Ducere Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailman suurin teollisuusalan pätevyys

Ducere on solminut yhteistyötä Walesin yliopiston Trinity Saint Davidin kanssa toimittamaan tutkintoja, jotka sisältävät ainutlaatuiset liiketoimintamaailman resurssit, joita Ducere on tunnettu ja lisäksi akateeminen kurinalaisuus, jonka tarjoaa vanhin Royal Chartered -yliopisto Walesissa ja Englannissa Oxfordin ja Cambridgen yliopistojen jälkeen .

Tämä kumppanuus on johtanut siihen, että Ducere ja Walesin yliopisto Trinity Saint David tarjoavat ylpeästi innovatiivisia tutkintoja - ainutlaatuista perusopetusta, jonka avulla opiskelijat voivat työskennellä todellisissa projekteissa johtavien yritysjärjestöjen kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Dūcere on moderni ed-tech-yhteiskunnallinen yritys, joka tuo maailman innoittavat mielet ja kehittyneimmät teknologiat korkeakouluopetukseen. Korkeakouluohjelmamme rahoittavat pohjakoulutus- ja lukutaidon kehittämistä 24 Afrikan maassa. Tähän mennessä säätiö on julkaissut yli 700 opiskelijaelokuvaa 50 Afrikkalaisen lasten tarinan kokoelmista.

Yliopistotutkintoja 21. vuosisadan innovaatiotaloudelle

Ducere tarjoaa yhteistyössä yliopistojen ja suurten yritysten kanssa tutkintoja, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen oppijan tarpeita joustavalla verkko-opiskelulla, reaalimaailmallisilla yritysprojekteilla ja vertaansa vailla olevien opiskelijoiden tuella.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Käytännön ja teollisuuteen liittyvä korkeakoulutus

Ducere-kurssit toimitetaan yhteistyössä johtavien organisaatioiden kanssa yliopistokoulutuksen järjestämiseksi, joka todella valmistaa tutkinnon suorittaakseen ura-askeleensa. Duceren teollisuuskumppanuudet tukevat käytännön ja asiaankuuluvien kurssisisällön luomista. todellisia teollisuusprojekteja, jotka yhdistävät opiskelijat todellisen liike-elämän kanssa.

Dürcen ja UWTSD: n tutkinnon suorittaminen on ainutlaatuinen, arvokas kokemus, jota et saa muualta. Olipa päätät aloittaa oman yrityksenne, luoda sosiaalinen yritys tai työskennellä organisaation sisällä, opit tuntemalla osaamisen soveltamista todellisiin liiketoiminnan haasteisiin. Tutkinto, jolla taidot työnantajat etsivät, varmistaa, että onnistut missä tahansa polussa.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Real Insights Global Leaders ja Business Innovators

Ducere Global Leaders -tieteelliseen tiedekuntaan kuuluu yli 250 alan johtajaa korkeimmista julkisen elämänaloista, mukaan lukien entiset presidentit, pääministerit, toimitusjohtajat, yrittäjät ja filantroopit.

Näiden johtajien videonäkymät ovat kudotut Ducere-kurssin sisältöön ja opetussuunnitelmaan, joka liittää akateemisten opintojen ja käytännön, alan kannalta olennaisen oppimisen välisen kuilun.

"Tutkinto, joka ratkaisee ongelman, joka on tehokas ja sovellettavissa työpaikalla"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Global Leaders ... toimittaa Real-Life Leadership -kurssit"

Business Review Weekly Magazine

Sijainnit

Swansea

Osoite
Swansea, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta