Lue virallinen kuvaus

Keski Law Training, On johtava ammatillisen avustavana koulutusta ja pätevyyttä Britanniassa. Ne tarjoavat ainekohtaisia ​​avustavana koulutus parantaa profiilin työnantajille ja auttaa edelleen oman uran. Pätevät Paralegals ovat suuren kysynnän ja menneisyyden valmistuneet ovat edenneet saada työtä, edetä urallaan ja perustaa menestyviä yrityksiä.

Keski Law Training (Scotland) Ltd yhdessä University of Strathclyde, Edelläkävijä käsite avustavana koulutus Lähes 20 vuotta sitten. Ne ovat nyt johtava käytännön avustavana tutkintojen jatko kaikkialla UK.

Joustava, etäoppimisympäristöissä muoto mahdollistaa valtuutettujen opiskella omassa tahdissa rinnalla kokopäivätyö ja perhe. Laajan kurssin materiaalit ovat saatavissa kurssin alkamista, mukaan lukien ohjeet, kurssiohjelman ja tehtäviä. Kurssi on täysin omavarainen ja opiskelijat eivät tarvitse muuta materiaaleja. Henkilökuntamme ja teollisuus-pohjainen tutorit koskettaa koko antaa tukea ja ohjausta. Onnistunut opiskelijat kutsutaan jatko vuositasolla palkintojenjakotilaisuuteen vuoden University of Strathclyde, Glasgow.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Central Law Training

CLT Skotlanti on myös ilo tarjota Online Certificate in Project Management Asianajajat joka esittelee osoittautunut johtamistavat ja mukautuu näitä tekemään niistä olevan ... [+]

CLT Skotlanti on myös ilo tarjota Online Certificate in Project Management Asianajajat joka esittelee osoittautunut johtamistavat ja mukautuu näitä tekemään niistä olevan sovellettavan oikeudellisen alan. Sinun tulee käyttöön strukturoituihin lähestymistapoja, jotta voit täyttää liiketoiminnan tavoitteet samalla kasvattaa asiakkaan arvoa ja kannattavuuden varmistamiseksi. Useita malleja annetaan ja sinut ohjataan niiden käyttöön, jotta ne toimivat parhaiten. Kurssi suoritetaan joustavasti verkossa noin muita sitoumuksia. Päätyttyä saat Certificate in Project Management Lakimiesten myöntämiä CLT Scotland yhdessä Strathclyden yliopistosta.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Elokuu 2020
Englanti
Part-time
6 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi