Cass Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yksi kaupungin, Lontoon yliopiston viiden erikoiskoulun, Cass Business School on yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista. Holding arvokas kulta-standardi "triple-kruunu" akkreditointi, se on myös yksi maailman huippu-kauppakorkeakouluissa.

Maailmanluokan maine

Sir John Cass Business School on kiinteä osa Lontoon yliopistoa, joka on osa maailmanlaajuista eliitiryhmää. Koulu ja sen kurssit ovat jatkuvasti maailman parhaiden joukossa.

Cassilla on kulta-standardi "triple-crown" akkreditointi kolmelta maailman suurimmalta ja vaikutusvaltaisimmalta kauppakorkeakoulun akkreditointiyhdistykseltä:

  • Association to Advanced Collegiate School of Business (AACSB)
  • MBA-yhdistys (AMBA)
  • Eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä (EQUIS)

Kasvattanut yli 50-vuotisen maineen huippuosaamista koulutuksen ja yritystutkimuksen alalla Cass houkuttelee erinomaisia ​​tutkijoita, opiskelijoita ja yrityksiä ympäri maailmaa kukoistavaksi yhteisöksi.

Tehtävänanto

Cassissa autetaan yksilöitä menestymään tämän päivän muuttuvassa, toisiinsa yhteydessä olevassa liiketoimintaympäristössä. Yhdistämme huipputason teorian ja käytännön sekä innostaa opiskelijoita elävän lontoolaissamme että osallistua kasvavaan maailmanlaajuiseen opiskelijaverkostoomme.

Yhtenä maailman johtavista kauppakorkeakouluista koulutuksemme lähestymistapa on ainutlaatuinen henkilökohtainen, henkinen ja intohimoinen - mutta myös maailmanlaajuinen, käytännöllinen ja kurinalaista. Tämä antaa meille mahdollisuuden kehittää tehokkaita yritysjohtajia, jotka edistävät ketteryyttä, erottelua ja kestävyyttä työstään.

Osaaminen - rakennamme tietoa, joka innostaa vaikuttavaa ja vaikutusvaltaista ajattelujohtajuutta

Koulutus - personoimme oppimiskokemuksia rakentaaksemme taitoja ja asiantuntemusta ja edistimme erottelua ja ketteryyttä

Yhteisö - me ylitämme yhdessä yhteisössä, auttaen henkilöstöämme, alumneja, kumppaneitamme ja opiskelijoita ympäri maailmaa menestymään

Globaali näkökulma

Maailmanlaajuinen ulottuvuutemme on olennainen osa menestystämme ja tukee sitoutumistamme monimuotoisuuteen.

Cassissa sovelletaan maailmanlaajuista lähestymistapaa kaikkiin toimiin. Tähän kuuluu Dubaissa sijaitsevan kaksoiskampuksen toiminta Lähi-idän palveluksessa, läpi moduulien toimittaminen ja opintomatkausten järjestäminen eri puolilla maailmaa sekä opiskelijoiden ja akateemisten tutkijoiden rekrytointi erilaisista kulttuuritaustasta ja kansallisuuksista.

Maailmanlaajuisen näkökulman kautta ymmärrämme ja omaksumme moninaisuuden ja yhteistyön vahvat mahdollisuudet.

Käytännön koulutus

Haluatko liittyä Cassiin perusopetuksen, maisterin tai MBA-opiskelijan, saada PhD-tutkinto tai kehittää kehitystäsi johtamiskoulutuksen kautta, saatat olla alttiina inspiroimalle huippuluokan teorian ja käytännön yhdistelmälle.

Cassissa emme usko silojen toimintaan. Maailman johtava yrityskoulu mahdollistaa perusteellisen tietämyksen tiiviissä vuorovaikutuksessa alan johtajien kanssa.

Tämä lähestymistapa antaa meille mahdollisuuden tutustua niihin oivalluksiin, käytännön taitoihin ja luottamukseen, joita tarvitset menestymään jatkuvasti muuttuvassa reaalimaailmassa.

Liity Cassiin ja tule osa kasvavaa, voimakasta globaalia yhteisöä, jossa voit tehdä oman merkin ajattelun johtajaksi ja luoda oman menestystarinasi.

Sir John Cassin säätiö

Koska kuuluisa yrittäjä Sir John Cass perusti koulun Aldgateen vuonna 1710, Sir John Cass Foundation on tukenut maailmanluokan koulutusta Lontoossa.

Toukokuussa 2001 säätiö myönsi runsaasti lahjoitusta Cass Business School uudelle rakennushankkeelle. Nykyään se jatkaa jatkuvasti tukea Cassille ja sen yli 35 000 seuraavan sukupolven yritysjohtajien maailmanlaajuiselle yhteisölle.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
106 Bunhill Row
EC1Y 8TZ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit