Elizabeth Johnson Organization

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Englanninkieliset kurssit lapsille, nuorille ja aikuisille

EJO: ssa säilytämme erinomaisen perinteen englanninkielisten kurssien opetuksessa lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla on yli 50 vuoden kokemus. Opettajamme ovat sitoutuneet tuomaan kullekin opiskelijalle parhaan. Käytämme uusimpia oppikirjoja ja resursseja lasten, nuorten ja aikuisten opettamiseen ja suhtaudumme sympaattisesti kunkin opiskelijan tarpeisiin. Menetelmämme yhdistävät kielioppia, lukemista ja sanastoa keskusteluun.

Luokkaissamme puhutaan englantia jatkuvasti ja puhuminen on paras tapa oppia!


Miksi valita meidät?

Sopivimman kielen valitseminen on todella tärkeää, koska se koskee investointia tulevaisuuteen. Olitpa etsimässä kesälomakurssia intensiiviselle yksi-to-ohjelmalle itsellesi, perheenjäsenellesi tai työntekijöillesi, olemme varmoja, että vastaus on oppia englantia kanssamme!

106992_106948_Smiley.jpg

Tarjoamme:

Viisikymmentä vuoden kokemus erittäin onnistuneiden englanninkielisten ohjelmien järjestämisestä

Olemme opettaneet englantia muiden maiden opiskelijoille viisikymmentä vuotta. Tänä aikana olemme saaneet Yhdistyneeseen kuningaskuntaan runsaasti yli 250 000 opiskelijaa eri kursseilla ja ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa.

Järjestämme kansainvälisiä kursseja, ohjelmia yksittäisille kansalaisryhmille ja englannin kielen oppitunteja, joissa yksittäiset opiskelijat elävät ja oppivat isäntäopettajan kotona.

Kaikki kurssit, online-oppimisohjelmia lukuun ottamatta, ovat Britannian neuvoston hyväksymiä. Olemme Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditoitujen englanninkielisten koulujen ja kielten kurssiorganisaatioiden liiton jäsen, ja tässä yhteydessä myös nuorten oppijoiden englanninkielisen asiantuntijaryhmän jäsen.

Nopeasti muuttuvassa maailmassa meidän omistautumisemme jokaiselle meidän opiskelijoistamme pysyy ennallaan.


Kaikki kurssit, paitsi online-oppimisohjelmat, jotka ovat Britannian neuvoston hyväksymiä

Ison-Britannian neuvoston hyväksymä akkreditointi on tunnustettu laadunvarmistusstandardi englanninkieliselle opetukselle Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Britannian neuvosto tarkastaa säännöllisin väliajoin järjestöjä, jotka tarjoavat englanninkielisiä kursseja vieraana kielenä. Isot, jotka täyttävät sovitut korkeat laatustandardit, ovat Britannian neuvoston hyväksymiä.

Akkreditointi antaa opiskelijoille laadun varmuuden. Kurssejamme on akkreditoitu sen jälkeen, kun on otettu käyttöön akkreditointijärjestelmä englanninkielisten kurssien tarjoajille.


Enemmän kuin vain kurssi - täydellinen kielen oppimiskokemus

Opit englannin opetustilaisuuksissa opettajan kanssa, mutta myös monilla muilla tavoilla. Opit keskustelemalla opettajien kanssa ja uusien ystävien kanssa oppituntien ulkopuolella ja myös, jos olet kotiseudun ohjelmassa, isäntien kanssa. Opit myös tietysti, kun käymme kauppoja ja vierailet paikallisella ja kansallisella tasolla.

EJO: n oppiminen on sekä tehokasta että nautittavaa!


Opetus, jossa painotetaan asianmukaisesti pätevien opettajien käytännön viestintää

Hyödynnämme Englannissa oleskelusi hyödyntämällä luottavaisuuttasi englannin kielellä. Opetuksemme keskittyy aina sinuun ja oppimistarpeisiin. Oppimistoiminta tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää käytännönläheistä englantia. Luokkatyö perustuu aina enintään kuudentoista opiskelijan luokkaan. Yksiopetus on luonnollisesti suunniteltu yksilöllisesti.

Kurssikirjoja käytetään resurssina joillakin oppitunneilla sekä aitoja, todellisia materiaaleja, kuten sanomalehtiartikkeleita, radio- ja TV-ohjelmia sekä tallenteita, runoja ja elokuvia. Valitun tyypin mukaan tavoitteet saavutetaan pari- ja ryhmätyön, roolipelin, keskustelujen, esitysten, haastattelujen ja kyselyiden avulla.

Englannin kielen oppiminen Englannissa tarkoittaa sitä, että kokenut äidinkielenään ja äidinkielenään, jota äidinkielenään puhuvat. Tarjoamme sinulle maksimaalisen mahdollisuuden harjoittaa jokapäiväistä englantia sekä ohjelmoiduissa opetustilaisuuksissa että niiden ulkopuolella.

Valitsemme opettajamme hyvin huolellisesti kokemuksistaan, ammattimaisuudestaan, ystävällisyydestään ja innostuksestaan. itse asiassa niiden yleisen soveltuvuuden tarjoamiin kursseihin. Opettajillamme on pätevyys, joka sopii opetukseensa.


Opiskelijoiden hyvinvointi on aina ehdottoman tärkeää

Pidämme erittäin tärkeänä, että turvallisuutesi ja hyvinvointisi ovat asianmukaiset ikäsi, taustasi ja tyypin mukaan.

Tarjoamamme majoitus sopii, täyttää Britannian neuvoston akkreditointijärjestelmän vaatimukset ja tarjoaa turvallisen ja turvallisen ympäristön.

Jos olet kotona asuinpaikkakunnalla, asut kotitalouden jäsenenä. Edustajamme vierailee kaikissa kotimajoituksissamme ja tarkistamme jokaisen kodin Britannian neuvoston kriteerien mukaisesti. Kotimme ovat lämpimiä ja vieraanvaraisia, emmekä aseta samaan ensimmäiseen kieleen yhtä oppilasta samaan aikaan kotona, ellei erityisesti pyydä meitä tekemään niin.

Sekä kotitalouksissa että asuinrakennuksissa tarjoamme sinulle tasapainoisen ruokavalion ottaen huomioon mahdolliset kohtuulliset ravitsemusvaatimukset.

Kurssin alussa annamme sinulle hyödyllistä ja hyödyllistä tietoa englannin oikeuden ja turvallisuuden asioista sekä tietoa paikasta, jossa oleskelet.

Annamme sinulle myös 24 tunnin puhelinnumeron käytettäväksi hätätilanteessa.

Sijainnit

Passfield

Osoite
Elizabeth Johnson Organisation LLP
Eagle House
Lynchborough Road

GU30 7SB Passfield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta