Read the Official Description

At FutureLearnHaluamme innostaa oppiminen elämää varten. Siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman vapaa, korkea laatu verkkokursseja ja sisältöä joidenkin maailman johtavien yliopistojen ja muiden erinomainen kulttuurilaitokset.

Tavoitteena on yhdistää opiskelijoiden ympäri maailmaa laadukkaita kasvattajat ja keskenään. Uskomme oppiminen olisi nautittava, sosiaalinen kokemus, jossa runsaasti mahdollisuuksia keskustella ja pohtia, mitä olet opiskellut, jotta tuoreita löytöjä ja muodostavat uusia ideoita.

Kurssit toimitetaan yksi askel kerrallaan ja ovat saatavilla mobiili, tablet ja työpöydän, joten voit sovittaa opintonsa elämäsi sijaan elämäsi ympärille oppimista.

Olemme yksityinen yritys kokonaan omistama Avoimen yliopiston kanssa hyötyä yli 40 vuoden kokemuksensa etäopiskelu ja verkko-opetusta. Kumppanimme sisältävät yli 80 parhaiten Britannian ja kansainvälisten yliopistojen sekä laitosten valtava arkisto kulttuuri- ja opetusmateriaalin, kuten British Council, British Library ja British Museum.

Miksi se toimii

FutureLearn tarjoaa uuden tehokkaan tavan oppia verkossa. Jokainen kurssi on suunniteltu periaatteiden mukaisesti tehokkaan oppimisen kautta kerronta, keskustelu, näkyvä oppiminen ja käyttämällä yhteisön tuki juhlia edistystä.

Oppiminen kerronta

Jokainen kumppani yliopisto on suunnitellut täydellisen oppimiskokemus, esittämä johtavia tutkijoita alallaan. Sen sijaan lähettää pitkiä luentoja, ideat tuodaan kautta laadukkaita videoita ja artikkeleita. Voit keskustella mitä olet oppinut, testaamalla uutta tietoa vuorovaikutteisia tietokilpailuja, jotka tarjoavat hyödyllistä vastauksia ja mahdollisuus yrittää uudelleen, jos vastaus on väärä. Jokainen kurssi kertoo tarinan, askel askeleelta, haasteita ja hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella, testata ja rakentaa ymmärrystä.

Keskustelu oppimiseen

Opimme parhaiten, kun jaamme ja keskustella ideoita muiden opiskelijoiden, ymmärtää niiden erilaisia ​​kokemuksia ja näkökulmia ja täyttämään aukkoja omaa tietoa. Mutta kaikki eivät tykkää sosiaalisia, joten eikä lähettää oppijoiden pois erillisiä keskustelufoorumeita, voit lisätä kommentteja rinnalla sisältöä.

Voit aloittaa lukemalla mitä muut ihmiset sanovat aiheesta, ja sitten liittyä, kun olet valmis. Jos erityisemmin pidä kommentin, voit seurata sen tekijän, jotta voit helposti löytää ihmisiä ja kommentteja, jotka ovat eniten kiinnostavat sinua.

Tulemme rakentamaan näiden käsitteiden "keskustelun yhteydessä" ja "seuraava" lähikuukausina, niin että sosiaalinen oppiminen tuntuu vähemmän kuin pakko keskustelun ja enemmän kuin jutella ystävien sinulle ideoita ja mitä olet oppinut.

näkyvä oppiminen

Yksi tapa parantaa oppimista on tehdä näkyväksi, jotta tiedät mitä on tulossa seuraavaksi, missä olet kurssin ja miten pitkälle olet tullut. To Do lista antaa yleiskuvan kurssin, joka esittää toimintaa viikoittain, ja pitää kirjaa siitä, mitä olet tehnyt.

Profiilisivua esitetään yhteenveto oman toiminnan, mukaan lukien kurssien ja kommentteja olet tehnyt. Meillä on ulottaa nämä täydentäviä opasteita aikana ja merkkejä edistymistä.

Yhteisö tukee oppimista

Intensiivinen ohjaus malli ei voi työskennellä massiivinen mittakaavassa vapaa kursseja, joten meidän on tarjottava verkossa tukea ilman laaja verkosto ohjaajia. Ratkaisu on valjastaa yhteisön, joissa opiskelijat voivat hyödyntämään välittömästi uusia taitojasi jakamalla tietoa heidän ikäisensä.

Sen jälkeen muiden oppilaiden on osa tehokas järjestelmä, jota rakennamme, jonka avulla voit ilmoittaa hyvän maksut ja edistää ihmisiä, jotka tarjoavat hyödyllisiä neuvoja, ja kehittää omaa maine. Tällä tavoin menestys tulee ei vain ohimennen tehtävän ja käydä kurssi, mutta myös tekemästä panoksen FutureLearn yhteisö.

Massiivinen mittakaavassa sosiaalista oppimista

Kaikki nämä lähestymistavat täytyy työskennellä valtava määrä opiskelijoiden, jotta kommentit eivät vain flash ohi, ja maine voidaan rakentaa ajan mittaan. Siksi päätimme luoda uuden massiivisen mittakaavan sosiaalinen oppimisalustaan ​​asiantuntemusta hyödyntävän Avoin yliopisto, BBC, sosiaalinen media suunnittelijoiden sekä meidän FutureLearn kumppaneita. Se on uusi tapa oppia.

Huomautuksia

Näkyvä oppiminen on inspiroinut työtä John Hattie, tietää enemmän, käy visible-learning.org.

Periaatteemme

Kymmenen ohjaavat periaatteet, miten suunnitella ja rakentaa FutureLearn.

Avoin

Aina kun mahdollista, suosittelemme kumppaneitamme tekemään kurssin sisällön auki ja löydettävissä, yhdistää ulos paras web ja osallistua verkossa keskusteluun. Pyrimme tekemään kurssin sisältöä saatavilla niin paljon laitteita kuin mahdollista ja kaikille vierailijoille. Jaamme kehitysprosessia ja perusteluja liiketoimintapäätöksissämme kautta kanavia kuten blogissamme.

Kuuntelemaan oppijoille

Palautetta oppilaiden on ytimessä meidän kehitysprosessi: olipa kyse kurssin sisältöä ja ominaisuuksia alustan. Olemme jatkuvasti kerrata ja parantaa palautteen perusteella ja tarkkailemalla, miten ihmiset oppivat. Julkaisemme ominaisuudet mahdollisimman nopeasti ja oppia miten real ihmiset käyttävät niitä. Ja sitten teemme niistä parempia.

Kertoa tarinoita

Kerronta on tärkeää. Haluamme innostaa oppijoita lähteä matkalle ja tietää, missä he ovat ja minne mennä seuraavaksi. Kerronta sisältää kertaa katsella, kuunnella ja lukea, tilaa keskustelu, hetkiä hiljainen pohdinta ja climaxes arvioinnin. Käytämme tarinankerrontaa kommunikoida ideoita hauskaa ja mukaansatempaavaa tavalla. Ja me aina anna oppilaiden kiinni.

provosoida keskustelu

Conversation tapahtuu yhteydessä ja on olennainen osa oppimiskokemus. Sosiaalinen vuorovaikutus ovat avoinna oletusarvoisesti kannustaa sijaistyötä oppimista ja sallia kaikkien hyötyä keskustelusta. Kehotamme kaikkia olemaan seurallinen, koska yksi parhaista tavoista oppia on puhumalla muiden kanssa.

Embrace massiivinen

Me tarttumaan mahdollisuuksiin, että suuri joukko ihmisiä yhdessä oppimista tarjoaa: Ammattitaitotai että on olemassa ryhmä; ihmisten määrä verkossa yhteen kerrallaan; Muuten ideat virtaamaan verkon; ja miten väkijoukkoja voi auttaa pinnan parhaan sisällön. Ja opimme katsomassa kuinka suuri joukko oppijoiden käyttäytyvät.

Luo yhteyksiä

Kannustamme oppijoita tehdä yhteyksiä tarjota keskinäistä tukea, haastaa ideoita ja poista yksinäisyyttä etäopetuksen. Luomme tiloja pienille ryhmille kokoontua ja päästä jaettuja tulkintoja.

Pidä se yksinkertaisena

Pyrimme välttämään monimutkaisuus mahdollisuuksien. Käytämme alas-ja maa kielen ja tehdä kokemus ystävällinen ja kuin voimme, ja kannustaa kumppaneitamme samana. Suunnittelemme yhteisen käyttötapauksia. Jos ominaisuus on hyödyllinen, mutta vain muutama, me vastustaa kiusausta sisällyttää se, pitääkseen alustan helppokäyttöinen kaikki.

Opi muilta

Me lainata paras lähetystoiminnan, pelejä ja sosiaalinen media luo mukaansatempaavan ja nautittavaa oppimiskokemus. Me hyödyntää laaja tietämys ja kokemus, joka on olemassa avoin yliopisto ja keskuudessa yhteenliittymä kumppaneita, jotka myös jakavat runsaasti kokemusta kasvattajina keskenään, luoda paras mahdollinen lopputuote.

juhlia edistystä

Motivoimme oppijoita rikkomalla matka pienin askelin. Jokainen vaihe on pikkupelien tehdä oppimisen näkyvissä, auttaa oppijoita edistystä nopeasti ja säännöllisesti pohtimaan oppimaansa. Juhlimme jokainen edistysaskel, sekä pienet että suuret. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin keskeyttäneiden: me kannustaa opiskelijoita ottamaan kokemuksesta niin vähän tai paljon kuin he haluavat.

Embrace FutureLearners

Haluamme luoda yhteisön elinikäisen oppijoita, ja antaa ponnahduslautoja yhdestä matkasta seuraavaan. Meidän vierailijat eivät FutureLearners, ei opiskelijoille tietyn yliopistossa.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

FutureLearn

Opi käyttämään suosittuja paketteja, jotka laajentavat Wekan toimintoja ja sovellusalueita. Käytä niitä kaivamaan omia tietojasi! ... [+]

Laajenna ohjelmistosi kaivos skenaarioita ja tekniikoita

Tämä kurssi vie sinut tietojenkäsittelytieteen taitotasolle, joka seuraa Data Miningin kanssa Weka ja More Data Mining kanssa Weka, esittämällä käyttämään suosittuja paketteja, jotka laajentavat Wekan toimintoja. Saat lisätietoja aikasarjan ja kaivosdatavirtojen ennustamisesta. Liität suosittu R-tilastollinen paketti ja opit käyttämään Wekan laajoja visualisointi- ja esikäsittelytoimintoja. Voit kirjoittaa Wekaa Pythonissa - kaikki Weka-liittymän sisällä. Ja opit jakamaan tiedonsiirto työpaikkoja useilla tietokoneilla Apache SPARKin avulla.

Mitä aiheita käsitellään?Aikasarjan analyysiTietovirran louhintaLisääntyvät luokittelijatTietovirtojen kehittyminenTuki vektori koneitaTietojen etsimisen käyttö R: ssäDistributed data miningKartta-vähentää kehyksiäScripting data mining Python ja GroovySovellukset * Maaperän analyysi * Sentimentin analyysi * Bioinformatiikka * MRI neuroimaging * Kuvan luokitteluMitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
5 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kehitä ajanhallintataitoja ja löydä ajanhallintastrategioita, jotta jokainen projekti, jonka hallitset, toimii sujuvasti. ... [+]

Jokaisella projektipäälliköllä tai projektinjohtajalla on ollut projekti, joka näyttäisi kiertävän hallinnasta - absorboi enemmän aikaa ja resursseja kuin oli suunniteltu. Tämä kurssi auttaa sinua pysäyttämään sen.

Opit ajanhallintastrategiat, joiden avulla voit estää hankkeiden hallitsemattomuuden ja kehittää projektin johtajan perustaitoja varmistaaksesi, että jokainen projekti, jonka suoritat, täyttää määräaikasi.

Nyt on aika lopettaa kauhistuttavat hankkeet.

Mitä aiheita peität? Esitä ajankäsittelyprosessit Selitä ajankäytön keskeiset käsitteet, mukaan lukien viiveet ja johdot, kriittinen polku, syöttöpuskureita, resurssien tasoittaminen, resurssien tasoittaminen, aikataulun päättymispäivämäärä, tavoitteen valmistumispäivämäärä ja virstanpylväät. Selitä erilaiset työkalut ja menetelmät, joilla parannetaan ajanhallintaa, mukaan lukien prioriteettikaavio (PDM), kriittiset polkutavat, kriittinen ketjumenetelmä, Gantt-kaavio Mitä voit saavuttaa? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kysyntä kasvaa näyttöön pohjautuvan politiikan laatimiseksi, mutta yhteiskuntatieteellisessä yhteisössä yhä tunnustetaan, että avoimuuden vähäisyys ja tutkimuksen avoimuu ... [+]

Kysyntä kasvaa näyttöön pohjautuvan politiikan laatimiseksi, mutta yhteiskuntatieteellisessä yhteisössä yhä tunnustetaan, että avoimuuden vähäisyys ja tutkimuksen avoimuus ovat lisänneet laajoja ongelmia.

Tutki avoimuuteen liittyviä kysymyksiä yhteiskuntatieteellisessä tutkimuksessa - ja miten ratkaise ne

Tässä ilmainen verkkokurssimme keskustelemme suuresta läpinäkyvyydestä ja toistettavuudesta yhteiskuntatieteissä tänään, mukaan lukien petosten, julkaisupersioiden ja tiedon louhinnan ongelmat.

Keskustelemme myös monista näistä ongelmista syntyvistä ratkaisuista, kuten:

Esirekisteröintitutkimukset ja esanalyysisuunnitelmien laatiminen Toistuvia toistoja Suorittavat meta-analyysit Tietojen avaaminen ja saatavuus Visualisoida tietoja rehellisesti ja tehokkaasti. Käytä työkaluja tekemään oman yhteiskuntatieteellistutkimuksen avoin ja läpinäkyvä ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutki biokemian vaikutusta bioenergiaan ja terveyteen ja selvittää, miksi tutkinnon suorittaneet ovat kysyttyjä; Biochemical Societyin kanssa. ... [+]

Miksi liittyä kurssiin?

Biokemia yhdistää kaikki tieteet tutkimaan elävissä organismeissa esiintyviä kemiallisia ja fysikaalisia prosesseja. Se on todellakin elämän tiede.

Biokemia on itsenäisenä tieteellisenä kurinalaisuutena merkittävä vaikutus biotieteiden kaikilla osa-alueilla ja biokemialaisilla on suuri kysyntä työnantajien keskuudessa.

Tutustu biokemiaan

Tämä ilmainen online biokemian kurssi kertoo alan tausta ja historia sekä sen nykyinen merkitys biotieteissä. Se on ihanteellinen, jos nautit biologian ja kemian koulussa ja ajattelet biokemian opiskelua tai työskentelyä erillisenä aiheena.

Kurssin loppuun mennessä voit:miten biokemia yhdistää luonnontieteet, kuvata elävien järjestelmien kemiallista perustaa;kuvata tapahtumat ja tutkijat, jotka ovat olleet merkittäviä biokemian historiallisen kehityksen aikana;kuvata seminaaliset kokeet, jotka johtivat merkittäviin edistysaskeleisiin biokemiallisessa tietämyksessä;keskustella siitä, missä biokemia tulee olemaan mukana tulevassa tieteellisessä kehityksessä, kuten bioenergiaa, lääkkeitä ja synteettistä biologiaa.tunnustavat monenlaiset työpaikat ja uramahdollisuudet, jotka ovat mahdollisia biokemian tutkinnon suorittaneina.Opi asiantuntijoiden biokemisteiltä UEA: sta ja muualta... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Mitä aiheita peität? Ympäristötiedon laskentateho, käsittely ja tallennus ... [+]

Mitä aiheita peität? Ympäristötiedon laskentateho, käsittely ja tallennus [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Miksi liittyä kurssin? Väestön lisääntyminen ja yhteiskunnalliset muutokset paineuttavat suhdettamme ympäristöön. ... [+]

Miksi liittyä kurssin?

Väestön lisääntyminen ja yhteiskunnalliset muutokset paineuttavat suhdettamme ympäristöön.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Varhaisten notaatiojärjestelmien dekoodaus ja transkriptio. Musiikin notaation haasteet ja periaatteet, jotka viittaavat semiotiikkaan ja visuaaliseen teoriaan. Eri strat ... [+]

Varhaisten notaatiojärjestelmien dekoodaus ja transkriptio.

Musiikin notaation haasteet ja periaatteet, jotka viittaavat semiotiikkaan ja visuaaliseen teoriaan.

Eri strategioita musiikin visualisoinnille.

Analyysi muinaisten musiikkiesitysten tarjoamisesta Schola Cantorum Basiliensiksen muusikoilta.

Mitä saavutat?

Kurssin loppuun mennessä voit ...

Tutki keskiaikaisia ​​musiikkikäsikirjoituksia ja oppii lukemaan niitä. Mieti musiikin ja musiikin notaation välistä suhdetta. Kehittää ymmärrystä siitä, kuinka dekoodata ja jäljentää varhaisjakelujärjestelmiä. Tutki muinaisten musiikkiesitysten nauhoituksiin. Keskustele musiikkitiedon kehit... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi taitoista, joita tarvitset IELTS Academicille tästä ilmaisesta kurssista Cambridgen Englannista, testin tuottajilta. ... [+]

Oletko miettinyt, mitä taitoja tarvitset menestykseen IELTS Academic -testissä? Ehkä haluat tietää, miten IELTS-tarkastajat arvioivat tasosi tai miten parannat yhtyeen pisteet? Tämä kurssi auttaa sinua löytämään vastaukset, ymmärtämään, miten opiskella testiä varten ja kehittää akateemisia englantilaisia ​​taitoja.

Sinun on vuorovaikutuksessa asiantuntijoiden ja oppijoiden kanssa ympäri maailmaa. Sinulla on myös mahdollisuus kokeilla aitoja IELTS-harjoitustöitä ja oppia, mitä taitoja he testaavat ja miten he ovat merkittyjä.

IELTS: n omistavat British Council, IDP: IELTS Australia ja Cambridge English Language Assessment.

Mitä aiheita peität? IELTS Academic -testin sisältö Tarvittavat taidot, jotta voit parantaa IELTS-pisteet Miten IELTS-ehdokkaita arvioidaan Tehtävät, jotka sinun on suoritettava IELTS-testissä, sekä taidot, jotka nämä tehtävät testataan Osa taitoista, joita tarvitset opiskellessasi yliopistossa, jossa englanti on opetuskieli Mitä voit saavuttaa? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
5 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Suorittaa ydinprosessin kaivosanalyysitekniikat ja tulkita oikein tuloksia; Saada konkreettisia ja toimivat prosessin oivalluksia (omilta) tapahtumatiedoista. Mitä vo ... [+]

Suorittaa ydinprosessin kaivosanalyysitekniikat ja tulkita oikein tuloksia; Saada konkreettisia ja toimivat prosessin oivalluksia (omilta) tapahtumatiedoista. Mitä voit saavuttaa?

Kurssin loppuun mennessä voit ...

Tunnista analyysiin soveltuvat tapahtumatiedot Käytä ProM lite -työkalussa erilaisia ​​prosessinlouhintatekniikoita tapahtumalokiin Tulkitse ProM lite -työkalun eri prosessin kaivostekniikoiden tuloksia Kuvaile prosessivirta tapahtumatietojen perusteella Paranna prosesseja, jotka perustuvat tapahtumatietojen prosessin mininganalyysiin Kuka on kurssi?

Tämä kurssi on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoimintaprosessien hallinnasta (BPM), tietotieteistä ja / tai prosessien analyysistä. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Monialaisia ​​näkemyksiä ideologiasta politiikasta, historiasta, sosiologiasta, klassikoista, psykologiasta ja mediatutkimuksista Tällaisten päivittäisten toimintojen ... [+]

Monialaisia ​​näkemyksiä ideologiasta politiikasta, historiasta, sosiologiasta, klassikoista, psykologiasta ja mediatutkimuksista Tällaisten päivittäisten toimintojen välinen suhde kulutukseen, ruoanlaittoon ja kaupunkiympäristössä asuvien poliittisten uskomusten kanssa Mitä voit saavuttaa?

Kurssin loppuun mennessä voit ...

Arvioida eri akateemisten menetelmien hyödyllisyyttä ideologioiden ymmärtämiseksi Vertaa eri poliittisten taajuuksien järjestelmien tuottamaa propagandaa Keskustele kuinka poliittiset ihanteet ja arvot kulkevat eri historiallisten aikakausien ja kulttuuristen yhteyksien välillä Tutki, miten kuvat ja tilat heijastavat ja muok... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
5 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

UCAS on suunnitellut tätä kurssia, jonka avulla voit ymmärtää paremmin oppimismahdollisuuksia. Valitse oikea aihe ja polku sinulle Rekisteröitymällä saat lisätietoja v ... [+]

UCAS on suunnitellut tätä kurssia, jonka avulla voit ymmärtää paremmin oppimismahdollisuuksia.

Valitse oikea aihe ja polku sinulle

Rekisteröitymällä saat lisätietoja vaihtoehdoista ja lisäämällä kykyä tehdä valintoja, jotka sopivat sinulle. Annamme tietoa siitä, millaisia ​​aiheita ja erilaisia ​​polkuja voidaan ottaa kouluun, korkeakouluopetukseen tai muihin koulutusreitteihin, valitsemallesi urapolulle.

Löydät hyödyllisiä vinkkejä opiskelijoilta ja kuuntele tutuksi tutoreista siitä, mitä taitoja ja kykyjä he etsivät hakijoilta ja tärkeitä asioita, joita sinun pitää harkita, jotta teet oikeat päätökset ja valinnat sinulle.

... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kurssin loppuun mennessä voit ... Tunnista Yhdistyneen kuningaskunnan koulutuksen ja laadunvarmistuksen tärkeimmät näkökohdat Yhteistyötä ja oppimista vertaisryhmistä ... [+]

Kurssin loppuun mennessä voit ...

Tunnista Yhdistyneen kuningaskunnan koulutuksen ja laadunvarmistuksen tärkeimmät näkökohdat Yhteistyötä ja oppimista vertaisryhmistä osallistumalla käytäntöyhteisöihin Tutki avainresursseja ohjaavien opiskelijoiden kannalta Tunnista ammatillisen käytännön näkökohdat kehittymään Tutki aineita, neuvonantajia ja neuvonantajia koskevaa eettistä käyttäytymistä Osoittaa ymmärtämystä erikoistuneista tulossovelluksista Kuka on kurssi?

Tämä kurssi on suunniteltu ensisijaisesti neuvoa opiskelijoille, jotka haluavat tulla Yhdistyneeseen kuningaskuntaan opiskelemaan, mukaan lukien koulujen neuvonantajat, koulutusasiamiehet ja ne, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan koulutusalan edustajiksi. Potentiaaliset opiskelijat ja oppilaat, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan Iso-Britanniaan opiskelemaan, tulevat myös kurssille informatiivisiksi ja hyödyllisiksi. Englanti on CEFR: n tasolla B1.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä verkkokurssi kysyi: mitä jotkut ominaisuudet ovat arvokkaampia kuin toiset? Tämän kurssin aikana avaamme joitain kiinteistöarvojen mysteerejä; Heijastuvat siihen, no ... [+]

Tämä verkkokurssi kysyi: mitä jotkut ominaisuudet ovat arvokkaampia kuin toiset?

Tämän kurssin aikana avaamme joitain kiinteistöarvojen mysteerejä; Heijastuvat siihen, nousevatko asuntojen hinnat aina? Tutkivat kiinteistöihin liittyviä uramahdollisuuksia; Tarkasteltiin korkojen ja inflaation vaikutusta asuntohintoihin; Tutkivat läheisyyden vaikutusta erilaisiin mukavuuksiin ja väestörakenteisiin kiinteistöjen kysyntään; Ja pääsi käsiksi ja tulkasi joitain kiinteistöjen hintoja koskevia tietoja.

Mitä voit saavuttaa?

Kurssin loppuun mennessä voit ...

Tutustu omaisuuden kieleen Tutustu erilaisiin ura- ja investointimahdollisuuksiin kiinteistöissä Tutki maan ominaisuuksia, jotka vaikuttavat sen arvoon Pääsy ja tulkinta kiinteistöjen hinnoista Kuka on kurssi? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Tämä kurssi voit:

Mitä voit saavuttaa? Kuka on kurssi? [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
8 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Vuodesta geopoliittinen näkökulmasta, Etelä-Korea sijaitsee Koillis-Aasiassa, alueella, josta lähes kaikki turvallisuus jännitteitä Itä-Aasiassa syntyy. Ajatellaanpa esim ... [+]

Etelä-Korea on kriittisessä vaiheessa, erityisesti globaaleja näkökulmia.

Ymmärtää geopolitiikka ja turvallisuus

Vuodesta geopoliittinen näkökulmasta, Etelä-Korea sijaitsee Koillis-Aasiassa, alueella, josta lähes kaikki turvallisuus jännitteitä Itä-Aasiassa syntyy. Ajatellaanpa esimerkiksi, pitkäaikainen Kiinan ja Japanin kilpailu ja ratkaisemattomia rajakiistoja Itä-Kiinan merellä. Usein sanotaan, että aluekiistoja Tokiossa ja Pekingissä ovat päässeet 'kiehumispiste.' Myös jatkuva turvallisuuden uhat Pohjois-Korean ydinaseita ja pitkän kantaman ohjuksia ei voi ottaa kevyesti. Ennen kaikkea Kiinan nousu ja Yhdysvaltain ’tasapainotuksen’ kohti Aasiassa todennäköisesti synnyttää uuden ulottuvuuden globaalin valtapolitiikan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Haluatko oppia eri tekniikoita musiikin kuuntelemiseen ja ymmärtämiseen? Opit yhdistämään merkinnän, jonka näet kuullun musiikin, lyhyt tuttu melodiat täyden orkesteripis ... [+]

Haluatko oppia eri tekniikoita musiikin kuuntelemiseen ja ymmärtämiseen?

Opit yhdistämään merkinnän, jonka näet kuullun musiikin, lyhyt tuttu melodiat täyden orkesteripisteen kanssa.

Keskitymme Mozartin, Schubertin, Beethovenin ja Mahlerin teoksiin, esitämme teidät pianistille, pienelle kamariryhmälle ja kapellimestari, joka selittää, miten he luovat mieleenpainuvia esityksiä sivun muistiinpanoista.

Kuka on kurssi?

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, joilla on kiinnostusta musiikkiin. Sinun ei tarvitse lukea musiikillista merkintää tai soittaa instrumenttia.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
February 2019
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Yleisin järkeistäneet käytetään anteeksi tutkimusvilppi Käsittelemällä odottamattomia tapahtumia, jotka voivat vaikuttaa akateemiseen epärehellisyyteen [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Tunnista pääperiaatteet oppimistulosten arviointia Arvioida joitakin tutkimuskirjallisuudessa noin oppimistulosten arviointia Pohtimaan roolista tahallinen vuoropuhelun tukemisessa opetuksen formatiivisesti tavalla Selittää keskeisiä ominaisuuksia saranan pisteen kysymys Parantaa kykyä luoda tukipisteenä kysymykset läpi vertaisarvioinnin suunnittelu ja arviointiprosessi Edistää syrjäytä peräisin varasto tukipisteenä kysymyksiin Yhteistyötä ikäisensä, opettajien ja ohjaajien kokeilla -aktiviteeteille ajattelua, jotta auttaa siirtämään käytäntöön Arvioi erilaisia ​​käytännön ideoita, joita voidaan käyttää herättämään todist... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tehokas osallistuminen yhteiskuntaamme vaatii yhä enemmän kykyämme osallistua verkkoon. Tämä ei ole pelkästään tekninen kyky - aivan kuten meidän fyysisen yhteiskunnan ka ... [+]

Tehokas osallistuminen yhteiskuntaamme vaatii yhä enemmän kykyämme osallistua verkkoon. Tämä ei ole pelkästään tekninen kyky - aivan kuten meidän fyysisen yhteiskunnan kanssa, on olemassa asianmukaisia ​​ja vastuullisia käyttäytymismalleja, joita meidän on hankittava.

Tässä kurssissa tutkitaan ja tutkitaan digitaalisen yhteiskunnan käsite. Tarkastelemme, kuinka henkilökohtaiset arvot ja eettiset arviot vaikuttavat verkko-osuuteenmme ja miten uusia tekniikoita voidaan soveltaa eräiden ongelmien ratkaisemiseen. Kaiken tämän avulla kehitämme digitaalisia valmiuksiamme ja tietoisimme digitaalisten teknologioiden käytöstä kulttuurisista ja eettisistä seurauksista ja pyrimme luomaan tarvittavat taidot, jotta voimme olla tehokas ja menestyvä digitaalinen kansalainen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Mitä ohjelmistoja tai työkaluja tarvitset? Sinut käyttäen seuraavia ilmaisia ​​työkaluja. Tutustu alla oleviin verkkosivustoihin varmistaaksesi, että järjestelmäsi täyttä ... [+]

Mitä ohjelmistoja tai työkaluja tarvitset?

Sinut käyttäen seuraavia ilmaisia ​​työkaluja. Tutustu alla oleviin verkkosivustoihin varmistaaksesi, että järjestelmäsi täyttää vähimmäisvaatimukset: R and R Studio Desktop (avoimen lähdekoodin versio) Valmistat käytännön harjoitukset käyttämällä R Studioa, joten sinun on oltava riittävän tuttu R: n kanssa:

asentaa paketti [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä verkkokurssi kertoo tämän vallankumouksen tarinan, jossa esitellään yleisesti käytettyjä biomateriaaleja ja bioprint-tekniikoita. Mitä aiheita peität? Kliinisen 3D-b ... [+]

Tämä verkkokurssi kertoo tämän vallankumouksen tarinan, jossa esitellään yleisesti käytettyjä biomateriaaleja ja bioprint-tekniikoita.

Mitä aiheita peität? Kliinisen 3D-bioprintin monitieteisyys Biotekniikan 3D-mallinnusohjelmistojen etuja ja rajoituksia 3D-tulostusprosessi (ongelma, suunnittelu, materiaalin valinta ja esineiden valmistus) Tapaustutkimukset biomateriaaleista, jotka edistävät elämää (esim. Robohand, Titanium heel, glaukooma implantit) Kolmiulotteisessa bioprintissä käytettävien proteesin ja rakenteellisten tukien materiaalin luonne ja vaihtelu Implantin ja proteesin välinen ero Innovatiivinen bioaktiivinen tutkimus (esim. Rust... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
June 2019
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Suhde markkinointi ei rajoitu vain yritysten ja kuluttajien välisiin liiketoimiin. Olitpa julkisella sektorilla, armeijan tai jopa teknologia start-up, huomaat miten ideat puitteissa kehitetään asiakkaiden soveltuvat yhtä hyvin suhteet järjestöjen on sidosryhmien, kuten sijoittajien ja muiden laitosten suuri organisaatio.

Mitä voit saavuttaa? Arvioida ja arvostaa eettisiä kysymyksiä markkinoinnin suhteita. Kuka on kurssi?

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää ja vahvistaa suhteita asiakkaidensa tai muiden sidosryhmien, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta opiskelusta Suhdemarkkinoinnin.

Lisätietoja rekisteröinnistä, lopullinen arviointi tietenkin kelpoisuutesi BA in Business Management, käy Avoimen yliopiston verkkosivuilla. Avoin yliopisto ei toimi Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Sudan ja Syyria. Tämä tarkoittaa sitä, että oppijat perustuu näissä maissa eivät pysty muuttamaan osallistuminen tähän ohjelmaan avoin yliopisto tietenkin opintopistettä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
April 2019
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Miksi liittyä kurssin? Verkostoituminen on keskeinen taito, joka auttaa sinua hallita oman uran. Tämä ilmainen online-kurssi esittelee periaatteet verkottumisen on olenna ... [+]

Miksi liittyä kurssin?

Verkostoituminen on keskeinen taito, joka auttaa sinua hallita oman uran. Tämä ilmainen online-kurssi esittelee periaatteet verkottumisen on olennainen taito auttaa kehittämään oman brändin maailmassa työtä.

Rakentaa verkon ja brändin verkossa ja reaalimaailmassa

Et veneet, ja saada palautetta, hissi piki, lyhyt selvitys roolistasi ja kykyjä. Opit analysoimaan arvo yhteyksiä, onko etsit uutta työtä tai etsivät tapoja olla tehokkaampi nykyisessä asennossa. Kurssi kattaa myös strategioita itsensä esittely, pitää yhteyttä oman yhteyksiä ja varmistamaan, että verkko suhteet perustuvat molemminpuolisen hyödyn ja luottamusta.

Sekä kehität ihmissuhdetaidot keskeisillä aloilla, kuten annettaessa ja etsivät tietoa, kurssi kattaa perusteet luoda ja hallita digitaalisen verkottumisen sosiaalisen median alustoilla, kuten LinkedIn ja Facebook.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
February 2019
Full-time
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Määrittele kestävyyttä ekologiselta ja henkilöresurssien kannalta Tunnista vaiheet kestävyyttä, ja muutosvoimia liiketoiminnan kestävyyttä Määrittelemään ja sovel ... [+]

Määrittele kestävyyttä ekologiselta ja henkilöresurssien kannalta Tunnista vaiheet kestävyyttä, ja muutosvoimia liiketoiminnan kestävyyttä Määrittelemään ja soveltamaan vihreän henkilöstöhallinnon työkaluja ja strategioita Kehittää vihreä HR konseptina organisaatioita saavuttamaan enemmän kuin sääntöjen noudattamista Tutustu käsite triple ylärivillä lähestymistapa kestävään kehitykseen Tutustu elementit vihreä HR ja yhteyksiä ekologisten ja inhimillinen kestävyys Arvioidaan tehokas liiketoiminnan strategioita ja lähestymistapoja kestävyyteen Kuka on kurssi?

Kurssi on suunnattu ammattilaisille ja opiskelijoille alojen toiminnan rahoitus, markkinointi tai henkilöresurssit, jotka haluavat oppia lisää kestävien HR käytäntöjä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Voit tutustua moniin eri vaihtoehtoja aikaan entistä tasa-arvoisemman maailman tuleville sukupolville.

Kurssin oppaat ovat tohtori Jerome De Henau, lehtori taloustieteen Avoimen yliopiston ja Jonquil Lowe, lehtori Personal Finance avoimessa yliopistossa.

Mitä aiheita peität? Mitä tarkoitetaan 'eriarvoisuus' ja miten sitä mitataan. Vertailuja eriarvoisuuden eri maissa, eri ihmisryhmien ja sukupolvien. Miksi epätasa asioita. Ristiriitoja ympärillä eriarvoisuutta. Syistä, seurauksista, luonteesta ja vaikutuksesta eriarvoisuuden, erityisesti asumiseen ja eläkkeisiin. Vaikutukset epätasa yksittäisiin taloussuunnittelu asumisesta ja eläkesäästämise... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä kolmen viikon ilmainen online kurssi tutkii käytännön tietoverkkorikollisuutta, kuten yksityisyyttä verkossa, maksuturvallisuutta ja turvallisuutta kotona ... [+]

Tämä kolmen viikon ilmainen online kurssi tutkii käytännön tietoverkkorikollisuutta, kuten yksityisyyttä verkossa, maksuturvallisuutta ja turvallisuutta kotona.

Miksi liittyä kurssin?

Nykymaailmassa, tietoturvallisuus on vaikutusta meihin kaikkiin: kotona, töissä, verkossa ja elämässä yleensä. Kuten monet keksinnöt, jotka ovat menneet ennen, internetin ja verkossa, pilvi ja esineiden internetin (IoT) tuovat mukanaan monia etuja, mutta myös avata uusia mahdollisuuksia rikollista toimintaa. Joten sinun pitäisi välttää kosketusta tämän uljas maailma? Tämä ilmainen online-kurssi esittelee vaihtoehtoisen, joka tarjoaa sinulle tietoa tehdä perusteltuja päätöksiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Mieti, tutkimus ja keskustella suurimmat erot sympaattisen ja parasympaattisen jakolinjat autonomisen hermoston. [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä kurssi oppijoille Englanti tarkastellaan brittiläistä kulttuuria ja tutkii Englanti käytössä joiden avulla voit parantaa kielitaitoasi. ... [+]

Miksi liittyä kurssin?

Tämä kurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat oppimisen Englanti ja jotka ovat kiinnostuneita tietämään enemmän brittiläistä kulttuuria ja parantaa niiden Englanti kielitaitoa.

Kurssi käyttää lyhyitä videoita esitellä eri aiheen viikoittain, kuten Englanti globaalina kieli, ympäristö, yrittäjyys ja kirjallisuutta. Kuvattu Britanniassa, nämä videot auttavat kehittämään kuuntelutaitojasi kuten katsella aitoja esimerkkejä ihmisistä puhuvat Englanti. Kokeneet ohjaaja tutkii joitakin käytetty kieli videot ja kiinnittämään huomiota hyödyllisiä kohtia, jotka auttavat sinua parantamaan suullinen ja kirjallinen Englanti.

Kurssilla ei noudata kielen oppimäärän mutta vie aito Englanti kontekstissa lähtökohdaksi. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Mikä tärkeintä on, miten teollisuus työskentelee nyt kuluttajalla? ... [+]

Mikä tärkeintä on, miten teollisuus työskentelee nyt kuluttajalla?

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tekniikat jäsentää ohjelmia ei-triviaali size Kehitetään mukautettuja jäsennys työkalut kirjasto tuki Tulkita tietoja rakenteet ja toiminta ... [+]

Tekniikat jäsentää ohjelmia ei-triviaali size Kehitetään mukautettuja jäsennys työkalut kirjasto tuki Tulkita tietoja rakenteet ja toiminta rajapinnat käyttäen tyypit Käytä virallisia menetelmiä todistaa ominaisuuksia toiminnallisten ohjelmien Kehitetään, muokata, ja tutkia koodin tavallisilla Haskell alustan työkaluja Perustella, miksi jokin ohjelma käyttää yhteistä standardia monadien (mukaan lukien IO ja ehkä) Tutki standardi combinators liikennöinnin listoista Kuka on kurssi? [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Politiikka kaikilla tasoilla, yksilöistä maailmaan: alamme politiikan ongelmista maailmanlaajuisesti ja kansallisesti. Miten nämä ongelmat voidaan ratkaista?

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Kerää ja raportoida ajankohtaisista tutkimustyön floresinihminen Mieti, miten Hobbit sopii laajempaan ihmisen evoluution tarinaan ja lisätutkimuksen ja asiantuntemuksen tarvetta vastata kysymyksiin, joita ei ole vastattu [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Mitä voit saavuttaa? Kuvaavat käsitteet johtamisen Ymmärtää ja arvioida erilaisia ​​johdon ja oppimistyylit Tunnista tarve ja merkitys Tietojen todisteena hyvässä ... [+]

Mitä voit saavuttaa? Kuvaavat käsitteet johtamisen Ymmärtää ja arvioida erilaisia ​​johdon ja oppimistyylit Tunnista tarve ja merkitys Tietojen todisteena hyvässä päätöksenteossa Yksilöidä ja määritellä termi "sidosryhmien ja ymmärtämään miksi ne ovat tärkeitä Aloita ja kehittää käynnissä prosessi henkilökohtaisen kehityksen suunnitteluun [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kun kysyttiin kuka heidän asiakas, pyrkivä yrittäjät sanovat usein "joku". Tämä voisi olla kauempana totuudesta. Tämä ilmainen online-kurssi auttaa sinua ymmärtämään, mit ... [+]

Tämä kurssi on osa Online Business Success ohjelma, jonka avulla voit käynnistää, markkinoiden ja hoitaa oman menestyksekkään online-liiketoimintaa.

Kun kysyttiin kuka heidän asiakas, pyrkivä yrittäjät sanovat usein "joku". Tämä voisi olla kauempana totuudesta. Tämä ilmainen online-kurssi auttaa sinua ymmärtämään, miten voit käyttää ensimmäisen ja toisen tutkimuksen, tunnistaa oikean asiakkaan ja Mallityön strategioita houkutella niitä.

Ymmärtää tiedot ja löytää asiakkaan

Tämä kurssi esittelee sinulle miten, missä ja miksi kerätä tietoja ja miten sitä käytetään luoda asiakkaalle persoonia ja markkinoinnin strategiat.

Me auttaa ymmärtämään, miten kehittää markkina-analyysi strategioita ja näyttää, miten kehittää markkinointi strategia ohjaamaan sinua kohti täytäntöönpanoa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tunnista keitä asiakkaat / kuluttajat ovat analysoimalla niiden ominaisuudet, ja valmistella tiedot jatkotutkimuksen Vertaa osallistumisen taso ja tyyppisiä osto, enn ... [+]

Tunnista keitä asiakkaat / kuluttajat ovat analysoimalla niiden ominaisuudet, ja valmistella tiedot jatkotutkimuksen Vertaa osallistumisen taso ja tyyppisiä osto, ennustaa vaikutus saattaa olla asiakkaan ostokäyttäytymiseen Levitä ensimmäisen ja toisen tutkimuksen menetelmiä luoda markkinat tutkimussuunnitelma joka paremmin tunnistaa ostajan tarpeiden, motiivit ja syyt ostaa tiettyjä tuotteita tai palveluja Suunnitella ja rakentaa asiakkaan matka kartan kuvaamaan prosessia ostaja ottaa päättäessään ostaa tuottamalla asiakkaan persoonia Kuka on kurssi?

Kurssi on suunnattu opiskelijoille, joilla on pieni yritys tai harkitsevat online-liiketoimintaa ja haluavat ymmärtää periaatteet markkina-analyysin ja asiakkaiden profilointiin, läpi sarjan esimerkkejä Oppimisteoria ja toimintaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Mitä voit saavuttaa? Tunnista sosiaaliset yritykset Kehitä sosiaalisen yrityksen liikeidea Edistää keskustelua sosiaalinen yritys maailmassa Kuka on kurssi?

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille oppimaan lisää sosiaalinen yritys, kuten yrittäjät, hyväntekeväisyysjärjestöt, ammattilaisia ​​ja opiskelijoita.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

... [+]

Miten tuotemerkit päästä suunniteltu: loistava brändin suunnittelu, neljä ulottuvuutta brändin suunnittelu, nesteen prosesseja, jotka johtavat suuria brändin suunnittelu Miten tuotemerkit ajaa organisaatiot: ajatus brändin johtama liiketoimintaa, neljä neljännestä tuotemerkin toiminta, rooli tuotemerkin innovaatioiden ja muutosten Arvioi muotoilun roolia tuotemerkin, ja neljä ulottuvuutta, joihin se toimii Arvioida, mitä etuja ja tekniikoita brändin johtamien hallinta Kuvittele tulevaisuus branding, ja alkaa rakentaa oman henkilökohtaisen tuotemerkin Kuka on kurssi?

Ei akateemiset vaatimukset, mutta sinun täytyy olla erittäin kiinnostunut merkkejä ja miten ne toimivat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Full-time
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Digitaaliset tekniikat muuttuvat poikkeuksellisen nopeasti. Tämä neljän viikon kurssi tuo sinut uuteen digitaaliseen maisemaan. ... [+]

Tällä kurssilla tutkitaan: Mitä se tarkoittaa "digitaalijohtajaksi"; miten yritysten ja IT-strategioiden ja -ominaisuuksien yhdenmukaistaminen parantaa kilpailukykyä; ja digitaalisen teknologian rooli, joka voi toimia yrityksessä. Kuka on tämä kurssi?

Digitaalinen johtajuus on tarkoitettu ylimmälle ja keskijohdolle missä tahansa organisaation tyypissä ja koko ja kaikilla toimialoilla.

Olitpa toimitusjohtaja tai joku, joka osallistuu yritysten kilpailukyvyn parantamiseen digitaalitekniikan avulla, tämä kurssi on sinulle. Emme odota, että sinulla on aikaisempi tietämys johdon teoriasta tai käytännön tekniikan taidoista aloittaaksesi.

Sekä voittoa tavoittelemattomien että voittoa tavoittelemattomien järjestöjen edustajat hyötyvät siitä, että he ymmärtävät paremmin uuden digitaalisen teknologian suunnittelua, hallintaa ja toteutusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Lue, miten digitaalinen muuttaa työn maailmaa ja miten voit menestyksekkäästi kasvattaa urasi digitaalisessa iässä. ... [+]

Kehitä uraasi digitaalisten taitojen avulla

Digitaalinen tekniikka koskettaa nyt lähes jokaista elämäämme, myös työtä. Tällä kurssilla tutkitaan, miten voit rakentaa menestyksekkään uran digitaaliaikaan. Saat tarkempia tietoja digitaalisen sisällön merkityksestä ja siitä, miten se on muuttanut toimintatapamme.

Voit myös tutkia eri polkuja, joita voitte ottaa urasi kasvattamiseen, ja mikä rooli digitaalisessa pelissä voi olla. Lisäksi sinä opit myös avaintaidoista, joita kaikkien tarvitsemme menestyä tässä uudessa ympäristössä, ja miten voimme löytää tukea ja pitää oppimisen saavuttaaksenne tavoitteesi.

Mitä aiheita käsitellään?"Digitaalisten"Johdatus keskeisiin digitaalisiin teknologioihin, jotka vaikuttavat tapamme toimiaDigitaalitekniikan dynaamisuuden muuttuminenDigitaalistrategian ympärille suunnatut näkökohdat liiketoiminnan edistämisessäDigitaaliajan edellyttämät avaintaidotTapoja esitellä taitojasi työnantajien houkuttelemiseksiMitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi käyttämään sosiaalista mediaa yrityksessä, luomasta sosiaalisen median läsnäoloa menestyksen mittaamiseksi. ... [+]

Opi käyttämään tehokkaasti sosiaalisia mediaa yrityksille

Pitääkö yrityksesi käyttää sosiaalista mediaa? Selvitä, miksi sosiaalisen median merkitys yrityksille on nykyään ja miten voit käyttää sitä luomaan ja parantamaan tuotemerkkiäsi.

Saat tietoa tärkeimmistä vaiheista brändisi mainostamisessa sosiaalisen median avulla, mukaan lukien kampanjan tavoitteiden asettaminen, kohdeyleisön ja oikeiden kanavien tunnistaminen, sisällöntuotannon lisääminen ja läsnäolon hallinta. Tarkastelet myös esimerkkejä erilaisista sosiaalisen median kanavista, vinkkejä niiden käyttämiseen sekä menestyksen mittaaminen ja kampanjoiden parantaminen.

Mitä aiheita käsitellään?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kuinka tekniikka voi tehdä sinulle terveellistä? Lisätietoja sähköisen terveydenhuollon suunnittelusta, sovelluksesta, toteutuksesta ja arvioinnista. ... [+]

EHealth viittaa tekniikoiden käyttöön hyvinvoinnin, terveyden ja terveydenhuollon parantamiseksi. Se on sateenvarjo-käsite, joka käsittelee käsitteet terveydestä, tekniikasta ja ihmisistä.

Tässä ilmainen verkkokurssimme tarjoamme sinulle tietoa eHealth-verkkotunnuksesta, kuvataan menetelmiä eHealthin kehittämiseksi ja selitetään teorioita, jotka mahdollistavat käyttäytymisen muutoksen ja helpottavat toteuttamista. Ymmärrät myös, miten eHealth-teknologioita kehitetään ja käytetään käytännössä erilaisten tapaustutkimusten, tehtävien ja esimerkkien avulla.

Tämä kurssi kiinnittää huomiota eHealth-kehittäjien, potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja terveiden ihmisten näkökulmiin, jotka haluavat parantaa tai ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Näitä näkökulmia sovelletaan kurssin kolmeen pääaiheeseen: Viikkojen 1 ja 2 aikana esitämme eHealth-ohjelman ja esitämme, kuinka eHealth-tekniikoita käytetään parantamaan itsehoitoa ja ennaltaehkäisyä, tukihoitoa ja yhteiskunnallista terveyttä. Viikot 3 ja 4 keskittyvät suunnitteluun. Opit, miten suunnitella eHealth-ohjelma, joka sopii käyttäjälle ja yhteydelle, ja joka voi vietellä tai tukea ihmisiä muuttamaan käyttäytymistään. Viikkoissa 5 ja 6 keskitymme eHealth-teknologioiden levittämiseen ja arviointiin aiotussa ympäristössä sekä käyttäjien ja muiden sidosryhmien keskuudessa. Tämän kurssin jälkeen sinulla on uutta tietoa sähköisestä terveydenhuollosta, hankitut eHealth-taidot ja saivat tietoa sähköisen terveydenhuollon käytännöstä käytännössä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Ymmärtää, miten lohkot toimivat, missä tekniikka on peräisin ja miksi se antaa energiaasiakkaille mahdollisuuden, kuten koskaan ennen. ... [+]

Ymmärtää energia-alan estoketjun häiritsevä potentiaali

Tämä verkkokurssi tutkii energia-alan pilottitekniikan uskomattoman häiritsevää potentiaalia. Tarkoitat miten blockchain toimii ja alkaa ymmärtää taustaa, arvoehdotusta ja geopoliittista kontekstia, joka toi sen kaikkien huomion keskipisteeseen.

Kurssi tarjoaa selkeän yleiskuvan siitä, miten ja miksi estolaite siirtyy energia-alan käyttöön, optimoi vanhat prosessit ja luo asiakkaille entistä enemmän. Tämä luo uuden paradigman, jossa käyttäjät voivat ostaa ja myydä energiaa toisistaan.

Mitä aiheita käsitellään?Mikä on blockchain?Digitaaliset valuutatKehityshistorian kehitys ja tulevaisuusSmart-sopimukset ja hajautetut sovelluksetEnergia-alan lohkokaapeli: uusi paradigmaP2P-energiakauppaEV-lataukseen käytetty lohkokaapeliMitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi analysoimaan energian siirtymätapauksia teknisistä, oikeudellisista, taloudellisista, alueellisista ja sosiaalisista näkökulmista. ... [+]

Nykyään energiajärjestelmät joutuvat kohtaamaan globaaleja globaaleja haasteita: taloudellinen ja sosiaalinen kehitys, köyhyyden poistaminen, riittävän elintarviketuotannon, kaikkien terveyden suojelu, ekosysteemien suojelu, rauha ja turvallisuus. Suuri muutos - energian siirtyminen - tarvitaan näiden haasteiden ratkaisemiseen.

Tässä kurssissa lähdemme monitieteelliseen lähestymistapaan tarkastelemaan energian siirtymistä koskevaa kysymystä, joka tarjoaa sinulle puitteet ja menetelmät itse kysymyksen analysoimiseksi. Voitko ratkaista energiapulloa?

Mitä aiheita käsitellään?Energian siirtyminen ja kestävyysEnergian siirtymisen tekniset näkökohdatAluesuunnitteluIntegroitu energiajärjestelmäEnergian siirtymisen psykologinen näkökulmaEnergian siirtymisen oikeudellinen näkökulmaEnergiajärjestelmätEnergian siirtymisen taloudellinen näkökulmaMitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
7 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä kurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka oppivat englantia ja jotka ovat kiinnostuneita kehittämään englannin kielen taitoja työllistyvyyden ja työpaikan konteksteissa ... [+]

Tämä kurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka oppivat englantia ja jotka ovat kiinnostuneita kehittämään englannin kielen taitoja työllistyvyyden ja työpaikan konteksteissa. Se auttaa työnhakijoita ja nuoria ammattilaisia ​​tarvitsemaansa englantia.

Joka viikko keskitymme työelämän tärkeimpiin englantilaisiin näkökohtiin. Voit katsella videoita ja kuunnella ihmisiä, jotka etsivät ja hakevat työpaikkoja, valmistautuvat haastatteluihin, haastatteluihin, uuden työpaikan aloittamiseen ja uusien kollegojen työskentelyyn. Kokenut ohjaaja tutkii osaa käytetystä kielestä ja kiinnittää huomionne hyödyllisiin asioihin, jotka auttavat sinua parantamaan englantia työpaikoilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Lue, miten genomiikan kehitys muuttaa tietomme ja diabeteksen kaltaisten sairauksien hoitoa. ... [+]

Geenitekniikan alalla on tapahtunut valtava kehitys viimeisten 10 vuoden aikana ensimmäisen ihmisen genomin sekvensoinnista vuonna 2003. Nyt on mahdollista analysoida kaikki 20 000 ihmisen geenit yhdessä kokeessa sen sijaan, että keskityttäisiin yhteen geeniin kerrallaan. Olemme genomiikan aikakaudella.

Tämä ilmainen online-kurssi esittelee genomikysymyksen Exeterin yliopiston diabetesta käsittelevän asiantuntemuksen avulla havainnollistaen nykyisen genomitutkimuksen kliinistä soveltamista.

Tutki genomisen testauksen vaikutusta

Käytämme potilaan kokemuksia keskustellaksemme diabeetikon geneettisen diagnoosin vaikutuksista ja arvosta potilaille, heidän perheilleen ja hoidosta vastaaville lääkäreille. Opit ymmärtämään taudin taustalla olevan patologisen mekanismin ymmärtämisen arvoa, jotta etenevä genomisesta testauksesta parannettaisiin kliinisessä hoidossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutki, miten paikkatietoja ja maantieteellisiä tietojärjestelmiä (GIS) voidaan käyttää ymmärtämään ja parantamaan kansanterveyttä. ... [+]

Miksi liittyä kurssiin?

Ympäristö, jossa elämme ja työskentelemme, voi olla syvällinen vaikutus terveyteemme - vaikutus, jota geohealth-alueen nouseva ala tutkii.

Tämä ilmainen online kurssi esittelee sinulle uuden kehityksen geohealth, tarkastellaan uusinta ajattelua ja menetelmiä käyttää paikkatietojen ja maantieteellisten tietojärjestelmien (GIS) terveysasetuksia.

Ymmärtää geohealth- tekniikat ja parhaat käytännöt

Kurssi koostuu kymmenestä eri aihepiiristä, jotka vaihtelevat tiedonkeruumenetelmistä spatiaaliseen simulointiin ja joilla pyritään kurottumaan tieteellisen tutkimuksen ja terveydenhuollon ammattilaisten välinen kuilu.

Kurssin loppuun mennessä ymmärrät, miten paikkatietokannat ja geotietotekniikat voivat osaltaan vaikuttaa kansanterveydellisten ongelmien ratkaisemiseen ja olla tietoisia parhaista käytännöistä, kun he käyttävät tietoteknisiä sovelluksia terveysalalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Ymmärtää kriittisen energian haasteet maailmanlaajuisesti ja analysoi maailmanlaajuisen energiateollisuuden poliittista taloutta. ... [+]

Energiaa sanotaan usein olevan nyky-yhteiskunnan elinehto. Maailmantaloudessa on tällä hetkellä useita merimuutoksia, joiden ytimessä on energia.

Ymmärtää lukuisat kriittisen energian haasteet maailmalle

Tämän ilmaisen verkkokurssin tavoitteena on tarkastella lukuisia kriittisiä energiahaasteita, joita meillä on, sekä monimutkainen vuorovaikutus globaalien energiamarkkinoiden taloustieteen ja politiikan välillä.

Yli kuuden viikon aikana tutkitaan: öljyn alhaisten öljynhintojen syyt ja seuraukset maailmanlaajuisille energiamarkkinoille ja geopolitiikalle; Pohjois-Amerikan liuskekaasun menestys ja muiden maiden, erityisesti Kiinan, halu toistaa sen tulevaisuudessa; Yhdysvaltojen maakaasun ja öljyn tuotanto; ja paljolähkön vallankumouksen ja alhaisen öljyn hinnan vaikutukset OPECiin ja Venäjälle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Ymmärtää, miksi jotkut hallitukset yrittävät saada itsemääräämisoikeutensa ja jättää maailmanlaajuiset instituutiot. ... [+]

Globalisaatio on prosessi, jota kukaan ihminen ei voi nopeuttaa, hidastaa tai pysähtyä. Mutta se ei tarkoita sitä, että ihmiset eivät yritä.

Hallitukset ja kansalaiset kaikkialla maailmassa joko yrittävät hyötyä globalisaatiosta (ja yrittää rajoittaa sen kielteisiä vaikutuksia) tai yrittää välttää sitä. Tällä kurssilla opit joitain syistä, miksi ihmiset ovat joko pro tai globalisaation vastaisia. Tulet selville, miksi jotkut hallitukset ja maat valitsevat rajojen ja rajautumisen ja toiset valitsevat integraation.

Mitä aiheita käsitellään?Allianssit, sopimukset ja organisaatiotDemokraattinen väsymys ja populistiset vaatimuksetAlueellistaminen ja eurooppalaistaminenMuukalaisvihamielisyys ja kosmopoliittisuusSiirrot ja taloudellinen nationalismiProtektionismi ja globaali kilpailuKuka tämä on akkreditoitu?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Miten voit hallita haastavaa käyttäytymistä nuorilla? Tutustu tähän ilmainen online-kurssi, jossa on uusin tutkimus. ... [+]

Nuoret kohtaavat nykyään ongelmia, jotka tekevät työskentelystä ja auttaa heitä oppimaan, tärkeämpää kuin koskaan. Tämä kurssi auttaa parantamaan kokemusta nuorten parissa. Kurssilla käytetään viimeisintä tutkimusta, jossa tutkitaan haastava käyttäytymisen syitä ja tarkastellaan strategioita, joiden avulla voit luoda työkalupakin käyttäytymisen muokkaamiseen. Ambition School -johtajuus työskentelee eri asiantuntijoiden kanssa, jotka tarjoavat empiiristä tietoa ja oppimista eri kouluasetuksista, mikä tarkoittaa heidän asiantuntemustaan ​​sekä tutkimuksesta että nuorista suoraan tekemistään ihmisistä.

Arvioi nykyinen käytäntösi hallintaa ja käytt... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
5 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi kirjoja tasapainottamaan ja kehittää taitoja hallita taloutta henkilökohtaisissa ja liiketoimintaympäristöissä. ... [+]

Hanki käytännön taloudellisia taitoja, jotta voit tasapainottaa kirjoja

Tutustu rahan virtaamiseen henkilökohtaisissa ja liiketoimintaympäristöissä ja kehitä perustaitoja hallita taloutesi tällä kurssilla, joka tuo sinut kirjanpitoon ja kirjanpitoon.

Voit hallita yleisiä termejä, perusmatemioita ja saada kykyä panna tietosi käytäntöön. Tämän kurssin jälkeen pystyt täysin tasapainottamaan kirjoja ja ymmärtämään, miten voiton ja tappion käsitteet johtavat tuloihin tai velkoihin.

Kehitä ideoita keskustelun kautta

Tätä kurssia ei ole helpotettu. Oppilaita kannustetaan tukemaan toisiaan, jakamaan henkilökohtaista kokemusta ja tietoa ja näkemään uusia näkökulmia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutki ilmastonmuutoksen vaikutuksia kansanterveyteen ja löydä keinoja vaikuttaa käyttäytymiseen ja politiikkaan kaikilla tasoilla. ... [+]

Tutki suoria ja välillisiä tapoja, joilla ilmastonmuutos vaikuttaa terveyteen

Tämä verkkokurssi antaa sinulle mahdollisuuden tutkia ilmastonmuutoksen vaikutuksia kansanterveyteen. Se jakaa tietoa sekä välittömistä että välillisistä tavoista, joilla ilmastonmuutos vaikuttaa terveyteen ympäri maailmaa.

Se alkaa tarkastella ilmastonmuutoksen nykyisiä suuntauksia ja menetelmiä, joita käytetään arvioitaessa tällä hetkellä jatkuvasti kehittyviä tietoja. Saat selville, miten hyödynnät julkisesti saatavilla olevia tietoja, kampanjoita käytäntöjen ja käytäntöjen muutoksiin sekä paikallisella että alueellisella tasolla.

Mitä aiheita käsitellään?Mitkä ovat ilmastonmuutoksen aiheet ja suuntaukset kansanterveydestä ja voimmeko tehdä jotain parantaaksemme asioita?Ketkä ovat avainasemassa ilmastonmuutoksen torjumisessa, mitä he tekevät ja miten heidän haitallisia toimiaan torjutaan?Miten voimme todistaa, että vaikutukset terveyteen liittyvät ilmastonmuutokseen?Miten pannaan täytäntöön toimintasuunnitelma ilmastonmuutoksen vaikutusten parantamiseksi terveystilanteissaMitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Hanki innovaatiostrategian oivalluksia ja opi soveltamaan niitä kehittyneisiin ja uusiin konteksteihin. ... [+]

Tänään tapahtuva liiketoiminta ja maailman haasteet vaativat ylittävän ajattelun, joka loi haasteet ensiksi. Tässä on hyvä innovaatiostrategia. Tällä kurssilla kehität tietämystän avointen innovaatioiden, johtamisinnovaatioiden, foorumiinnovaatioiden ja kehittyvien markkinoiden innovaatioiden haasteista ja oppii kohtaamaan ne pitkällä aikavälillä. Käyttämällä tietokilpailuja, uusimmat teoreettiset näkemykset, uraauurtavia yrityksiä koskevat asiat ja ajattelevia keskusteluja johtavien asiantuntijoiden kanssa voit vahvistaa innovaatioosi.

Mitä aiheita käsitellään?

Viikko 1: Mikä on innovaatiostrategia?

Innovaatiostrategian määrittelySiirtyminen avoimeen innovointiinTapaustutkimus: Procter... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä ilmainen online-kurssi tutustuttaa sinut työtä ja asemaa Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin. Perustamasta iän, jolloin alamme koulua päättää eläkepolitiikan, Bri ... [+]

Tämä ilmainen online-kurssi tutustuttaa sinut työtä ja asemaa Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin. Perustamasta iän, jolloin alamme koulua päättää eläkepolitiikan, Britannian parlamentti tekee lakeja, jotka vaikuttavat elämäämme, työmme ja koko yhteiskunnan.

Lue, mitä parlamentti ja tekee

Alatte tarkastelemalla, mitä parlamentti on, miten se eroaa hallituksen ja miten se on muuttunut ja kehittynyt vuosisatojen kuluessa. Saat selville työstä alahuoneen ja ylähuoneen ja selvittää, miten asiat toimivat Chambers ja sen jälkeen seuraavan vuorokauden ja päivän välein.

Opi parlamentti tutkii hallituksen

Parlamentti on elintärkeää scrutinizing hallituksen toimintaan; tällä kurssilla opit mitä tämä näyttää käytännössä. Olet harkitsee eri välineitä kansanedustajien ja jäsenet ylähuoneen käyttävät tarkistaa ja haastaa hallituksen toimintaan varmistaa sen päätösten ovat avoimia, tehokkaita ja oikeudenmukaisia. Olet tutkii tarkoitus ja rooli erilaisten kysymysten, löytää joitakin konventioita keskustelua ja tutkia työtä valiokunnat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Aiotko käydä Alankomaissa? Tämä ilmainen online kurssi on täydellinen, jos sinulla on vähän tai ei lainkaan tietoa hollannin, mutta haluaisi hallita perusasiat. ... [+]

Aiotteko vierailla Alankomaissa? Tämä ilmainen online-kurssi on täydellinen, jos sinulla on vähän tai ei lainkaan tietoa hollannista, mutta haluaisit hallita perusteet. Kurssin avulla voit:

esittele itsesi, puhua perheen, ystävien, työn ja opiskelun, kokemus elämästä Alankomaissa. Kurssin aikana opit Hollanti lauseita, sanastoa ja kielioppia.

Opit tuttuja sanoja ja lauseita itsestäsi ja perheesi. Opit käyttämään yksinkertaisia ​​lauseita noin arkea. Ja voit kirjoittaa lyhyitä tekstejä.

Esimakua hollantilaisen? Liity nyt tietenkin!

Mitä aiheita peität? Lukeminen ja kuuntelemalla vuoropuhelut noin työ, opiskelu, harrastukset, syöminen, juominen, elävä, sään ja Ymmärtäminen kielioppi ympärillä konjugaatio verbejä, sanajärjestys, persoonapronominit, adjektiiveja, modaaliverbejä ja tehdä kysymyksiä Kirjoittaminen ja puhuminen malminetsinnän esittäytyminen ja puhumme syöminen ja elävä Johdatus Hollannin kulttuuri Mitä voit saavuttaa? Levitä perus Hollannin sanaston ja kieliopin alueella arkipäivän tilanteissa Lyhyet kirjalliset lausunnot Hollanti noin arjessa Keskustelkaa yksinkertaiset tilanteet ja tarpeet Dutch Kuka on kurssi? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Oppivat puhumaan, kirjoittamaan ja ymmärtämään toinen virallinen kieli Alankomaiden tämä ilmainen johdanto kielikurssille. ... [+]

Oppivat puhumaan, kirjoittamaan ja ymmärtämään toinen virallinen kieli Alankomaiden tämä ilmainen johdanto kielikurssille.

Tiesitkö, että lisäksi Hollanti, toinen virallinen kieli puhutaan Alankomaissa? Se on kieli entistä läheistä sukua Englanti kuin Hollanti. Tämä kieli on nimeltään Friisi.

Mitä aiheita peität? Lukeminen ja kuuntelemalla vuoropuhelut noin työ, opiskelu, harrastukset, syöminen, elävä, sään ja Ymmärtäminen kielioppi ympärillä konjugaatio verbejä, sanajärjestys, henkilökohtainen ja possessiivipronominit, adjektiiveja, modaaliverbejä ja tehdä kysymyksiä Kirjoittaminen ja puhuminen malminetsinnän esittäytyminen ja puhumme työskentelevien ja asuvien Mitä voit saavuttaa? Levitä perus Friisi sanaston ja kieliopin alueella arkipäivän tilanteissa Lyhyet kirjalliset lausunnot Friisi noin arjessa Keskustelkaa yksinkertaiset tilanteet ja tarpeet Friisi Kuka on kurssi? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Keskeistä tehokasta opetusta on antaa opiskelijoille vahva opetuksen suunnittelun, joka tarjoaa mahdollisuuksia itsenäisesti että yhteistyönä tutkia ja hankkia tietoa. Op ... [+]

Keskeistä tehokasta opetusta on antaa opiskelijoille vahva opetuksen suunnittelun, joka tarjoaa mahdollisuuksia itsenäisesti että yhteistyönä tutkia ja hankkia tietoa. Opiskelija voi sitten soveltaa mitä oppii eri konteksteille osoittaakseen, että oppimistulokset on saavutettu. Kurssilla esitellään tehokas opetussuunnitelma - ottaen huomioon kehittyvä korkeakouluympäristö ja nykyinen tutkimus opetussuunnitelmaan, opetussuunnitteluun, arviointiin ja palautetta, joka tukee opiskelijoiden oppimista.

Tutki mitä tekee hyvää opetuksen suunnittelun

Kehittää tehokkaita opetuksen suunnittelun vaatii huolellista suunnittelua ja jäsennelty ajattelun telineen oppimiseen, jotta voidaan maksimoida opiskelijoiden mahdollisuudet menestykseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Elämämme riippuu online-palveluista. Saavuta olennaiset verkkoturvallisuustiedot ja -taidot, jotka auttavat suojaamaan digitaalista elämääsi. ... [+]

Miksi liittyä kurssiin?

Tämä verkkokurssi auttaa sinua ymmärtämään verkkoturvaa ja suojelemaan digitaalista elämääsi kotona tai työssä.

Ohjaaja Cory Doctorow opastaa tunnistamaan uhkia, jotka saattavat vahingoittaa sinua verkossa ja ryhtyä toimiin vähentääkseen mahdollisuuksia, joita heille tapahtuu.

Kurssi kehittää verkkoturvallisuutesi laajemmassa maailmassa ja tuo esiin konsepteja, kuten haittaohjelmia, viruksia, troijalaisia, verkkoturvallisuutta, salausta, identiteettivarkautta ja riskienhallintaa.

Kurssi on tukenut Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen kansallisen tietoturvaohjelman, GCHQ Certified Training ja IISP akkreditoitu.

Mitä aiheita käsitellään?... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Full-time
Part-time
8 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Lue, miten Grönlannin jäätä seurataan avaruudesta ja maasta, ymmärtämään aiempaa, nykyistä ja tulevaa ilmastoamme. ... [+]

Tutki, miten ilmastonmuutos vaikuttaa Grönlannin jääarkkiin

Se koostuu kerroksista pakatusta lumesta viimeisten 100 000 vuoden aikana. Suuri Grönlannin jäätiketti toimii sekä arvokkaana ennätyksellisenä ilmastollamme että tulevaisuuden ilmastomuutoksena.

Tämä verkkokurssi korostaa, miten Grönlannin jäätä seurataan avaruudesta ja maasta. Tarkastat mittauksia, joita Earth Observation (EO) -satelliitit, kuten Cryosat, mahdolliset tekniikat ja tekniikat, tuotetut tiedot sekä sen käyttötarkoitukset ja haasteet mahdollistavat.

Voit myös tutkia jäätä ilmastojärjestelmässä ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia Grönlannin jäällä.

Mitä aiheita peität? Satellite Earth Observation -teknologia, terminologia ja tietotuotteiden tyypit, joita voidaan käyttää jäätelöiden valvonnassa Jääpaksuuden ja dynamiikan ainutlaatuiset mittaukset, joita satelliittitiedot voivat tarjota Miten päästä käsiksi prosessiin ja työskennellä maapallon havaintoaineiston ja jäänmittauslaitteiden kanssa Maan havainnointitietojen käyttö useilla tieteellisillä, politiikan ja päätöksenteon alueilla yhdessä malleissa Mitä voit saavuttaa? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Johdatus eräisiin keskeisiin käsitteisiin tehokkaan kielten opetuksessa ja oppimisessa. ... [+]

Mikä on kieli? Kuinka oppimme merkityksen uudella kielellä? Mikä on helppo ja vaikea oppia toista kieltä? Ja mikä on paras tapa opettaa muita kieliä?

Tämä ilmainen online kurssi ehdottaa vastauksia näihin kysymyksiin. Se on kehitetty Southamptonin yliopistossa ja British Councilissa, ja se perustuu heidän jännittävään yhteiseen verkkokurssiinsä, englannin kielen opetukseen.

Jos olet täysin osallistuva oppija "Kielen ymmärtäminen: Oppiminen ja opettaminen", voit hakea apurahaa kattamaan osan MA palkkioista. Saat lisätietoja kurssin yhteydessä.

Kurssi kestää neljä viikkoa. Se esittelee teille joitain uusimpia ideoita kielten oppimiseen ja opetukseen liittyvästä tutkimuksesta ja käytännöstä. Aiomme:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Selvitä, miten runot, näytelmät ja romaanit voivat auttaa meitä ymmärtämään ja selviämään syvästä emotionaalisesta rasituksesta tässä ilmaisessa online-kurssissa. ... [+]

Suuri 1700-luvun kirjailija, tohtori Samuel Johnson, joka kärsi vakavasta masennuksesta, sanoi, että "kirjoittamisen ainoa pää on antaa lukijalle parempi nauttia elämästä tai parempi kestää sitä".

Johnsonin lauseen ottaminen lähtökohtana käsittelee, miten runot, näytelmät ja romaanit voivat auttaa meitä ymmärtämään ja selviytymään syvälle emotionaaliseen törmäykseen.

Matkalla, kuulet lääkäreiltä, ​​jotka tarjoavat lääketieteellistä näkökulmaa, ja ihmisistä, jotka ovat siirtyneet kirjallisuuteen kriisin hetkinä, mukaan lukien niin tunnettuja lukuja kuin Melvyn Bragg, Mark Haddon, Sir Ian McKellen ja Stephen Fry.

Mitä aiheita käsitellään?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutki keinoja kasvattaa koulutusta etenkin alueilla, joilla resurssit ovat rajalliset. ... [+]

Miljoonat lapset ympäri maailmaa suljetaan pois koulutuksen saatavuudesta vammaisuuden vuoksi - ryöstämällä heidät mahdollisuuksiltaan ja vähentämällä yhteiskuntamme.

Tässä kurssissa tutustut osallistavasta koulutuksesta, ymmärtävät, mitä esteitä oppimisessa ja miten heitä haastetaan. Yli kuuden viikon aikana opit tuntemaan erilaisia ​​ihmisiä, joilla on kokemusta vammaisuudesta, ja löytävät käytännön keinoja luoda osallistavan oppimisympäristön, jota voit soveltaa omalla alueella.

Liity meihin ja luo maailma, jossa oppiminen on kaikille lapsille.

Mitä voit saavuttaa?

Kurssin loppuun mennessä voit ...

Kuvaile osallistavan koulutuksen periaatteita ja lähestymistapoja Tunnista sosiaalisen ja sosiaalisen osallisuuden esteet Keskustele perheen ja yhteisön roolista osallistavan koulutuksen tukemisessa Tutki luomaan inklusiivisen kouluympäristön Käytä ideoita osallistavista opetuskäytännöistä luokkahuoneessa Tutki asenteiden vaikutusta kykyyn toteuttaa osallistavaa koulutusta Kuka on kurssi? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Hanki tutustuminen museoihin tällä ilmaisella online-kurssilla. Opi ihmisiä ja ideoita, jotka muokkaavat museoita tänään ... [+]

Kuinka voimme ymmärtää museoita tänään? Kuka on museo? Miten voimme vastata emotionaalisesti museoihin ja tiloihin? Ja miten museot voivat osallistua sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien, terveyden ja hyvinvoinnin harjoittamiseen? Tällä kurssilla tutustut näihin kysymyksiin erilaisten inspiroivien tapaustutkimusten ja ajatuksia herättävien ideoiden avulla. Tutustu siihen, miten nykyaikaiset museot pyrkivät vaikuttamaan nykymaailmallamme, oppimalla National Museums Liverpoolin, joka on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista museopalveluista, ja museoiden yliopiston Leicesterin yliopisto, yli 50 vuotta.

Kuka on kurssi?

Tämä kurssi on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita museoista. Saatat olla nykyinen tai tuleva opiskelija, joka haluaa oppia enemmän museotutkimuksen koulutuksesta; Museo vapaaehtoinen; Tai museokäyttäjä. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Vapaa kurssi ammatillisen koulutuksen sektorille edistämään tehokasta harjoittelua ja pedagogiikkaa sekoitetussa oppimisessa. ... [+]

Tämä kurssi on suunniteltu auttamaan ketään, joka opettaa tai tukee oppimista ammatillisessa koulutuksessa ja ammatillisessa koulutuksessa, ymmärtämään sekoitetun oppimisen hyödyt ja miten tekniikkaa käytetään tehokkaasti oppijoiden tukemiseen. Digitaalisten mestarien ryhmän tukemana yhdistyvät opetus- ja koulutusalan ammattilaiset, jotka ymmärtävät yhdistetyn oppimisen käytännön haasteet. Sinun on tiedostettava, kuinka tärkeää on yhdistää digitaaliset menetelmät opetukseenne. Nämä menetelmät auttavat oppijoitasi tutustumaan digitaalisiin työpaikkoihin, joihin he liittyvät.

Mitä aiheita käsitellään?Sekoitetun oppimisen määritelmät.Digitaalisen tekniikan vaikutus opettajiin ja oppijoihin.Pedagogiset teoriat ja opetusmenetelmät, jotka tukevat yhdistettyä oppimista, mukaan lukien konstruktivismi, sosiaalinen konstruktivismi ja ongelmaperustainen oppiminen.Digitaaliset teknologiat, jotka tukevat sekoitettua oppimista virallisissa ja epävirallisissa oppimisympäristöissä.Virtuaalioppimisympäristöjen rooli (VLE) ja niiden käyttäminen tehokkaasti sekoitettuun oppimiseen.Avoimien työkalujen rooli sekoitetussa oppimisessa.Avoimet opetusresurssit (OER): mitä he ovat, miten heitä voidaan käyttää ja mistä löytää ne.Prosessit yhdistetyn oppimisen suunnittelulle, mukaan lukien opetussuunnitelma ja opetussuunnittelu. DADDIE-mallin rooli sekoitetun oppimisen suunnittelussa ja arvioinnissa. Story-telling ja story-boarding tekniikat kehittää digitaalista oppimista.Arvioinnin rooli opetussuunnitelman suunnitteluprosessissa. Erilaiset lähestymistavat teknologian käyttöön arvioinnin ja palautteen tukemiseksi."Käännetyn" oppimisen edut ja haasteet. Lähestymiskeinot käännetyn oppitunnin suunnittelussa.Yhteiskoulutuksen yhdistelmä, mukaan lukien keskustelufoorumien käyttö, synkroninen yhteistyö ja sosiaalinen media.Miten suunnitella ja tarkastella yhdistettyä oppimistoimintaa.Digitaalisten taitojen oppijoiden on varattava heidät nykyaikaiselle työpaikalle ja miten oppilaita voidaan tukea näiden taitojen kehittämisessä.Sisällyttävien opetuskäytäntöjen merkitys. Opetuksen ja koulutuksen lisäämisen arvo oppijoille.Joustavan oppimisen kysyntä ja digitaalisen teknologian rooli joustavuuden lisäämisessä.Mitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi käyttämään yksinkertaista elokuvantekoa ja animaatiota oppimaan elämää ja tukemaan cross-curricular saavutuksia ja arviointia. ... [+]

Tämä ilmainen online-kurssi auttaa jokaista, joka työskentelee 5-19-vuotiaiden nuorten kanssa, osallistumaan oppimiseen yksinkertaisen elokuvan ja animaation kautta. Löydät, miten elokuvaa ja animaatiota voidaan käyttää tehokkaina työkaluina aktiivisen oppimisen kannustamiseksi ja oppilaiden mahdollistamiseksi luoda vahvat yhteydet opetussuunnitelman kaikkiin osiin.

Kokeile elokuvantekoa ja animaatiota luokkahuoneessa

Kurssin aikana:

oppii, kuinka yksinkertaisia ​​laitteita voidaan käyttää laadukkaiden lyhytelokuvien tuottamiseen luokkahuoneessa;soveltaa tätä tietoa luokassa luomalla elokuvia, jotka auttavat saavuttamaan saavutuksia;löytää erinomaisia ​​vinkkejä, joiden avulla voit hioa elokuvantekniikoita;oppivat tuottamaan yksinkertaisia ​​elokuvia ja animaatioita opiskelijoiden kanssa;ja opi käyttämään tätä luovaan taidemuotoa arviointityökaluna.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Muuta tapaa, jolla näet ensimmäisen maailmansodan, kun tutustut hiljattain julkaistujen historiallisten arkistojen toivoon, kärsimykseen ja menetyksiin. ... [+]

25. huhtikuuta 2015 merkitty Centipolar of Gallipoli laskujen.

Gallipoli-kampanja oli Australia ja Uuden-Seelannin ensimmäinen suuri sotilaskäynti maailmansodassa 1. Anzacs jatkoi taistelua Palestiinassa, Egyptissä ja Länsi-Edessä ja kärsi yhden suurimman onnettomuustilanteen kaikista liittoutuneista armeereista.

Usein tämä haaste, joka on aina haasteellinen, edellyttää kriittistä tutkimusta konfliktista, joka muuttui maailmaa.

Tämä ilmainen online-kurssi on osa Monash-yliopiston 100 Stories -projektia, joka muistuttaa Anzacin vuosihenkistä ja selvittää sodan kustannukset. Kurssi sopii yhteen ANZAC Dayin kanssa 25. huhtikuuta ja ehdottaa uusia ja osallisuutta edistäviä tapoja muistaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Full-time
Part-time
5 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi arvioimaan yrityksen taloudellista suorituskykyä hankintamahdollisuuksien määrittämiseksi. ... [+]

Tämä kurssi tutkii, miten käyttää vapaita kassavirta-konsepteja analysoimaan ja arvioimaan yrityksen suorituskykyä parantamaan pääomavaatimuksia ja hankintapäätöksiä.

Saat käyttöönoton vapaaseen kassavirtaan ja sen osiin ja tutustut pääoman kustannuksiin. Tarkastellaan myös sitä, kuinka vapaa kassavirta voidaan käyttää yritysostoissa ja tutkia joitain yhteisiä toteutusongelmia.

Mitä aiheita käsitellään?

Viikko 1 - vapaa kassavirta

Vapaa kassavirtaosa ja yrityksen tavoite

Viikko 2 - Pääoma ja muutettu vapaa kassavirta

Pääomakustannukset, pääomavaatimukset vapaa kassavirta ja muutettu vapaa kassavirta

Viikko 3 - Arviointi

... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi sulautumisten ja yritysostojen muodostamiseen ja löytää asiakirjat, verot ja oikeudelliset rakenteet, joita tarvitaan kauppasopimuksen toteuttamiseen. ... [+]

Ymmärtää fuusioiden ja yritysostojen käytännöllisyys

Tämä kurssi tarkastelee yksityiskohtaisesti eri tapoja, joilla fuusiot ja yritysostot ovat jäsenneltyjä.

Saat tietoa oikeudellisista rakenteista, osakehankinnoista, varallisuushankinnoista, verotuksellisista tappioista ja käänteisistä sulautumisista.

Kun tutkit näitä eri tapahtumarakenteita, harkitset asiaan liittyviä oikeudellisia ja yritystodistuksia sekä verovelvollisuuksia sekä ostajalle että myyjälle.

Mitä aiheita peität?

Viikko 1 - Tarkastelu, asiakirjat ja oikeudelliset rakenteet

Ymmärtää asiakirjat, kuten kirjautumiskirjeet, salassapitosopimukset, termisivut, aiesopimukset ja rakenteet, jotka tukevat M & A: ta... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutki aurinkopaneeliteknologian nykytilaa ja tulevaisuuden potentiaalia ja hanki uusia näkemyksiä aurinkosähkömarkkinoilla. ... [+]

Tutustu PV-liiketoimintaan ja laajenna ammattimaisia ​​vaihtoehtoja.

Aurinkovoiman hyödyntäminen on ollut energia-alan ammattilaisten unelma vuosikymmenien ajan. Nyt, kun aurinkosähkötekniikka on yhä edullisempi, skaalautuva ja helposti saatavilla, unelma lähestyy todellisuutta.

Tämä verkkokurssi tutkii aurinkoenergiaa syvällisesti tarkastellen mahdollisuuksiaan nykypäivään ja lähitulevaisuuteen, tutkimalla teknisiä haasteita ja arvioimalla kaupallisia mahdollisuuksia.

Se tarjoaa vertaansa vailla olevaa näkemystä globaaleista aurinkosähkömarkkinoista ja antaa sinulle tietoa ja käytännön yksityiskohtia aurinkoenergian tulevaisuuden muotoilemiseksi ja johtamiseksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kuvaa kuninkaallisen ruoan historia kuninkaallisten palatsin loistossa. ... [+]

Tutustu kuninkaallisen ruoan historiaan viiden keskeisen hallitsijan maun mukaan.

Tudorsista 1900-luvulle liittymään Readingin yliopiston ja historiallisten kuninkaallisten palatssien asiantuntijoiden historioitsijoihin, kuraattoreihin ja elintarviketieteellisiin tutkijoihin ja hemmotellaan rotujen peräkkäisten sukupolvien muuttuviin makuihin ja kokemaan niiden palatsien loistosta. Otamme innostuneena kulissien taakse joitain Englannin uskomattomimmista palatseista; Henry VIII Hampton Courtin palatsissa, Elizabeth I London Towerissa, George I Hampton Courtin palatsissa, George III Kewin palatsissa ja Victoria at Kensington Palace.

Mitä aiheita peität?

Viikko 1: Kuninkaan Henry VIII ja Hampton Courtin palatsi... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Full-time
Part-time
5 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutustu siihen, miten kaupungit kehittävät omia kulttuureitaan ja tutkivat kulttuuriperintöön liittyviä avainkäsitteitä. ... [+]

Kulttuuriperintöä käsitellään yleensä kansallisesti tai uskonnollisesti: puhumme italialaisesta kulttuurista, kreikkalaisesta sivistyksestä, islamilaisesta taiteesta ja niin edelleen. Mutta nykyään kaupungit luovat omia perintöjään museoiden, gallerioiden, taiteellisten tavaroiden markkinoiden ja kaupunkiverkkojen kautta. Kaupungit esittelevät itsensä kulttuurina keskuksina, jotka edustavat ja yhdistävät koko alueet, esimerkiksi Dohan ja UAE: n, Singaporen ja Kaakkois-Aasian, Los Angelesin ja Pohjois-Amerikan.

Käyttämällä näitä ja muita esimerkkejä, tällä kurssilla tutkitaan tarkalleen, mitä kaupunkien kulttuuriperintö ja siihen liittyvät avainkäsitteet tarkoittavat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutki maahanmuuttoa koskevia teorioita perusteellisemmin ja opi, miten muuttoliike on jatkuva ilmiö koko ihmiskunnan historiassa. ... [+]

Siirry yli muuttoliikkeen otsikot

Tämän toisen osasarjan toisessa kurssissa tutustutaan eri teoreettisiin malleihin, jotka pyrkivät selittämään, miksi maahanmuutto alkaa ja miksi se jatkuu. Tutkitaan maahanmuuttoa yhteiskuntamme rakenteelliseksi piirteeksi ja tarkastelemme yksilön valintoja siirtyä. Otatte huomiota roolien verkostoihin ja instituutioihin ihmisten liikkumisessa. Kuulet myös kansainvälisiltä asiantuntijoilta siitä, miten maahanmuutto-teoriat voivat auttaa meitä ymmärtämään tapauksia, joissa maahanmuuttovirheet tapahtuvat eri alueilla.

Mitä aiheita käsitellään?Muuttoliikkeen ymmärtäminen maailmanlaajuisena ilmiönäMiksi muuttoliike alkaa?Miten muuttoliike jatkuu?Teoreettiset lähestymistavat käytännössäMitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutki tutkimusta ja miksi se on meille kaikille niin tärkeä. Selvitä, miten tehdään näyttöön perustuvia päätöksiä. ... [+]

Kuvittele maailma ilman tutkimusta, jossa hallitukset toteuttavat käytännönläheisiä toimintatapoja ja valmistajat vapauttavat tuotteet ilman testausta.

Tutkimus antaa meille mahdollisuuden ratkaista ongelmia maailmanlaajuisesti ja tehdä näyttöön perustuvia päätöksiä.

Tämän kurssin aikana tutustut tutkimukseen ja miksi se on meille kaikille niin tärkeä. Opit perustiedot tutkimuskonsepteihin, tavata johtavia tutkijoita, jotka työskentelevät reaalimaailman ongelmien suhteen ja tunnista kiinnostuksen ala oman tutkimuksen suhteen.

Mitä aiheita käsitellään?Tutkimuksen osuus yhteiskunnalleJohdatus perustutkimukseen, mukaan lukien: Todisteisiin perustuva päätöksentekoTutkimuksen paradigmat ja lähestymistavatMitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutustu tärkeimpiin tieteellisiin ja filosofisiin käsitteisiin omien mieltemme ymmärtämiseksi tällä ilmaisella online-kurssilla ... [+]

Tämä ilmainen online-kurssi kokoaa yhteen oppilaat ja harjoittajat, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten mielessä toimii. Sen tavoitteena on rakentaa siltoja perinteisesti vastustavien lähestymistapojen välillä mielen ymmärtämiseksi.

Mikä on mieli?

Tämä kysymys on hämmentänyt filosofeja, tutkijoita, historioitsijoita ja tavallisia ihmisiä ajan ja kulttuurien välillä.

Vaikka lääketieteellisessä käsityksessä, miten aivot toimivat, voivat valaista neurologisia toimintoja ja häiriöitä, keskeinen kysymys siitä, mihin mieli puhuu toiselle ongelmalle.

Tätä ongelmaa ei voida vastata puhtaasti tieteellisellä aivojen ymmärryksellä eikä puhtaasti filosofisella tai psykologisella lähestymistavalla. Useat tieteenalat ovat yrittäneet käsitellä kysymystä ", mikä johtaa useisiin ja joskus vastakkain vastaaviin kysymyksiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Full-time
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Hanki romaanin ihon ymmärtämällä modernin fiketin tärkeimpiä rakennuspalikoita. ... [+]

Saat enemmän lukemistasi

Mikä tekee suuresta romaanista? Kuinka on romaani kudottu yhteen? Kuinka voimme parhaiten arvostaa kaunokirjallisuutta?

Vastaa näihin kysymyksiin ja lisää tätä kurssia Edinburghin yliopistosta ja Edinburghin kansainvälisestä kirjakaupungista.

Kurssilla näet neljä modernin fiketin päärakennusta: juoni, luonnehdinta, vuoropuhelu ja asetelma käyttämällä esimerkkejä useista teksteistä, mukaan lukien neljä romaania, jotka listattiin viime vuonna James Tait Black -fiktio-palkinnoksi. Tutki myös muodollisia strategioita, joita kirjoittajat käyttävät, miten he ovat tulleet, ja miten he vaikuttavat meihin lukijoina.

Mitä aiheita käsitellään?Kurssilla tarkastellaan erityisiä tekniikoita, jotka liittyvät piirustukseen ja ajallisuuteen, mukaan lukien flashbacks, epäluotettava kertomus ja kehystetyt kerronta.Kurssi käsittelee tapoja ymmärrystä luonnetta, kuten käyttäytymistä ja motiiveja.Se käsittelee vuoropuhelun esittelyyn liittyviä kysymyksiä, kuten keskustelumallia ja murretta.Kurssilla tarkastellaan erilaisten asetusten vaikutusta juonien ja luonteen kehitykseen.Se kehottaa oppijoita kokeilemaan ymmärrystä viikoittaisten tietokilpailujen ja lopullisen vertaisarviointitehtävän avulla.Kurssi kattaa neljä romaania, jotka on listattu James Tait Black -fiktio-palkinnolle 2017: CE Morganin The Sport of Kings, Garth Greenwellin teoksesta, Eimear McBride's The Lesser Bohemiansista ja Jo Baker's A Country Roadista, A Tree.Mitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutki yötaivaa ja paranna tuntemustasi tähtitieteestä Orionin tähtikuvion kautta. ... [+]

Tämä online-tähtitieteen kurssi muuttaa niin kuin näet yötaivaan.

Tutit yhden tunnetuimmista tähtikuvioista Orion. Alkaen nebula, jossa uusia tähtiä ja planeettoja muodostuu, voit tutustua seitsemään kirkkaimmista tähtiä, jotka muodostavat Orionin käyttämällä korkealaatuisia kuvia, mukaan lukien Hubble-avaruusteleskooppi.

Opit eksoplaneista ja salaisuuksista aurinkokunnan ulkopuolelle. Ja ajattelet Linnunradia, kun tarkastellaan maailmankaikkeuden historiaa Big Bangista nykypäivään.

Kurssi tuotettiin Dangoor Educationin kaltaisella tuella.

Mitä aiheita käsitellään?Yötaivaan tarkkailu ja valokuvausConstellations ja erityisesti OrionTähtien muodostuminen ja tähtien kehitysYdinfuusio tähteäSupernovae, valkoiset kääpiöt, neutronit ja mustat aukotLinnunrata ja muut galaksitBig Bang ja maailmankaikkeuden evoluutioPimeä aineAurinkokunta, erityisesti asteroidit ja komeetitPlaneetit muiden tähtien ympärilläMitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Ymmärrä, miten digitaalinen markkinointi voi auttaa sinua käynnistämään yhdellä neljällä kurssilla Online Business Success -ohjelmassa. ... [+]

Tämä ilmainen online-kurssi esittelee sinut digitaalisen markkinoinnin nopeasti kehittyvässä maailmassa ja sen roolissa verkossa toimivien yritysten tietoisuuden ja myynnin edistämisessä. Käymme yhdessä asiakashyppyyn tutustumalla, miten ihmiset käyttävät digitaalia etsimään, sitoutumaan, tarkastelemaan ja ostamaan.

Opi luomaan digitaalinen markkinointistrategia

Jos et tiedä mihin olet menossa, et koskaan tule, minkä vuoksi tarvitset strategian digitaalisten markkinointipäätösten ohjaamiseksi. Tarjoamme sinulle vaiheittaisen oppaan oman digitaalisen markkinointistrategian luomisesta, jotta sinut pysyisi oikealla tiellä kohti tärkeimpiä asiakkaitasi sitoutumista ja säilyttämistä verkossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Mikä on rikollisuus? Miten rikosoikeus toimii Englannissa ja Walesissa? Lue lisää seuraamalla tapausta järjestelmässä. ... [+]

Mitä tapahtuu, kun rikos väitetään tapahtuneen Englannissa ja Walesissa? Nyt sinulla on mahdollisuus selvittää. Tässä kurssissa noudatat epäiltyä tutkinnan, syytteeseenpanon ja tuomitsemisen kautta. Astut oikeuteen - selvittämällä, miten rikosoikeudellinen prosessi toimii - ja oppia rikosoikeudesta ja tärkeimmistä instituutioista, kuten poliisista ja tuomioistuimista.

Mitä aiheita käsitellään?Viikko 1: rikollisuuden määritelmät; rikollisuuden laajuuden mittaaminenViikko 2: tutkinta ja syytetoimet3. viikko: kokeiluprosessiViikko 4: SentencingMitä saavutat?

Kurssin loppuun mennessä voit ...

Tunnista erilaiset määritelmät "rikoksesta"Kuvaile perusperiaatteissa keskeisiä prosesseja rikosoikeudessa, mukaan lukien tutkinta, syytetoimet, puolustus, tuomitseminen ja tuomitseminenKehitettävä perusteltu näkemys rikosoikeudellisten prosessien perustana olevista arvoista Englannissa ja Walesissa sekä toimielinten, poliisin, asianajajien ja tuomioistuinten tehokkuudestaKuka on kurssi?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Luota itsellesi ja hanki käytännön neuvoja nuorten koodiklubin käynnistämisestä ja käyttämisestä. ... [+]

Valmista käyttämään hauskasta ja opetuksellista koodiklubia

Code Club on maailmanlaajuinen verkosto vapaaehtoisia ja kouluttajia, jotka käyttävät ilmaisia ​​koodausklubeja 9 - 13-vuotiaille.

Tämä lyhyt kurssi antaa sinulle luottamusta ja taitoja nuorten Code Clubin ylläpitämiseen ja innostaa seuraavan sukupolven innoissaan tietotekniikan ja digitaalisen tekemisen suhteen.

Saat käytännön neuvoja ja vinkkejä vapaaehtoisilta, opettajilta ja Code Club -tiimiltä ja tutustu Free Code Club -resursseihin.

Mitä aiheita käsitellään?Ohita vaiheittaiset ohjeet Code Clubin käynnistämiseen.Luo toimintasuunnitelma Code Clubin perustamiseksi.Suunnittele ja lähetä ensimmäinen istunto nuorilla.Ideoita ja vinkkejä siitä, miten motivoida oppilaita ja juhlia heidän saavutuksiaan.Mitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutustu vakoojakoulutukseen ja oppia pitämään salaisuutesi turvallisena 13-18-vuotiaille suunnatuille kursseille. ... [+]

Käytä logiikkaa ja ongelmanratkaisutaitoja ratkaista vaikeita palapelejä

Mihin tarvitaan vakooja? Vahva kriittinen ajattelu ja viestintätaidot, luja logiikan ymmärtäminen ja palapelirakkaus ovat kaikki hyödyllisiä.

Tämä kurssi auttaa sinua kehittämään näitä kykyjä tutkimalla jännittävää maailmaa vakoilusta. Opit koodin tekemiseen ja murtamiseen, salaukseen, loogiseen ajatteluun ja enemmän, kun huomaat, tekisiko hyvä vakooja.

Mitä aiheita käsitellään?Johdanto vakoiluun ja yhteisiin Yhdysvaltojen virastoihin, jotka keräävät tietojaSyyt tietojen salaamiseenEri tavoin tiedot salataanKäyttämällä loogista ajattelua ja kielellisiä malleja rikkoa salattuja viestejä ilman avaintaKuinka perinteiset salausmenetelmät johti nykypäivän tietokoneeseenMiksi tietojen suojaaminen on tärkeääKuinka sosiaalisessa mediassa annetut tiedot voivat vaarantaa henkilökohtaisten tietojemme turvallisuudenNykyajan salauksen tehokkuusMitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutki digitaalisen muutoksen vaikutuksia yrityksiin ja palveluihin ja selvitä, miten se voidaan toteuttaa omassa organisaatiossasi. ... [+]

Tekniikka muuttuu jokaisen näkökulman suhteen siitä, miten yritykset ja palvelut, julkiset tai yksityiset, toimivat - prosessi, jota kutsutaan digitaaliseksi muutokseksi.

Arvioida palvelujen teollistamista integroimalla digitaaliset ja inhimilliset näkökohdat Kuka on kurssi?

Tämä kurssi on suunniteltu palveluiden tai teollisuusyritysten työntekijöille, jotka pyrkivät digitalisoimaan palveluitaan ja haluavat ymmärtää tämän muutoksen vaikutuksen organisaatioon ja kulttuuriin.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Full-time
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi animaatiotekniikoita, kuten pysäytysliike, 2D, CGI ja pixilation, palkitulla animaattorilla, tässä ilmainen NFTS-kurssi. ... [+]

Olipa kyseessä orastava animaattori tai animaation fani, joka haluaa ymmärtää paremmin mitä tapahtuu takana, tämä ilmainen online-kurssi kansainvälisesti arvostetusta kansallisesta elokuvakoulusta (NFTS) tarjoaa sinulle jotain.

Yli neljän viikon aikana palkittujen animaattoriemme ryhmä vie sinut läpi heidän lähestymistapaansa kertoakseen tarinoita ja demystify omasta animaatiotekniikastaan.

2 - 2D tai cel animaatio.

3 - Suuren mittakaavan animaatio todellisessa maailmassa.

4 - CGI- tai 3D-tietokoneanimaatio.

NFTS on yhdistänyt Creative Skillsetin tarjoamaan tätä kurssia. Tutki Animaatio sisältää useita palkittuja lyhytelokuvia, jotka ovat valmistuneet NFTS: n äskettäin valmistuneilta, ja mahdollisuudet kokeilla pienimuotoisia animaatiotekniikoita.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Hanki johdannon opiskelee arkeologiaa, tutkimalla jännittävä löytöjä Vale of Pewsey, lähellä Stonehenge ja Avebury. ... [+]

Hanki johdannon opiskelee arkeologiaa, tutkimalla jännittävä löytöjä Vale of Pewsey, lähellä Stonehenge ja Avebury.

Ota virtuaalinen kenttämatkan Vale of Pewsey

Tulemme näyttämällä ympäri meidän kenttä koulu - kuukauden mittainen kaivanto Vale of Pewsey, joka on suhteellisen koskematon sivuston verrattuna sen maailmankuulu naapureita, Stonehenge ja Avebury.

Vale of Pewsey on arkeologista aarrearkku ja helmi sen kruunu on Marden. Rakennettu noin 2400 BC, Marden on suurin henge maassa ja yksi Britannian tärkeimmistä mutta vähiten ymmärretty esihistoriallisia monumentteja.

Jokainen esine on tarina kertoa ja me tutkimme, miten arkeologit maalata elävän kuvan siitä, mitä elämä oli neoliittinen kertaa kautta ällistyttävää valikoima keksintöjä tässä kauniissa osassa Englantia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Nykymaailmassa, uusien tuotteiden ja palveluiden eivät rajoitu yhden organisaation tai jopa yhdessä maassa. Menestyäkseen yritysten täytyy olla valmis työskentelemään mui ... [+]

Nykymaailmassa, uusien tuotteiden ja palveluiden eivät rajoitu yhden organisaation tai jopa yhdessä maassa. Menestyäkseen yritysten täytyy olla valmis työskentelemään muiden kanssa, havaita ja kehittää ideoita - malli tunnetaan avoimen innovaation.

Levitä avoin innovaatio kilpailuetu

Tämä ilmainen online-kurssi on, miten voit löytää ideoita innovaatio ulkomaailmaan - esimerkiksi toimittajien, kilpailijoiden tai asiakkaiden - ja sulauttaa ne omaan toimitusketjuun, uusien prosessien, tuotteiden ja palveluiden.

Kurssi tarjoaa tietoa ja tutkimusta siitä, miten organisaatio, riippumatta sen sijainnista, voi valjastaa uusin ajattelua soveltamisessa avoimen innovaation saavuttaa kilpailuetua.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Organisaatiot suorittaa useita liiketoimintaprosesseja. Ne tukevat mitä saa tehdä, milloin ja miten, jotta he voivat saavuttaa asetetut strategiset tavoitteet. ... [+]

Ei ole mitään erityistä aiempaa kokemusta tai tietämystä liittymään.

Mitä ohjelmistoja tai työkaluja tarvitset?

Kaikki mitä tarvitset onnistua tässä kurssi on saatu tai voidaan ladata ilmaiseksi.

Sekalaista [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Full-time
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Nykymaailma tuottaa enemmän tietoa kuin koskaan ennen! Mahdollisuus muuttaa sen hyödyllistä tietoa on tärkeä taito. Tämä kurssi esittelee käytännön data mining käyttäen W ... [+]

Opi louhia omat tiedot

Nykymaailma tuottaa enemmän tietoa kuin koskaan ennen! Mahdollisuus muuttaa sen hyödyllistä tietoa on tärkeä taito. Tämä kurssi esittelee käytännön data mining käyttäen Weka työpöydällä. Me hälventää mysteeri, joka ympäröi aihe. Kerromme periaatteita suosittu algoritmeja. Näytämme miten niitä käytetään käytännön sovelluksissa. Saat runsaasti kokemusta todella kaivostiedonsiirtojärjestelmät aikana, ja sen jälkeen sinun on hyvin varustettu louhia omia. Weka alkunsa yliopistossa Waikaton NZ, ja Ian Witten on kirjoittanut johtava kirjan tiedonlouhintaa.

Mitä aiheita peität? Mikä on tiedon louhinta? Jossa sitä voidaan soveltaa? Miten yksinkertainen luokitus algoritmit? Mitkä ovat niiden vahvuudet ja heikkoudet? Millä tavoin tosielämän luokittelumenetelmien monimutkaisempi? Miten arvioitte luokittelija suorituskykyyn? Mikä on ”overfitting” ja miten voit torjua sitä? Miten Ensemble tekniikoita tulos voidaan yhdistää eri algoritmien? Mitä eettisiä näkökohtia syntyy, kun kaivos tietoja? Mitä voit saavuttaa? Osoitettava kykyä käyttää Weka keskeisiä data mining tehtäviä Arvioida suorituskykyä luokittelija uusia, näkymätön, tapauksia Selitä, kuinka data kaivosmiesten voi tietämättään yliarvioida hoitavat järjestelmän Tunnista oppimisen menetelmiä, jotka perustuvat eri makuja yksinkertaisuuden Levitä monia erilaisia ​​oppimisen menetelmiä tietokokonaisuus valintasi Tulkita tuottaman lähdön luokittelumenetelmiä Kuvaile periaatteet monia moderneja koneälyyn Vertaa päätäntärajat valmistetaan eri luokitusta algoritmeja Keskustelu eettiseltä kannalta kaivos henkilötiedot Kuka on kurssi? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kuka johtaa kaupunkisi? Mikä tekee kaupungin siedettävä? Käyttämällä tarinoita kaupungeissa ympäri maailmaa, tämä kurssi tutustuttaa sinut tärkeyden etiikan kansalaistoim ... [+]

Kuka johtaa kaupunkisi? Mikä tekee kaupungin siedettävä? Käyttämällä tarinoita kaupungeissa ympäri maailmaa, tämä kurssi tutustuttaa sinut tärkeyden etiikan kansalaistoiminnan johtamisen, suunnittelun ja liiketoiminnan, ja kansalaisten osallistumista.

Tutki ongelmia, joita kaupungit kohtaavat, ja ymmärtää käsite 'eettinen' kaupunki

Kurssin näytät perusteellisesti haasteet kaupungeissa - harkitsee oman kaupungin tai yksi puoleen. Pyydämme sinua jakaa tarinoita joten voit liittää muiden oppijoiden ja vertailla kokemuksia voidakseen tunnistaa ja ymmärtää ongelmat kaupungit joutuvat kohtaamaan. Voit tutkia voiman eri yksiköiden kaupunkisi ja selvittää, miten niitä ratkaista tai pahentaa paikallisia ongelmia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
5 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Viime vuosikymmeninä on ollut kasvava maailmanlaajuinen huoli kestävyyden fossiilisten polttoaineiden ja ydinvoiman, joka on lisännyt kiinnostusta enemmän kestäviä uusiut ... [+]

Viime vuosikymmeninä on ollut kasvava maailmanlaajuinen huoli kestävyyden fossiilisten polttoaineiden ja ydinvoiman, joka on lisännyt kiinnostusta enemmän kestäviä uusiutuvia energialähteitä.

Nämä "uusiutuvat energialähteet" on käytetty vuosisatojen ajan, vedessä myllyt, tuulimyllyt ja puu uunit, mutta viime vuosina olemme kehittäneet teknologiaa käyttää näitä luonnollisia virtalähteitä paljon suuremmassa mittakaavassa.

Tänä ilmainen online-kurssi, me tutkia uusiutuvia energialähteitä käyttäen neljää Kreikan elementtien viikoittaiset aiheemme:

Earth - tässä esittelemme maapallon uusiutuvia energialähteitä, joista suurin osa on peräisin virtaa toimitetaan Sun. Air - täällä katsomme tuulivoimaa. Fire - täällä keskitymme suoraan teho Auringon Vesi - täällä katsomme vesivoimaa. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Brittiläinen imperiumi oli suurin imperiumi koskaan nähnyt. Se hallitsi yli neljännes maailman väestöstä ja pohjusti päivän globaalissa taloudessa. Mutta British imperial ... [+]

Brittiläinen imperiumi oli suurin imperiumi koskaan nähnyt. Se hallitsi yli neljännes maailman väestöstä ja pohjusti päivän globaalissa taloudessa. Mutta British imperialismi ei ole ilman ristiriitoja, ja se aiheuttaa edelleen suuria erimielisyyksiä historioitsijoiden tänään. Tämä ilmainen online kurssi auttaa sinua ymmärtämään miksi.

Tutustu brittiläisen imperiumin läpi kuusi kiistanalaisia ​​aiheita

Yli kuuden viikon, me tutkia British Empire kuudella teemojen - rahaa, väkivaltaa, rotuun, uskontoon, sukupuoleen ja sukupuoli, ja propaganda. Saat kuulla tarinoita kiehtova henkilöitä, jotka osallistuivat sekä sen nousu ja lasku.

Matkan varrella, voit keskustella kysymyksiin nämä teemat nostaa opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa, ja vetää omia johtopäätöksiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä ilmainen online-kurssi vanhemmille ja ammattilaisten selvittää, miten pienten lasten oppia Englanti ja tutkia monia muita näkökohtia varhaislapsuuden oppimiseen ja k ... [+]

Miksi liittyä kurssin?

Miten hyvin nuoret lapset parasta oppia Englanti kuin ylimääräinen kieli, kun he vielä oppimista äidinkieltään? Miten ja miksi lapset oppivat parhaiten pelata? Mitä vanhemmat voivat ja ammattilaisten tehdä, jotta lapset päästä irti oppimiskokemus?

Tämä ilmainen online-kurssi vanhemmille ja ammattilaisten selvittää, miten pienten lasten oppia Englanti ja tutkia monia muita näkökohtia varhaislapsuuden oppimiseen ja kehittämiseen.

Luo paras ympäristö lapsille oppia Englanti

British Council kasvattajat jakavat näkemyksiä ja kokemuksia, jotta voit oppia parhaiten puhua pikkulapsille; miten luodaan parhaat olosuhteet heitä oppimaan Englanti kuin ylimääräinen kieli; ja miten valvoa niiden edistymistä tehokkaimmin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi ennakoiva analyysityökaluja kautta voi saada oivalluksia suuria dataa. Kerätä suuri data on vain ensimmäinen askel; kun olet sen, miten tolkkua? Tämä ilmainen online- ... [+]

Opi ennakoiva analyysityökaluja kautta voi saada oivalluksia suuria dataa. Kerätä suuri data on vain ensimmäinen askel; kun olet sen, miten tolkkua? Tämä ilmainen online-kurssi näyttää, miten ennakoiva analyysityökaluja kautta voi saada tietoa, osaamista ja oivalluksia suuria dataa.

Seuraavan neljän viikon aikana kokea voiman HPE n Vertica Analytics alustan soveltavana välineenä. Käyttämällä Vertica Analytics ja tapaustutkimuksen lähestymistapaa sovelletaan sisäänrakennettu ennakoivaa analytiikkaa toimintojen ja algoritmit - lineaarinen regressio, logistiikka regressio ja K-means klusterointi - johtaa osaamisen hyödyntämistä tietoja, auttaa luomaan mahdollisuuksia organisaation.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä ilmainen online-kurssi on suunniteltu auttamaan liikunnanopettajien saavuttaa ja ylläpitää näillä tasoilla. Siinä määritellään "erinomainen" liikunnan opetus yhtenä ... [+]

UNESCO ovat korosti kiireellistä tarvetta koulujen käsitellä liikunnan puutteesta, parantamalla nuorten kokemukset liikunta. Kahvan sekä säännöllinen ulkoinen tarkastuksia että koulujen monissa maissa saavat, ja siellä on sääntyviin kaikki liikunnanopettajien päästä korkeimman suorituskyvyn.

Tämä ilmainen online-kurssi on suunniteltu auttamaan liikunnanopettajien saavuttaa ja ylläpitää näillä tasoilla. Siinä määritellään "erinomainen" liikunnan opetus yhtenä täyttävä monipuolinen oppiminen kaikki tarpeet sen opiskelijoille ajankohtana ja tietyssä tilanteessa.

Tullut "aktivaattori" ja takaavat erinomaisen PE opetukset

Kurssi alkaa opastetulla, asiantuntija-analyysi opiskelijoiden tarpeita, paikallisia ja kansallisia opetussuunnitelman vaatimukset, ja opettajien henkilökohtainen valmius antamaan erinomainen PE oppitunteja. Kaikkialla, liikunnanopettajien asettuu kuin "aktivaattoreita" - toimijoita, jotka aktivoida uusia, osallisuutta oppiminen mahdollisuuksia opiskelijoille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Neljän viikon aikana kurssin, opit sanastoa ja ilmaisuja puhua siitä, mitä teet aikana normaali päivä, ja oppia preesens säännöllisen verbien, sekä joitakin epäsäännöllis ... [+]

Tämä kurssi on osa Espanjan aloittelijoille ohjelma, jonka avulla voit oppia perustiedot Espanjan ja löytää espanjankielisten maailman.

Tämä ilmainen online-kurssi on kolmas kuuden Espanjan aloittelijoille ohjelmaa. Se tutustuttaa sinut kielen sinun täytyy:

Puhua päivittäistä elämää; Puhua mitä teet joka päivä ja joka viikko; Kysy ja kerro aika, ja sanoa, kun asioita tapahtuu; Keskustele kuljetusväline; Keskustele työaika; Keskustele avaaminen ja sulkeminen ajat kauppoja ja yrityksiä. Kuvaile normaali päivä Spanish

Neljän viikon aikana kurssin, opit sanastoa ja ilmaisuja puhua siitä, mitä teet aikana normaali päivä, ja oppia preesens säännöllisen verbien, sekä joitakin epäsäännöllisiä verbejä kuten ir (mennä), salir (jättää / mennä ulos) ja venir (tulossa). Opit myös puhua asioista teet usein.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi pyytämään ohjeita, osta vaatteita ja tilaa ruokaa ja juomia kuudennessa Espanjan aloittelijoille. ... [+]

Tämä ilmainen online-kurssi on viimeinen kuudesta Espanjan aloittelijoille. Se vie sinut kieleen, jota tarvitset:

puhua paikoista; Kysy ohjeita; ostaa vaatteita; Tilaa ruokaa ja juomia.

Opi käymään, myymään, syömään ja juomaan espanjaksi Kurssin neljän viikon aikana opit joitain lauseita, joita tarvitset, jos tarvitset ohjeita sekä erilaisia ​​vaatteisiin ja ruokaan liittyviä sanastoja , joten voit nauttia ostosten tekemisestä seuraavan kerran, kun vierailet espanjankielisen maan.

Tulet huomaamaan tapasista, pinchosista ja racioneista, ja voitava tuntea spanish-menun ja tutustua Espanjan kauniiseen Valencian kaupunkiin. Opit myös käyttämään välinettä ohjeiden antamisessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Opi kuvata ihmisiä ja mitä ne kuluvat, ja puhua perheen ja kodin toisessa Espanjan aloittelijoille kurssin. ... [+]

Miksi liittyä kurssin?

Tämä ilmainen online-kurssi on toinen kuudesta Espanjan aloittelijoille ohjelmaa. Se tutustuttaa sinut kielen sinun täytyy:

kuvata ihmisiä, sekä fyysisesti mitattuna niiden persoonallisuuden puhua mitä ihmiset käyttävät (vaatteet, asusteet ja värit); puhua perheen; kysy ihmisten yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite); kuvaavat kodin ja huonekalut se; [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä kurssi esittelee maailmankuulun venäläinen ohjaaja Meyerholdin Hänen tekniikkansa biomekaniikan. Se kutsuu opiskella ja kokea omakohtaisesti hänen vallankumouksellin ... [+]

Tämä kurssi esittelee maailmankuulun venäläinen ohjaaja Meyerholdin Hänen tekniikkansa biomekaniikan. Se kutsuu opiskella ja kokea omakohtaisesti hänen vallankumouksellinen biomekaanisiin étude, The Slap ".

Kautta yhdistelmä videota, animaatiota, keskustelupalstat ja käytännön harjoituksia alatte ymmärtää Meyerholdin venäläinen näyttelijä koulutus tekniikka - kahden minuutin toistettavissa harjoituksen tarkoitus kehittää tasapainoa, tietoisuutta ja ilme. Sinua pyydetään tutkimaan omia vastauksena tähän ainutlaatuinen lähestymistapa koulutukseen ja jakaa näitä vastauksia teidän muiden opiskelijoiden.

Mitä aiheita peität? Meyerholdin ja Venäjän vallankumouksen: miksi biomekaniikan keksittiin ja miksi hän katsoi tarpeelliseksi Exploring jäljempänä Slap "avulla biomekaaninen harjoituksia kutsutaan Études Meyerholdin toiminnassa: turvalliseen käyttöön valmistamalla käyttämällä lämmetä tekniikoita The Slap "toiminnassa: tekniikoita 'ravistaa ja ravista', 'isku ja ottaen tavoite', ja 'isku ja palaavat neutraaliin' Tuotanto video, kuva tai proosaa osoitetaan tekoja Études Mitä voit saavuttaa? Tutki ja keskustella tapahtumista Venäjällä vuoden ensimmäisellä puoliskolla 20. vuosisadan auttaa ymmärtämään kehittämiseen Venäjän teatteri ja elämää Meyerholdin ja hänen aikalaisensa. Arvioida ymmärrystä biomekaniikan ja Études. Pohtia viikon oppimista osallistumalla keskustelua liikkuu biomekaaninen tavalla. Suorita biomekaniikan ja Etudes lämmetä toimintaa. Tutustu kolme osatekijää 'slap'. Kehitä fyysinen kokemus liikkuvien biomekaanisesti. Tutkia historiallisia esimerkkejä kirjallisesti stillkuvia ja liikkuvaa kuvaa ja miettiä, miten haluat tallentaa kokemuksia. Arvioimaan omaa ymmärrystä täyttämällä testin joka päättää kurssin. Kuka on kurssi? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tutkimus osoittaa, että UK kotitaloudet ovat huonosti investointien hallinta, jossa on rajoitettu käsitys sijoitusvalintoja, riskit ja tuotot. Tuloksena säästöt kuilu "uh ... [+]

Tutkimus osoittaa, että UK kotitaloudet ovat huonosti investointien hallinta, jossa on rajoitettu käsitys sijoitusvalintoja, riskit ja tuotot. Tuloksena säästöt kuilu "uhkaa skenaario, jossa monet ei ole varaa eläkkeelle.

Muualla kotitaloudet eivät suunnitella kunnolla, jotta niiden sijoituspäätöksiinsä sovi niiden riski ruokahalu ja aikajänne pääsyä niiden varoja. Managing My investoinnit tavoitteena on antaa sinulle työkalut välttää nämä henkilökohtainen rahoittaa painajaisia.

Ymmärrä sijoitusvalintoja, riskit ja tuotot

Tällä ilmainen online tietenkin opit noin eri sijoitusvalintoja tuotot ja riskit liittyvät kunkin sekä todisteet heidän aikaisemmasta toiminnastaan. Saat tutkia investointistrategioita, sekä käytännön tietoa osallistumisesta henkilökohtainen rahoittaa markkinoilla. Ja voit tarkastella, miten välttää yksilön ja ryhmän käyttäytymiseen ominaisuuksia, jotka voivat heikentää tehokas investointi päätöksentekoon.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
March 2019
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tiukkojen säästötoimien ja kutistuu julkiset palvelut, tehtävänä on tunnistaa ja hoitaa oleville lapsille ei ole koskaan ollut haastavampaa. Tässä ilmainen online tietenk ... [+]

Tiukkojen säästötoimien ja kutistuu julkiset palvelut, tehtävänä on tunnistaa ja hoitaa oleville lapsille ei ole koskaan ollut haastavampaa. Tässä ilmainen online tietenkin autamme sinua tutkia joitakin liittyvät asiat yrityksen tämän tehtävän.

Ymmärtää riski ja haavoittuvuus, teoriassa ja käytännössä

Harkitsemme, mitä tarkoitamme riskin ja haavoittuvuuden sekä miten määrittelemme tarpeeksi hyvä vanhemmuus. Me miettiä, miten lapset kasvaa ja kehittyä, ja miten voimme tarjota heille eristämistä ja turvallisuuden kautta mielekkäitä suhteita ja liitetiedostoja. Ja me tarkastelemme erityisiä taitoja mukana yhteydessä lasten ja nuorten.

Me mennä oppia ominaisuuksia, jotka määrittelevät eri menetelmiä käytännössä ja miten jotkut lähestymistavat voivat auttaa meitä vastustamaan riskejä kaihtava ajattelua. Harkitsemme erilaisia ​​mahdollisia toimenpiteitä ja miten, Skotlannissa, tämä on hallinnoitava Lasten kuulojärjestelmälle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Jos ajatellaan tiedonkeruu ja raportointiaan tehdä tutkimusta, silloin me kaikki ovat altistuneet ovat osallistujille jonkinlainen yhteiskunnallisen tutkimuksen. Tietojen ... [+]

Jos ajatellaan tiedonkeruu ja raportointiaan tehdä tutkimusta, silloin me kaikki ovat altistuneet ovat osallistujille jonkinlainen yhteiskunnallisen tutkimuksen. Tietojen kerääminen käsitystä on nyt osa jokapäiväistä elämää. Eettinen tutkimus vaatii tältä osin on taattua oikeuksien ja ihmisarvon osallistujaa. Tutkimukset on suunniteltava kannattavaksi ja mahdolliset vahingon ennakoida ja minimoida. Eettinen tutkimus edellyttää ajatella tarkasti, mitä merkitsee osallistuminen tutkimus- ja vastuut tutkijoiden paitsi osallistujille, vaan myös kaikille, jotka kärsivät tutkimus.

Käytä eettinen arviointi puitteet kehittää ja arvioida tutkimusta ehdotuksia

Tällä ilmainen online tietenkin sinun tuetaan pohditaan arvosta eettisen ajattelun tutkimukseen ja löytää eettinen arviointi kehys, jonka voit käyttää empiiristä tutkimushankkeita sosiaalisen tieteen, taiteen, koulutuksen ja humanististen. Kurssi on suunniteltu tarjoamaan oivalluksia sekä tutkijoille ja mahdollisille osallistujille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tämä kurssi tarkastellaan tapoja, joilla elintarviketeollisuus on kehittynyt viimeisten 70 vuoden aikana ja on luonut teollisuuden mukavuutta olemme tänään. ... [+]

Tämä kurssi tarkastellaan tapoja, joilla elintarviketeollisuus on kehittynyt viimeisten 70 vuoden aikana ja on luonut teollisuuden mukavuutta olemme tänään.

Esitteli vaikka tapaustutkimus Marks and Spencer, näet kuinka uudet innovaatiot ovat muuttuneet tapaamme ostoksia. Saat myös tarkastella kysymystä ruokajätteen; maailmassa, jossa tuhannet kärsivät aliravitsemuksesta ja nälkään sinun harkita asenteita omassa yhteiskunnassa tähän maailmanlaajuiseen ongelmaan.

Mitä aiheita peität? Avainkysymyksiä innovoinnin elintarvikkeiden vähittäismyyntiä Ajurit ja innovaatiohaasteisiin erityisesti elintarviketeollisuuden Tapaustutkimus: M & S: n kylmäketju Etsitään ratkaisuja jumalaton ongelman ruokajätteen Innovaatioiden ja teknologian puitteissa suodattamisen Mitä voit saavuttaa? Tutustu erilaisia ​​innovaation ja ajatella esimerkkejä kustakin. Tunnistaa kolme tasoa innovaatio: vähitellen, radikaali ja häiritsevä. Keskustelkaa kuluttajien tarpeisiin että innovointia elintarvikealalla. Pohtia tapaustutkimus osoittaa innovaation kylmäketjun prosessi elintarvikkeiden toimitus. Tunnista ajureita elintarvikkeiden vähittäiskaupan innovaatioita ja keskustella tulevaisuuden suuntaviivat innovointia elintarviketeollisuudessa. Tutustu miten yksilöt ja ryhmät voivat tukea innovaatioita. Tunnista esimerkkejä crowdsourcing toimintaa. Arvioida, mitä jumalattomat ongelma ruokajätteen on. Yhteenvetona alle 250 sanaa innovatiivinen ratkaisu puuttua jumalaton ongelman ruokajätteen. Tutkimus ja tunnistaa kuljettajat ja haasteita teknisten innovaatioiden panimoprosessissa. Arvioida tietosi läpäisemisen testin joka päättää kurssin. Kuka on kurssi? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kurssi pitää innovaatioiden kautta historian tunnistamiseen, että hyvin harvat innovatiiviset ideat ovat uusia; valtaosa ottaa jotain, joka toimii jo ja parantaa sitä, on ... [+]

Kurssi pitää innovaatioiden kautta historian tunnistamiseen, että hyvin harvat innovatiiviset ideat ovat uusia; valtaosa ottaa jotain, joka toimii jo ja parantaa sitä, on se tuote, palvelu tai prosessi.

Sinun harkita kehittämään innovaatio, että olet erityisen kiinnostunut, ja lyhyen projektin, tuottaa ja jakaa muiden oppijoiden tulkintaanne historiansa.

Mitä aiheita peität? Mikä on innovaatio? Tulkinta liiketoiminnan ja laajemmassa kontekstissa Määritettäessä innovaatioihin: tuotteiden, prosessien, palvelujen Tasot innovaatio: vähitellen, radikaali, häiritsevä Innovaatio toiminnassa: haasteet riippumattoman, sarja- uudistaja Auringon jääkaappi: löytää innovatiivisia ratkaisuja haasteisiin Afrikassa Mitä voit saavuttaa? Keskustelkaa suuri innovaatioita historiasta ja jakaa ideoita muiden opiskelijoiden. Vertaa ideasi kuin opettajille ja opiskelijoille yliopiston Leeds. Tutki, mitä termi 'innovaatio' merkitsee ja pohtia, miten sitä liiketoiminnassa ja laajempiin. Osallistua keskusteluun koskien erilaisia ​​innovaation ja ajatella esimerkkejä kustakin. Määrittää esimerkkejä näistä kolmesta tasosta innovaation: vähitellen, radikaali ja häiritsevä. Arvioi valitsemasi innovaatio valossa ymmärrystä ja tasoon innovaatioita. Tutkimus ja kertomus historiaa ja kehitystä innovaation valintasi. Kirjaa ja raportoi historian valitsemasi innovaatioita. Jaa ja keskustella raportin valitsemasi innovaation muiden oppilaiden. Kuka on kurssi? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tällä kurssilla esitellään tapaustutkimus osoittaa, kuinka Marks & Spencer on ollut keskeinen uudistaja muodin, uusien kankaat, jotka tekevät elämästämme helpompaa ja ... [+]

Tämä kurssi esittelee tapaustutkimuksen siitä, miten Marks & Spencer on ollut muodin keskeinen uudistaja, ottamalla käyttöön uusia kankaita, jotka tekevät elämästä helpompaa ja mukavaa.

Näet miten M & S jatkaa innovaatioiden avulla, jotta kuluttajat saisivat uusia ja parempia tuotteita. Saat myös harkita oman vaatteet ja sen innovaatio tarina, tutkia, miten suosikki vaate on syntynyt innovatiivisen alan kehitystä ja jakaa havaintoja muiden oppijoiden.

Mitä aiheita peität? Yleiskatsaus innovaatio: määritetään erityyppisiä ja eritasoisia Tapaustutkimus: inkrementaalinen innovaatio M & S: ssä Innovaatiot muodin mainontaan Muoti innovaatio ulkopuolella vähittäiskaupassa Miten luoda opetusvideo Mitä voit saavuttaa? Tutustu erilaisia ​​innovaation ja keskustella esimerkkejä kustakin. Tunnistaa kolme tasoa innovaatio: vähitellen, radikaali ja häiritsevä. Keskustelkaa erityyppisiä ja eritasoisia innovaatioiden muotialalla. Arvioi miten vaatteita markkinoitiin vuonna 1950 nykyiseen verrattuna. Tutustu tulevaisuuden suuntia ja -vaatteeseen innovaation ja keskustella tekniikoita, jotka ovat vaikuttaneet innovaatio muotialalla. Tutkimus ja kertomus historiaa ja kehitystä vaate. Tallentaa historiaa ja kehitystä valitsemasi vaatekappaleen. Jaa ja keskustella tutkimuksen kanssa muiden oppijoiden. Kuka on kurssi? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Neljän viikon aikana kurssin, opit sanastoa ja ilmaisuja puhua siitä, mitä teet aikana normaali päivä, ja oppia preesens säännöllisten verbien päättyy -ere ja -ire, sekä ... [+]

Tämä kurssi on osa Italiaa aloittelijoille ohjelma, jonka avulla voit oppia perustiedot Italian, ja löytää Italian ja sen kieli ja kulttuuri.

Tämä ilmainen online-kurssi on kolmas kuuden Italian aloittelijoille ohjelmaa. Se esittelee sinulle kieli, että sinun täytyy:

kysyä ja sanoa aika; sanoa mihin aikaan asioita tapahtuu; puhua päivittäinen rutiini; Keskustele työaika; puhua menossa paikkoihin; puhua vapaa-ajan toimintaa. Kuvaile normaali päivä Italian

Neljän viikon aikana kurssin, opit sanastoa ja ilmaisuja puhua siitä, mitä teet aikana normaali päivä, ja oppia preesens säännöllisten verbien päättyy -ere ja -ire, sekä joitakin epäsäännöllisiä verbejä kuten andare (mennä) ja uscire (mennä ulos) ja venire (tulossa). Voit myös puhua rauhassa tottumukset ja mitä teet säännöllisesti, käyttämällä refleksiiviverbit.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Neljän viikon aikana kurssin, opit sanastoa ja lauseita sinun täytyy tehdä asioita, kuten varata hotelli tai loma-asunnon tai tilaamalla ateria - ja myös kannella. Saat s ... [+]

Tämä kurssi on osa Italiaa aloittelijoille ohjelma, jonka avulla voit oppia perustiedot Italian, ja löytää Italian ja sen kieli ja kulttuuri.

Tämä ilmainen online-kurssi on viimeinen kuuden Italian aloittelijoille ohjelmaa. Se tutustuttaa sinut kielen sinun täytyy:

kirja loma-asunnon; puhua päivinä; tehdä valitus; tilata ateria; tehdä pyyntö; puhua mitä teet juuri nyt. Opi Italian tehdä asioita

Neljän viikon aikana kurssin, opit sanastoa ja lauseita sinun täytyy tehdä asioita, kuten varata hotelli tai loma-asunnon tai tilaamalla ateria - ja myös kannella. Saat selville, miten määritellä päivämääriä.

Opit käyttämään kestopreesens puhua siitä, mitä olet tekemässä ja miten pyyntö käyttämällä verbin potere (voi).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Jos emme ymmärrä miksi ekosysteemien toimintaa, sitä on vaikeampi selvittää mahdollisia syitä, kun ne eivät ole, ja on vaikea tunnistaa mahdollisia ympäristöuhat ihmisiin ... [+]

Jos emme ymmärrä miksi ekosysteemien toimintaa, sitä on vaikeampi selvittää mahdollisia syitä, kun ne eivät ole, ja on vaikea tunnistaa mahdollisia ympäristöuhat ihmisiin.

Tällä kurssilla huomaat miten organismit ovat yhteydessä toisiinsa monimutkaiset, miten tällaisia ​​yhteyksiä tutkitaan ja miten fysikaaliset ominaisuudet tietyn luontotyypin vuorovaikutuksessa organismeja, jotka elävät sitä. Käyttämällä tapaustutkimuksia, tulet oppimaan miten tieto ekosysteemien johtaa ymmärrystä omat merkitys, ja miten niitä voidaan säilyttää.

Kaikki avoimen yliopiston opintojaksoja esitetään FutureLearn tuotetaan sellaista tuella Dangoor Education.

Mitä aiheita peität? Johdatus käsite ekosysteemin ja ongelmat Rajausmenettelyn käyttökelpoisen määritelmän. Määritelmää sovellettaessa on esimerkki pienen ekosysteemin. Jälkeen elintarvikeketjussa joka yhdistää eliöryhmään. Exploring nuo linkit erityisiä esimerkkejä ja mitä nämä paljastaa. Opiskelu esimerkkejä muutoksia tiettyihin elinympäristöihin ja ääriolosuhteissa, näyttää eläimiä ja kasveja. Tutkii elämän monimuotoisuutta sisällä eri ekosysteemeissä ja pieniä organismeja, jotka muodostavat pohjan ravintoketjuihin. Yrityksen pieni hanke havainnointiin ja tunnistamiseen organismeja naapurustossa ekosysteemiä ja edistää online-yhteisö. Käyttämällä tapaustutkimuksia, tutkitaan, millainen vaikutus ihmisillä voi olla ekosysteemeihin ja onko haitallisia vaikutuksia voidaan kääntää. Esimerkkejä säilyttäminen ja ongelma ennallistamisen, havainnollistaa suojelutoimia säilyttää hämähäkki väestöstä. Säästäminen alanko gorillat, Kiinan lössi Plateau ja Galápagos Unescon maailmanperintökohteeksi. Miten ongelmat Galápagos havainnollistaa, miten herkkiä ekosysteemejä voi tulla ja kuinka tärkeää on ymmärtää tällaisia ​​järjestelmiä, jos haluamme säilyttää ne tasapainossa. Mitä voit saavuttaa? Tunnista ja osaa määritellä ekosysteemin. Arvioida ja ymmärtää erilaisia ​​tapoja, joilla järjestelmä voidaan analysoida. Soveltaa ja käyttää tietoa keskeisistä piirteistä ekosysteemien määrittää keskinäisiä suhteita organismien yksinkertaisella ekosysteemin. Kuvaavat muutoksia saadaan eläimille äärimmäisille aavikko ja napa-ympäristöissä. Sitoutua ja liittyä iSpot verkkoyhteisöön, saada tunnisteiden eläinten, kasvien tai sieniä olet nähnyt ja tarkastella... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Rahoitusmarkkinat ovat tulleet yhä monimutkainen - se ei ole helppoa tietää, mistä aloittaa, kun se tulee investoida. Nykymaailmassa kysynnän tarkka data-driven kvantitat ... [+]

Rahoitusmarkkinat ovat tulleet yhä monimutkainen - se ei ole helppoa tietää, mistä aloittaa, kun se tulee investoida. Nykymaailmassa kysynnän tarkka data-driven kvantitatiivinen analyysi ympäri maailman on jatkuvassa kasvussa: se on tullut tärkeää ymmärtää ja osaa käyttää tilastollisia ja matemaattisia tietoja tarkasti ja nopeasti.

Tämä kurssi opettaa sinulle olennaiset nykyaikaisen investointien teoriaa ja opastavat soveltaa niitä todellisessa elämässä käyttäen taloudellisia tietoja ja ohjelmointia.

Ymmärtää moderni investointi teoria

Kurssin voit aloittaa tutustuttaessa keskeisiä käsitteitä modernin investointien teoriaa ja määrällisiä sijoittaminen kuten tuotto, riski ja tuotantokapasiteetin optimointi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Tässä ilmainen online kurssi, opit lisää johtajuutta yhteydessä julkisen palvelun tarjoamisen, julkisen sektorin organisaatioiden, yhteisö ja vapaaehtoiset ryhmät ja poli ... [+]

Johtajuus on tutkittu vuosisatoja, vaikka sen tutkimus nykyaikana on suurelta osin keskitytty työhön ylimpään johtoon yksityisen sektorin, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen.

Tässä ilmainen online kurssi, opit lisää johtajuutta yhteydessä julkisen palvelun tarjoamisen, julkisen sektorin organisaatioiden, yhteisö ja vapaaehtoiset ryhmät ja poliittiset elimet.

Katso mikä tekee johtajuutta julkisen palvelun erottuva

Voit tutkia tunnusomaisia ​​piirteitä johtajuutta julkisen palvelun, kuten kasvava keskittyminen sukupolven julkista arvoa ja välitys sekä eri yleisen edun. Opit joitakin keskeisiä taitoja julkinen johtaminen kuten poliittisia astuteness, jotka toimivat yhteistyössä ja konfliktien käsittely.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Perinteiset näkemykset koulutuksen on siirtynyt. Opettajat nyt tehdä paljon enemmän helpottaminen oppimisen vastakohtana yksinkertaisesti nähdä roolinsa tiedon siirtoa. N ... [+]

Tämä kurssi on osa Foundations of yliopiston oppiminen ja opettaminen ohjelma, jonka avulla voit kehittää taitoja opetus- ja tietoa oppimisesta korkeakoulutettavista joustava ohjelma online kursseja UNSW.

Perinteiset näkemykset koulutuksen on siirtynyt. Opettajat nyt tehdä paljon enemmän helpottaminen oppimisen vastakohtana yksinkertaisesti nähdä roolinsa tiedon siirtoa. Näemme nyt opiskelija keskittyi ja oppijakeskeinen lähestymistapoja on normi - lähestymistapoja, jotka muuttuvat roolit ja vastuut opettajien ja oppilaiden. Tämä kurssi esittelee sinulle opiskelija-keskittynyt lähestymistapoja ja yleisten periaatteiden opetuksen ja oppimisen yliopistotasolla.

Lisätietoja perusperiaatteet opetuksen ja oppimisen korkeakoulutuksen ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kurssi on kyse mitä ydin johtava ja hallintaan organisaatioissa. Ymmärrys, joka on tärkeä organisaatio - ja se on jokainen, joka on osakkaana sitä jotenkin - on todella h ... [+]

Kurssi on kyse mitä ydin johtava ja hallintaan organisaatioissa. Ymmärrys, joka on tärkeä organisaatio - ja se on jokainen, joka on osakkaana sitä jotenkin - on todella hyvä lähtökohta. Rakentaa suhteita eturyhmiä ja ihmisten on aika hyvin käytetty. Niin on aika suunnitteluun. Kuten joku sanoi 'Jos emme suunnitelma on suunnitella epäonnistua'. Jos ei ole mitään suunnitelmaa, miten organisaatiot saada ihmiset aluksella? Jos ei ole mitään suunnitelmaa, mikä on ero onnistumisen ja epäonnistumisen? Mistä tiedät, kun asiat menevät hakoteillä? Tai menee hyvin?

Suunnitelmat ovat yksi asia. Ihmisiä, jotka voivat tehdä suunnitelmia totta ovat ne oikeat tiedot, taidot ja kokemus. Ilman oikea henkilö, toimi yhtä hyvin kuin he voivat oikea työpaikka, suunnitelmat eivät päästä vauhtiin. Niin rakennuksen, joka tukee, kasvava ja kehittyvä joukkue on paljon siitä, mitä johtavista ja hallintaan on kyse. Ja joskus se kaataa huono suorituskyky, joka voi olla epämiellyttävä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Monet sosiaaliset yritykset ovat yhä kaupallista hyväksymisestä tekniikoita, rahoituksen tai ohjausjärjestelmän yleensä liittyy voittoa Ventures. ... [+]

Monet sosiaaliset yritykset ovat yhä kaupallista hyväksymisestä tekniikoita, rahoituksen tai ohjausjärjestelmän yleensä liittyy voittoa Ventures.

Tässä verkkokurssin, sosiaalinen yritys ja mikrotason asiantuntijoita Université Libre de Bruxelles ja heidän vieraansa valottavat tätä suuntausta. He kysyvät, miten kaupallistaminen vaikuttaa hallinnon ja toiminnan sosiaalisten yritysten, ja jotka avenues voisi tai pitäisi käyttää välttämiseksi tehtävän ajelehtia.

Mitä aiheita peität?

Miksi sosiaaliset yrittäjät innovoimaan

Taustalla olevien syiden alkaa Sosiaalisen yrityksen; uudet tiedot liittyvät eriarvoisuutta ja onnea; välisen taloudellisen syrjäytymisen ja köyhyyden; ja miten sosiaalinen innovaatio on yrittänyt puuttua näihin ongelmiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
5 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Selvitä, mitä Cultural Intelligence (CQ) on, ja miksi hyviä johtajia ja johtajat tarvitsevat sitä, tämän ilmaisen online kurssin. ... [+]

Kurssi kehittää kulttuuritietoisuutta johtajuutta

Cultural Intelligence (CQ) on luonnollista kehitystä alkaen vakiintunut käsitteet IQ (älykkyysosamäärä) ja EQ (tunneäly). Hyvä johtajien on kaikki kolme johtaa tehokkaasti.

CQ on kyky ylittää erot - onko maa, sukupolvi, sukupuolesta, alasta tai tausta - ja kukoistaa useita kulttuureissa. Kehittäminen CQ avulla voit työskennellä ihmisten kanssa, jotka ovat erilaisia ​​kuin te, ja johtaa organisaation, yhteisö, yritys tai opiskelupaikka.

Ymmärtämään ja kehittämään Cultural Intelligence

Tämä ilmainen online-kurssi esittelee sinulle käsite CQ ja tutkia sen kehitystä ja merkitystä johtamisen.

Läpi sarjan, harjoituksia ja neuvoja johtajat ympäri maailmaa, voit:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
4 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka on parhaillaan tai aikoo ryhtyä pala akateemisen tutkimuksen, on että Extended hanke Arviointi (EPQ), International Baccalaureate pä ... [+]

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka on parhaillaan tai aikoo ryhtyä pala akateemisen tutkimuksen, on että Extended hanke Arviointi (EPQ), International Baccalaureate päättötyö, Walesin Baccalaureate yksittäisen hankkeen kursseista tai pala itsenäinen stipendin. Kurssi on käynnissä maalis-, kesä-, syys- ja lokakuussa 2017, joten voit valita alkamispäivä, joka sopii sinulle.

Uteliaisuus on yksi ihmiskunnan tärkeimmistä ominaisuuksista. Se on antanut meille mahdollisuuden tehdä tuntemattoman tiedossa, murtaa esteitä ja loistaa valo kaikilla elämänalueilla, meidän päivittäin harrastukset tutkimiseen tähtien. Synnynnäisiä halu tutkia on vastuussa monista meidän rakkain saavutuksia. Tämä kurssi auttaa kouluttaa sinua valjastamaan uteliaisuus ja käyttää sitä tehdä omia tutkimushankkeita tieteellinen tavalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Olitpa harjoittaa liiketoimintaa yli rajojen tai kulttuurialueista, tavata muita ihmisiä Ulkomaanmatkalla työskentelee monipuolinen, maailmanlaajuinen organisaatio tai op ... [+]

Olitpa harjoittaa liiketoimintaa yli rajojen tai kulttuurialueista, tavata muita ihmisiä Ulkomaanmatkalla työskentelee monipuolinen, maailmanlaajuinen organisaatio tai opiskella ulkomailla, voit hyötyä ymmärtämään paremmin kulttuurienvälisen viestinnän.

Hallitsee perusteet kulttuurienvälisen viestinnän

Tämä ilmainen online-kurssi keskittyy perus mutta tärkeitä käsitteitä. Se:

auttaa paremmin ymmärtämään monikulttuurisen monimutkaisuus; viljellä tietoisuus oman ja muiden kulttuuri-identiteettiä; esille joitakin merkittäviä vaihteluita viestintätyylejä ja kulttuuriarvoja; ja tienviitta polkuja kohti rakennuksen kulttuurienvälistä kompetenssia. Aloitamme matkan itsensä löytämisen, kertoo toisiaan kulttuuri- tarinoita ja tutkimalla eri kulttuureissa. Tulet hämmästymään, kuinka kulttuurit ovat vaikuttaneet käsityksiämme, ajattelu, viestintätyylejä, arvoja ja uskomuksia. Sopeutua uuteen kulttuurisia käytäntöjä, jotka tulevat elämääsi ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
5 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Paranna kuuntelu- ja merkintätaitoja sekä ymmärrystä akateemisesta sanastosta ja luo oma esitys. ... [+]

Selvitä, kuinka kuunnella ja esitellä tehokkaasti englanniksi.

Osaaminen kuunnella toisia ja esitellä omia ideoita tehokkaasti auttaa sinua menestymään yliopistossa. Tämä verkkokurssi auttaa sinua kehittämään näitä taitoja opiskellessasi englanniksi. Se näyttää tehokkaita kuuntelu- ja muistiinpanostrategioita, joiden avulla voit tunnistaa ja tallentaa tärkeät kohdat muiden ihmisten esityksissä. Osana tätä osaa parannat ymmärrystä keskeisestä akateemisesta kielestä ja erikoisalan sanastosta.

Tuo kaiken, mitä opit yhdessä, luoda ja harjoitella oman puhetiedostosi toimittamista ja saada yksityiskohtaista Educator-palautetta.

Mitä aiheita käsitellään?Keskeiset kuuntelutaidot ja strategiat akateemisiin tarkoituksiin.Sanavaraston oppimisstrategiat akateemisen sanaston laajentamiseksi.Kuinka tehdä tehokkaita muistiinpanoja.Luennoijan rakenteen tunnistaminen ja analysointi.Mikä tekee hyvän esityksen.Kuinka luottaa esittelemään muita.Taidot yhteydenpitoon kohderyhmäsi kanssa.Erottaminen tosiasioiden ja mielipiteen välillä.Etsi ja arvioi tietoja omiin tarkoituksiinne.Suunnittele ja luo oma esitys.Hanki yksityiskohtainen palaute Educatorista esityksestänne.Mitä saavutat?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Siellä on paljon kuut aurinkokuntamme. Maa on ainoa planeetta vain yhdellä kuu. Jotkut kuut ovat suurempia kuin meidän; monet ovat paljon pienempiä. On jopa pieni kuut ki ... [+]

Siellä on paljon kuut aurinkokuntamme. Maa on ainoa planeetta vain yhdellä kuu. Jotkut kuut ovat suurempia kuin meidän; monet ovat paljon pienempiä. On jopa pieni kuut kiertävät joitakin asteroidit. Joissakin on meneillään tulivuorenpurkaukset; toiset ovat kuolleet, raskaasti kraatteroitunutta kokkareita. Yksi on joet ja järvet nestemäistä metaania. Oman Moon on resursseja, jotka voisivat auttaa avaamaan aurinkokunnan tulevaisuuden etsintä. Pieni kourallinen kuiden on seuraavat vaatimukset, niiden pinnat jossa primitiivinen elämää saattaisi esiintyä.

Rekisteröidy tutkia rikas monimuotoisuus kuiden perustavanlaatuinen prosessit muovanneet heitä, ja suhde Kuun ja Maan. Sinut ohjauksessa asiantuntijoiden avoimen yliopiston ja muualla. Kurssi on runsaasti laadukkaita tekstiä, kuvia, videota, ääntä ja interaktiivisia elementtejä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
January 2020
Part-time
8 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Lähes päivittäin kuulemme cyber hyökkäyksistä suuria organisaatioita, mutta me harvoin kuulemme paljon samanlaisia ​​hyökkäyksiä pienille ja keskisuurille yrityksille. Tä ... [+]

Lähes päivittäin kuulemme cyber hyökkäyksistä suuria organisaatioita, mutta me harvoin kuulemme paljon samanlaisia ​​hyökkäyksiä pienille ja keskisuurille yrityksille. Tämä ei tarkoita, että he eivät tapahdu.

Tällä kurssilla voit tutkia joitakin yhteisiä cyber uhkia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, mitä tietoverkkohyökkäys tarkoittaa, ja mitä käytännön työkaluja ja strategioita voit ottaa käyttöön niiden estämiseksi.

Tutkia todellinen tietoverkkohyökkäyksen toiminnassa

Aloitamme tarkastelemalla viime Panama Papers vuoto tietää enemmän cyber uhkia, menetelmiä että hakkerit käyttävät, ja mitä seurauksia verkkohyökkäyksiin voi olla pienille ja keskisuurille yrityksille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
November 2019
Part-time
2 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Meidän erittäin tekninen maailma laskutaitoa, erityisesti kykyä tulkita tietoja, on tulossa yhä tärkeämpiä ja ovat erittäin kysyttyjä työnantajat. ... [+]

Meidän erittäin tekninen maailma laskutaitoa, erityisesti kykyä tulkita tietoja, on tulossa yhä tärkeämpiä ja ovat erittäin kysyttyjä työnantajat.

Puute matemaattisia luottamuksen ja köyhien laskutaitoa ovat esteitä työllisyyttä laskutaitoa testit ovat yhä osa rekrytointiprosessia, usein varhain.

Monet ihmiset kokevat, että he vain yksinkertaisesti ”ei voi tehdä matematiikkaa” vielä tarvetta käsitellä numeroita on taito, että me kaikki tarvitsemme ei vain työllisyyden vaan jokapäiväisessä elämässämme.

Parantaa tai muuttaa kampanjan matematiikan

Tämä ilmainen online kurssilta matematiikan Education Center Loughboroughin yliopiston auttaa parantamaan tai muuttamaan oman matematiikan. Voit saada laskutaitoa tarvitaan menestyä sekä työnantajien laskutaitoa testejä ja työpaikoilla. Se on suunniteltu rakentaa luottamusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
FutureLearn

Mitä aiheita peität? ... [+]

Mitä aiheita peität? [-]