Elizabeth Johnson Organization

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Online-englanninkieliset kurssit vanhemmille teini-ikäisille ja aikuisille

Online itseopiskelukurssit ja opetetut verkkokurssit

Online itseopiskelu
EJO tarjoaa 9 erilaista verkkokurssipakettia vanhemmille teini-ikäisille ja aikuisille. Kaikki opiskelijat tarvitsevat Internet-yhteyden ja laitteen (useimmat ovat mobiiliystävällisiä ja he vain lataavat sovelluksen).
Tarjotut paketit vaihtelevat kahden komponentin akateemisesta englanninkurssista viiteen komponenttiseen englannin kielen kurssiin. Esimerkiksi Down to Business Achiever -kurssipaketti sisältää Business Speaking, Business Sanavarasto ja kolme Business Writing -komponenttia B2-tasolla. Englannin kielen käytännön kurssi A2: n tasolla tai sitä korkeammalla alkaa diagnoositestillä ja sitten ohjelma valitsee oppitunnin polun, jota opiskelija seuraa. A1-tason kurssi oppitunnit valitaan ennalta.

Opetettu verkkokursseja

EJO tarjoaa akateemista englantia ja yleisen englannin kielen opettamia verkkokursseja. Kurssit tulevat 15 tunnin lohkoina, ja opiskelijat voivat ottaa niin monta lohkoa kuin haluavat. Useille ryhmäostoille tarjotaan alennus. Kaikki opettajat ovat päteviä EFL-opettajia, jotka työskentelevät EJO: n kanssa. Opetetun oppiajan lisäksi opiskelijat saavat myös suoritettavia lisätehtäviä. Kaikki osallistujat saavat todistuksen kurssin onnistuneesta suorittamisesta. Oppitunnit järjestetään zoomilla tai vastaavalla alustalla.


Miksi valita meidät?

Sopivimman kielikurssin valitseminen on todella tärkeää, koska kyse on investoinnista tulevaisuuteen. Etsitpä opetettua verkkokurssia tai vain online-kurssipakettia ja itseopiskelua itsellesi, perheenjäsenellesi tai työntekijällesi, olemme varmoja, että vastaus on oppia englantia kanssamme!

Sijainnit

Alton

Osoite
GU34 Alton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin