Central Law Training

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keski Law Training, On johtava ammatillisen avustavana koulutusta ja pätevyyttä Britanniassa. Ne tarjoavat ainekohtaisia ​​avustavana koulutus parantaa profiilin työnantajille ja auttaa edelleen oman uran. Pätevät Paralegals ovat suuren kysynnän ja menneisyyden valmistuneet ovat edenneet saada työtä, edetä urallaan ja perustaa menestyviä yrityksiä.

Keski Law Training (Scotland) Ltd yhdessä University of Strathclyde, Edelläkävijä käsite avustavana koulutus Lähes 20 vuotta sitten. Ne ovat nyt johtava käytännön avustavana tutkintojen jatko kaikkialla UK.

Joustava, etäoppimisympäristöissä muoto mahdollistaa valtuutettujen opiskella omassa tahdissa rinnalla kokopäivätyö ja perhe. Laajan kurssin materiaalit ovat saatavissa kurssin alkamista, mukaan lukien ohjeet, kurssiohjelman ja tehtäviä. Kurssi on täysin omavarainen ja opiskelijat eivät tarvitse muuta materiaaleja. Henkilökuntamme ja teollisuus-pohjainen tutorit koskettaa koko antaa tukea ja ohjausta. Onnistunut opiskelijat kutsutaan jatko vuositasolla palkintojenjakotilaisuuteen vuoden University of Strathclyde, Glasgow.

Sijainnit

Glasgow

Osoite
Central Law Training (Scotland) Ltd
Tontine House
8 Gordon Street

G1 3PL Glasgow, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin