Harley Oxford

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskele uskomattoman kurssin kanssa nykytaiteen koulun

Rajoitamme tiedon rajat. Pääset nykyaikaisimmalle alustallemme kaikkialla ja ympäri vuorokauden ympäri, olemme aina täällä.

Saatavana yli 800 verkkokurssia

Uskalla aivan uuteen tiedon maailmaan.

Tieto käden ulottuvilla

Opi kurssi missä tahansa matkapuhelimella, tablet-laitteella, tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella.

Koska ansaitset parasta

Ansaitse palkkio perheen ja ystävien ohjaamisesta kouluun.

Ole osa taikuutta Harley Oxford

"Missiomme on inspiroida sinua elämään unelma-elämääsi"

Harley Oxford voi auttaa sinua riippumatta siitä, haluatko oppia uusia taitoja, hankkia pätevyyden tai aloittaa yrityksen. Koulumme maine on menestynyt suullisesti; meille emme voineet pyytää parempaa tapaa kertoa jokaiselle monista eduista, joita verkkokoulutus voi tuoda.

"Unelmoi usko saavuta"

Harley Oxford | Koulun johtaja

Tervetuloa Harley Oxford

Missiomme on se, joka ajaa meitä tekemään kaiken mahdollisen inhimillisen potentiaalin kehittämiseksi. Saavutamme tämän rakentamalla uraauurtavan digitaalisen koulutusympäristön, tekemällä kurssin joustavammaksi, rakentamalla mielikuvituksellisen ja monipuolisen joukkueen ja vaikuttamalla myönteisesti yhteisöihin, joissa työskentelemme ja elämme.

Harley Oxford on yli 40 000 opiskelijaa ympäri maailmaa ja yli 1000 kurssia, on tähän mennessä yksi suurimmista verkko-oppimisyhteisöistä.

Kiinnostuneet oppimaan uutta kurssia, hankkimaan taitoja tai harrastuksia, kursseillemme on pääsy kaikkialta maailmasta ja ne ovat yhteensopivia tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien kanssa.

Jokainen kurssi sisältää ohjaajatuen, pääsyn ILMAISEKSI CV-tuki- ja työneuvoihin.

Opiskele kurssi omassa tahdissasi oman kodin mukavuudesta ja työskentele kohti teollisuuspalkintoja, jotka antavat voimaa ansioluetteloosi. Harley Oxford on työkalut, joita tarvitset edistyäksesi valitun ammatin asiantuntijana.

Pysyvyyden ohjaamana pyrimme jatkuvasti toteuttamaan kriittisiä aloitteita, joita visiomme toteuttamiseksi tarvitaan. Näin toimimalla koulumme välittää erinomaista toimintakykyä organisaation jokaisessa nurkassa ja täyttää tai ylittää sitoumuksemme palvelemille oppilaille. Kaikkia pitkäaikaisia strategioita ja lyhytaikaisia toimia muokataan valikoimalla perusarvoja, jotka ovat yhteisiä oppijallemme ja tiimillemme.

Muutat mielesi. Muuta elämäsi.

Laaja valikoima on vasta alku, unelmoimme paljon enemmän opiskelijoillemme ilmaisesta CV-tuesta ja kaikista tarvittavista työkaluista, joiden avulla voit edetä valitsemassasi ammatissa. Meillä on ilo tarjota opiskelijoille joustavuutta oppia kursseja milloin ja missä tahansa.

Kaksi suurinta estettä kurssin ja pätevyyden saavuttamiselle voivat usein olla aika ja kustannukset. Tästä syystä Harley Oxford tarjoaa opiskelijoille joustavuuden päästä kursseille verkossa mistä tahansa työskennellessään ja kohtuuhintaan. Kursseillemme pääsee tietokoneista, matkapuhelimista ja tableteista; tämä tarkoittaa, että voit oppia missä tahansa tien päällä.

Kun olet käynyt kurssilla kanssamme, sinulle tarjotaan useita etuja ilmaisesta CV-tuesta asiantuntijaohjaajatukeen ja paljon muuta.

137724_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Akkreditoinnit ja palkinnot

Opiskelijamme maine laskee, tästä syystä kumppanijärjestöt ovat arvioineet ja varmenneet kurssejamme alan pätevien ammattilaisten kanssa.

Useat kursseistamme ovat hyväksyneet CPD, ICQAS ja CMA. Arvostamme näitä kumppanuuksia ja heidän huomionsa yksityiskohtiin uskomme opiskelijamme intohimoihin, toiveisiin ja kykyyn jatkaa ja oppia uusia kursseja, taitoja, joita he pitävät tarpeellisina.

Opiskelijoiden mielipiteet

"Suoritin äskettäin tason 1 ja 2 Reiki-kurssin. Olin huolissani siitä, kuinka sopisin siihen täysi-aikatyössä työskennellessäni perheen kanssa, mutta minua tukivat moduulit, jotka sopivat elämääsi. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin nopeasti Kokenut henkilökunta. Jos Reiki on jotain mitä olet ajatellut oppia ja sinulla on rajoitetusti aikaa, niin tämä on ehdottomasti sinulle suunnattu kurssi! "

-Lisa - Reiki-opiskelija

" Harley Oxford ansiosta olen nyt läpäissyt reiki-tasoni 1 ja 2. Kurssi oli helppo ymmärtää ja helppo seurata. Kun pääsin jonkun kanssa läpi, oli hyvä kommunikointi ohjaajien kanssa, odotan nyt innolla reiki-tason suorittamista. 3."

Jamie - Reiki-opiskelija

"Löysin Reiki 1 & 2 -kurssin todella mielenkiintoisen kattavan ja kattavan kaikki näkökohdat, joita halusin oppia. Sivusto oli erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo navigoida, ja löysin vaihtoehtoja merkitä täydellisiksi melko hyödyllisiksi, joskus minua kutsutaan Lasten poissa opiskeluaikana. Käytännölliset tehtävät olivat todella hyödyllisiä myös reikin kokemisessa käytännössä koko kurssin ajan, jonka piti pitävän motivaatiota yllä. Ohjetiimin suuri tuki ja suosittelen voimakkaasti kurssia Harley Oxford . "

Samantha - Reiki-opiskelija

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Harley Oxford.
158 City Rd

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin