opettajien ryhmä, joka auttaa sinua hankkimaan 100-prosenttisen englannin kielen taito suoraan kotisi.

Kurssit järjestetään Skypen / Zoomin kautta tai tarpeitasi sopivina aikoina, myös viikonloppuna.

cuncon / Pixabay

Mikä koulu?

Joskus on erittäin vaikea löytää kielitarpeitasi parhaiten sopiva koulu. Jos asut esimerkiksi Lontoossa, toisella puolellasi on laaja valikoima koulutuslaitoksia, joista voit valita, mutta toisaalta valitettavasti se, että pystyt arvioimaan ja löytämään sinulle parhaiten sopivan englantilaisen koulun Lontoossa, ei ole helppo tehtävä kuin miltä se näyttää. Tämä kaupunki tarjoaa niin monipuolisen ja silti heterogeenisen määrän kouluja siinä määrin, että lopulta joskus emme näytä pystyvän löytämään meille täydellistä.

Kuinka päätämme? Mitä me etsimme? Mitkä ovat ne elementit ja palvelut, jotka meidän on harkittava ja analysoitava, ennen kuin päätämme, mihin ilmoittautua, kuinka kauan ja mihin kurssille osallistua? Ei tietenkään helppo tehtävä, mutta ehkä voimme pitää mielessä sanonnan “pitää se yksinkertaisena” ja todennäköisesti onnistumme. Tässä on ehdotuksemme. Englanninkielisen koulun on arvioitava kielitietosi, joten heillä on oltava tämä mahdollisuus ennen kuin aloitat mitään. Niiden on oltava helposti saatavissa kaikkialta kaupungista, mutta samalla heidän on myös pystyttävä tukemaan sinua etäyhteyden kautta (esimerkiksi WhatsApp, Skype, Messenger) kautta milloin tahansa, vaikka et fyysisestikaan olisi. osallistua heidän kursseilleen; heidän on tarjottava sinulle tuutoreita / opettajia, joiden opetussuunnitelmat löytyvät heidän verkkosivuilta tai muualta helposti saatavilla; heidän tulisi olla käytettävissä keskustelemaan tarpeistasi, jotta heidän palvelunsa räätälöityisi enimmäkseen. Olisi myös suuri lisä, jos he myös pystyisivät järjestämään ja kannustamaan opetussuunnitelman ulkopuolisia aktiviteetteja opiskelijoiden keskuudessa ja heidän ohjaajaidensa / opettajiensa kanssa, kuten museokäynnit, ad hoc -elokuun päivittäiset oppikurssit, elokuvateatterit, teatteri, jne.

Työkalut ovat tärkein asia, ja siksi sinulle tulisi antaa kirjoja joutumatta menemään etsimään niitä kirjakaupoista tai ostamaan niitä verkosta. Periaatteessa Lontoon parhaan englanninkielisen koulun pitäisi pystyä tarjoamaan sinulle kaikkien aikojen parhaiten sopiva palvelu, jotta pystyt parantamaan tietämystäsi ja kielitaitoasi ilman paljon vaivaa, jolloin siitä tulee ilo.

Mitä teemme - Skypellä

Nykypäivän kiireinen elämäntapa ei aina anna sinulle aikaa omistautua oppimiseen, harrastuksiisi tai kiinnostuksenkohteisiisi.

B & 20 British School on löytänyt sinulle oikean ratkaisun. Voit nyt seurata verkkokursseja ja oppia englantia tai markkinointia suoraan sohvasi tai sängyn mukavuudesta kodin rentouttavassa ympäristössä .

Saat laadukkaita tunteja englannin äidinkielen opettajilta. Opettajasi on käytettävissä myöhään iltaan, myös viikonloppuna.

Täydellinen ihmisille, joilla on rajoitettu aika ja mieluummin verkkotunteja milloin tahansa viikonloppuna mukaan lukien.

Skype-tunnit ovat yleensä ensimmäinen valinta niille ihmisille, joilla ei ole aikaa käydä englannin kielen kursseilla arkipäivän aikana. Siksi tarjoamme tätä palvelua klo 22 asti illalla.

Oppitunnimme opettavat englanninkieliset puhujat, joilla on laaja kokemus eri tasojen ja erityisten pyyntöjen hallinnasta. Oppitunnit ovat vuorovaikutteisia kaikkien käsiteltyjen aiheiden kanssa, mukaan lukien englannin kielioppi, keskustelu, kuuntelu, sanasto, videoiden katseleminen paremman sosiaalisen tilanteen ymmärtämiseksi. Et tule pettymään, koska opettajamme auttavat sinua oppimaan nopeasti englantia ja tarjoamaan sinulle parasta laatua kilpailukykyisellä hinnalla.

Verkko-opiskeluun tarvitset vahvan ja luotettavan Internet-yhteyden sekä pöytä- tai kannettavan tietokoneen, kannettavan tai iPadin. Oppitunnit ovat mahdollisia älypuhelimissa, mutta ne eivät ole ihanteellisia. Kuulokkeet tai kuulokkeet ja ulkoinen mikrofoni voivat olla edullisia. Sinun on voitava käyttää Skypeä tai vastaavaa sovellusta.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Kemp House, 160 City Road, London
EC1V 2NX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin